אוי ואבוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: אוי ואבוי

שליחה על ידי Amit M »

אליק כתב:עמית,
לפרגן זה יפה וסבבה.
אבל לפעמים, עם כל הכוונות הטובות...ועם כל זה שאנחנו עדיין שרים את שיר העלייה המדהים הקודם שלהם...יוצא משהו לא טוב.
זה קורה, והשיר העלייה שלהם הפעם חלש מאוד מאוד.

לגבי הטראק המדהים שאופיר הכין - הוא ענק, הוא גדול וכיף ולשמוע אותו בלי סוף.
שיר עלייה לדעתי צריך להיות עם יותר מלל, למשל הסקיצה שאופיר עשה בזמנו - לי לפחות זה נשמע הרבה יותר טוב ויש לזה פוטנציאל ענק לדעתי.
לא אמרתי שהשיר של ליאור הוא מצויין הוא זה שצריך להיות השיר ה"רשמי". (ואני מסכים שהקודם היה הרבה הרבה יותר טוב).
ואני גם לא מתיימר לעשות שום השוואה בין היצירות של אופיר לשל ליאור.
רק ציינתי את העובדה שהשיר של ליאור הוא היחיד שיצא כשיר עלייה.

באופן אישי אני גם אוהב יותר את מה שהכין אופיר, אבל הוא בעצמו אמר (לפחות כשהתחיל לעבוד עליו) שזהו לא שיר עלייה אלא גרסה אלקטרונית (או איך שלא מכנים את זה) ללהיט ביציעים.
הלואי שאופיר ימצא את הזמן והמשאבים להוציא את השיר שכתב כשיר עלייה.. גם אני שמעתי את הסקיצה ודיי התלהבתי.

ואולי הטראק של "כל היציע" יוכל בסוף לשמש כשיר עלייה.. לי אין שום בעיה.. כמו שעדי כתבה "...מצד שני, מי קבע איך שיר עליה אמור להיות?"

אגב אופיר,
אף אחד, ובטח שלא אני, לא מזלזל ביצירה שלך שהיא בהחלט הדבר הכי מושמע והלהיט הכי גדול שהכינו האוהדים בזמן האחרון. ונתוני ההורדות וההשמעות מדברים בפני עצמם.
הכוונה הייתה שלמרות כל זאת, יש כאלו שיתקשו להגדיר זאת כשיר עלייה. (ושוב אני מפנה למה שכתבה עדי).
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

Amit M כתב:
לא אמרתי שהשיר של ליאור הוא מצויין הוא זה שצריך להיות השיר ה"רשמי". (ואני מסכים שהקודם היה הרבה הרבה יותר טוב).
ואני גם לא מתיימר לעשות שום השוואה בין היצירות של אופיר לשל ליאור.
רק ציינתי את העובדה שהשיר של ליאור הוא היחיד שיצא כשיר עלייה.

באופן אישי אני גם אוהב יותר את מה שהכין אופיר, אבל הוא בעצמו אמר (לפחות כשהתחיל לעבוד עליו) שזהו לא שיר עלייה אלא גרסה אלקטרונית (או איך שלא מכנים את זה) ללהיט ביציעים.
הלואי שאופיר ימצא את הזמן והמשאבים להוציא את השיר שכתב כשיר עלייה.. גם אני שמעתי את הסקיצה ודיי התלהבתי.

ואולי הטראק של "כל היציע" יוכל בסוף לשמש כשיר עלייה.. לי אין שום בעיה.. כמו שעדי כתבה "...מצד שני, מי קבע איך שיר עליה אמור להיות?"

אגב אופיר,
אף אחד, ובטח שלא אני, לא מזלזל ביצירה שלך שהיא בהחלט הדבר הכי מושמע והלהיט הכי גדול שהכינו האוהדים בזמן האחרון. ונתוני ההורדות וההשמעות מדברים בפני עצמם.
הכוונה הייתה שלמרות כל זאת, יש כאלו שיתקשו להגדיר זאת כשיר עלייה. (ושוב אני מפנה למה שכתבה עדי).

ממממ... להגדיר.....

אפשר להביא את כל אומני ישראל והעולם... שיעשו 50 אלף נסיונות לייצר שיר עלייה - שום דבר לדעתי לא ייצר את החיבור לעלייה שמייצר "כל היציע.."

מי אמר שצריך להיצמד לשיר שמספר סיפור.... כמו כל המוזיקה הישראלית כבר 60 שנה....
חייב ביית פזמון ביית פזמון... 4 אקורדים גיטרה וחצוצרות?
אנחנו בשנת 2009 - מגיע לנו שיר שנשמע 2009....

שיר עלייה זה שיר שמזוהה עם העלייה..בלב האוהדים....

"בליגת העל כבר כולם רועדים...."

מישהו יכול לדמיין את הפתיח של האתר עם שיר אחר? אם יש אופצייה יותר חזקה כדאי לשנות...

סמל אישי של משתמש
red music d.j lior

כולכם מפספסים את העיקר!

שליחה על ידי red music d.j lior »

אחרי שקראתי את כל התגובות..ההערות וההארות...התמיכה והנגד לשירי העלייה...ושאר ירקות...
אני חושב שכולם מפספסים את העיקר! הפועל באר שבע עלתה ליגה! וזה העיקר! נגמרו המשחקים ההזויים בימי שישי נגד אימפריות כרמת השרון וקריית אתא! עוברים למשחקים במוצ"ש עם קהל ירוק או צהוב ביציע 9 ! וזה מה שמעניין וזה העיקר!
כאחד שכתב את שני שירי העלייה 2001 ו 2009 אני יכול לומר לכם שהייתי שמח אם היה עוד שירי עלייה כי זה ממש לא בקטע של היתחרות! תמיד אמרתי שכל המרבה הרי זה משובח! וקמסוטרה צריך להבין שהוא לא צריך לשכנע את האנשים שהקטע שלו הוא שיר עלייה! העובדה מדברת על עצמה ש'כל היציע' אהוב על כולם והוא כייפי ומגניב ומיוחד ביותר אבל... זה לא שיר עלייה! מה לעשות! אפשר להגיד עליו הכל ואני הראשון שישבח ויפרגן אבל שיר עלייה הוא לא! הוא שיר אוהדים,שיר יציע,שיר במגרש! זה בהחלט כן!
ועוד דבר חשוב מאין כמוהו ושאולי נשכח:מן הראוי ששיר עלייה או אליפות יהיה שיר מקורי(מילים ולחן) ולא לחן מוכר וידוע ולא מקורי!
בהקשר לשיר העלייה 2009 'תודה לך אלונה' יש מי שאוהב,מי שאוהב פחות וזה טבעי לחלוטין. על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח! אי אפשר גם להתווכח על כך שבלוד נמכרו מאות עותקים של הדיסק המקורי שבו יש את כל שירי הכדורגל שכתבתי אי פעם!
אי אפשר להתווכח שבנצי ועוד מספר מקומות בעיר מוכרים את הדיסק הנ"ל והביקוש רק עולה! אי אפשר להתווכח שכשהיינו בערוץ ספורט 5 השדרנים יונתן ועמיחיי שיבחו והיללו את השיר וטענו שלאף קבוצה בארץ אין דיסק עם שירי עלייה ברמה הזאת!(ובגלל זה גם צ'יפרתי אותם והוספתי תמונה שלהם על הדיסק....)
אי אפשר להתווכח שבדרומי השיר מופיע בדף הבית כבר חודשיים! אי אפשר להתווכח שאתר one הקדיש לשיר כתבה עם קליפ!
אי אפשר להתווכח שבלוד עשרות אוהדים עמדו עם רכבם פתחו דלתות ושרו וקפצו עם "תודה לך אלונה...שאפו לשחקנים..."
אז מי שאוהב...תפדאל ובכייף...מי שלא...לא נורא.. שימשיך לזמזם את השיר הקודם שלי "תודה לך קדוש" ולא ישכח לשנות את המילים ל "תודה לך אלונה..." הכי חשוב זה מה שכתבתי לפני 8 שנים:"נוגעים בשמיים,עולים לליגת העל. פותחים שמפנייה ומתחיל הקרנבל...." אני מאחל לי ולכל האוהדים היצירתיים של באר שבע שלא נכתוב יותר לעולם שירי עלייה אלה רק שירי אליפותתתתתתתת
ולמי שסקרן ושאל אותי על הפרוייקט הגדול הבא שלי קצת בסבלנות ! אני רק יכול לומר שחבר אליי אומן ענק בקנה מידה ארצי וזה הולך להיות להיט אדירררר והוא יהיה מוכן בפתיחת העונה בלי נדר!
ולמי שרוצה טעימה והצצה איך נולד שיר העלייה 2009 "תודה לך אלונה" להלן הלינק.... תבלו....
https://www.dul.co.il/acxoye4g00r5/RED_ ... c.wav.html" onclick="window.open(this.href);return false;

