הפועל רעננה- הפועל ב"ש, שני, 20:00, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל רעננה- הפועל ב"ש, שני, 20:00, נתניה

שליחה על ידי אדום זקן »

לא בונה על סכנין,אסור לנו לעשות את טעויות העבר ולחשוב על מכבי,הם לא מעניינים!
חייבים להתרכז בעצמנו,קיבלנו צאנס נוסף וצריך לקחת אותו,לא יהיו צאנסים נוספים.
צריכים לעלות ולהיות רגועים,הגול כבר יגיע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:הכל תלוי באם ברק בכר ימשיך לפחד ממאור בוזגלו \ אליניב ברדה.
אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שחקנים שלא מתאימים לשיטה ולמעמד.
ניהלנו כבר את הדיון הזה על גבי עשרות עמודים ואני לא סותר את הטענות שאתה מעלה, רק נקודה קטנה.
לומר על שחקן שלקח כבר תארים בבלגיה ובארץ שהוא לא מתאים למעמד, זה חורה לי מאוד בעין.
אפשר לומר שהוא לא בכושר-בצדק.
אפשר להגיד שיש טובים ממנו- בצדק.
אפשר להגיד שהוא לא מתאים לשיטה- אני לא מסכים, אבל נניח.
לומר שהוא לא מתאים למעמד זה לבוז לשחק כדורגל גדול במונחים ישראליים.

ואל תתחילו שוב עם "כל עונה במאני טיים הוא נראה ככה"... באף עונה לא היה באמת מאני טיים, היתה כאן הצגה והשחקנים הראשיים בה היינו אנחנו, האוהדים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: יותר מאשר להגיע מהמקום הראשון, קיימת אפשרות להגיע בפער.
אני לגמרי חושב שהמשחק הערב בדוחא הוא הקשה ביותר שמכבי תתקל בו עד לסוף העונה, מלבד המשחק מולנו.
זה נכון אבל עדיין אם אנחנו מנצחים היום אז זה מבטיח מקום ראשון לקראת שבוע הבא. מכניס את כל מכבי ללחץ עצום שהם לא היו בו מאז 2003 שהיה להם מרוץ צמוד לאליפות.

מייצר עליהם את הלחץ כבר מהיום במשחק שלהם. רוצה אותם עולים למשחק בידיעה שברעננה באר שבע מובילה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: ניהלנו כבר את הדיון הזה על גבי עשרות עמודים ואני לא סותר את הטענות שאתה מעלה, רק נקודה קטנה.
לומר על שחקן שלקח כבר תארים בבלגיה ובארץ שהוא לא מתאים למעמד, זה חורה לי מאוד בעין.

ואל תתחילו שוב עם "כל עונה במאני טיים הוא נראה ככה"... באף עונה לא היה באמת מאני טיים, היתה כאן הצגה והשחקנים הראשיים בה היינו אנחנו, האוהדים
מסכים איתך שי בכל צילה.
אשמח מאוד אם ברדה ובוזי לא יפתחו היום.
לא מבין מדוע זה צריך לבוא על חשבון כבוד והערכה לסמל כמו אליניב. זה רק מפחית מכבודנו כקהל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
זה נכון אבל עדיין אם אנחנו מנצחים היום אז זה מבטיח מקום ראשון לקראת שבוע הבא. מכניס את כל מכבי ללחץ עצום שהם לא היו בו מאז 2003 שהיה להם מרוץ צמוד לאליפות.

מייצר עליהם את הלחץ כבר מהיום במשחק שלהם. רוצה אותם עולים למשחק בידיעה שברעננה באר שבע מובילה.
לגמרי.
אשמח אם כבר במחצית התוצאה תהיה מאוד חד משמעית. זה לא קרה לנו מעט מאוד העונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: ניהלנו כבר את הדיון הזה על גבי עשרות עמודים ואני לא סותר את הטענות שאתה מעלה, רק נקודה קטנה.

+10000

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

מסכים איתך כמעט הכל.
בקטע של בכר מפחד מהם, אי אפשר להתכחש לזה, בכר פחדן.
בהתחלה ניסה להראות שיש לו ביצים להוציא את ברדה מההרכב או כוכב כזה או אחר.
בסופו של דבר, גם אם ברדה גרוע חודשיים, או בוזגלו גרוע, הם יהיו בהרכב.
וזה נטו מאמן.

