הגרלת גביע המדינה | מכבי חיפה בחצי הגמר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הגרלת גביע המדינה יום חמישי 17-00

שליחה על ידי The red one »

צודק.

עריכה: גם רדיו דרום העלה פוסט בפייסבוק ששואל האם לדעת האוהדים כדאי להקים קול מחאה. הם גם גוף שיכול להזיז עניינים, אז אם זה מממממששששששש בוער לכם בעצמות - תגיבו שם ואולי משהו יזוז.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לפצל זה רעיון רע ולא יקרה כמובן.
להעביר - אפשרי בהחלט. כמו שבעונה שנה העבירו משחק מטדי לסמי עופר עם 30 אלף איש ככה אפשר להעביר חצי גמר. כמו שפלג אמר, הכל נזיל ולא מאורגן בהתאחדות ואם נגרום להם לעשות את זה זה גם יקרה, אז מספיק להשתמש בטיעון הזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:לפצל זה רעיון רע ולא יקרה כמובן.

אתה בגלקסיה אחרת? תתעורר - מפצלים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

זה בעיה, מצד אחד כן מגיע לנו שמבחינת מרחק המשחק יהיה באמצע הדרך לשתי הקבוצות.
מצד שני מחאה עכשיו זה הדבר הכי לא בריא לקבוצה. הקבוצה זקוקה לשקט הכי הרבה שאפשר.
זה יכול לפגוע בנו. מה גם שתארו לכם ויעבירו את המשחק לטדי ונפסיד? זה יהיה בדיחה ויצחקו עלינו.
בקיצור אין מה לעשות לסתום את הפה ולספוג את זה. יש זמן עד אז, ולכו תדעו באיזה מצב נהיה בליגה, זה יכול להשפיע לכאן או לכאן.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ran כתב:זה בעיה, מצד אחד כן מגיע לנו שמבחינת מרחק המשחק יהיה באמצע הדרך לשתי הקבוצות.
מצד שני מחאה עכשיו זה הדבר הכי לא בריא לקבוצה. הקבוצה זקוקה לשקט הכי הרבה שאפשר.
זה יכול לפגוע בנו. מה גם שתארו לכם ויעבירו את המשחק לטדי ונפסיד? זה יהיה בדיחה ויצחקו עלינו.
בקיצור אין מה לעשות לסתום את הפה ולספוג את זה. יש זמן עד אז, ולכו תדעו באיזה מצב נהיה בליגה, זה יכול להשפיע לכאן או לכאן.

1. עניין המרחק אינו האישיו כלל, אלא פרופר יתרון הביתיות הלא הוגן לחיפאים.

2. זו לא מחאה נגד הקבוצה, ככה שהטיעון על נזק תמוה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יצא לי לחשוב שוב על העניין ולמרות שאני נגד הבכי הזה ומבחינתי לנו לא צריכים להיות תירוצים,אכן יש כאן טעם לפגם.
זה נכון שחצי הגמר נקבע לאיצטדיון סמי עופר,אבל..ברגע שהחליטו לפצל,אזי אומר שאפשר לשנות ושום דבר איננו טאבו.
ההשואות לגמר ליגת האלופות שנקבע מראש לא מחזיקות.
ברגע שהחליטו לפצל,היה מקום להזיז את החצי לטדי ולו בשביל ההגינות,כי הרי החליטו לפצל אז מה הבעיה?
אדום בלב,בעל המזנון מעניין לי את הקצה ומה פתאום הוא מעניין אותך? מה אתה מההסתדרות?
הבן אדם הולך להרוויח כפול!!
אם היו מחליטים להזיז,האחרון שהיו מתחשבים בו זה בעל המזנון.
וכל ספק היה מקבל בכיף משחק בטדי עם 30,000 לקוחות,גם בהתראה של יום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אורי אדום בנשמה כתב:

1. עניין המרחק אינו האישיו כלל, אלא פרופר יתרון הביתיות הלא הוגן לחיפאים.

2. זו לא מחאה נגד הקבוצה, ככה שהטיעון על נזק תמוה.
לגבי 2, אני חולק עליך.
כל מיני מחאות למיניהן רק יוציאו את הקבוצה מפוקוס וישימו לחץ על השחקנים.

סמל אישי של משתמש
The red one

סתם לצורך העניין אדום זקן - גם אתה מעניין לבעל המזנון את הקצה. טיעון ילדותי יחסית אלייך.

אותי הוא לא מעניין, מבחינתי שהמשחק יהיה בטדי. רק מקיים פה דיון ומראה למה זה לא כזה פשוט להעביר כמו שכולם זועקים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מרגע שהחליטו לפצל לשני משחקים, הטיעון של "זה מה שהוחלט עוד לפני שנקבעו העולות" לא מחזיק מים.

סמל אישי של משתמש
The red one

ReDo כתב:מרגע שהחליטו לפצל לשני משחקים, הטיעון של "זה מה שהוחלט עוד לפני שנקבעו העולות" לא מחזיק מים.
אני לא מבין למה ממשיכים לטעון את זה. יש הבדל ענק בין לפצל את זה ליומיים בחיפה לבין לפצל את זה ליום בירושלים ויום בחיפה.

