רשמית: גיא לוי עוזב, אלונה ממשיכה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: רשמית: גיא לוי עוזב, אלונה ממשיכה

שליחה על ידי ערן »

זה שי ! כתב: גוטמן לא יודע לבנות קבוצה לשנים כמו גם גיא לוי הם מאמנים שבאים לשנה גג שנתים והולכים עם לא מביאים להם את מה שהם רוצים הם מאמנים שיודעים לאמן רק עם יש שחקנים טובים
מה אני אגיד לך, לגוטמן יש עכשיו את נבחרת החלומות בהפועל ת"א.
עם כל מאמן אחר הקבוצה הזאת במרכז טבלה ותראה הרי זה פלא הם עומדים לזכות באליפות
אם זה לא בזכות המאמן אז בזכות מי זה!?
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה שי ! כתב:

כן וגם בנה את אותה קבוצה עלובה שירדה ליגה ... בפעם האחרונה תקן אותי עם אני טועה הבריח את הקהל הגדול של הפועל ב"ש שיחק בצורה מגעילה הקהל לא סתם שנא אותו
הרי אתם אומרים עם ניצחונות הקהל תמיד אוהב אז איך זה שאת גוטמן אף אחד לא אהב חוץ מכמה מצחיקים משער 5 !
גוטמן לא יודע לבנות קבוצה לשנים כמו גם גיא לוי הם מאמנים שבאים לשנה גג שנתים והולכים עם לא מביאים להם את מה שהם רוצים הם מאמנים שיודעים לאמן רק עם יש שחקנים טובים
עם הסגל של ב"ש השנה ועם התקציב הגדול והקהל הגדול ההינו צריכים לעלות ליגה לפני 4 5 מחזורים לפחות !
למרות הכל תודה לגיא אבל אני לא מצטער שהוא עוזב
הקהל של ב"ש לא עיוור הקהל של ב"ש הוא הלקוח והלקוח תמיד צודק
זה שי !
שי לצערי חזרת לסורך ואתה שוב מדבר שטויות.
מאמנים שיודעים לאמן רק עם שחקנים טובים? וחשבת פעם מי אחראי לבחור את השחקנים הטובים האלו?
ואם אתה כל כך חושב שלגוטמן היו שחקנים יותר איכותיים ממה שיש למשל לבית"ר , חיפה ולמכבי ת"א - אז אתה דחוף צריך להזדכות על הסרט שאתה חי בו. ואף על פי כן הוא עומד לקטוף אליפות. כנ"ל צא מהסרט כי העובדה היא שעלינו ליגה (גם אם בילתי רשמית) כבר לפני חודש וחצי (3-0 על נצרת בעילוט).
לגבי הקהל של באר שבע - כבר כתבתי מספיק על התופעה המכוערת הזאת - אז תחסוך ממני...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

גיא אני עמדתי מאחורי כל החלטה שלך מתחילת העונה, וגם עכשיו אני עומד מאחוריה.
אני מאוד אהבתי אותך בתור מאמן וגם בן אדם, לדעתי אתה אחד המאמנים הכי גדולים שדרכו פה.
מאוד אהבתי איך שהימשכת לשחק בשיטה שלך בלי לפחד מאף אוהד או איש ההנהלה.
אני מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך, ומאוד מקווה שיום אחד תחזור והאוהדים יבינו כמה מאמן גדול אתה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

תודה על הכל.
חבל שאתה הולך עכשיו
כי הבבונים עוד יחשבו שהם גרמו לכך
וימשיכו לעשות את המוות לכל מאמן שיבוא לכאן.
חבל שאתה ואלונה לא מצאתם את הנוסחה המתאימה שתגרום לכך שתמשיך כאן.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

זה שי ! כתב:הקטגוריה שלי להבאת מאמן שאני רוצה היא

אייל ברקוביץ 1 למרות שעדין לא אימן בשום מקום הרוח שלו והקשרים שלו יכלו להביא לפה גם שחקנים טובים וגם אווירה של וינריות מאמן שיראה לשחקנים איך לא מפסיקים לרוץ לשנייה
יצחק שום 2 מאמן שהביא אלפויות גם בארץ וגם ביון מאמן מוערך מאוד בארץ שקט רגוע שעושה את העבודה שלו אוהב כדורגל התקפי
3 המועמדים הממש נחותים שלא ממש ההיתי רוצה לראות כמו ניצם שירזי אלי אוחנה ועוד...

