הפועל ב"ש- ביתר י-ם, רביעי,20:30, גביע הטוטו, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- ביתר י-ם, רביעי,20:30, גביע הטוטו, טרנר.
יש לי רק מילה אחת:
אלקרנאווי
ל
ק
ר
נ
א
ו
ו
י
אלקרנאווי
ל
ק
ר
נ
א
ו
ו
י
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
עם קצת יותר רצינות היינו חוזרים עם תוצאה שהייתה מאפשרת רוטציה רחבה יותר.אורי אדום בנשמה כתב:
זו קבוצה מהמקום השלישי בליגת העל, לא עירוני אופקים
לבקוביץ
תורגמן טאהה צדק אוחיון
אוגו
גורדנה ראדי
מליקסון/נאווקמה ביטון
ארבייטמן
בוזגלו יכנס מחליף במקום מליקסון/נאווקמה. אני באמת רואה את בכר הולך עם ההרכב הזה.
תורגמן טאהה צדק אוחיון
אוגו
גורדנה ראדי
מליקסון/נאווקמה ביטון
ארבייטמן
בוזגלו יכנס מחליף במקום מליקסון/נאווקמה. אני באמת רואה את בכר הולך עם ההרכב הזה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא צריך את גביע הטוטו, הראש במכבי.
ליגת העל ממקום שלישי עד ליגה שנייה מקום אחרון זה הכול פחות או יותר אותה רמהאורי אדום בנשמה כתב:
זו קבוצה מהמקום השלישי בליגת העל, לא עירוני אופקים
מבטיח לך שואן חאל לא רואה הבדל בין רעננה לבני לוד
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ns75 כתב:
ליגת העל ממקום שלישי עד ליגה שנייה מקום אחרון זה הכול פחות או יותר אותה רמה
מבטיח לך שואן חאל לא רואה הבדל בין רעננה לבני לוד
מחילה מראש, אבל.... תחרוואת
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שברור לכולם שהמפעל הזה הוא משני וזה התבטא בהרכבים במשחק הראשון, לא רק שלנו אלא גם של בית"ר.
אם כבר משני, אז הייתי נותן עד הסוף הזדמנות לשחקני הספסל ולשחקנים הבולטים ממחלקת הנוער.
בדיוק בשביל זה יש לנו סגל רחב, בדיוק במשחקים כאלה צריך לתת לשחקן כמו אלקרנואי ואם אילוז לא משחק גם לגמון הזדמנות בהרכב הראשון.
אני מאמין שעם בסיס של לבקוביץ', תורג'מן, טאהה, אוחיון, בוזגלו, חביביאן, גורדנה, דן ביטון וארבייטמן יהיה בסדר.
אם כבר משני, אז הייתי נותן עד הסוף הזדמנות לשחקני הספסל ולשחקנים הבולטים ממחלקת הנוער.
בדיוק בשביל זה יש לנו סגל רחב, בדיוק במשחקים כאלה צריך לתת לשחקן כמו אלקרנואי ואם אילוז לא משחק גם לגמון הזדמנות בהרכב הראשון.
אני מאמין שעם בסיס של לבקוביץ', תורג'מן, טאהה, אוחיון, בוזגלו, חביביאן, גורדנה, דן ביטון וארבייטמן יהיה בסדר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
השאלה היא למה עד כדי כך משני.
חמישה ימים הם זמן מספיק להתאוששות פיזית.
פיציעות? הרחקות?
זה הרבה עניין של מזל, עיקר הפצועים שלנו "איבדו" את זה דווקא באימונים.
אין בעיה עם רוטציה ועם הרכב משני, יש בעיה עם הרכב שמוותר מראש על מפעל שלקבוצה בסדר גודל שלנו אין פריבילגיה לוותר עליו, גם לא כלכלית אגב.
אפשר ליצור איזון טוב בין שחקני הרכב למחליפים בכל מחצית, גם להוות יריב ראוי, גם לנסות ולנצח וגם לצמצם את טווח "הסיכון" משמעותית.