ההבדל הזה הוא בעצם הסיבה למה לא מקיימים חצי אחד בטדי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:סתם לצורך העניין אדום זקן - גם אתה מעניין לבעל המזנון את הקצה. טיעון ילדותי יחסית אלייך.

אותי הוא לא מעניין, מבחינתי שהמשחק יהיה בטדי. רק מקיים פה דיון ומראה למה זה לא כזה פשוט להעביר כמו שכולם זועקים.
פשוט מאוד,כמו שהיה פשוט להחליט על שתי משחקים ולשריין לצורך העניין עוד 500 סדרנים ליום למחרת ולארגן לב ע ל המזנון המחורבן עוד 30,000 סנדביצים ועוד 500 בקבוקי קולה,רק שמי שהיה נהנה מזה אילו הסדרנים בירושליים וספקי המזנון בירושליים.
לא חייב בכוח לשחק אותה ראש ממשלת שוויץ בפורום,לפעמים צריך גם להגיד "וואלה יש דברים בגו" ולהשתמש טיפה בשכל ולא לרשום באוטומט כדי להצדיק את המוניטין של קופי ענאן שאתה מנסה לאמץ.

סמל אישי של משתמש
The red one

אתה סתם נגרר לסה וכרגיל יוצא מגבולות הדיון.

מי יסיע את הסדרנים לירושלים? מי אומר שכל הסדרנים ירצו לעבוד בירושלים? מי ישמור על טריות האוכל עד לירושלים? מי אמר שכל האנשים במזנון ירצו לעבוד בירושלים? את משטרת חיפה יעבירו לירושלים? הא..זאת גם משורת ירושלים צריכה להערך. להכין את העירייה שתסדר הכל, ומי יסיע את כל שלטי הפרסום? ומה יעשה בעל העסק בחיפה שסגר על שלט פירסום יקר לשני משחקים ? יציג אותו לאוהדים בירושלים? אפילו הקבוצות בטח סגרו מלונות ויצטרכו לספוג הפסד כספי.

אתם מסתכלים במיקרו, הכי קל לזעוק ״חלמאות״ ״בושה״ ״רק בישראל״. תמיד הכי קל. ואנחנו מדברים סה״כ על משחק עם קהל חצי חצי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתה סתם נגרר לסה וכרגיל יוצא מגבולות הדיון.

מי יסיע את הסדרנים לירושלים? מי אומר שכל הסדרנים ירצו לעבוד בירושלים? מי ישמור על טריות האוכל עד לירושלים? מי אמר שכל האנשים במזנון ירצו לעבוד בירושלים? את משטרת חיפה יעבירו לירושלים? הא..זאת גם משורת ירושלים צריכה להערך. להכין את העירייה שתסדר הכל, ומי יסיע את כל שלטי הפרסום? ומה יעשה בעל העסק בחיפה שסגר על שלט פירסום יקר לשני משחקים ? יציג אותו לאוהדים בירושלים?

אתם מסתכלים במיקרו, הכי קל לזעוק ״חלמאות״ ״בושה״ ״רק בישראל״. תמיד הכי קל. ואנחנו מדברים סה״כ על משחק עם קהל חצי חצי.
אתה באמת רואה 14 אלף איש נוסעים לצפון לחצי גמר? לא גמר ולא נגד מכבי (*שמה לעשות מושכת יותר תשומת לב. **גם בגמר נגד מכבי לא מילאנו את כל החצי איצטדיון שלנו)

סמל אישי של משתמש
The red one

מה? ברור. אין לי ספק שהאצטדיון יהיה מלא. לא ידעתי שיש למישהו ספק בזה.

אם אני לא טועה זו חופשת פסח אז בכלל..
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 06 מרץ 2016, 23:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מה? ברור. אין לי ספק שהאצטדיון יהיה מלא. לא ידעתי שיש למישהו ספק בזה.
הוא יהיה מלא עם רוב למכבי חיפה. אחרי שהם יגמרו את הכרטיסים שלהם תוך ימים ספורים ובהתאחדות יראו שאצלנו המכירה מתנהלת בעצלתיים, אני מאמין שהם יפשירו לירוקים מהכרטיסים שלנו(בדומה לחצי גמר בר"ג נגד ק"ש, רק הפוך).

ואתה לא טועה, זו חופשת פסח.
אבל עדיין, זאת נסיעה ארוכה ואנחנו מדברים על תכולה של בערך 15 אלף. זה ה-מ-ו-ן(!) בסדר גודל ישראלי ובטח באר שבעי.
בשני המשחקים החשובים האחרונים נגד מכבי חיפה בסמי עופר(ה4:0 לא נחשב) הבאנו בערך 4000 אוהדים, אתה באמת רואה אותנו כמעט מכפילים את הכמות הגדולה גם ככה הזאת ב4 בגלל שזה חצי גמר?
נערך לאחרונה על ידי Noam98 ב 06 מרץ 2016, 23:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה