עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
מסכים איתך.
- The red one
תגובה מאוד מוזרה, בעיקר השימוש במילה "בכי". מאוד לא פוליטקלי קורקט.שמעון א כתב:האמת? תגובה קצת מוזרה של המנהלת.
עדיין תגובה מבישה. גם אם הם צודקים, בחירת המילים היא אומללה.
- OMERREMO33
אחלה תגובה!
מועדון מסריח ובכיין. סגל של 7538 שחקנים עם קמפיין מהעלובים האלופות עם עזרה מהשופטים, עכשיו הם רוצים שצארלטון,ערוץ 1 והמנהלת יישרו איתם קו? יאללה הביתה. לקחו רציני את השורה "אני מכבי מי אתם בכלל" טפו.
מועדון מסריח ובכיין. סגל של 7538 שחקנים עם קמפיין מהעלובים האלופות עם עזרה מהשופטים, עכשיו הם רוצים שצארלטון,ערוץ 1 והמנהלת יישרו איתם קו? יאללה הביתה. לקחו רציני את השורה "אני מכבי מי אתם בכלל" טפו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
OMERREMO33 כתב:אחלה תגובה!
אחלה תגובה כאשר מדובר כטוקבקיסט מן השורה. לא כאשר מדובר בגוף שחייב לשמור על פאסון ולהיות ממלכתי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בתוכן אתה צודק. אבל ניסוח כמו שהמנהלת בחרה? משרת את המטרה ההפוכה בדיוק!
ומה עם מכבי? הם לא אמורים להיות ממלכתיים ולשמור על פאסון?
בכל משחק זהבי ויוקאנוביץ' אומרים שהם לא מבינים בכדורגל, חסרי מושג ורק מנסים לפגוע במכבי. יחס גורר יחס
בכל משחק זהבי ויוקאנוביץ' אומרים שהם לא מבינים בכדורגל, חסרי מושג ורק מנסים לפגוע במכבי. יחס גורר יחס
אגב, באחד האתרים (אולי דה באזר) ראיתי אוהד הפועל שכתב באחת התגובות "כבר שנים אנחנו אומרים לכם שאתם מייצגים את מכבי ולא את ישראל, אז למה שכל המדינה תתאים את עצמה בשבילכם?"
אז אמנם קל להאשים את אוהדי הפועל על הסיסמא שלהם, אבל בתכלס זה נכון. הם מייצגים את עצמם ולא את המדינה, לטוב ולרע.
אז אמנם קל להאשים את אוהדי הפועל על הסיסמא שלהם, אבל בתכלס זה נכון. הם מייצגים את עצמם ולא את המדינה, לטוב ולרע.
גם אני מסכים עם זה.סניור כתב:אגב, באחד האתרים (אולי דה באזר) ראיתי אוהד הפועל שכתב באחת התגובות "כבר שנים אנחנו אומרים לכם שאתם מייצגים את מכבי ולא את ישראל, אז למה שכל המדינה תתאים את עצמה בשבילכם?"
אישית, דוחה אותי שיש אוהדים שלנו/הפועל/חיפה שמעודדים את מכבי בצ'מפיונס או רושמים "זהבי המלךךך" אחרי כל גול שלו בצ'מפיונס.
- The red one
הפועלעולה כתב:ומה עם מכבי? הם לא אמורים להיות ממלכתיים ולשמור על פאסון?
עדיין - המנהלת לא צריכה לרדת לרמה הזו. זה כמו שתראה חבר כנסת מקלל בן אדם שקילל אותו באיזו עצרת. טוב..במדינה שלנו אולי זה קרה פעם...אבל ברור לך שזה לא תקין, כן? או ששופט כדורגל יחזיר לקהל קללות כי הם מקללים אותו...
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 08 נובמבר 2015, 18:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dardasmiley
תגובת המנהלת לתפארת!
מכבי בטוחים שכולם עובדים אצלם, שכולם צריכים להתיישר איתם, שהם מלכי הכדורגל בישראל.
הגיע הזמן שיבהירו להם שיחס גורר יחס, רוצים לצאת על המנהלת כדי להסיט את האש מעצמכם? סבבה, קחו בחשבון שכשתצטרכו את המנהלת יענו לכם באותו מטבע.
מכבי בטוחים שכולם עובדים אצלם, שכולם צריכים להתיישר איתם, שהם מלכי הכדורגל בישראל.
הגיע הזמן שיבהירו להם שיחס גורר יחס, רוצים לצאת על המנהלת כדי להסיט את האש מעצמכם? סבבה, קחו בחשבון שכשתצטרכו את המנהלת יענו לכם באותו מטבע.
וואלה אם יחלקו איתנו את הרווחים אני מוכן לעודד אותם באירופהסניור כתב:אגב, באחד האתרים (אולי דה באזר) ראיתי אוהד הפועל שכתב באחת התגובות "כבר שנים אנחנו אומרים לכם שאתם מייצגים את מכבי ולא את ישראל, אז למה שכל המדינה תתאים את עצמה בשבילכם?"
עזוב אותך הכל הצגות..המנהלת הזאת לא שווה כלום עם 2 אוהדי מכבי בראשהdardasmiley כתב:תגובת המנהלת לתפארת!
- OMERREMO33
אבל תאכלס רק המילה "בכי" לא במקום/בלי פאסון/לא ממלכתית.. שאר התגובה עיניינית. וכמו שאמרתי, הם הרוויחו ביושר את ה"דיבור" הזה.אורי אדום בנשמה כתב:
אחלה תגובה כאשר מדובר כטוקבקיסט מן השורה. לא כאשר מדובר בגוף שחייב לשמור על פאסון ולהיות ממלכתי.
שכטר צריך לעבור לליגת הנשים