כדורסל ישראלי (ובכלל)

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: כדורסל ישראלי (ובכלל)

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:אצלנו במדינה יש בעיה.
כל מי שקצת מצליח או קצת שואף ליותר מבינוניות,ישר זוכה לקיטונות של עין הרע ואיחולי רוע.
מה מכבי עשתה לא בסדר?
הייתי מאוד רוצה לדעת.
המועדון הזה הוא מותג בינלאומי,שעשרות מועדונים באירופה מנסים לחקות אותו ולא מצליחים.
עם תקציבים יחסית נמוכים באירופה,המועדון הזה מעוטר ברמה של מועדון על.
מה הם אשמים שעד לפני שנה הניהול שלהם היה הכי טוב בעולם(כן,לא התבלבלתי)?
מה הם אשמים שהם מצליחים בכוחות עצמם?
בזכות זה שהפכו את מכבי במו ידיהם לקבוצה זוללת כל תואר אפשרי ב40 השנה האחרונות?
מנהלת הליגה,במקום ללמוד ממכבי ולעשות דברים שייחקו את ההתנהלות הזאת בשאר המועדונים בארץ,מחפשת כל שנה להחליש את הקבוצה הזאת שכל פישעה הוא מקצוענות.
40 שנה!! ושום קבוצה אפילו לא התקרבה.
הפועל תא של פרידמן וזלוטיקמן,אליצור נתניה,מכבי ר"ג,הפועל חולון של נחום מנבר ואפילו הפועל ירושליים,כולן התרסקו לחתיכות.
אז במקום לאחל להם איחולים טיפשיים,תאחלו ששאר הקבוצות ילמדו מהם,איך הופכים קבוצה קטנה מישראל למותג בינלאומי.
:השתחוות:

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אורי אדום בנשמה כתב:

עצם העובדה שהשיר ההוא עדיין שולט למרות שכבר 15 שנה לא היה דרבי אומרת הכל. ושלא תטעה - לא הייתי זקוק לאינדיקציה הזו. הזיכרון שלי מהניינטיז אז הפועל י-ם היתה בליגת העל טרי עודנו, וגם את הרקע ההיסטורי של היריבות אני מכיר על בוריו (בקליפת אגוז: ה''חורנים'' הרווזיונסטים נגד הקומוניסטים המרקסיסטים)

אבל עזוב הכל: בא תסביר בבקשה את הפער בין כמויות הקהל של הפועל י-ם כדורסל להפועל י-ם כדורגל...
אתה שצריך להסביר...
יש לך 2 טענות שטיפה סותרות
1.הקהל אותו קהל (ברובו)
2.יריבות לא מהעולם הזה.
אני עם 2 הטענות שלך לא מסכים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

OMERREMO33 כתב: אתה שצריך להסביר...
יש לך 2 טענות שטיפה סותרות
1.הקהל אותו קהל (ברובו)
2.יריבות לא מהעולם הזה.
אני עם 2 הטענות שלך לא מסכים.

תהרוג אותי, איך הבנת שאני טוען שהקהל של קבוצת הכדורסל והכדורגל של הפועל י-ם הוא אותו קהל? טענתי בדיוק ההיפך, ולראייה הבאתי את הפערים העצומים בכמויות הקהל בין קבוצת הכדורגל לקבוצת הכדורסל.

לגבי היריבות - אין כמו מקור ראשון: תדבר עם אוהד הפועל י-ם ותיק ותבין (אגב - עד האליפות הראשונה של בית"ר ב-87 ההגמוניה העירונית היתה של הפועל)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אורי אדום בנשמה כתב:

פעם הייתי מכביסט, ככה זה שמגיל אפס חמישי בערב זה מדורת השבט. בשנים האחרונות זה ירד לי.

ותתפלא - הרבה אוהדי בית"ר י-ם אוהדים בכדורסל את הפועל י-ם.
הנה פה כתבת את זה...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

OMERREMO33 כתב: הנה פה כתבת את זה...

חחחח...

טענתי שזה בדיוק הפוך: שישנם לא מעט אוהדי בית''ר בכדורגל שאוהדים את הפועל בכדורסל. משמע שהקהל של קבוצת הכדורסל והקהל של קבוצת הכדורגל הוא לא ממש אותו קהל. הבנת הנקרא.

וכדי שלא נתפזר: טענתי את זה כטיעון נגד, לעניין התמיהה שלך שבאר שבעי אוהד את מכבי ת''א כדורסל. קרי שישנן דוגמאות הרבה יותר קיצוניות ממה שגורם לך להתפלא...

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אורי אדום בנשמה כתב:

חחחח...

טענתי שזה בדיוק הפוך: שישנם לא מעט אוהדי בית''ר בכדורגל שאוהדים את הפועל בכדורסל. משמע שהקהל של קבוצת הכדורסל והקהל של קבוצת הכדורגל הוא לא ממש אותו קהל. הבנת הנקרא.