גרסת הדאנס:https://www.dul.co.il/3dgipyh4zaey/RED_ ... e.wav.html

רינגטון של השיר הנ"ל:https://www.dul.co.il/p6jmkix61sj7

תמונת עטיפת הדיסק:https://www.dul.co.il/9a5iyo53klmj/S1.jpg.html

הדיסק:https://www.dul.co.il/rutrivl7cvsu/CD.jpg.html

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
יצירת קשר:

נתחיל מהדברים הבסיסיים...
זה קאמאסוטראנס ולא קמסוטרה....

אי אפשר להתעלם מזה שבאתר האוהדים כנראה מחקו את ההודעה שלך כי התגובות השליליות יצאו מכל פרופורצייה..
אי אפשר להתעלם מזה שאנחנו מנהלים את הנושא הזה בטופיק שנקרא "אוי ואבוי" ......
אני יכול להמשיך עוד אבל אני אחסוך..
לעניננו...
אתה כנראה תקוע בהגדרות של שנות ה 60 אם אתה מחליט על דעת עצמך ששיר כזה או אחר זה לא שיר עלייה....
כנראה שההגדרה של שיר עלייה מבחינתך זה :
הראשון שמקליט שיר עם לחן מקורי ורץ עם זה החוצה..
אני מניח שכבר הכנת שיר גביע ושיר אליפות ואוטוטו זה יצא...

לעניין הלחן... כן מקורי .. לא מקורי.... הדיון הזה בכלל לא רלוונטי.... אתה כנראה לא יודע מה קורה בעולם....

רצתם לערוץ 5 חודשיים לפני שהקבוצה בכלל עלתה ליגה , ועל דעת עצמכם החלטתם שזה שיר העלייה..
אותו סיפור עם ONE שמשום מה הורידו את הכתבה תוך כמה שעות... מעניין למה...

אם היית מחלק את הדיסק מתנה הייתי אומר שהכל מאהבה אבל אתה מנסה לגזור קופון ולייחצן את זה במטרה שיווקית - וזה הורס לך את טוהר היצירה...

אני לא אתייחס בכלל לכמות ההורדות שהיתה בחודשיים בדרומי.. כי זה יעליב אותך.... בטח בהשוואה ל 6000 בשבועיים של כל היציע...

כל היציע זה לא רק שיר... זה הפקה שלמה שכולה אוהדים.. שכולם עשו הכל ותרמו ללא שום מטרה כספית אלה מ א ה ב ה !
שבסיסה הוא הלהיט הכי היסטרי במגרשי הכדורגל....BY FAR ....EVER
זה שיר ששבר את גבולות "באר שבע" בלי "להתאמץ ולהידחף " (ולשקר....) לאף גורם תקשורת כדי לקבל חשיפה...

