יניב אלול - על אפך ואל חמתך
Re: יניב אלול - על אפך ואל חמתך
לא בריא לגב כל ההובלות האלה
אדומה דרומית כתב:אתם לא שפויים
רק עכשיו נכנסתי לראשונה לנושא הזה, קראתי את כל התגובות ואני לא מאמינה על הרמיזות כאן.
אני אולי תממימה ויש סיכוי שעוד כמה שנים יתברר שאתם צדקתם, אבל אני בוחרת שלא להאמין שכל הטעויות שלו הן מעבר ליכולת לא טובה וביש מזל. יניב אלול הוא שחקן שגדל כאן, אני מסרבת להאמין שיש כאן קונספירציה שלו או כוונת זדון כזו או אחרת מצידו.
לבוא ולהגיד ששחקן לא רוצה לעלות ליגה כדי שהוא יוכל להשאר בקבוצה... תשקלו מילים, קחו בחשבון שהשחקנים נכנסים לכאן וקוראים מה שנכתב כאן.
אני לא חושב שמישהו עושה בכוונה, פשוט אלול שחקן גרוע, אולי הוא נלחם אבל היכולת שלו לא מתאימה לליגה הלאומית, אני לא זוכר משחק אחד טוב שלו העונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:
ציטוט מפיו של גיא לוי באחת משיחות האוהדים כשנשאל למה לא להתעקש לזרוק אותו בתחילת העונה לאחר
שעשה עבירת משמעת ונוצר תאקל בין השניים:
"שרציתי והתעקשתי אמרו לי וגרמו לי להבין שאני לא בסדר..."
כי גיא באמת נהג שלא כשורה עם אלול בתחילת העונה!!! אלול עשה טעות והיה צריך לשלם עליה, אבל גם קצת מידתיות לא היתה מזיקה!!!
ובכלל - כשרואים איך שאלונה שכבה למענו על הגדר ונתנה לו את נשמתה, קצת קשה לאכול את המשפט הזה...כי המציאות העונה מוכיחה חד משמעית שאם גיא היה עומד על רגליו האחוריות נגד הישארותו של אלול, הוא גם היה מנצח...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
א' גיא מעולם לא התמודד מול אלונה חוץ מאשר בנושא אלול, ולא נראה לי שהיה לו איזשהו סיכוי.אורי אדום בנשמה כתב:
כי גיא באמת נהג שלא כשורה עם אלול בתחילת העונה!!! אלול עשה טעות והיה צריך לשלם עליה, אבל גם קצת מידתיות לא היתה מזיקה!!!
ובכלל - כשרואים איך שאלונה שכבה למענו על הגדר ונתנה לו את נשמתה, קצת קשה לאכול את המשפט הזה...כי המציאות העונה מוכיחה חד משמעית שאם גיא היה עומד על רגליו האחוריות נגד הישארותו של אלול, הוא גם היה מנצח...
ב'- על מידתיות אתה מדבר? איך אתה מסוגל לבטוח בשחקן שישחק בעמדה שנקבע לו, שיעשה את מה שאתה אומר לו כשהוא הוכיח לך שהוא פשוט לא עשה את זה! מידתיות? זו נראית לי אחת מהעבירות המשמעותיות ביותר ששחקן יכול לבצע. כבר עדיף שייצא לפורום לילה לפני משחק (ואגב, בעיני גם על זה צריך לזרוק שחקן מהקבוצה).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אדומה דרומית
אני ניגשתי אליו אחרי המשחק ביום שישי והוא היה שבור. מדדה עם רגל כואבת לכיוון חדר ההלבשה עם הראש באדמה ופרצוף קודר.
נכון שלשחקני כדורגל יש גם יכולת משחק תיאטרלי אבל לא ככה.
ואגב למה אתם לא מדברים על זרקו? שאחרי כמה משחקים ממש טובים פתאום היה גרוע? (אני חלילה לא רומזת לרגע שום דבר לגביו כן? רק לאות השוואה)
גם הוא אגב היה עצבני ומאוד מאוכזב בתום המשחק וכשנישאל איך הוא מרגיש בתום המשחק סיכם זאת בקצרה: רע מאוד, מאוכזב. אלול אפילו את זה לא הצליח להוציא מהפה ורק שתק. ואז הוא נכנס לפורום ורואה שרומזים בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהוא מוכר משחקים.
ואגב למה אתם לא מדברים על זרקו? שאחרי כמה משחקים ממש טובים פתאום היה גרוע? (אני חלילה לא רומזת לרגע שום דבר לגביו כן? רק לאות השוואה)
גם הוא אגב היה עצבני ומאוד מאוכזב בתום המשחק וכשנישאל איך הוא מרגיש בתום המשחק סיכם זאת בקצרה: רע מאוד, מאוכזב. אלול אפילו את זה לא הצליח להוציא מהפה ורק שתק. ואז הוא נכנס לפורום ורואה שרומזים בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהוא מוכר משחקים.
אוי מסכן שלי.. רחמים עליו באמת...אדומה דרומית כתב:אני ניגשתי אליו אחרי המשחק ביום שישי והוא היה שבור. מדדה עם רגל כואבת לכיוון חדר ההלבשה עם הראש באדמה ופרצוף קודר.
אילו היה "טועה" רק במשחק הזה - אז מילא.
הבחור מבשל סדרתי! זה לא ששחקן הצליח לעבור אותו... או שהוא תופס יום חלש.
