עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
תעשו לי טובה בית"ר בנו קבוצה טובה עם שחקנים טובים שיודעים לעשות התקפה.
הפועל תל אביב בפוטנציאל בנו קבוצה טובה.
בפועל המשחק הכי אגרסיבי והגנתי שלהם היה מולנו וזה היה טוב למחצית אחת בלבד.
אני לא רואה את מכבי מפסידים בדרבי הזה במיוחד אחריי שגם הם קיבלו סתירה ואפילו שתי סתירות עם מכניסים את המשחק אתמול מכבי תנצח/תביס...
אני לא רואה את מכבי מפסידים בדרבי הזה במיוחד אחריי שגם הם קיבלו סתירה ואפילו שתי סתירות עם מכניסים את המשחק אתמול מכבי תנצח/תביס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למי שהתגעגע, דור מלול חוזר...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אבו עביד חתיכת סוס יאור. הוא גם אתלטי ומהיר, יש לו פוטנציאל גבוה כבלם. עד כה מנסים אותו כמגן בגלל שורטה ושיימן חלשים מאוד, וחבל. מבזבזים את הפוטנציאל שלו.
בנוגע לשבת- יש לי תחושה שרייכרט יביא רגל של אחד משחקני מכבי, הוא נראה בטירוף לקראת המשחק.
בנוגע לשבת- יש לי תחושה שרייכרט יביא רגל של אחד משחקני מכבי, הוא נראה בטירוף לקראת המשחק.
אם הפועל יביאו חלוץ טוב בינואר אז לקבוצה שלהם יהיה הרבה יותר פוטנציאל מבית"ר.דר אדום בנשמה כתב:תעשו לי טובה בית"ר בנו קבוצה טובה עם שחקנים טובים שיודעים לעשות התקפה.
- דר אדום בנשמה
חסר להם קשר אחורי נורמלי (לינגאנה הזה הוא הכל חוץ מנורמלי) וקשר התקפי נוסף נורמלי...הפועלעולה כתב:אבו עביד חתיכת סוס יאור. הוא גם אתלטי ומהיר, יש לו פוטנציאל גבוה כבלם. עד כה מנסים אותו כמגן בגלל שורטה ושיימן חלשים מאוד, וחבל. מבזבזים את הפוטנציאל שלו.
אם הפועל יביאו חלוץ טוב בינואר אז לקבוצה שלהם יהיה הרבה יותר פוטנציאל מבית"ר.
זה גם מה שרשמתי לפניי תחילת העונה, אם הם יביאו 3 שחקנים בכירים הם יכולים להצליח.
אבל הם לא הביאו שחקנים בכירים ונראה שהם פשוט רק קבוצה עם פוטנציאל ולא יותר...
קבוצה חמודה שיכולה לנצח קבוצות ברמתה אבל לא מעבר...
זה נראה לך שהם לא הביאו שחקנים בכירים בגלל שאין להם מאמן.דר אדום בנשמה כתב: חסר להם קשר אחורי נורמלי (לינגאנה הזה הוא הכל חוץ מנורמלי) וקשר התקפי נוסף נורמלי...
זה גם מה שרשמתי לפניי תחילת העונה, אם הם יביאו 3 שחקנים בכירים הם יכולים להצליח.
גם בית"ר בעונה שעברה היו בינוניים עד שהגיע גיא לוי ופתאום הכישרון של אצילי, דסה וכו' התפוצץ.
כשיהיה להם מאמן נורמלי אתה תראה שאנטל, פיניטלי, וינטרה ובומבה הם חתיכת שחקנים לליגה הישראלית. גם ורטה ושיימן יכולים להביא יותר ממה שהם הראו עד עכשיו.
נטייה ליעץ ולהמליץ לכל קבוצה מה חסר לה ואיפה...דר אדום בנשמה כתב: חסר להם קשר אחורי נורמלי (לינגאנה הזה הוא הכל חוץ מנורמלי) וקשר התקפי נוסף נורמלי...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני לא כול כך מבין בעיניני משטרה אבל למה בטרנר אין בידוק ביטחוני בכלל ויש אביזרי עידוד ו בבלומפילד יש בידוק אבל אין אביזרי עידוד מה כול אחד עושה מה שבזין שלו
- red and white
- Title: Almog
זה לפי מחוז, בירושלים וגם אצלנו נותנים להכניס תפאורה אבל בתל אביב ולפעמים גם בחיפה לא נותניםhb7 כתב:אני לא כול כך מבין בעיניני משטרה אבל למה בטרנר אין בידוק ביטחוני בכלל ויש אביזרי עידוד ו בבלומפילד יש בידוק אבל אין אביזרי עידוד מה כול אחד עושה מה שבז** שלו
- The red one
לארגון שי הסכם עם המשטרה שהם לא מכניסים פיירוטכניקה ולא יעשו בעיות מבחינת מקלות דגלים וכד'. זה הסכם שמכובד על ידי שני הצדדים, ולכן המשטרה שלנו נותנת יד חופשית לארגון בנוגע לתפאורות.hb7 כתב:אני לא כול כך מבין בעיניני משטרה אבל למה בטרנר אין בידוק ביטחוני בכלל ויש אביזרי עידוד ו בבלומפילד יש בידוק אבל אין אביזרי עידוד מה כול אחד עושה מה שבז** שלו
בתל אביב, למשל, זה לא ככה. המשטרה עושה שם בעיות, כי כבר קרו מקרים בעבר. ולא רק בתל אביב - זה קרה למשל גם בגמר בסמי עופר. תפאורה שהארגון עבד עלייה המון וכבר אושרה(!) על ידי המשטרה - נפסלה יום או יומיים לפני המשחק..