זה שי!
רק לא ברקוביץ' .
בנאדם מתנשא ומגעיל . (ועכשיו יקומו אלה ויגידו שיש לנו רגשי נחיתות ? )
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

רשמית: גיא לוי עוזב.
רשמית: עדי פרץ עצוב.
ואני לא יתחיל לפרט למה,
רק אומר שהלוואי שמי שיחליף אותו יהיה כמוהו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Eran1 כתב:
מה אני אגיד לך, לגוטמן יש עכשיו את נבחרת החלומות בהפועל ת"א.
עם כל מאמן אחר הקבוצה הזאת במרכז טבלה ותראה הרי זה פלא הם עומדים לזכות באליפות
אם זה לא בזכות המאמן אז בזכות מי זה!?

מה אתה מדבר יש לו את השוער הכי טוב בארץ ההגנה הכי חזקה בארץ הקישור הכי איכותי והחלוץ מספר אחת בארץ אז מה אתה מבלבל במוח.

גוטמן אימן בבית"ר ירושלים והפועל חיפה. 2 קבוצות שפתחו בשבילו את הכיס, ושנה לאחר מכן ראינו את הקרסיה הכלכלית של הבעלים של הקבוצות והקבוצות התרסקו.
לא חכמה לבנות קבוצה טובה רק שיש לך כסף גדול.

זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

זה שי ! כתב:

מה אתה מדבר יש לו את השוער הכי טוב בארץ ההגנה הכי חזקה בארץ הקישור הכי איכותי והחלוץ מספר אחת בארץ אז מה אתה מבלבל במוח.

גוטמן אימן בבית"ר ירושלים והפועל חיפה. 2 קבוצות שפתחו בשבילו את הכיס, ושנה לאחר מכן ראינו את הקרסיה הכלכלית של הבעלים של הקבוצות והקבוצות התרסקו.

זה שי!
שוער וחלוץ טוב, כל מה שביניהם בינוניים בהחלט, ללא ספק קבוצה של מאמן ואם הם יקחו אליפות
היא תהיה חתומה על אלי גוטמן.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:

זה שי!
על הנייר הסגלים של מכבי חיפה, מכבי ת"א ובית"ר ירושלים יותר טובים.
ובשורה התחתונה גוטמן עושה בית ספר לכולם.

סמל אישי של משתמש
נאור סייס

שליחה על ידי נאור סייס »

זה שי ! כתב:

זה שי!
הוא הביא את ללה מנצרת, הביא את יבואה דה סליבה ועוד אחד משם שחכתי מי, והביא את הבולגרים האיכותיים האלה.
נכון אלי גוטמן מקבל המון כסף מההנלה שלו, אבל יודע גם איך להשקיע אותו.
עם הפועל ת"א תזכה באליפות, האליפות חתומה רק אליו.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:
שי לצערי חזרת לסורך ואתה שוב מדבר שטויות.
מאמנים שיודעים לאמן רק עם שחקנים טובים? וחשבת פעם מי אחראי לבחור את השחקנים הטובים האלו?
ואם אתה כל כך חושב שלגוטמן היו שחקנים יותר איכותיים ממה שיש למשל לבית"ר , חיפה ולמכבי ת"א - אז אתה דחוף צריך להזדכות על הסרט שאתה חי בו. ואף על פי כן הוא עומד לקטוף אליפות. כנ"ל צא מהסרט כי העובדה היא שעלינו ליגה (גם אם בילתי רשמית) כבר לפני חודש וחצי (3-0 על נצרת בעילוט).
לגבי הקהל של באר שבע - כבר כתבתי מספיק על התופעה המכוערת הזאת - אז תחסוך ממני...

שישלך כסף אתה יכול להביא שחקנים יותר איכותים ואין על זה ויכוח
ראינו מה הוא עשה בקפריסן שגם שם הקבוצה פשטה רגל כמעט

ברור שיש לו שחקנים יותר טובים ממכבי ת"א(ליאור ז'אן, מישאלוף,ייני,דן רומן,אורי שטרית, ג'ונסון אלה שחקנים אלה?) חיפה(משומר,חרזי,קרופניק,כיאל המסריח, וחצי חלוץ בהתקפה) בית"ר ירושלים(להזכיר לך הקבוצה הזאת משחקת עם 3 זרים, אחד פצוע השני מפגר בשער)

הפועל ת"א עולה על הליגה באיכות השחקנים(אניימה, טלקייסקי,טופוזקוב,בן לוז, ורמוט, אבוטבול,יבואה,אנטבי,דה סילבה).

