השאלה אם ההרכב ההתקפי עדיף בהתחלה או יותר מאוחר שההגנה שלהם עייפה.שמעון א כתב: עוד סיבה לזה שראדי או בוזגלו חייבים לשחק בשביל המצבים הנייחים.
אני אישית, מעדיף את בוזי.
למשל ברדה מול בית"ר. אני בכלל לא בטוח שמול הבונקר שלהם מחצית ראשונה הוא כובש
השאלה אם ההרכב ההתקפי עדיף בהתחלה או יותר מאוחר שההגנה שלהם עייפה.שמעון א כתב: עוד סיבה לזה שראדי או בוזגלו חייבים לשחק בשביל המצבים הנייחים.
אני אישית, מעדיף את בוזי.
אם אבוקסיס באמת מתכוון לפתוח עם 3 בלמים ו 2 קשרים אחוריים אז לדעתי חייבים לפתוח התקפי.yedidel כתב:
השאלה אם ההרכב ההתקפי עדיף בהתחלה או יותר מאוחר שההגנה שלהם עייפה.
למשל ברדה מול בית"ר. אני בכלל לא בטוח שמול הבונקר שלהם מחצית ראשונה הוא כובש
זה הרכב מסוכן, מתפרצת אחת וגמרנו....שמעון א כתב: אם אבוקסיס באמת מתכוון לפתוח עם 3 בלמים ו 2 קשרים אחוריים אז לדעתי חייבים לפתוח התקפי.
4 שחקני התקפה, אוגו אחורי והובאן 50:50
נגד חיפה זה לא הלך, ונגד בית"ר התחלנו לשחק טוב יותר כשראדי יצא ונכנס ברדה.שיש כתב: זה הרכב מסוכן, מתפרצת אחת וגמרנו....
לפתוח באותו הרכב של השבועות האחרונים וללחוץ מהפתיחה ולהיות ראשונים לכל כדור ופשוט לאכול את הדשא- גם ככה יש פגרה והדשא יצמח שוב
נכון, כי לפתוח במערך ששיחקנו אולי פעם אחת העונה זה הכי חכם.דר אדום בנשמה כתב:אם כבר התקפי זה אז לפתוח ב4-4-2.
דר, אנחנו חייבים לעשות סוף אחת ולתמיד לשיטה הזאת שאתה מתעקש להמשיך להציע בכל פעם מחדש.דר אדום בנשמה כתב:אם כבר התקפי זה אז לפתוח ב4-4-2.
אתה מת על הציטוטים האלה לפני משחק של הקבוצה היריבהtaltal כתב:מתחיל לחוש אופטימיות
yedidel כתב:עולה ב17:30 לרשת ב' עם שרון פרי, מי שמעוניין לשמוע את הפאדיחות
nir767676 כתב:החציצה בין מחנות האוהדים בטרנר בשבת תרד מ-600 מקומות ל-100 בלבד.
ברכות לקוני הכרטיסים ביציע של סכנין, מאמין שעשו את זה בשביל שישבו איתנו. הגיוני סה"כ.
איפה אפשר לשמוע עכשיו?yedidel כתב:עולה ב17:30 לרשת ב' עם שרון פרי, מי שמעוניין לשמוע את הפאדיחות
לא קיצצו שום הפרדה. זו שמועה חסרת בסיס שהופרכה על ידי המועדון.הראל כתב:
אם קיצצו את ההפרדה צריך להיות עוד כרטיסים .
זה שאוהדים שלנו קנו ליציע של סכנין לא אמור לעניין אף אחד בהנהלה/משטרה או מי שמחליט על ההפרדה . אם הורידו את ההפרדה קצת אז איפה עוד 500 כרטיסים ? ואל תגידו לי אצל האוהדים שלנו שקנו לסכנין.
מקצצים עוד כי לא כל המקורבים קיבלוהראל כתב:
אם קיצצו את ההפרדה צריך להיות עוד כרטיסים .
זה שאוהדים שלנו קנו ליציע של סכנין לא אמור לעניין אף אחד בהנהלה/משטרה או מי שמחליט על ההפרדה . אם הורידו את ההפרדה קצת אז איפה עוד 500 כרטיסים ? ואל תגידו לי אצל האוהדים שלנו שקנו לסכנין.