וכדי שלא נתפזר: טענתי את זה כטיעון נגד, לעניין התמיהה שלך שבאר שבעי אוהד את מכבי ת''א כדורסל. קרי שישנן דוגמאות הרבה יותר קיצוניות ממה שגורם לך להתפלא...
עזוב אתה חסר תקנה. הבנת הנקרא,היסטוריה....עוד משהו? תקרא שוב הכל ותראה כמה אתה מגוכך.
תבהיר: טענת שיש שנאה עצומה בין ביתר והפועל(ירושלים)?
טענת מאידך שזה אותו קהל?
תודה....ליצן

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

OMERREMO33 כתב: עזוב אתה חסר תקנה. הבנת הנקרא,היסטוריה....עוד משהו? תקרא שוב הכל ותראה כמה אתה מגוכך.
תבהיר: טענת שיש שנאה עצומה בין ביתר והפועל(ירושלים)?
טענת מאידך שזה אותו קהל?
תודה....ליצן

תסמונת טורט, רחמנא לישזבן

לך באמת תסביר משהו לאחד כזה שזה מגיע גם עם הבנת הנקרא של ילד בטרום חובה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא אכנס לדיוני כדורסל וחוקים כי זה לא מעניין אותי. השאלה היחידה שלי היא זו שנשאלה כבר- איך אפשר להיות אוהד של שתי קבוצות במקביל? מה יקרה כשהן ייפגשו? אם אתם עושים הפרדה בין כדורסל לכדורגל (דבר הזוי כשלעצמו) קבלו מקרה קיצון:
יבוא יום והפועל באר שבע כדורסל תארח בקונכייה את מכבי תל אביב ושעתיים אחר כך הפועל באר שבע כדורגל תארח בטרנר את מכבי תל אביב. לכם יש כרטיסים לשני המשחקים.
לפי הטענה הזו אתם תלבשו צהוב בכדורסל, תשירו בעד מכבי ותהיו נגד האחים שלכם. לאחר מכן כשתצאו החוצה תחליפו מהצהוב לאדום עם 10 על הגב תיכנסו לטרנר ותתחילו בסשן אגדות נרקמות-לכל אוהד מכבי.
זו לא סוג של צביעות? הרי אלו כמעט אותם סמלים על החולצה, אלו אותם קהלים. סוג הכדור משנה הכל?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב:לא אכנס לדיוני כדורסל וחוקים כי זה לא מעניין אותי. השאלה היחידה שלי היא זו שנשאלה כבר- איך אפשר להיות אוהד של שתי קבוצות במקביל? מה יקרה כשהן ייפגשו? אם אתם עושים הפרדה בין כדורסל לכדורגל (דבר הזוי כשלעצמו) קבלו מקרה קיצון:
יבוא יום והפועל באר שבע כדורסל תארח בקונכייה את מכבי תל אביב ושעתיים אחר כך הפועל באר שבע כדורגל תארח בטרנר את מכבי תל אביב. לכם יש כרטיסים לשני המשחקים.
לפי הטענה הזו אתם תלבשו צהוב בכדורסל, תשירו בעד מכבי ותהיו נגד האחים שלכם. לאחר מכן כשתצאו החוצה תחליפו מהצהוב לאדום עם 10 על הגב תיכנסו לטרנר ותתחילו בסשן אגדות נרקמות-לכל אוהד מכבי.
זו לא סוג של צביעות? הרי אלו כמעט אותם סמלים על החולצה, אלו אותם קהלים. סוג הכדור משנה הכל?
די עם הראש קטן הזה.
אז מחר נשחק בליגת האלופות ונפגוש את ברצלונה. מה יעשו אוהדי הפועל וברצלונה?

זה מה יש. זה לא מבחירה ואתה לא יכול פתאום לזנוח אהדה של כמעט 20 שנה כי יש עלק יריבות בכדורגל.

מה נעשה בדוגמא שנתת?לא נשיר ונבוא בחולצה כתומה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אורי אדום בנשמה כתב:

תסמונת טורט, רחמנא לישזבן

לך באמת תסביר משהו לאחד כזה שזה מגיע גם עם הבנת הנקרא של ילד בטרום חובה
נעלבתי קשות חחח..אלוהים ישמור.
באמת ובתמים שאני מרחם עלייך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: די עם הראש קטן הזה.

זה מה יש. זה לא מבחירה ואתה לא יכול פתאום לזנוח אהדה של כמעט 20 שנה כי יש עלק יריבות בכדורגל.

אתה קורא לי ראש קטן ואז נותן מפגש אפשרי שלנו עם ברצלונה כהקבלה? לא קרוב בכלל. וזה לא קשור לעלק יריבות השאלה נשארת בעינה גם אם זו בני יהודה במקום מכבי לצורך העניין.
אז לא תשיר.. עדיין איך תרגיש עם עצמך? את מי תעודד? מה ישתנה אצלך ב100 מטר בין הקונכייה לטרנר במקרה הקיצון שהזכרתי לצורך העניין?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: די עם הראש קטן הזה.

+1

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא מבין איך בכלל אפשר לאהוד את מכבי.
היא מייצגת בעיניי לפחות, כל מה שרקוב בארץ.
היא לובשת צהוב.
היא קבוצה מתנשאת שמנוהלת בידי אנשים שאם היו יכולים היו מוחקים את מה שמחוץ לתל אביב. פיני גרשון.
ובנימה קתת יותר בוגרת ורצינית, חלק מזה שאני אוהד באר שבע, זה באופי, זה זה שאתה הולך עם האנדרדוג בכל סיטואציה, שאתה בעד כל מי שהוא פרפיריה ולא הגדול והעשיר והחזק, זה העובדה שתמיד יש לך בראש שאם היית עשיר וצהוב הית מקבל יחס אחר. זה אנחנו נגדם.
אף פעם בחיי לא רציתי שמכבי כדורסל תנצח. כן כן, גם כשהיה את גמר גביע אירופה פשוט מנוגד לאינסטינקטים שלי. כשאתלטיקו לקחה אליפות היה לי הרבה יותר קל לשמוח עבורה מאשר כשמכבי לקלה אירופה.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

dor69 כתב:לא אכנס לדיוני כדורסל וחוקים כי זה לא מעניין אותי. השאלה היחידה שלי היא זו שנשאלה כבר- איך אפשר להיות אוהד של שתי קבוצות במקביל? מה יקרה כשהן ייפגשו? אם אתם עושים הפרדה בין כדורסל לכדורגל (דבר הזוי כשלעצמו) קבלו מקרה קיצון:
לדעתי רוב האנשים הם אוהדי הפועל באש במים, אבל כשרוצים גם לשמוח קצת בהצלחות אז הם הפכו לאוהדי כורסא (אך גם לפעמים מגיעים למשחקים) של מכבי תל אביב כדורסל.
מה שאמרתי לא כולל את קרייזי רד7 שהוא יוצא דופן אם הוא יגיע עם חולצה כתומה למשחקים בקונכייה בעוד שנה.
אני מאמין שהרוב המוחלט יגיע באדום ויקלל את מכבי תל אביב, בע"ה בשנה הבאה.
וההשוואה לברצלונה מגוחכת

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב:אצלנו במדינה יש בעיה.
כל מי שקצת מצליח או קצת שואף ליותר מבינוניות,ישר זוכה לקיטונות של עין הרע ואיחולי רוע.
מה מכבי עשתה לא בסדר?
הייתי מאוד רוצה לדעת.
המועדון הזה הוא מותג בינלאומי,שעשרות מועדונים באירופה מנסים לחקות אותו ולא מצליחים.
עם תקציבים יחסית נמוכים באירופה,המועדון הזה מעוטר ברמה של מועדון על.
מה הם אשמים שעד לפני שנה הניהול שלהם היה הכי טוב בעולם(כן,לא התבלבלתי)?
מה הם אשמים שהם מצליחים בכוחות עצמם?
בזכות זה שהפכו את מכבי במו ידיהם לקבוצה זוללת כל תואר אפשרי ב40 השנה האחרונות?
מנהלת הליגה,במקום ללמוד ממכבי ולעשות דברים שייחקו את ההתנהלות הזאת בשאר המועדונים בארץ,מחפשת כל שנה להחליש את הקבוצה הזאת שכל פישעה הוא מקצוענות.
40 שנה!! ושום קבוצה אפילו לא התקרבה.
הפועל תא של פרידמן וזלוטיקמן,אליצור נתניה,מכבי ר"ג,הפועל חולון של נחום מנבר ואפילו הפועל ירושליים,כולן התרסקו לחתיכות.
אז במקום לאחל להם איחולים טיפשיים,תאחלו ששאר הקבוצות ילמדו מהם,איך הופכים קבוצה קטנה מישראל למותג בינלאומי.
יש בעברה של מכבי מספר מקרים של התנהלות שניתן להגדירה בעדינות כלא מכובדת (אני מביא את הפרטים בכלליות) : אולסי פרי והסמים, צ׳ורה והפיצה, הבנק של מוני פאנן עליו השלום, משחק בערב יום הזכרון, נסיון תמוה להפסיד בהפרש גבוה במשחק באירופה שכלל זריקה מכוונת של פופה לסל הלא נכון, רכש למטרת החלשת היריבות בלבד, תמיכה מוגברת מערוץ 1 בהשוואה לשאר הקבוצות (אורי לוי הודה בכך פעם ושמעון מזרחי הזועם שלף טבלאות רייטינג לשכנע שזו הוצאה משתלמת).
אז לצד ניהול מבריק והצלחות רבות היו מקרים שראו רק דבר אחד ושפכו את התינוק עם המים. תוסיף לזה שנאה כלפי מצליחים ותוכל להבין את האיבה כלפיהם.

שלח תגובה