תן לו קבוצה כמו בני סכנין ותראה איך הבחור לא עושה יותר ממה שעשו פרדי דוד לחמן וקוליק האגדי :lol:

זה שי!
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:
על הנייר הסגלים של מכבי חיפה, מכבי ת"א ובית"ר ירושלים יותר טובים.
ובשורה התחתונה גוטמן עושה בית ספר לכולם.
כדאי שתפסיק לצפות בטלוויזיה אם אתה חושב שלקבוצה כמו מכבי ת"א יש סגל יותר טוב אז אתה חי בסרט אדיר... אתה ממש לא מבין, מה טוב במכבי??? בוזגלו?? יבוריאן מה עוד יש לך להציע לי???
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:
כדאי שתפסיק לצפות בטלוויזיה אם אתה חושב שלקבוצה כמו מכבי ת"א יש סגל יותר טוב אז אתה חי בסרט אדיר... אתה ממש לא מבין, מה טוב במכבי??? בוזגלו?? יבוריאן מה עוד יש לך להציע לי???
שמע זה רק על הנייר. זה כמו שעל הנייר מליקסון יותר טוב מערן לוי, הוא כן? לדעתי לא.
סה"כ הציפיות של הפועל ת"א בתחילת העונה לא היו לקחת אליפות, הציפיות של בית"ר ומכבי ת"א היו יותר גבוהות.
בתחילת העונה ממי ציפית לקחת אליפות? מהסגל של מכבי או של הפועל? מכבי ת"א בנו קבוצה עם שמות כמו יבוריאן, ג'ונסון, בוזגלו, קאמאנן. שחקנים שהשם שלהם הפך אותם לשחקנים עם כ"כ הרבה ציפיות. זה שבמכבי הורסים כישרונות זה כבר משהו אחר.

אף אחד לא חשב ששחקנים כמו לאלה, בן לוז, טלקייסקי וערן זהבי יובילו את הפועל ת"א לאליפות שבשאר הקבוצות יש שמות עם מוניטין הרבה יותר גבוה.
וגם אני חושב שהשם הוא לא מה שקובע. כי הרי במהלך העונה מתגלה היכולת האמיתית של אותם שמות גדולים.
ושוב, בשורה התחתונה גוטמן לוקח את הפועל ת"א לאליפות עם תקציב יותר נמוך מאשר של מכבי נתניה, מכבי ת"א, בית"ר ומכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ראשית, כואב לי לראות את הרומן הזה מסתיים מוקדם מהצפוי.
חבל, כל כך קיוויתי שיהיה פה מאמן שימשיך יותר משנה, בלי שום קשר לזהות שלו.
וכשכבר כן מתייחסים לזהות, אז כואב לי עוד יותר - אין לי ספק שמדובר באחד המאמנים הגדולים שיהיו לישראל להציע בשנים הבאות.
מאחל לו למצוא את עצמו במקום טוב, שלא יתייאש וימשיך בדרך שלו. שרק יצליח. את כל המעלות שלו לא אציין כי כבר ציינתי אותן מספיק.
לנו אני מאחל שנדע להתמודד עם השינוי הזה ואני מקווה שהמאמן הבא שיבוא יתקרב באיכויות שלו לגיא לוי.

זה שי ! כתב:

זה שי!
שוער הכי טוב בארץ? מסכים לגמרי. לא סתם גוטמן אמר בסוף העונה הקודמת שהוא מסכים לקיצוץ של 92304829840 אחוז בתקציב (אגב, כסף גדול - הפועל ת"א עם תקציב חמישי בגודלו אחרי בית"ר, חיפה, מכבי ת"א ונתניה...), רק שלא יגעו לו באניימה. כנראה שיש שכל?

מגן ימני? דה סילבה. רכש של....גוטמן. ידע לשנות לו את התפקוד ולשים אותו כמגן ימני והפך אותו לטוב ביותר בארץ.
מגן שמאלי? אנטבי, בינוני ומבוגר. הועדף כי אין שום אלטרנטיבה טובה בחוץ.
בלם? טופוזאקוב. רכש של...גוטמן. פגע בול, תוך כדי מאבק הישרדות בעונה שעברה.
בלם שני? באדיר. מתפקד לא רע בתפקיד חדש שהוגדר לו. עד שהגיע...גוטמן, לא היה לו מושג מה לעשות כבלם.
קישור: בן לוז (גוטמן הביא), ורמוט (גוטמן החזיר), טלקיסקי (גוטמן הביא), נאתכו (בית)\אבוטבול(בית)\ידין (גוטמן)
חלוצים: יבואה (גוטמן), להלה (מי זה? אה, כן - גוטמן הביא), זהבי (בית)

יותר מכל האוסף של השחקנים האלה...אתה רואה קבוצה שהשתפרה פלאים, קבוצה מאומנת, מניעה כדור, מתפקדת ועושה את העבודה במגרש.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק שמת לב מה אתה אומר גוטמן החזיר גוטמן הביא גוטמן הביא ניראה אותו מסתדר עם מה שהיה להפועל לפני שנתיים !!!
למרות שהשנה גוטמן נותן איכשהו לקבוצה שלו לשחק לדעתי הוא מאמן פחדן וסגור

זה שי !
תמונה

שלח תגובה