לכן ה"מחטף" שאתם עושים מעצבן את כולם, ודרך אגב.. עושה לכם יותר נזק מתועלת אם אתה שואל אותי...

סמל אישי של משתמש
red music d.j lior

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שליחה על ידי red music d.j lior »

זה לא המקום הזמן והדרך להיתנצח אבל אני ישיב לך!
כתבתי שיר עלייה! מילים ולחן מקוריים והקלטתי אותו והוצאתי אותו! המון! אבל המון! מתים עליו ושרים אותו וקופצים איתו ונהנים ממנו! יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שאוהבים פחות!!! וזה מותר! וזה הגיוני! אני את שלי עשיתי! ובכייף! ומאהבה! כמו שאמרתי! מי שאוהב...תפאדל ומי שלא שימשיך לשיר את:"נוגעים בשמיים עולים לליגת העל,פותחים שמפנייה ומתחיל הקרנבל...."

אתה בעצם מבקש שאני יתנצל על כך שהייתי הראשון(והאחרון עד עתה)שהוציא שיר עלייה, ומדבר כאילו יש לכם עוד 15 שירי עלייה ואני פשוט הקדמתי את כולם....חחחחחח
אתה מבקש שאני יתנצל על כך שהשיר נמכר בדיסק מהודר ומושקע וחושב שמה שנמכר בכסף לא נעשה בכיף ומהלב....ויותר מזה ברוב חוצפה מבקש שאני יחלק אותו בחינם ואז זה ייחשב טהור יותר...חחחח דבר כזה עוד לא שמעתי האמת! (אולי תבקש גם מאינפקטד מאשרום לחלק את היצירות שלהם ואת הדיסקים שלהם מהיום בחינם בכדי שנראה שהם עושים מוזיקה מאהבה....חחחח)
ולעובדות:ערוץ 5 רץ אילנו ולא אנחנו אליו...אתה מוזמן להתקשר להפקה של 'יציע העיתונות' ולשאול....
יש לי רומן ארוך עם ערוץ 5 שגם בשנת 2001 רכש ממני את זכויות שיר העלייה והכניס אותו לקלטת העלייה שהם הפיקו! שם בערוץ 5 ובמרכז הארץ בכלל...יודעים לפרגן ולשבח ולזהות משהו איכותי מכוון שהם נטולי אינטרסים כמו פה שלכל אחד יש את הקשרים שלו ואת האינטרסים שלו ללכלך ולמצוא את הלא במקום לחפש את הכן ואת הטוב שבכל דבר!
כנ"ל מאתר וואן. מדרומי ומרדיו דרום שהם אלה שהיו להוטים להוציא ולחשוף את שיר העלייה 2009-תודה לך אלונה ראשונים בכל מחיר! ואם כבר מדברים על גניבת דעת...אז יש אנשים שיש להם קשרים ברדיו דרום והם משפיעם על העניינים שם ומחליטים שכל היציע זה שיר העלייה...חחחחח
אני רק יכול להגיד שזה נראה רע מאוד ומגוחך שטארק לא מקורי(יפה ככל שיהיה)ולא מתאים מבחינת מלל וכוו' יוכתר בכוח כשיר עלייה! כמו שאמרתי! זה יכול להיות הכל! אבל רק לא שיר עלייה! אז לא לנסות בכוח להגדיר ולהכתיר משהו שהוא לא! (ואת זה לא רק אני אומר....)
ובעניין ההורדות.אני הוצאתי עשרות גירסאות גם של הדאנס וגם גירסה אקוסטית החל משלב הסקיצות ועד לשיר המוגמר! אם תחבר את כל ההורדות תגיע לאלפים אבל זה כאין וכאפס לאלפי דיסקים שנמכרים וממשיכים להימכר בכל מקום! ובגאווה גדולה אני מוכר אותם ולא מתבייש לומר זאת! כי על משהו איכותי ובעיקר מקורי משלמים כסף! כי להזיכרך גם אני השקעתי כסף להפיק את הדיסק על כל שלביו! הוא לא צמח ונפל מהשמיים! יש אנשים שמשתמשים בלחנים לא מקוריים ויש להם בעיה של אקום וזכויות יוצרים ובגלל זה הם לא יכולים להוציא דיסק רשמי ובעיקר מהודר ומיוחד!
אני מבחינתי מצטער שהגעתי לרמה הזו של התנצחויות כי זה ממש לא לכבודי ובטח לא זו הייתה המטרה שלשמה כתבתי ואכתוב שירים! מבחינתי האישית אני מרשה לך להכתיר את השיר שלך כשיר עלייה רישמי אם זה מה שיעשה לך טוב! אני חוזר ואומר:עשיתי והפקתי מכל הלב כי קודם כל אני אוהב את הקבוצה ושמח שעלינו ליגה! מי שנהנה ומזדהה עם המילים ובא לו לקפוץ ולהינות עם השיר שלי ביום חגה של הקבוצה אז בכיףףף מי שלא זו זכותוווווו אני לא כופה על אף אחד שום דבררררר!!!!!

