הוא אמר בערך פעמיים "האשמה היא עלייף, כל מה שקרה פה עליי".taltal כתב:גוטמן מעביר את האשמה לשחקנים אין לו בושה
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
- The red one
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת מכבי
מה שאני הכי שונא בו שהוא חתיכת בבון שמייצג את הגועל בכדורגל המגעיל שלנו, ואם שחקן כזה הוא כוכב בליגה זה מראה עד כמה הליגה שלנו לא שווה כלום.Tal_Hbs כתב:אני כל כך שונא את בן חיים !!
כל כך הרבה הזדמנויות
לפני הגול ה2 של קפריסין הוא היה באגף אחרי ש7 פעמים הוא מאבד ומליקסון פנוי על ה16 (לא ספציפית כי זה מליקסון) והוא שוב מנסה לעבור במקום למסור.
גם לזהבי היה מקרה שהוא נץהלך לבד במקום למסור במצב של 1-1 אבל זהבי רוב הפעמים מצליח
אגב ניר ביטון כוכב עולה וכיף לראות את ההתקדמות שלו, שלוש רמות מעל כולם
בסוף הראיון ...
למה אתה רגוע בטוויטר יום ?
הוא טינופת אנושית. נגמר המשחק והוא רץ לריב עם שחקנים.Tal_Hbs כתב:אני כל כך שונא את בן חיים !!
כל כך הרבה הזדמנויות
לפני הגול ה2 של קפריסין הוא היה באגף אחרי ש7 פעמים הוא מאבד ומליקסון פנוי על ה16 (לא ספציפית כי זה מליקסון) והוא שוב מנסה לעבור במקום למסור.
גם לזהבי היה מקרה שהוא נץהלך לבד במקום למסור במצב של 1-1 אבל זהבי רוב הפעמים מצליח
שידע רק כישלונות בקריירה שלו.
חוץ ממהירות אין לו כלום, לציפור יש יותר שכל.
הוא וזהבי התהלכו כמו שני פנסיונרים שחושבים שהנבחרת של אבא שלהם.
- The red one
חח כמו שאני רגוע פה...אין חשק לכלום...באמת שלא ציפיתי לבושה כזו..taltal כתב:בסוף הראיון ...
בעונה הבאה, ואולי אפילו בעונה הזו, נוכל לקלל את גוטמן כשהוא יגיע עם הפועל ת"א לטרנר (כתבתי וסרמיל בהתחלה)

ניר ביטון קלאסה של שחקן וקלאסה של בן אדם. איפה הוא ואיפה בן חיים הדבע.
מקווה שנראה אותו מגיע לפרמיירליג כבר בינואר או בקיץ הקרוב.
מקווה שנראה אותו מגיע לפרמיירליג כבר בינואר או בקיץ הקרוב.
- ForeverRed
תגיד, כמה פתטי אתה יכול להיות?אדום בלב בנשמהההה כתב: הוא אמר בערך פעמיים "האשמה היא עלייף, כל מה שקרה פה עליי".
הבנאדם זורק אחריות ומטנף על כל השחקנים, מספר כמה הוא היה בסדר ועבד קשה כל השבוע.
בסוף זורק איזה משפט "האשמה היא עליי" ואתה אשכרה קונה את זה.
קצת מחשבה בנאדם, קצת.
שגיא כהן אמר את זה בצורה הכי חדה ונכונה, חבורת אפסים. גוטמן האפס הראשי, איזה כיף שהבלוף שלו סוף סוף התפוצץ אחרי קמפיין שלם שאני מדבר על כמה הוא אוברייטד. לא ייאמן, פאקינג קפריסין לא ניצחנו בבית
עכשיו יש 3 שנים שאין סיכוי לעלות לטורניר.
הייתי מציע שיבנו משהו אבל לא יודע כמה אפשר לעבוד ברמת הנבחרת כזה מהר
הייתי מציע שיבנו משהו אבל לא יודע כמה אפשר לעבוד ברמת הנבחרת כזה מהר
- ForeverRed
עזבו שנייה את הנבחרת שלנו בצד, מסתכל היום על קפריסין מניעה כדור, לוחצת גבוה, טסה למתפרצות ומשחקת מאוד מסודר.
לפני כמה שנים הם נחשבו לנבחרת של נמושות, תראו מה אפשר לעשות עם קצת אומץ ועבודה נכונה.
עצוב המצב שלנו, עצוב.
לפני כמה שנים הם נחשבו לנבחרת של נמושות, תראו מה אפשר לעשות עם קצת אומץ ועבודה נכונה.
עצוב המצב שלנו, עצוב.
ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
הגול 100% של מליקסון.
או שאתה יורד עם המגן עד הסוף,או שלא.
ברגע שהבלמים הבינו שמליקסון איתם, אז בצדק הם עזבו את השחקן שנתן את הגול. חבל, אבל זה לא משנה כי באמת לא מגיע לנו.
הגול 100% של מליקסון.
או שאתה יורד עם המגן עד הסוף,או שלא.
ברגע שהבלמים הבינו שמליקסון איתם, אז בצדק הם עזבו את השחקן שנתן את הגול. חבל, אבל זה לא משנה כי באמת לא מגיע לנו.
ניר ביטון כמה רמות מעל כולם
היה צריך להשאיר את ורמוט שהיה טוב מאוד ולפתוח עם דור פרץ שבטוח היה עושה יותר מכיאל.
מקווה שקפריסין יעלו ולא בוסניה המוסלמית האנטישמית.
מציע להגיע למשחק מול בית"ר עם שלטי עידוד למליקסון שבטח יצלבו אותו,חייבים שהוא ישאר בפוקוס לליגה שלנו!
היה צריך להשאיר את ורמוט שהיה טוב מאוד ולפתוח עם דור פרץ שבטוח היה עושה יותר מכיאל.
מציע להגיע למשחק מול בית"ר עם שלטי עידוד למליקסון שבטח יצלבו אותו,חייבים שהוא ישאר בפוקוס לליגה שלנו!
- The red one
אם מישהו ימצא תיעוד להשתוללות של שגיא באינטרנט אני מאוד אשמח לראות.הפועלעולה כתב:שגיא כהן אמר את זה בצורה הכי חדה ונכונה, חבורת אפסים. גוטמן האפס הראשי, איזה כיף שהבלוף שלו סוף סוף התפוצץ אחרי קמפיין שלם שאני מדבר על כמה הוא אוברייטד. לא ייאמן, פאקינג קפריסין לא ניצחנו בבית
מישהו יכול לנכות לנו שליש על התנהגות טובה ולפטור אותנו מעולו של זה?באר שבעי באדום כתב:אח מליקסון מליקסון... הסגירה היית צריכה להיות שלו.
עכשיו הביטחון שלו שזה העניין הרגיש אצלו ירד דווקא אצלנו
- simply-red
למה שיצלבו את מליקסון?adomi כתב:ניר ביטון כמה רמות מעל כולם
תסתכל שוב על הגול השני ותגיד לי מי הבלם ששובר את קו הנבדל.