מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: טיפים לקראת משחק העונה ביום שני
אפרופו טיפים...אני בקושי מתפקד,
מנסה להעסיק ת'עצמי, לא הולך,
כל הקירות בחדר עטופים בכתב יד של "יום שני 20:55"
אוהד של של בש מילדות
הרגשה כזו בחיים לא הייתה לי
אשמח לעזרה ממכם חח
אוהד של של בש מילדות
אשמח לעזרה ממכם חח
- simply-red
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
אפשר להגיד את זה על חצי הרכב ששיחק אז..yedidel כתב:
ולעומת זאת, המשחק בטרנר.
איך אפשר לוותר על ראדי במשחק כזה?! אני חוזר על זה כמו תוכי, בשביל הרגעים האלה ראדי הובא להפועל באר שבע,לא רוצה בהרכב שחקנים שמשלשלים במאני-טיים ובנוסף ראדי נראה נפלא בשני המשחקים האחרונים.
גול של ראדי נגד מכבי הנקמה המתוקה ביותר שלו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת בראון זכה בגביע עם שתי קבוצות שונות תוך 3 עונות ככה שלא הייתי אומר שהוא משלשל במאני טיים.simply-red כתב: אפשר להגיד את זה על חצי הרכב ששיחק אז..
איך אפשר לוותר על ראדי במשחק כזה?! אני חוזר על זה כמו תוכי, בשביל הרגעים האלה ראדי הובא להפועל באר שבע,לא רוצה בהרכב שחקנים שמשלשלים במאני-טיים ובנוסף ראדי נראה נפלא בשני המשחקים האחרונים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנ"ל, חוץ מהקירות בחדר ><azb852 כתב:אפרופו טיפים...אני בקושי מתפקד,
אוהד של של בש מילדות
אשמח לעזרה ממכם חח
אני רק חושב על זה, לא משנה אם אני רואה סדרת טלוויזיה או כל דבר אחר אני כל פעם חושב על המשחק הזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין לי מה להגיד על המשחק, היות ואני כבר שלושה ימים בקוצר נשימה.שמעון א כתב: לא משווה חשיבות אחי, משווה את הלחץ לפני המשחק.
היו דרבים מול בית"ר ב"ש בלאומית שהייתי מבלה יום שלם בשירותים
רק רציתי להגיד שאני מת עלייך מבלי להכיר אותך!
נוכח היסטוריית ״ההצלחות״ שלנו במשחקי מאני טיים, איך שנראו מולם במשחקים האחרונים, וזה שאנחנו רגילים לקבל בראש ברגעים כאלה, גורם לי להבין שהסיכוי שנוציא משהו ביום שני הוא נמוך עד אפסי
מה שגורם לי להיות רגוע לחלוטין לקראת המשחק, כל תוצאה מלבד הפסד תהיה הפתעה אדירה מבחינתי
אבל...האליפות לא תוכרע ביום שני, מאמין שאם נפסיד בשני ואח״כ ננצח את כל שלושת המשחקים שנותרו, ניקח אליפות
לכן אני מזהיר אתכם מעכשיו,אין צורך בהודעות אבל/ נסיונות התאבדות/ שריפת מנויים ביום שני בלילה, תיזכרו שהכל עדיין פתוח וביידים שלנו
* כל זה כמובן לא גורם לי להפסיק לפנטז על פיגוע רב נפגעים ביום שני, רק ברור לי שזאת פנטזיה בלבד
מה שגורם לי להיות רגוע לחלוטין לקראת המשחק, כל תוצאה מלבד הפסד תהיה הפתעה אדירה מבחינתי
אבל...האליפות לא תוכרע ביום שני, מאמין שאם נפסיד בשני ואח״כ ננצח את כל שלושת המשחקים שנותרו, ניקח אליפות
לכן אני מזהיר אתכם מעכשיו,אין צורך בהודעות אבל/ נסיונות התאבדות/ שריפת מנויים ביום שני בלילה, תיזכרו שהכל עדיין פתוח וביידים שלנו
* כל זה כמובן לא גורם לי להפסיק לפנטז על פיגוע רב נפגעים ביום שני, רק ברור לי שזאת פנטזיה בלבד
זה אתה?ns75 כתב:נוכח היסטוריית ״ההצלחות״ שלנו במשחקי מאני טיים, איך שנראו מולם במשחקים האחרונים, וזה שאנחנו רגילים לקבל בראש ברגעים כאלה, גורם לי להבין שהסיכוי שנוציא משהו ביום שני הוא נמוך עד אפסי
אני באותה התחושה.ns75 כתב:נוכח היסטוריית ״ההצלחות״ שלנו במשחקי מאני טיים, איך שנראו מולם במשחקים האחרונים, וזה שאנחנו רגילים לקבל בראש ברגעים כאלה, גורם לי להבין שהסיכוי שנוציא משהו ביום שני הוא נמוך עד אפסי
רק קבוצה אחת יכולה לסגור את העונה ביום שני וזו הקבוצה שלנו.חשוב מאוד שגם השחקנים יבינו את זה ויעלו משוחררים.