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
יצירת קשר:

ידידי...

אני שמעתי דברים אחרים....

אני ראיתי תגובות אחרות בפורומים... כאן ובאתרים אחרים..

אני להבדיל מאחרים פירגנתי מההודעה הראשונה שפירסמת את השיר!!!!

אם הייתי מנצל קשרים ברדיו דרום הרבה דברים היו אחרת.. אני לא צריך את זה כי אני חושב שזה טוב שזה קיים שם בהורדות!!!! זה שיר שלי ושל הקבוצה שלי!!!!

הוויכוח הוא רק על ההחלטה שלך להגדיר את זה שיר עלייה ולדחוף את זה לפעמים קצת בכח לאוהדים - שהרי השיר הוא בשבילם לא?

אני לא מכתיר כלום - אני רק רואה את תגובות האוהדים...

לא מבקש שתתנצל.... רק תשים לב אייך זה נראה מבחוץ.... קצת עקום

נ.ב. למה ONE הורידו את הכתבה אחרי כמה שעות ?

סמל אישי של משתמש
חיים כהן

שליחה על ידי חיים כהן »

תשמע אופיר אנחנו לא ידידך ולא מתימרים להיות!!! אז ככה מההתחלה אתה דיברת על חכו ותיראו.... אני מתכנן משהו ..... מילים שלך !!! מי שאוהב את השיר סבבה מי שלא גם סבבה , נתחיל מזה שאצלי ברב מיתנגן גם כל היציע גם תודה לך אלונה וגם תודה לך קדוש וגם שיר האליפות מ1976!!! כולם יפים אבל רק אחד עם לחן של אינפקטד שהוא ללא ספק מדהים כמו כל השירים!!! אתה בן אדם שחושב שמותר לו להגיד הכל ואחרים צריכים לשמוע אותך ולהסכים..... אז תדע לך שאני אוהד זמן מימך וגם עשיתי למען הקבוצה והאוהדים דברים שעדיין לא חלמת עליהם ואני לא רוצה לפרט אבל אתה מוזמן לשאול.... אז האוי ואבוי בהתחלה בטח אתה הינחת מישהו לכתוב את זה ותרד לנו מהוריד רוצה לשמוע תשמע לא רוצה לא צריך אתה לא פונקציה וממש לא מעניין אותנו !!! אתה לא כתבת לא הלחנת ולא כלום אתה איש קטן שמחפש תשומת לב וזוהי ההתיחסות שלי האחרונה אליך כי אתה לא שווה יחס!! קנאי

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

חבר'ה חלאס, זה לא המקום.

