כולם מדברים על הבאלגן בשער 5 , אפחד לא הזכיר תבאלגן בשער 9
כולם מדברים על הבאלגן בשער 5 , אפחד לא הזכיר תבאלגן בשער 9
כשעה לפני המשחק, נסגרו שערי האצטדיון, לא כולל את שער 9, ואולי גם לא כולל את שער 3, שהאחרונים נכנסו אליו.
אני בדיוק הלכתי להביא לאבא שלי את הכרטיס מחוץ לשער 6, והיו שם עוד כ-500 איש שרוצים להכנס, והיה עוד מקום בשער, אבל מפקד השער החליט שהוא סוגר תכניסות.
מהרגע הזה, הלחץ התנקז לשער 9, והמשטרה לא הייתה ערוכה.
אבא שלי סיפר לי שמרוב לחץ, שוטרים שם נמחצו ופשוט פתחו תשערים, ומי ששם לב פתאום הייתה נהירה לתוך השער. את הכרטיס לא ניקבו לו בכלל והוא מספר שעוד מלא אנשים נכנסו בלי כרטיסים בכלל.
מי שגם שם לב, וידע מראש, שער 8 לא היה אמור להפתח, ומתחנו שם את הדגל פריסה של החולצה, שתוך דקות הוא גם כן נעלם בגלל שהוא התמלא באנשים, שנכנסו מאיזה כרטיסים?
מזה יש לי 2 מסקנות:
1: לא היו 11 אלף בחיים. היו בסביבות ה13,500 - 14,000 אלף ואני לא מגזים
הטריבונות היחידות שהיו פנויות הן מאחורי העמודי תאורה, ווסרמיל מכיל בערך 15,000-16,000 איש.
המידע כי היו כ-11,000 איש, נמסר ע"י המשטרה, וכמובן שהם לא יודיעו בתקשורת שמעכו אותם ונכנסו אנשים בלי כרטיסים.
2: בושה למשטרה. בושה למפקד התחנה.
לאור אירועי משחק הגביע מול הפועל ת"א בשנה שעברה, יכולת להתארגן בהתאם, ולסגור את הכניסות שמובילות לבידוקים הבטחוניים מחוץ לשער 5, במקום לפתוח את כל השערים וליצור לחץ על הדלת הגדולה.
לך תזיז 2500 איש אחורה.
אני בדיוק הלכתי להביא לאבא שלי את הכרטיס מחוץ לשער 6, והיו שם עוד כ-500 איש שרוצים להכנס, והיה עוד מקום בשער, אבל מפקד השער החליט שהוא סוגר תכניסות.
מהרגע הזה, הלחץ התנקז לשער 9, והמשטרה לא הייתה ערוכה.
אבא שלי סיפר לי שמרוב לחץ, שוטרים שם נמחצו ופשוט פתחו תשערים, ומי ששם לב פתאום הייתה נהירה לתוך השער. את הכרטיס לא ניקבו לו בכלל והוא מספר שעוד מלא אנשים נכנסו בלי כרטיסים בכלל.
מי שגם שם לב, וידע מראש, שער 8 לא היה אמור להפתח, ומתחנו שם את הדגל פריסה של החולצה, שתוך דקות הוא גם כן נעלם בגלל שהוא התמלא באנשים, שנכנסו מאיזה כרטיסים?
מזה יש לי 2 מסקנות:
1: לא היו 11 אלף בחיים. היו בסביבות ה13,500 - 14,000 אלף ואני לא מגזים
הטריבונות היחידות שהיו פנויות הן מאחורי העמודי תאורה, ווסרמיל מכיל בערך 15,000-16,000 איש.
המידע כי היו כ-11,000 איש, נמסר ע"י המשטרה, וכמובן שהם לא יודיעו בתקשורת שמעכו אותם ונכנסו אנשים בלי כרטיסים.
2: בושה למשטרה. בושה למפקד התחנה.
לאור אירועי משחק הגביע מול הפועל ת"א בשנה שעברה, יכולת להתארגן בהתאם, ולסגור את הכניסות שמובילות לבידוקים הבטחוניים מחוץ לשער 5, במקום לפתוח את כל השערים וליצור לחץ על הדלת הגדולה.
לך תזיז 2500 איש אחורה.
Re: כולם מדברים על הבאלגן בשער 5 , אפחד לא הזכיר תבאלגן בשער 9
משטרת ב"ש היא בושה וחרפה יש שם קצינים שלא הייתי נותן להם לנהל את ועד הבית שלי.
הם יושבים בתוך האיצטדיון ובנתיים בחוץ נאסף קהל רב אז בקום לקחת החלטה ולמהר ולפתוח את השערים הם מתעקבים עד 14:30 ויוצאים כמו אבו עלי עם מקרופנים וצועקים ל2000 איש ללכת אחורה, אנשים נמחצו לברזלים, הבעיה היא שאם לא קרה כלום אז לא חוקרים בודקים לומדים ומשפרים אם היו עושים את זה הרבה בעיות היו נמנעות.
משטרת ב"ש והעומד בראשה לא יכולים להגן על גן ילדים.