הוא פשוט מבשל! כבר נתן כאן ידידאל את הדוגמאות... ויש אפילו עוד 2-3 בישולים שאני זוכר.
ולגבי זה שהוא נראה מאוכזב, במשחק נגד רעננה כשניצחנו 3-1 והוא לא שותף, אני ראיתי אותו מיד אחרי המשחק כשאשתו באה לאסוף אותו... שוב, אחרי שהקבוצה שלך מנצחת כזה משחק חשוב.. ואיך הוא נראה? מה שאת מתארת זה שמחה לעומת איך שהוא נראה אחרי המשחק ההוא.
זה לא שכולם פתאום החליטו להפוך אותו לקורבן ולאשם העיקרי אחרי משחק אחד.
מה שקרה ביום שישי האחרון זה הקש ששבר את גב הגמל.
אני גם לא אוהב את אלול ותיראה מה רשמתי עליו לפני זה .דורון כתב:אוי מסכן שלי.. רחמים עליו באמת...
אילו היה "טועה" רק במשחק הזה - אז מילא.
הבחור מבשל סדרתי! זה לא ששחקן הצליח לעבור אותו... או שהוא תופס יום חלש.
הוא פשוט מבשל! כבר נתן כאן ידידאל את הדוגמאות... ויש אפילו עוד 2-3 בישולים שאני זוכר.
ולגבי זה שהוא נראה מאוכזב, במשחק נגד רעננה כשניצחנו 3-1 והוא לא שותף, אני ראיתי אותו מיד אחרי המשחק כשאשתו באה לאסוף אותו... שוב, אחרי שהקבוצה שלך מנצחת כזה משחק חשוב.. ואיך הוא נראה? מה שאת מתארת זה שמחה לעומת איך שהוא נראה אחרי המשחק ההוא.
זה לא שכולם פתאום החליטו להפוך אותו לקורבן ולאשם העיקרי אחרי משחק אחד.
מה שקרה ביום שישי האחרון זה הקש ששבר את גב הגמל.
וכן גם אני יום שישי חשבתי ואני עדיין קצת חושב שהוא וזרקו מכרו אותנו וכן היו גם שחקנים ממרכז שמכרו אותנו לא רק הבאר שבעים הם ***...
אבל יש לכם נטייה להוריד את כל הצרות של הקבוצה על שחקן אחד וזה קרה זמנו עם בוכניק וזה קרה גם עם עוז אז תפסיקו עם זה!!!
כי יניב אלו אשם זה נכון אבל לא רק בגללו ההגנה שלנו העונה ניראת ככה יש לנו הרבה שחקנים בהגנה שמבשלים אז אל תתעלמו מזה...
ובקשר להגנה ולאלול שנה שעברה נירצה או לא נירצה היה לנו הגנה טובה יחסית והססטיסטקה מדרת בעד עצמה....

שמע ש3 מתוך 4 שחקני הגנה בעונה שעברה ישבו אזוקים לא זכור לי שבאתה ואמרתה 'זה יכול לקרות, יש גם שחקנים מהמרכז שמוכרים'
זו זריית חול בעיני הקוראים
עטיה, אילוז, אסי -75% מההגנה מכרו משחקים ספציפיים על פי החשד ולא את כל העונה. לא צריך למכור את כל העונה, צריך למכור משחקים עם יחס הימורים טוב ואת זה אתה מתקשה לא להבין, די להבין את קרבתם של שחקני בית כאלה ואחרים לאישים שיש להם אינטרסים כאלו ואחרים, בכדי להבין שיש בעיה עם שחקני הבית, וכן שחקנים מהמרכז פחות חשופים להשפעה המקומית, ולראיה תומר אליהו והבלם שכחתי את שמו, הם אלו שפרקו את הסיפור וסירבו לשתף פעולה, אז מר סגרון, דייק בדבריך, אחרת נאמין לגיבובים שבמקרה הטוב הם אי דיוקיים משוועים ובמקרה הרע נאום סנגוריה על 'אשם' ב100%, שכל העדויות נגדו הם מוצקות רק הסניגור ממשיך בטקטיקה של 'לא ראיתי, לא שמעתי, לי הוא אמר שהוא לא עשה כלום, אני מאמין לו'.
תתעורר.
זו זריית חול בעיני הקוראים
עטיה, אילוז, אסי -75% מההגנה מכרו משחקים ספציפיים על פי החשד ולא את כל העונה. לא צריך למכור את כל העונה, צריך למכור משחקים עם יחס הימורים טוב ואת זה אתה מתקשה לא להבין, די להבין את קרבתם של שחקני בית כאלה ואחרים לאישים שיש להם אינטרסים כאלו ואחרים, בכדי להבין שיש בעיה עם שחקני הבית, וכן שחקנים מהמרכז פחות חשופים להשפעה המקומית, ולראיה תומר אליהו והבלם שכחתי את שמו, הם אלו שפרקו את הסיפור וסירבו לשתף פעולה, אז מר סגרון, דייק בדבריך, אחרת נאמין לגיבובים שבמקרה הטוב הם אי דיוקיים משוועים ובמקרה הרע נאום סנגוריה על 'אשם' ב100%, שכל העדויות נגדו הם מוצקות רק הסניגור ממשיך בטקטיקה של 'לא ראיתי, לא שמעתי, לי הוא אמר שהוא לא עשה כלום, אני מאמין לו'.
תתעורר.