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
יצירת קשר:

חיים כהן כתב:תשמע אופיר אנחנו לא ידידך ולא מתימרים להיות!!! אז ככה מההתחלה אתה דיברת על חכו ותיראו.... אני מתכנן משהו ..... מילים שלך !!! מי שאוהב את השיר סבבה מי שלא גם סבבה , נתחיל מזה שאצלי ברב מיתנגן גם כל היציע גם תודה לך אלונה וגם תודה לך קדוש וגם שיר האליפות מ1976!!! כולם יפים אבל רק אחד עם לחן של אינפקטד שהוא ללא ספק מדהים כמו כל השירים!!! אתה בן אדם שחושב שמותר לו להגיד הכל ואחרים צריכים לשמוע אותך ולהסכים..... אז תדע לך שאני אוהד זמן מימך וגם עשיתי למען הקבוצה והאוהדים דברים שעדיין לא חלמת עליהם ואני לא רוצה לפרט אבל אתה מוזמן לשאול.... אז האוי ואבוי בהתחלה בטח אתה הינחת מישהו לכתוב את זה ותרד לנו מהוריד רוצה לשמוע תשמע לא רוצה לא צריך אתה לא פונקציה וממש לא מעניין אותנו !!! אתה לא כתבת לא הלחנת ולא כלום אתה איש קטן שמחפש תשומת לב וזוהי ההתיחסות שלי האחרונה אליך כי אתה לא שווה יחס!! קנאי

יקום פותח הטופיק ויאמר אם ביקשתי ממנו לכתוב "אוי ואבוי"

הייתי אומר לך מה השיר שווה מבחינה מקצועית אבל אתה לא תבין...
זכותי לאמר מה שאני רוצה ואייפה שאני רוצה.

תמשיך להדבק ל"לחנים המקוריים" שלך - זה לא מה שיעשה את השיר ליפה, קליט , ואהוב.

ימים יגידו איזה שיר ישרוד חודשיים ואייזה יהיה נצחי.

לא נאה לך לקבל ביקורת על עבודך החובבנית ועל התנהגותך החובבנית - אל תקבל
אתה פשוט יצרת דחייה מהרבה אוהדים - חבל . יכלת להתחבב אם היית יותר חלק מהקהל.. חלק מהיציע...

אני לא צריך פרומושן ותשומת לב - כולם מכירים אותי את שמי את כישורי תרומתי ויכולותי - אני לא בא להוכיח ולא צריך להוכיח כלום לאף אחד - כולל אותך..
את המוזיקה שלי ( לחנים מקוריים דרך אגב.. והפקה מקצועית באולפן מקצועי דרך אגב.. ) מנגנים בכל העולם .

אני קנאי ? חחחחח הצחקת אותי ....
אמר זה שאת הפרוייקט שלו הורידו 30 אנשים....
אמר זה שהורידו את הכתבה עליו נ ONE כי הבינו שזה מנותק מהמציאות ( ערוץ 5 לא בדק ולכן קיבלת במה - אבל בהצלחה...)
אמר זה ששומע את כל היציע בוקע מגרונותיהם של 13 אלף אוהדים מכל גיל - ואת השיר שלו אף אחד לא מכיר.... :o
אמר זה שמנסה לגזור קופון בכח ולפרסם את העסק שלו בפורומי אוהדים.

[highlight=#FF0000]אמר זה שבאמת מקנא ....[/highlight]
אתה יודע מה -
אני לא כועס יותר ולא כלום... תחייה בבועה שלך שמישהו אהב את השיר....
הוא לא משחזר אפילו 10 אחוז מכוחו של "תודא לך לופא" ... שכמו כולם גם אני אהבתי ואוהב... מה לעשות לא הלך הפעם...

יום נעים

נ.ב. ירגישו שאתה באמת אוהד אם תהיה מעורב בפורומי האוהדים לא רק בעניני פרומושן...
נ.ב.ב מיציתי את העניין - הבנתי שאין עם מי לדבר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני פותח הטופיק, ואופיר לא ביקש ממני כלום.

איך אפשר לסגור את הטופיק?

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ננעל.
זה לא המקום להתווכח למי "יש יותר גדול".

נעול