הכי מצחיק שאת גאדיר קוברים ולשהר קוראים בלוף, כאשר הם כמעט ולא מקבלים דקות ביחס ל"כוכבים" (בעיקר גאדיר), וגם שם מי שכן קצת קיבל הביא הוכחות (שהר עם 8-9 שערים בכל המסגרות, תקן אותי אם אני טועה).
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב: אני איתך. ב-23:00 סדרי עולם בכדורגל הישראלי יכולים להשתנות, לא פחות.
לא חושב כמוך, אולי אולי אחרי המשחק בבלומפילד לא הערב

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
מסכים איתך שי בכל צילה.
אשמח מאוד אם ברדה ובוזי לא יפתחו היום.
לא מבין מדוע זה צריך לבוא על חשבון כבוד והערכה לסמל כמו אליניב. זה רק מפחית מכבודנו כקהל.
שינוי מחשבתי שאני שמח לשמוע ספציפית ממך.
גאדיר חלוץ, שהר באגף ימין.
בוזגלו את ברדה לספסל דחוף.
ואם כבר, וובה במקום ראדי, הבן אדם לא פראייר הבאנו אותו בינואר, רבאק תנו לו לשחק יש לו הרבה מה להוכיח, לא סתם שחקן הרכב של קבוצה שסיימה מעלינו בעונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הזלזול פה בבכר מגוחך.
מאמן ששבר פה כל שיא סטטיסטי אפשרי עם הקבוצה הזו.
כן, ברור שהמבחן הגדול שלו הוא האם יביא תואר או לא, אבל, לאורך כל העונה הוא מוכיח שמדובר במאמן הישראלי הטוב בליגה כיום.
זכותו ללכת עם מי שהוא חושב לנכון. אין לזה שום קשר לפחדנות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

המעמד היה מכוון יותר לבוזגלו.
מסכים איתך שאליניב בנוי למעמדים האלה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
מסכים איתך כמעט הכל.
בקטע של בכר מפחד מהם, אי אפשר להתכחש לזה, בכר פחדן.
בהתחלה ניסה להראות שיש לו ביצים להוציא את ברדה מההרכב או כוכב כזה או אחר.
בסופו של דבר, גם אם ברדה גרוע חודשיים, או בוזגלו גרוע, הם יהיו בהרכב.
וזה נטו מאמן.

הכי מצחיק שאת גאדיר קוברים ולשהר קוראים בלוף, כאשר הם כמעט ולא מקבלים דקות ביחס ל"כוכבים" (בעיקר גאדיר), וגם שם מי שכן קצת קיבל הביא הוכחות (שהר עם 8-9 שערים בכל המסגרות, תקן אותי אם אני טועה).
בנינו?
אני מבין את ההרכבה של בוזגלו חרף היכולת החלשה. אני מבקר אותו לא מעט, אבל כנראה שגם כן הייתי מרכיב אותו.

אין אלטרנטיבה ראויה באגף ימין (שהר וגאדיר לא שחקני קו), אתה מאמין שגרוע מזה כבר לא יכול להיות, רואה אותו באימונים מהלטט ובטוח שבשבת הוא מתפוצץ. ההרכבה של בוזגלו כמעט בלתי נמנעת, אחד השחקנים הכי מוכשרים נמצא בסגל שלך, פסע מזכיה בתואר והוצאה שלו החוצה במאני טיים היא עניין מאוד לא פשוט.
אבל עצור רגע את השחיטה ותגיד את האמת, האם אלו השמות בהתקפהלא גורמים למוח שלך לעבוד שעות נוספות ולגוף להתרגש-

נאווקמה בשמאל מליקסון באמצע בוזגלו בימין
שהר/ברדה בשפיץ

תהיה כנה, אתה כנראה מרטיב קצת בתחתונים. זה שבפועל מקבלים ממנו גזר שבת אחרי שבת לא גורם לנו להפסיק לחלום, זה נשמע כל כך מתוק ומרגש על הנייר. גם ראינו את זה מתפוצץ כאן שנה וחצי, אז בכלל.

זו הבעיה בבוזגלו, התמונה בינתיים להמחשה בלבד.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אנחנו היום נמצאים במקום הראשון ובעמדת זכייה באליפות הרבה בזכות אליניב שהביא לנו המון נקודות ומנהיגות במהלך העונה, נכון לעכשיו הוא לא בכושר ולכן צריך לשבת בספסל כדי שמי שכן בכושר ישחק ויתרום לקבוצה כמו שאליניב תרם לפני חודש-יים.

אני לא חושב שבכר מפחד מאליניב ובוזגלו ,הוא יותר בקטע שלהיות חכם איתם, נותן להם אשראי ללא הגבלה בגלל מה שהם בשביל הפועל באר שבע של היום, הם היו "החלוצים" בעידן הזה שבו הפכנו ממועדון שנלחם על חייו למועדון שרוצה לזכות בכל התארים . שינוי תודעתי בציבור אוהדי הכדורגל בישראל לא פחות מהשינוי המקצועי שעברנו. הצמד הזה שולט בחדר ההלבשה ולכן בכר נוהג איתם יותר "בסלחנות",מה שנקרא "תהיה חכם ולא צודק.." , בואו נראה היום אם האשראי הזה נגמר ואני בוטח בבכר שיעשה את הדבר הנכון.

