האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
אם אתה מגיע שעתיים לפני , אתה יכול לחנות איפה שתרצה .
אני מגיע בערך שעה לפני ותמיד מוצא שם חנייה .
אני מגיע בערך שעה לפני ותמיד מוצא שם חנייה .
אל תגלו לכולם איפה לחנות 

אני חונה קבוע בצפוני.
רק שאתמול, בערך כל העיר ופרבריה הגיעו לחניה הזו.
בעיקרון אם אין פקקים בכניסה או ביציאה זו אחלה חניה.
רק שאתמול, בערך כל העיר ופרבריה הגיעו לחניה הזו.
בעיקרון אם אין פקקים בכניסה או ביציאה זו אחלה חניה.
- The red one
תודה רבה. לדעתי אכן אנסה את זה בעוד שבועיים.
עכשיו אני מקווה שהעירייה תלמד לקחים מעניין השאטלים:
1. להציב שלטים בחזית כל אוטובוס שאומר להיכן הוא לוקח.
2. לקבוע מקומות קבועים (ולעמוד בהם!) של מאיפה יוצאים השאטלים לאיזו נקודה בעיר.
3. בשום פנים ואופן לא לרכז את כל השאטלים במקום אחד.
4. לקבוע ששאטל יוצא או שהוא מלא או 20 דקות אחרי שהוא הגיע (בהלוך) . אתמול הגעתי לשאטל בוסרמיל בכוונה כדי להגיע מוקדם לאצטדיון אבל 35 דקות עברו, הוא היה חצי ריק, ורק אז הנהג יצא. אם היינו מחכים שיתמלא סביר להניח שהיינו ממתינים שם עוד חצי שע.
עכשיו אני מקווה שהעירייה תלמד לקחים מעניין השאטלים:
1. להציב שלטים בחזית כל אוטובוס שאומר להיכן הוא לוקח.
2. לקבוע מקומות קבועים (ולעמוד בהם!) של מאיפה יוצאים השאטלים לאיזו נקודה בעיר.
3. בשום פנים ואופן לא לרכז את כל השאטלים במקום אחד.
4. לקבוע ששאטל יוצא או שהוא מלא או 20 דקות אחרי שהוא הגיע (בהלוך) . אתמול הגעתי לשאטל בוסרמיל בכוונה כדי להגיע מוקדם לאצטדיון אבל 35 דקות עברו, הוא היה חצי ריק, ורק אז הנהג יצא. אם היינו מחכים שיתמלא סביר להניח שהיינו ממתינים שם עוד חצי שע.
אחרי המשחק אתמול מול כפ"ס-
עדיין- אין בידוק בכניסה למזרחי. יכלתי בקלות להכניס חפץ חד יחד איתי במעיל מבלי שמישהו יבחין בכך. למה לשים 6-10 סדרנים בכניסה לכל שער כשבעצם אף אחד לא בודק אותי? לא רק שלא עשו עליי בדיקה גופנית אלא לא בדקו לי את השקית שהבאתי איתי! עזבו שהיו שם מים, ועוד כמה חטיפים להעביר בכיף את המשחק, העניין שאם רציתי גם שם יכלתי להחביא אפילו פאקינג נשק! מבלי שאף אחד יבדוק אותי. זו פשוט שערורייה.
ואם בשערוריות נגעתי, הדשא כזה.
ולמרות כל זה...
THIS IS TURNER
עדיין- אין בידוק בכניסה למזרחי. יכלתי בקלות להכניס חפץ חד יחד איתי במעיל מבלי שמישהו יבחין בכך. למה לשים 6-10 סדרנים בכניסה לכל שער כשבעצם אף אחד לא בודק אותי? לא רק שלא עשו עליי בדיקה גופנית אלא לא בדקו לי את השקית שהבאתי איתי! עזבו שהיו שם מים, ועוד כמה חטיפים להעביר בכיף את המשחק, העניין שאם רציתי גם שם יכלתי להחביא אפילו פאקינג נשק! מבלי שאף אחד יבדוק אותי. זו פשוט שערורייה.
ואם בשערוריות נגעתי, הדשא כזה.
ולמרות כל זה...
THIS IS TURNER
- The red one
לגבי הבידוק - מאז המשחק הקודם דווקא ראיתי שינוי בבידוק הביטחוני. אתמול (בדרומי) כן עשו לי בידוק גופני וראיתי שגם לאחרים בדקו גופני ותכולת תיקים.
אדום בלב בנשמהההה כתב:לגבי הבידוק - מאז המשחק הקודם דווקא ראיתי שינוי בבידוק הביטחוני. אתמול (בדרומי) כן עשו לי בידוק גופני וראיתי שגם לאחרים בדקו גופני ותכולת תיקים.
לפי הבנתי מאז ומתמיד היו בידוקים ביטחוניים בדרומי ואילו במזרחי ובמערבי אין בידוק....
שערורייה... אז שלא יציבו בכל כניסה לשער קרוב ל10 סדרנים ואנשי אבטחה, או שיתנו הנחייה לעשות בידוק גופני לכל אדם שנכנס לאצטדיון.
או שהם מעדיפים לחכות לאסון...
- The red one
לא, לא היה תמיד בדרומי. מלבד המשחק הזה והקודם לא בדקו אותי בכלל.ONmyOWN כתב:
לפי הבנתי מאז ומתמיד היו בידוקים ביטחוניים בדרומי ואילו במזרחי ובמערבי אין בידוק....
שערורייה... אז שלא יציבו בכל כניסה לשער קרוב ל10 סדרנים ואנשי אבטחה, או שיתנו הנחייה לעשות בידוק גופני לכל אדם שנכנס לאצטדיון.
או שהם מעדיפים לחכות לאסון...
אדום בלב בנשמהההה כתב: לא, לא היה תמיד בדרומי. מלבד המשחק הזה והקודם לא בדקו אותי בכלל.
אוקיי...
אם כך מי שבעל קרבה למישהו שמכיר מישהו ויוכל להעביר אתזה, שיקפידו על בידוק בכל איזור באציטדיון. זו שערורייה.
- The red one
כבר דנו על זה כאן, או באשכול הזה או באחד הפסימיים של המשחקים הראשונים בטרנר.ONmyOWN כתב:
אוקיי...
אם כך מי שבעל קרבה למישהו שמכיר מישהו ויוכל להעביר אתזה, שיקפידו על בידוק בכל איזור באציטדיון. זו שערורייה.
ישנו סיכום עם ארגון האוהדים שהם לא מכניסים פירו ולכן לא עושים בידוק בדרומי (למרות שכמו שכבר כתבתי - כןה תחילו לעשות, כנראה עקב המצב הביטחוני) ולגבי שאר היציעים טוענים שרוצים שיטה של "בדיקה מדגמית" על מנת לא ליצור עומס.
ואז טענתי שאין שום הבדל בין בידוק בטרנר לכל מגרש אחר בארץ, ואפילו לאצטדיון וסרמיל בו בדקו כל אחד אחד. יש שם מספיק סדרנים, הכניסה לא צפופה, אפשר להעביר 'ויש' על כל בן אדם. אבל אין פה גורמי עירייה/משטרה שיענו..אז..סביר להניח שזה יהיה כך עד שיקרה אסון..
אדום בלב בנשמהההה כתב: כבר דנו על זה כאן, או באשכול הזה או באחד הפסימיים של המשחקים הראשונים בטרנר.
ישנו סיכום עם ארגון האוהדים שהם לא מכניסים פירו ולכן לא עושים בידוק בדרומי (למרות שכמו שכבר כתבתי - כןה תחילו לעשות, כנראה עקב המצב הביטחוני) ולגבי שאר היציעים טוענים שרוצים שיטה של "בדיקה מדגמית" על מנת לא ליצור עומס.
ואז טענתי שאין שום הבדל בין בידוק בטרנר לכל מגרש אחר בארץ, ואפילו לאצטדיון וסרמיל בו בדקו כל אחד אחד. יש שם מספיק סדרנים, הכניסה לא צפופה, אפשר להעביר 'ויש' על כל בן אדם. אבל אין פה גורמי עירייה/משטרה שיענו..אז..סביר להניח שזה יהיה כך עד שיקרה אסון..
עצוב...
אולי פעם אחת נעשה סלפי ביציע עם משהו דמי... כל הרשת תחגוג ואז מישהו יתעורר.... #רק_מחשבה
גם במערבי היה שינוי, עד אתמול לא הסתכלו עלי בכלל, אתמול שאלו אותי אם יש לי משהו חשוד...אדום בלב בנשמהההה כתב:לגבי הבידוק - מאז המשחק הקודם דווקא ראיתי שינוי בבידוק הביטחוני. אתמול (בדרומי) כן עשו לי בידוק גופני וראיתי שגם לאחרים בדקו גופני ותכולת תיקים.