חמישה ימים הם זמן מספיק להתאוששות פיזית.
פיציעות? הרחקות?
זה הרבה עניין של מזל, עיקר הפצועים שלנו "איבדו" את זה דווקא באימונים.
אין בעיה עם רוטציה ועם הרכב משני, יש בעיה עם הרכב שמוותר מראש על מפעל שלקבוצה בסדר גודל שלנו אין פריבילגיה לוותר עליו, גם לא כלכלית אגב.
אפשר ליצור איזון טוב בין שחקני הרכב למחליפים בכל מחצית, גם להוות יריב ראוי, גם לנסות ולנצח וגם לצמצם את טווח "הסיכון" משמעותית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הרגשה שאם הוא ישתף אבל בוזגלו/שהר זה לא יגמר בטוב.
אנחנו צריכים את בוזגלו ושהר בשיא לפלייאוף עליון, לא להכניס אותם בלחץ, בטח לא במשחק כל כך לא קריטי.
אני מבין שזה החלטה של השחקן+ צוות רפואי, אבל משום מה אנחנו מומחים בלהחזיר שחקנים שחוזרים מפציעה ליציע לעוד חודש.
הסתדרנו בלעדיהם כמעט סיבוב שלם, נסתדר איתם בחילופים של 10 דק' לסיום כמה משחקים.
אנחנו צריכים את בוזגלו ושהר בשיא לפלייאוף עליון, לא להכניס אותם בלחץ, בטח לא במשחק כל כך לא קריטי.
אני מבין שזה החלטה של השחקן+ צוות רפואי, אבל משום מה אנחנו מומחים בלהחזיר שחקנים שחוזרים מפציעה ליציע לעוד חודש.
הסתדרנו בלעדיהם כמעט סיבוב שלם, נסתדר איתם בחילופים של 10 דק' לסיום כמה משחקים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
!!!! דגש על העניין הכלכלי.Totti כתב: אין בעיה עם רוטציה ועם הרכב משני, יש בעיה עם הרכב שמוותר מראש על מפעל שלקבוצה בסדר גודל שלנו אין פריבילגיה לוותר עליו, גם לא כלכלית אגב.
אי אפשר לדרוש מאלונה להביא כסף מהבית ולא לקחת ברצינות מפעל שיכול להחזיר (ולו במעט).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן, אז בוא נרוץ על כל התארים ונפסיד את כל התארים...delta7 כתב: !!!! דגש על העניין הכלכלי.
אי אפשר לדרוש מאלונה להביא כסף מהבית ולא לקחת ברצינות מפעל שיכול להחזיר (ולו במעט).
מה שנקרא תפסת מרובה לא תפסת...
חוץ מזה תמיד אפשר להכניס את שהר ובוזגלו ולתת להם דקות אם לא יילך להרכב השני, ווזה לא שהרכב השני יהיה חלש, הרכב כזה יכול לנצח את בית"ר בדיוק כמו ההרכב הכי חזק:
לבקוביץ'
תורג'מן, צדק, טאהא, בן ביטון
סוארס
וואקמה, רועי גורדנה, דן ביטון, אל קארנאווי
ארבייטמן
מה רע?
אם לא הולך במחצית הראשונה לאמצע אז מכניסים את הובאן או את ראדי במקום גורדנה או משהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה יודע, יש גם אפור בחיים, לא הכל שחור ולבן. יש גם דרכי ביניים.דר אדום בנשמה כתב: כן, אז בוא נרוץ על כל התארים ונפסיד את כל התארים...
מה שנקרא תפסת מרובה לא תפסת...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני לא כתבתי שצריך לעלות עם ההרכב הפותח של "השלושה" בחיזוק רז רחמים, אור חביבאן ודן ביטון.
אני כתבתי שלדעתי כל הספסל (לבקוביץ', אילוז, טאהה, אוחיון, תורג'מן, דן ביטון, גורדנה, חביבאן, ארבייטמן ובוזגלו) צריכים לפתוח בתוספת של שחקן אחד (אני הצעתי את אלקרנואי) או שניים (גמון במקרה שאילוז לא ישחק) מקבוצת הנוער.
