לא אמרתי שהשיר של ליאור הוא מצויין הוא זה שצריך להיות השיר ה"רשמי". (ואני מסכים שהקודם היה הרבה הרבה יותר טוב).אליק כתב:עמית,
לפרגן זה יפה וסבבה.
אבל לפעמים, עם כל הכוונות הטובות...ועם כל זה שאנחנו עדיין שרים את שיר העלייה המדהים הקודם שלהם...יוצא משהו לא טוב.
זה קורה, והשיר העלייה שלהם הפעם חלש מאוד מאוד.
לגבי הטראק המדהים שאופיר הכין - הוא ענק, הוא גדול וכיף ולשמוע אותו בלי סוף.
שיר עלייה לדעתי צריך להיות עם יותר מלל, למשל הסקיצה שאופיר עשה בזמנו - לי לפחות זה נשמע הרבה יותר טוב ויש לזה פוטנציאל ענק לדעתי.
ואני גם לא מתיימר לעשות שום השוואה בין היצירות של אופיר לשל ליאור.
רק ציינתי את העובדה שהשיר של ליאור הוא היחיד שיצא כשיר עלייה.
באופן אישי אני גם אוהב יותר את מה שהכין אופיר, אבל הוא בעצמו אמר (לפחות כשהתחיל לעבוד עליו) שזהו לא שיר עלייה אלא גרסה אלקטרונית (או איך שלא מכנים את זה) ללהיט ביציעים.
הלואי שאופיר ימצא את הזמן והמשאבים להוציא את השיר שכתב כשיר עלייה.. גם אני שמעתי את הסקיצה ודיי התלהבתי.
ואולי הטראק של "כל היציע" יוכל בסוף לשמש כשיר עלייה.. לי אין שום בעיה.. כמו שעדי כתבה "...מצד שני, מי קבע איך שיר עליה אמור להיות?"
אגב אופיר,
אף אחד, ובטח שלא אני, לא מזלזל ביצירה שלך שהיא בהחלט הדבר הכי מושמע והלהיט הכי גדול שהכינו האוהדים בזמן האחרון. ונתוני ההורדות וההשמעות מדברים בפני עצמם.
הכוונה הייתה שלמרות כל זאת, יש כאלו שיתקשו להגדיר זאת כשיר עלייה. (ושוב אני מפנה למה שכתבה עדי).