אני לא בונה על סכנין שיעשו משהו היום, לי נראה שכמה שהם ניפחו את הבלון ככה הוא יתפוצץ להם בפרצוף. לפחות שיאספו בשבילנו כמה ברכיים צהובות ואולי איזה אדום למדוניאנין, גם בא טוב.

לא משנה כמה הפרש יהיה בתום המחזור היום 1,2,4.. את האליפות נצטרך לקחת ממכבי בבלומפילד בשבוע הבא.

לגבי המשחק היום, לבראון בהחלט יש מקום בהרכב אבל לא על חשבון ראדי אלה על חשבון הובאן העייף.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב: בנינו?
אני מבין את ההרכבה של בוזגלו חרף היכולת החלשה. אני מבקר אותו לא מעט, אבל כנראה שגם כן הייתי מרכיב אותו.

אין אלטרנטיבה ראויה באגף ימין (שהר וגאדיר לא שחקני קו), אתה מאמין שגרוע מזה כבר לא יכול להיות, רואה אותו באימונים מהלטט ובטוח שבשבת הוא מתפוצץ. ההרכבה של בוזגלו כמעט בלתי נמנעת, אחד השחקנים הכי מוכשרים נמצא בסגל שלך, פסע מזכיה בתואר והוצאה שלו החוצה במאני טיים היא עניין מאוד לא פשוט.
אבל עצור רגע את השחיטה ותגיד את האמת, האם אלו השמות בהתקפהלא גורמים למוח שלך לעבוד שעות נוספות ולגוף להתרגש-

נאווקמה בשמאל מליקסון באמצע בוזגלו בימין
שהר/ברדה בשפיץ

תהיה כנה, אתה כנראה מרטיב קצת בתחתונים. זה שבפועל מקבלים ממנו גזר שבת אחרי שבת לא גורם לנו להפסיק לחלום, זה נשמע כל כך מתוק ומרגש על הנייר. גם ראינו את זה מתפוצץ כאן שנה וחצי, אז בכלל.

זו הבעיה בבוזגלו, התמונה בינתיים להמחשה בלבד.
תשמע, אני אחד ממגיני בוזגלו הכי גדולים פה בפורום, ואם אתה לא יודע את זה בעצמך, אתה מוזמן לחפור קצת בהודעות שלי ממהלך העונה.
אבל, וזה אבל גדול, הבן אדם לא בשיא הכושר, למאני טיים הוא בטח לא ידוע כשחקן שמתייצב ראשון, אבל השיא הוא שהוא כבר לא ברומטר בכל הנוגע לבעיטות חופשיות וקרנות, בוא נודה בזה.
אני, ואני מאמין שאוהדים נוספים חושבים כמוני, כבר לא מתרגש מלשמוע את השם בוזגלו, כי מבחינתי גם העונה וגם בחצי העונה הקודמת הוא כבר לא כל כך מספק את הסחורה ביחס לשחקן פותח בקבוצה שרצה לאליפות מול מכבי.

לגבי ברדה, אסכם כהרגלי, אדם ענק, שחקן בינוני עם קצת יותר אמביציה ומחויבות, יש לו אחלה רזומה בהיסטוריה שלו, בפועל כיום לא אמור לקבל יותר מ20 דק' כמחליף.
בטח שלא שחקן הרכב, וככל שיפול יותר שמקבל כדורים, ליותר אנשים פה ימאס ויתחילו לחשוב כמוני.

אני מבין שהעונה אנחנו נותנים מספרים יפים, אפילו יפים מאוד, אבל מולנו יריבה עיקשת ומהעיקשת הזאת אתה רוצה לקחת תואר.
אין פה מקום לבינוניות ב5 משחקים האלה, גם אם ה"בינוני" שלך הוא שחקן טוב, צריך רק טוב מאוד ומעלה.
וכן, כרגע (וקשה לי להאמין שזה ישתנה) בן שהר טוב מברדה, בסופו של דבר ברדה מיישר את הסטטיסטיקה על כל מה שעשה כל העונה ולא כובש כבר כמעט חודשיים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

בינתיים בוואלה מפרסמים שבכר פירסם את ההרכב, סוארס, שהר וראדי בפנים, טאהה, בוזי וברדה בחוץ, בן ביטון נשאר בהרכב

שלח תגובה