פציעות והשעיות
- simply-red
Re: פציעות והשעיות
את חן עזרא הייתי שמח לראות כאן ,רק שהוא מכוון לחו"ל.
ברגע ששלומי יבין סופית שהוא נשאר בלי כל הסימני שאלה שמרחפים מעל הראש שלו ,אנחנו נקבל את שלומי של שנה שעברה. יש עוד משהו כמו 18-20 משחקים (כולל הגביע) כך שאנחנו רק באמצע הדרך,
כולם עוד ישחקו והרבה.
ברגע ששלומי יבין סופית שהוא נשאר בלי כל הסימני שאלה שמרחפים מעל הראש שלו ,אנחנו נקבל את שלומי של שנה שעברה. יש עוד משהו כמו 18-20 משחקים (כולל הגביע) כך שאנחנו רק באמצע הדרך,
כולם עוד ישחקו והרבה.
הערכה מבוססת על משהו או שסתם הימור פרוע ?אביאל כתב:יחזור מהר מאוד. #הערכה
איך זריהן מפרסם שמליקסון יעדר חודש שזה בערך 3 4 משחקים והוא רושם יחזור לתחילת הפליאוף משהו לא מסתדר לי עד הפליאוף יש נתניה ,חיפה ,בני יהודה, סכנין , כפר סבא ואולי שכחתי איזה קבוצה , שזה הרבה יותר משלושה משחקים ,זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר אז לעשות יוטרן בעניין גורדנה להביא להם את גורדנה וקצת כסף תמורת חן עזרא :pred bend כתב:ארבייטמן עבור חן עזרא וכמה שיותר מהר !
זה נכון למליקסון לוקח יותר זמן להתאושש הוא שחקן סופר חשוב בסגל שלנו.
חייבים לחשוב מחוץ לקופסא !!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
המפתח את זה במלפפונים.ForeverRed כתב:הפציעה של אוחיון נשארה קצת בצל בגלל מליקסון, אבל גם היא מאוד מדאיגה.
אין לנו שום גיבוי לעמדת המגן הימני.
לשם הייתי מביא שחקן בלי לחשוב פעמיים.
לעומק ואפילו לשדרוג.
זו עמדה מאוד בעייתית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא הימור פרועpirlo21 כתב:
הערכה מבוססת על משהו או שסתם הימור פרוע ?
מליקסון חייב פציעה רצינית אחת בעונה, זה משהו שכולם ידעו
אם כבר אז טוב שזה קרה עכשיו, נגיע לפליאוף רעננים ועם סגל מלא וכשיר
מאמין שהחבר'ה ידאגו לשמור על הגחלת עד שהוא יחזור
בלי קשר, להחתים חלוץ מפציץ כבד בדחיפות
אם כבר אז טוב שזה קרה עכשיו, נגיע לפליאוף רעננים ועם סגל מלא וכשיר
מאמין שהחבר'ה ידאגו לשמור על הגחלת עד שהוא יחזור
בלי קשר, להחתים חלוץ מפציץ כבד בדחיפות
חלון הזמן הולך ואוזל. לא יודע אם הדיבורים על רכש ריאלים, אבל אם כן, הייתי מחזק קודם כל את עמדת המגן הימני ואחריה את החוד
- דר אדום בנשמה
מסכים.Totti כתב:חלון הזמן הולך ואוזל. לא יודע אם הדיבורים על רכש ריאלים, אבל אם כן, הייתי מחזק קודם כל את עמדת המגן הימני ואחריה את החוד
אבל נראה לי שבסוף נשאר עם גורדנה ולא יביאו חיזוק נוסף.
אמרתי לעצמי שלא אגיב לך יותר, אבל אעשה זאת בפעם האחרונה- גורדנה מתאמן במכבי פתח תקווה, אמור להיות בסגל למשחק מחר בגביע הטוטו ועניין המעבר שלו בירוקרטי. הגיע הזמן שתתחבר לשיח ותחדל מלזרוק סתם שמות בלי קשר
- דר אדום בנשמה
בלי קשר מה...Totti כתב:אמרתי לעצמי שלא אגיב לך יותר, אבל אעשה זאת בפעם האחרונה- גורדנה מתאמן במכבי פתח תקווה, אמור להיות בסגל למשחק מחר בגביע הטוטו ועניין המעבר שלו בירוקרטי. הגיע הזמן שתתחבר לשיח ותחדל מלזרוק סתם שמות בלי קשר
אתה יודע.
כל עוד זה לא חתום הוא יכול להתאמן שם כמה שהוא ירצה הוא שייך לקבוצה שלנו והכל יכול להיות בקשר אליו והסיבה שהוא לא חתם כלל לא משנה.
ברגע שזה יהיה חתום תאמין לי שאני לא אזכיר את השם שלו עד לקיץ סבבה?
די כבר עם עזרא העגל הזה, הוא לא מתאים ולא ברמה.
אולי אפשר לשקול להחתים שחקן זר ורסטילי שיכול לשחק גם כמגן וגם בהתקפה, לא צריך עכשיו להשתגע ולהיכנס לפאניקה.
אולי אפשר לשקול להחתים שחקן זר ורסטילי שיכול לשחק גם כמגן וגם בהתקפה, לא צריך עכשיו להשתגע ולהיכנס לפאניקה.
על הפונקציות של הסכם, זכרון דברים, סיכום עקרוני, רצון השחקן, לא שמעת אני מבין...דר אדום בנשמה כתב:בלי קשר מה...
אתה יודע.
כל עוד זה לא חתום הוא יכול להתאמן שם כמה שהוא ירצה הוא שייך לקבוצה שלנו והכל יכול להיות בקשר אליו והסיבה שהוא לא חתם כלל לא משנה.
ברגע שזה יהיה חתום תאמין לי שאני לא אזכיר את השם שלו עד לקיץ סבבה?
- דר אדום בנשמה
אם כבר בחיזוק עסקינן אם יבוא כזה אז זר בקישור/התקפה וחאתם עבד אל חאמיד יכול להיות חיזוק טוב מאוד כאשר אל חאמיד יכול להמשיך גם לעתיד.
שיחק העונה 0 פעמים באירופה , בליגה הוא השתשף עם 7 דקות והופעה בודדתדר אדום בנשמה כתב:אם כבר בחיזוק עסקינן אם יבוא כזה אז זר בקישור/התקפה וחאתם עבד אל חאמיד יכול להיות חיזוק טוב מאוד כאשר אל חאמיד יכול להמשיך גם לעתיד.
בגביע הוא דווקא הפתיע והופיע פעם אחת ל74 דקות .
חיזוק אדיר ..
נ.ב
היה בסגל העונה ב4 משחקים בלבד.