לא עוצרים: ריאל מדריד החתימה גם את דויד וייה
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
לא עוצרים: ריאל מדריד החתימה גם את דויד וייה
חשבתם שריאל מדריד נרגעה אחרי החתמת קאקה וכריסטיאנו רונאלדו? אז זהו שלא. דיווחים בספרד מספרים שחלוץ ולנסיה דויד וייה חתם בקבוצה.
הקבוצה הספרדית ממשיכה להחתים שחקנים והחלוץ הספרדי יהיה השלישי להגיע לסנטיאגו ברנבאו. סכום העברה שיקבלו העטלפים תמורת ויתור על החלוץ - 40 מיליון יורו.
רק בשבועיים האחרונים הוציאו בריאל מדריד לא פחות מ-201 מיליון יורו על שלושת השחקנים החדשים לקבוצה.
הקבוצה הספרדית ממשיכה להחתים שחקנים והחלוץ הספרדי יהיה השלישי להגיע לסנטיאגו ברנבאו. סכום העברה שיקבלו העטלפים תמורת ויתור על החלוץ - 40 מיליון יורו.
רק בשבועיים האחרונים הוציאו בריאל מדריד לא פחות מ-201 מיליון יורו על שלושת השחקנים החדשים לקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 13 יוני 2009, 21:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: קאקה סגר ל-5 שנים במדי ריאל מדריד תמורת 64.5 מיליון יורו
הללללללללללללללויה!!
למילאן אין קבוצה, למילאן אין קבוצה, למילאן אין קבוצה!!!
ואין גם מאמן
איזה כיף
למילאן אין קבוצה, למילאן אין קבוצה, למילאן אין קבוצה!!!
ואין גם מאמן

איזה כיף
אלונה תתביישי לעצמך!!! איך לא הבאת אותו לב"ש????????????
עדין לא מספיק צריך עוד רכש!!!
יאללה ריאל
זה שי !
יאללה ריאל
זה שי !

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ברצלונה מביאה כל שנה שחקן שניים שנחשבים בינוניים והופכת אותם לאימפריה לעומת ריאל שהורסת להם את הקריירה..
ריאל הם כמו מכבי ת"א של אירופה, הורסת שחקנים
ריאל הם כמו מכבי ת"א של אירופה, הורסת שחקנים
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
תמיד אמרתי שהכי טוב לאהוד את ריאל!!!!!!!!

- אימפריה באדום
[quote="הסניגורון..."]תמיד אמרתי שהכי טוב לאהוד את ריאל!!!!!!!!
[/quote
יאאאאלה ריאל מדריד!!!!!!!

יאאאאלה ריאל מדריד!!!!!!!

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
זה לא משנה, הם עדיין יהיו גרועים.
הם לא מצליחים ללמוד לקחים. הם חייבים נשמה בקבוצה. חוץ מקאקא אין בה טיפת כישרון, הם צרייכם להחליף 80 אחוז מהסגל.
אצל בארסה זה שונה, כמעט כולם שחקני בית, ויש אחריהם רק יותר ויותר. כמו ג'פרן, טיאגו, גיא אסולין וכו'.
הם לא מצליחים ללמוד לקחים. הם חייבים נשמה בקבוצה. חוץ מקאקא אין בה טיפת כישרון, הם צרייכם להחליף 80 אחוז מהסגל.
אצל בארסה זה שונה, כמעט כולם שחקני בית, ויש אחריהם רק יותר ויותר. כמו ג'פרן, טיאגו, גיא אסולין וכו'.
שימשיכו ככה, שיביאו גם את רונלדו וריברי ואז יתפרקו זה יהיה הכי מרגש.
ברסה תמשיך לפתח שחקני בית מה שריאל לעולם לא יעשו ובגלל זה ברסה תמשיך להיות הקבוצה הגדולה בעולם.
ברסה תמשיך לפתח שחקני בית מה שריאל לעולם לא יעשו ובגלל זה ברסה תמשיך להיות הקבוצה הגדולה בעולם.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
ראול,גוטי,קסיאס,דני פרחו (אם אתה לא מכיר זו אחת ההבטחות בכדורגל העולמי) אלו שחקני בית...
וכישרון חסר ??
הונטלאר רובן דיארה סרחיו ראמוס ועומדים לחתום גם רונאלדו וריברי...
ועוד הרבה כשרון יש בקבוצה הזאת תאמין לי שלא חסר כישרון
וכישרון חסר ??
הונטלאר רובן דיארה סרחיו ראמוס ועומדים לחתום גם רונאלדו וריברי...
ועוד הרבה כשרון יש בקבוצה הזאת תאמין לי שלא חסר כישרון
עוד נראה מי תיקח אליפות...
ריאל ימשיכו להיות מתוסכלים שהרכש שלהם נעלם...
ריאל ימשיכו להיות מתוסכלים שהרכש שלהם נעלם...
רונלאדו וריברי ממש לא יחתמו, קצת הגזמנו לא?
אולי רונלאדו, אבל ריברי כבר הרבה מאוד זמן על סף סיכום בבארסה. ריברי או שיהיה בבארסה או ישאר בבאיירן.
אני מכיר את פרחו... השאר שהזכרת זקנים בסוף הקריירה, חוץ מקאסיאס.
פרחו שחקן נדיר, אבל הוא לא מקבל הזדמנויות ולא ייקבל. אני מקווה מאוד לראות אותו בארסנל, יש שמועות חזקות על כך.
אולי רונלאדו, אבל ריברי כבר הרבה מאוד זמן על סף סיכום בבארסה. ריברי או שיהיה בבארסה או ישאר בבאיירן.
אני מכיר את פרחו... השאר שהזכרת זקנים בסוף הקריירה, חוץ מקאסיאס.
פרחו שחקן נדיר, אבל הוא לא מקבל הזדמנויות ולא ייקבל. אני מקווה מאוד לראות אותו בארסנל, יש שמועות חזקות על כך.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אימפריה באדום כתב:עידן "הגלאקטיקוס 2" יוצא לדרך עם ההחתמה הכי יקרה בהיסטוריה של הכדורגל העולמי.
להזכירך/לידיעתך - זינדין זידאן נמכר בזמנו לאותה ריאל ב-73,000,000 יורו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אימפריה באדום
הגלאקטיקוס המקורי בריאל בתחילת העשור, שנפתח עם ההחתמות של פיגו וזידאן, שכל אחת מהן בתורה שברה את שיא ההעברות העולמי. את פיגו החתים מברצלונה ב-2000 תמורת 58.5 מליון יורו. עונה לאחר מכן הנחית את זידאן מיובנטוס עבור 76 מליון יורו, השיא עד היום.אורי אדום בנשמה כתב:
להזכירך/לידיעתך - זינדין זידאן נמכר בזמנו לאותה ריאל ב-73,000,000 יורו...
צודק טעות שלי.
- אימפריה באדום
Re: לא עוצרים: ריאל מדריד החתימה גם את דויד וייה
חשבתם שריאל מדריד נרגעה אחרי החתמת קאקה וכריסטיאנו רונאלדו? אז זהו שלא. דיווחים בספרד מספרים שחלוץ ולנסיה דויד וייה חתם בקבוצה.
https://www.one.co.il/Article/138739.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/138739.html" onclick="window.open(this.href);return false;