עבור מכבי זה אחד המשחקים הכי חשובים אם לא החשוב שבהם בעידן גורדי. עבור באר שבע זה משחק חשוב, אבל לא יותר מהמשחק מול רעננה בשני האחרון.
ובכל זאת, אין דקה ביממה שאני לא מדמיין את מליקסון משאיר את שהר לבד מול ליפשיץ בדקה ה-70 ובן קובר 1:0 קטן-גדול. לקראת הסיום, כשמכבי תוקפת בחמת זעם, ברדה נכנס כדי להשלים את השני ולתת את האות לחריטת האותיות הראשונות על הצלחת.
אמר בכר נכון, כמה שזה קרוב, ככה זה רחוק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חזרה לעתיד - הפורום ביום שני ב23:00
לא צריך להיות גאון כדי לדעת שביום שני ב23:00 יהיה כאן סקנדל או פסטיבל. אני חושב על זה הרבה כי צמר המילים ווינר/ים או לוזר/ים יעופו לכל כיוון גם בהקשר של קבוצות
לדעתי הצנועה אין דבר כזה ווינר או לוזר ואנסה להסביר:
ערן זהבי, ווינר או לוזר ? מבחינתי שחקן הליגה הגדול ביותר בישראל. האם לוזר בגלל שלא הצליח באירופה ובנבחרת ? האם במידה וגם ביום שני לא יצליח לנצח הוא פתאום יהפוך לצ'וקר ?
מסי, ווינר או לוזר ? מעולם לא הגיע להשגים עם נבחרת ארגנטינה.
ברדה ווינר או לוזר ? 2 אליפויות בישראל, שני גביעים בישראל, אליפות בבלגיה, שני גביעים בבלגיה וקפטן אלופת בלגיה. מצד שני שום תואר (עדיין) בבאר שבע.
DNA של מועדון - DNA זה דבר שלא מתחלף. ככה זה בטבע. האם מכבי תל אביב כדורסל ווינרים או לוזרים ? מכבי חיפה ? ועוד מלא קבוצות.
הטענה שלי שזה הכל אוסף של קלישאות. בסוף מנצחים הטובים. שנתיים אנחנו מפסידים למכבי תל אביב רק בגלל שהם יותר טובים. גם כשניצחנו זה היה בהרבה מזל אבל ברגע האמת הכח שלהם בא לידי ביטוי. גם בגמר הגביע הם לא עלו עם הנוער. מי שניצח אותנו היה פריצה שהוא לא שחקן אלמוני. בדיעבד אנחנו יודעים שהיה לנו מאמן בינוני שלא תיפקד.
השנה יש לנו קבוצה הרבה יותר חזקה ומאוזנת. אנחנו נהיה אלופים כי אנחנו יותר טובים.
לדעתי הצנועה אין דבר כזה ווינר או לוזר ואנסה להסביר:
ערן זהבי, ווינר או לוזר ? מבחינתי שחקן הליגה הגדול ביותר בישראל. האם לוזר בגלל שלא הצליח באירופה ובנבחרת ? האם במידה וגם ביום שני לא יצליח לנצח הוא פתאום יהפוך לצ'וקר ?
מסי, ווינר או לוזר ? מעולם לא הגיע להשגים עם נבחרת ארגנטינה.
ברדה ווינר או לוזר ? 2 אליפויות בישראל, שני גביעים בישראל, אליפות בבלגיה, שני גביעים בבלגיה וקפטן אלופת בלגיה. מצד שני שום תואר (עדיין) בבאר שבע.
DNA של מועדון - DNA זה דבר שלא מתחלף. ככה זה בטבע. האם מכבי תל אביב כדורסל ווינרים או לוזרים ? מכבי חיפה ? ועוד מלא קבוצות.