אנחנו לא נקבל תבוסה ולא נתבזה. לדעתי גם בהרכב כזה אנחנו עוברים את בית"ר שגם היא לא תעלה עם ההרכב הכי חזק אצלה.
במשחק גביע הטוטו הקודם מול בית"ר שאלתי את החברים שצפו איתי במשחק האם הם יכולים להגיד מהראש בלי לבדוק בגוגל מיהם 5 הזוכות האחרונות בגביע הטוטו. אף אחד לא צדק. שאלתי אותם על שלוש הזוכות האחרונות, שוב אף אחד לא ידע. כולם זכרו את זה שמכבי ת"א זכו בשנה שעברה אחרי ניצחון על מכבי חיפה אבל מעבר לכך, בקושי זכרו את הקבוצות שזכו במפעל לא לדבר על הסדר. זה עד כמה המפעל הזה משני.
לזכות בגביע הטוטו יהיה נחמד כי בכל זאת מדובר בתואר, אבל לסכן בשביל לעבור שלב שחקנים רגע לפני משחק עונה, לדעתי זה יהיה צעד מטופש, לא פחות.
אני כתבתי שלדעתי כל הספסל (לבקוביץ', אילוז, טאהה, אוחיון, תורג'מן, דן ביטון, גורדנה, חביבאן, ארבייטמן ובוזגלו) צריכים לפתוח בתוספת של שחקן אחד (אני הצעתי את אלקרנואי) או שניים (גמון במקרה שאילוז לא ישחק) מקבוצת הנוער.
אנחנו לא נקבל תבוסה ולא נתבזה. לדעתי גם בהרכב כזה אנחנו עוברים את בית"ר שגם היא לא תעלה עם ההרכב הכי חזק אצלה.
במשחק גביע הטוטו הקודם מול בית"ר שאלתי את החברים שצפו איתי במשחק האם הם יכולים להגיד מהראש בלי לבדוק בגוגל מיהם 5 הזוכות האחרונות בגביע הטוטו. אף אחד לא צדק. שאלתי אותם על שלוש הזוכות האחרונות, שוב אף אחד לא ידע. כולם זכרו את זה שמכבי ת"א זכו בשנה שעברה אחרי ניצחון על מכבי חיפה אבל מעבר לכך, בקושי זכרו את הקבוצות שזכו במפעל לא לדבר על הסדר. זה עד כמה המפעל הזה משני.
לזכות בגביע הטוטו יהיה נחמד כי בכל זאת מדובר בתואר, אבל לסכן בשביל לעבור שלב שחקנים רגע לפני משחק עונה, לדעתי זה יהיה צעד מטופש, לא פחות.
- דר אדום בנשמה
לדעתי שחקן נוער אחד, מספר שחקני ספסל ו3-4 שחקני הרכב אמורים לעשות את העבודה.Sir Alex Ferguson כתב:אני לא כתבתי שצריך לעלות עם ההרכב הפותח של "השלושה" בחיזוק רז רחמים, אור חביבאן ודן ביטון.
אבל אולי אני טועה...
- דר אדום בנשמה
זה בדיוק מה שאני מציע, לא צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק, במיוחד שמליקסון עדיין סובל מכאבים בברכיים, ועדיף לתת לברדה לנוח.delta7 כתב: אתה יודע, יש גם אפור בחיים, לא הכל שחור ולבן. יש גם דרכי ביניים.
עדיף לשחק עם 3-4 שחקני הרכב במיוחד שחקני הגנה, שחקני ספסל ושחקן נוער אחד.
וואקמה, שיר צדק, בן ביטון וסוארס צריכים לפתוח לדעתי, יחד איתם שחקני ספסל כמו דן ביטון, טאהא, לבקוביץ', ארבייטמן ורועי גורדנה, ולהוסיף שחקן נוער כמו אל קרנאווי כמו סספורטס...