הייתי עסוק אמש בענייני דיומא(גם בשבת),
כאלו שאפשרו לי להתפנות למשחק ממש עם השריקה. אז נכנסתי ליציע ב-20:13 דקות.
הכסא שלי חיכה לי, דיס איז טרנר!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני יושב במזרחי ולי דווקא הכיסא לא חיכה ,נכנסתי בדקה 10 ופתאום קלטנו שהתיישבו לנו בכיסאות.Totti כתב:הייתי עסוק אמש בענייני דיומא(גם בשבת),
לא מבין איך זה קורה,יש גם לאנשים הרגל דפוק לעמוד במעברים .

- The red one
יש סוג של הגיון מלווה בחוצפה בלשבת בכיסאות שלא שלך, השאלה איזה כיסאות היו לאותם אנשים בכרטיס.שי האדום כתב:
אני יושב במזרחי ולי דווקא הכיסא לא חיכה ,נכנסתי בדקה 10 ופתאום קלטנו שהתיישבו לנו בכיסאות.
לא מבין איך זה קורה,יש גם לאנשים הרגל דפוק לעמוד במעברים .
לדוגמא כשאני קונה כרטיס לקולנוע למקום חרא ואני רואה שאחרי 10 דקות מתחילת הסרט יש מושב פנוי אני אומר לעצמי "סביר להניח שהבחור לא יגיע, אז נשב, מקסימום יגיע ונקום" . ואז גם הולך לשבת במדרגות כי בשורה 1-2 זה חרא.
בטרנר לעומת זאת...אין ממש מקומות חרא..יש את הפינתיים, אבל עדיין, עדיף לשבת בהם מאשר במדרגות.
מה בסוף עשו אלה שישבו במקום שלך? קמו בלי בעיות? ואיפה הלכו לשבת?