הטענה שלי שזה הכל אוסף של קלישאות. בסוף מנצחים הטובים. שנתיים אנחנו מפסידים למכבי תל אביב רק בגלל שהם יותר טובים. גם כשניצחנו זה היה בהרבה מזל אבל ברגע האמת הכח שלהם בא לידי ביטוי. גם בגמר הגביע הם לא עלו עם הנוער. מי שניצח אותנו היה פריצה שהוא לא שחקן אלמוני. בדיעבד אנחנו יודעים שהיה לנו מאמן בינוני שלא תיפקד.
השנה יש לנו קבוצה הרבה יותר חזקה ומאוזנת. אנחנו נהיה אלופים כי אנחנו יותר טובים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: חזרה לעתיד - הפורום ביום שני ב23:00
אני חושב שכל מה שראינו ממכבי עד היום, עומד להשתנות בתכליתו ביום שני והניצנים לכך נראו עם שריקת הסיום בדוחא.
אחד הדברים שהכי בלטו במועדון הצהוב, שעם כל האיבה והשנאה כלפיו, הוא מושא הקנאה הספורטיבי שלי, זה היכולת שלו לשמור על פאסון לא ישראלי. לפחות בזירה המקומית, אבל לא רק.
לא ליפול מהרגליים בדקה ה-70. לא לתת לאיזו העדרות לסחוב אותם למטה. לא לתת לעזיבה של מאמן, טוב יותר או פחות, להשפיע. לא להיות תלויים בזרים ועדיין להצליח. לא להפסיד מראש גם מאבק שנראה אבוד.
מכונה. מכבי תל אביב מכונה.
משהו נסדק במכונה הזו בשני, גם אם הם ינצחו אותנו בבלומפילד וגם אם לאו. אני מקווה ומאמין שהם לא חסינים משום דבר שקורה בספורט שלנו עד כדי כך. בסופו של יום, זה טל בן חיים מכפר סבא, זהבי מראשון, דסה מנס ציונה ואלברמן מאורנית.
יש שם לחץ אטומי וקבוצות ישראליות פשוט פחות טובות תחתיו, עובדתית.
אחד הדברים שהכי בלטו במועדון הצהוב, שעם כל האיבה והשנאה כלפיו, הוא מושא הקנאה הספורטיבי שלי, זה היכולת שלו לשמור על פאסון לא ישראלי. לפחות בזירה המקומית, אבל לא רק.
לא ליפול מהרגליים בדקה ה-70. לא לתת לאיזו העדרות לסחוב אותם למטה. לא לתת לעזיבה של מאמן, טוב יותר או פחות, להשפיע. לא להיות תלויים בזרים ועדיין להצליח. לא להפסיד מראש גם מאבק שנראה אבוד.
משהו נסדק במכונה הזו בשני, גם אם הם ינצחו אותנו בבלומפילד וגם אם לאו. אני מקווה ומאמין שהם לא חסינים משום דבר שקורה בספורט שלנו עד כדי כך. בסופו של יום, זה טל בן חיים מכפר סבא, זהבי מראשון, דסה מנס ציונה ואלברמן מאורנית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
האישה שואלת מה עובר עליי ??
לך ותסביר לה עכשיו.....
לך ותסביר לה עכשיו.....
- The red one
מסכים עם כל מילה גדי.
אגב, חבל שיהיה פה או סקנדל או פסטיבל. המשחק בשני לא ייקבע כלום. לא משנה אם ננצח בו או לא משנה אם נפסיד ובטח שלא יקרה כלום במצב של תיקו.
אגב, חבל שיהיה פה או סקנדל או פסטיבל. המשחק בשני לא ייקבע כלום. לא משנה אם ננצח בו או לא משנה אם נפסיד ובטח שלא יקרה כלום במצב של תיקו.
גם אני לא נושם עוד מיום שני
לעזאזל זאורזיניו. שער אחד היה משאיר לי כמה שנים מהחיים.
האמת נראה שגם בכר לחוץ רצח
לעזאזל זאורזיניו. שער אחד היה משאיר לי כמה שנים מהחיים.
האמת נראה שגם בכר לחוץ רצח
בגלל זה אם חלילה נספוג בדקות הראשונות הם יחזרו לנשום ואנחנו נכנס לפאניקה.Totti כתב:אני חושב שכל מה שראינו ממכבי עד היום, עומד להשתנות בתכליתו ביום שני והניצנים לכך נראו עם שריקת הסיום בדוחא.
אני אומר 30 דקות ראשונות להתגונן עם 11 שחקנים!! ולהיזהר מהנייחים שלהם- קרנות קצרות וכן גם ארוכות לצד השני(ראיתי אתמול את המשחק בטרנר)
אחרי זה הלחץ יגבר אצלם ונוכל לנצל את זה