בשורה התחתונה המשטרה במקום לעשות את עבודתה ולטפל (לבדוק את כל מקלות הדגלים, לבדוק את דגלי הפריסה הגדלים, לבדוק את שקיות הקונפטי וכד') עושה לעצמה עבודה קלה ואומרת מראש "לא מרשים לכם להכניס כלום כי אז תעברו על החוק". זה כמו להחליט שאף אחד לא נוהג על הכביש כי מישהו יסע במהירות מופרזת.
אבל מה אפשר לעשות? אוהדים יחרימו? זה לא יקרה..אז..
מה קשר התקפי מה?? הדבר שהכי חסר להפועל ת"א , זה חלוץ אמיתי.דר אדום בנשמה כתב: חסר להם קשר אחורי נורמלי (לינגאנה הזה הוא הכל חוץ מנורמלי) וקשר התקפי נוסף נורמלי...
יש להם רק את דודו ביטון וגם הוא לא פוגע
בכללי יש להפועל קשרים התקפיים טובים. בומבה בפעם היחידה ששיחק שם כבש צמד (מניח שכשנאסר יכנס לכושר אז הוא יהיה באגף ובומבה באמצע) ועומרי אלטמן גם כן שחקן מוכשר מאוד.
נאסר , בומבה , אנטל , אלטמן ,שגיב יחזקאל ( מפוצץ בכישרון , תנועה לעומק אדירה , משחק קשר מתחת לחלוץ ) , רמזי ספורי(שגם הוא פוטנציאל ).הפועלעולה כתב:בכללי יש להפועל קשרים התקפיים טובים. בומבה בפעם היחידה ששיחק שם כבש צמד (מניח שכשנאסר יכנס לכושר אז הוא יהיה באגף ובומבה באמצע) ועומרי אלטמן גם כן שחקן מוכשר מאוד.
ואלו החלוצים:
דודו ביטון - לא פוגע בכלום.
אנס מחמיד - ילד בן 17.5 , מוכשר אבל ילד.
וזהו בערך.
ועכשיו דר ידידי , בוא תגיד לי מה חסר להם יותר ?
- דר אדום בנשמה
גיא ידידי.גיא חניה כתב: נאסר , בומבה , אנטל , אלטמן ,שגיב יחזקאל ( מפוצץ בכישרון , תנועה לעומק אדירה , משחק קשר מתחת לחלוץ ) , רמזי ספורי(שגם הוא פוטנציאל ).
ואלו החלוצים:
דודו ביטון - לא פוגע בכלום.
אנס מחמיד - ילד בן 17.5 , מוכשר אבל ילד.
וזהו בערך.
ועכשיו דר ידידי , בוא תגיד לי מה חסר להם יותר ?
שגיב יחזקאל הוא גם חלוץ בנוסף להיותו קשר, אנטל גם כן חלוץ שני בנוסף להיותו קשר, רמזי ספורי הוא בנוער שלהם גם שיחק כחלוץ.
אבל שים לב גיא ידידי שאין להם ולו קשר אחד מוכח, כולם פוטנציאלים, וחוץ מנסאר אלטמן ואולי בומבה שאני לא הבנתי עדיין מה האכויות שלו לעומק אף אחד מהם לא מבשל גדול.
לכן בנוסף לחלוץ 9 איכותי חסר להם גם קשר איכותי, כי הם כפי שאמרתי מלאים בכישרון אבל אין להם את הטאץ' הסופי.
קשר איכותי, חלוץ 9 איכותי, שוער איכותי, בלם איכותי, וובה בראון(זר), בלם שלישי וקשר חמישי בחזקת 2 והם רצים לאליפות
- דר אדום בנשמה
אם אין לך דבר חכם להגיד אל תגיד!CrazyRed7 כתב:קשר איכותי, חלוץ 9 איכותי, שוער איכותי, בלם איכותי, וובה בראון(זר), בלם שלישי וקשר חמישי בחזקת 2 והם רצים לאליפות