הם יושבים בתוך האיצטדיון ובנתיים בחוץ נאסף קהל רב אז בקום לקחת החלטה ולמהר ולפתוח את השערים הם מתעקבים עד 14:30 ויוצאים כמו אבו עלי עם מקרופנים וצועקים ל2000 איש ללכת אחורה, אנשים נמחצו לברזלים, הבעיה היא שאם לא קרה כלום אז לא חוקרים בודקים לומדים ומשפרים אם היו עושים את זה הרבה בעיות היו נמנעות.
משטרת ב"ש והעומד בראשה לא יכולים להגן על גן ילדים.
האנשים במשטרת ב"ש ובארץ בכלל לא חכמים במיוחד ואני מקווה שאף אחד לא נפגע.
התוכניות שלהם לגבי איך לגרום לאוהד שבא לא להימחץ או להכנס בכיף למגרש הן ברמה של ילד בגן חובה.
הם חושבים שכל האוהדים חוליגנים והם הרבה יותר טובים מהם, סגירת השערים כמו שער 6 היא פשוט
בריחה מאחריון והקטנת ראש, הרי היה עדיין מקום אבל פשוט לאותו שוטר בשער לא היה כוח לעבוד יותר
אז הוא החליט לסגור - בושה!!!
מה שקרה ב- 5 זה בכלל בזיון הרי הם ידעו שאנשים יבואו מוקדם אז למה לא להערך בהתאם???
הפתרונות אצל משטרת ישראל או שלא...
התוכניות שלהם לגבי איך לגרום לאוהד שבא לא להימחץ או להכנס בכיף למגרש הן ברמה של ילד בגן חובה.
הם חושבים שכל האוהדים חוליגנים והם הרבה יותר טובים מהם, סגירת השערים כמו שער 6 היא פשוט
בריחה מאחריון והקטנת ראש, הרי היה עדיין מקום אבל פשוט לאותו שוטר בשער לא היה כוח לעבוד יותר
אז הוא החליט לסגור - בושה!!!
מה שקרה ב- 5 זה בכלל בזיון הרי הם ידעו שאנשים יבואו מוקדם אז למה לא להערך בהתאם???
הפתרונות אצל משטרת ישראל או שלא...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
אני שמעתי שנגמרו הכרטיסים אז נכנסו חינם משהו כזה!!
זה שי !
זה שי !

ידוע שעד שלא יהיה אסון רציני - לא יקרה כלום בתפקוד של המשטרה ובתפקוד של העירייה (שהיא הגורם האחראי על האצטדיון העירוני).
האסון הזה לא רחוק - בפעם הבאה במשחק כזה גדול המזל כבר יגמר.
האסון הזה לא רחוק - בפעם הבאה במשחק כזה גדול המזל כבר יגמר.
הפועל אני כבר משתגע
- אור אבוחצירה האדום
עדי תן לי להגיד לך כמה דברים:
א':וסרמיל לא מכיל יותר מ12 אלף אוהדים.
ב':שער 8 ו3 כמעט והיו ריקים.
א':וסרמיל לא מכיל יותר מ12 אלף אוהדים.
ב':שער 8 ו3 כמעט והיו ריקים.
אור אתה חיי בסרט נגד ברצלונה ווסרמיל הכיל 17 אלף אדומים.
אור, מה זה קשור עכשיו?
זה רק מראה כמה המחדל היה עוד יותר גדול- כי אם המשטרה הייתה נערכת כמו שצריך בכלל לא היו צריכים לפתוח את שערי הגדרות לשער 8.
זה רק מראה כמה המחדל היה עוד יותר גדול- כי אם המשטרה הייתה נערכת כמו שצריך בכלל לא היו צריכים לפתוח את שערי הגדרות לשער 8.
הפועל אני כבר משתגע
היה יותר מ11 בטוח אני אומר 12 אלף בערך !
זה שי !
זה שי !

- eidansanker33
הייתי בשער 9 ונכנסו כ2000 אוהדים בלי לספור אותם שהכרטיס שלהם היה בכיס שלהם זה אומר שהיה בסביבות ה13 אלף אוהדים
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
וסרמיל מכיל כ 15,000 מקומות ובמשחק היו קרוב ל 13000
שי אין כזה דבר,זה שי ! כתב:אני שמעתי שנגמרו הכרטיסים אז נכנסו חינם משהו כזה!!
זה שי !
המשטרה לא אישרה לפתוח את שער 8 אז פשוט לא מכרו כרטיסים
אבל מה שקרה הייתה התנפלות על שער 9 וכבר לא הייתה להם ברירה לפתוח את 8 !!
תחשוב שכל מי שהיה בשער 8, היה בלי כרטיס !
הכל בגלל עמודי התאורה האלה תאמין לי חחחח
זה שי !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אלדר כתב:אור אתה חיי בסרט נגד ברצלונה ווסרמיל הכיל 17 אלף אדומים.
ואפילו 20,000 בעונות האליפות.
13,000 זו הקיבולת המקסימלית המאושרת ע"י המשטרה.
וכן - כבר מיום שישי היה לי ברור שיש לפחות 12,500 אפילו 13,000 איש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה לא משנה מה היה אז, כי לא היו כיסאות פלסטיק, שמקטינות תתכולה..אלדר כתב:אור אתה חיי בסרט נגד ברצלונה ווסרמיל הכיל 17 אלף אדומים.