דר אדום בנשמה כתב:
8 שנים לקח לו בשביל להעפיל להצלבה וגם זה עם הנבחרת הכי טובה שהייתה לנו...
וואו מה אני אגיד מדהים הישג מדהים.
ואברהם גרנט היה רחוק תיקו של צרפת מול אירלנד מההעפלה מהמקום הראשון למונדיאל..
אם כל הכבוד זה מבחינת הישג הרבה יותר גדול במיוחד עם חומר השחקנים שהיה לו.
אבל תמשיכו ללקק על שלמה שרף המאמן הנודע לשמצה כאילו היה איזה מינימום מורניו ישראלי...
אז זה אומר שבדיוקקקק נולדת שהוא התחיל לאמן.
בטח היית כמו התינוק ההוא בתראו מי שמדבר.
dor69 כתב:
כן, חומר הגלם הוא ברמת דרג שני. העובדה שלא מנצלים פה את הפוטנציאל אלא עובדים בצורה חובבנית מאוד נותנת את ההרגשה שאנחנו דרג רביעי. שינוי בגישה ועבודה יסודית תיתן יותר תוצאות ממה שאתה מדמיין
מה זה חומר גלם? זה אנשים לא נפט.
אם בנבחרת אנחנו מגרדים דרג שלישי, והלגיונרים שלנו מגרדים מקום בקבוצות דרג שלישי באירופה, אז כנראה שאנחנו דרג שלישי.
מסתובבת איזה אגדה שהשחקנים הישראלים "יותר טכניים". אהההה
yedidel כתב:
אם בנבחרת אנחנו מגרדים דרג שלישי, והלגיונרים שלנו מגרדים מקום בקבוצות דרג שלישי באירופה, אז כנראה שאנחנו דרג שלישי.
דריבליסטים בשקל, לא מעבר.
זה הנדבך הכי פחות מעניין בטכניקה אבל הכי יפה לעין, אז אנחנו מתבלבלים לפעמים
דר אדום בנשמה כתב:
8 שנים לקח לו בשביל להעפיל להצלבה וגם זה עם הנבחרת הכי טובה שהייתה לנו...
וואו מה אני אגיד מדהים הישג מדהים.
ואברהם גרנט היה רחוק תיקו של צרפת מול אירלנד מההעפלה מהמקום הראשון למונדיאל..
אם כל הכבוד זה מבחינת הישג הרבה יותר גדול במיוחד עם חומר השחקנים שהיה לו.
אבל תמשיכו ללקק על שלמה שרף המאמן הנודע לשמצה כאילו היה איזה מינימום מורניו ישראלי...
כשישראל הגיעה לאירופה במוקדמות מונידיאל 94' היא הייתה בדרג הנמוך ביותר ונחשבה כמו סן מרינו. עד מוקדמות יורו 00׳ הנבחרת הגיעה להצלבה ונחשבה לדרג שני לכל דבר. מיותר לציין שהשחקנים בדור ההוא התקדמו מליגת הפח שלנו לליגות גדולות לא מעט בזכות אותה נבחרת של שלמה שרף.
dor69 כתב:
כשישראל הגיעה לאירופה במוקדמות מונידיאל 94' היא הייתה בדרג הנמוך ביותר ונחשבה כמו סן מרינו. עד מוקדמות יורו 00׳ הנבחרת הגיעה להצלבה ונחשבה לדרג שני לכל דבר. מיותר לציין שהשחקנים בדור ההוא התקדמו מליגת הפח שלנו לליגות גדולות לא מעט בזכות אותה נבחרת של שלמה שרף.
ואת זה אומר ילד שנולד שנה אחריי....
אממ וזה היה ב92, ואם הנבחרת ברמה שהייתה לנו פלא שעלינו מעל נבחרת כמו סן מרינו?
ממש לא היינו ברמה של סן מרינו וההוכחה היא הניצחון על צרפת 3-2 במשחק שצרפת הייתה חייבת כדיי לנצח, מתיי סן מרינו ניצחה נבחרת ברמה של צרפת תזכיר לי?
ולא, זה לא היה בזכות שלמה שרף, אלא בזכות השחקנים שלנו...
yedidel כתב:
מה זה חומר גלם? זה שחקנים כישרוניים. בנוער במקום לעבוד על היסודות יש פה חובבנות, קומבינות, מנטליות של רקדניות בלט והרשימה ארוכה. התוצאה היא שחקנים רבע עוף עם רגל אחת חזקה במקסימום, פוזה בשמיים, חוסרים ברורים ביסודות פשוטים, עצלנים ומנטליות שמזמן עברה את ה0 לכיוון דרום. זו גם הסיבה שבכל דור יש שמסומנים להיות כוכבים וכעבור כמה שנים זה יותר גשם של מטאוריטים
דר אדום בנשמה כתב:
ואת זה אומר ילד שנולד שנה אחריי....
אממ וזה היה ב92, ואם הנבחרת ברמה שהייתה לנו פלא שעלינו מעל נבחרת כמו סן מרינו?
ממש לא היינו ברמה של סן מרינו וההוכחה היא הניצחון על צרפת 3-2 במשחק שצרפת הייתה חייבת כדיי לנצח, מתיי סן מרינו ניצחה נבחרת ברמה של צרפת תזכיר לי?
ולא, זה לא היה בזכות שלמה שרף, אלא בזכות השחקנים שלנו...
נולדתי חמש שנים אחריך אבל זר שלא יידע זאת יחשוב שאני מבוגר ממך ב10 שנים.
נבחרת כישרונית הייתה בהחלט. הבעיה הייתה דבר ראשון שהיינו בדרג אחרון (משמע לפחות 3 נבחרות טובות יותר בכל הגרלה) ודבר שני שמטורנירי מוקדמות ביבשות נידחות (שגם שם לא עברנו) נכנסנו למגרש של הגדולים.
אגב, ה3-2 על צרפת היה אדיר אבל הקמפיין הזה היה מלא בהפסדים- קרא לזה שכר לימוד.
dor69 כתב:
נולדתי חמש שנים אחריך אבל זר שלא יידע זאת יחשוב שאני מבוגר ממך ב10 שנים.
נבחרת כישרונית הייתה בהחלט. הבעיה הייתה דבר ראשון שהיינו בדרג אחרון (משמע לפחות 3 נבחרות טובות יותר בכל הגרלה) ודבר שני שמטורנירי מוקדמות ביבשות נידחות (שגם שם לא עברנו) נכנסנו למגרש של הגדולים.
אגב, ה3-2 על צרפת היה אדיר אבל הקמפיין הזה היה מלא בהפסדים- קרא לזה שכר לימוד.
dor69 כתב:
מה זה חומר גלם? זה שחקנים כישרוניים. בנוער במקום לעבוד על היסודות יש פה חובבנות, קומבינות, מנטליות של רקדניות בלט והרשימה ארוכה. התוצאה היא שחקנים רבע עוף עם רגל אחת חזקה במקסימום, פוזה בשמיים, חוסרים ברורים ביסודות פשוטים, עצלנים ומנטליות שמזמן עברה את ה0 לכיוון דרום. זו גם הסיבה שבכל דור יש שמסומנים להיות כוכבים וכעבור כמה שנים זה יותר גשם של מטאוריטים
אה סבבה, אז אנחנו מסכימים על הבעיות (שהן ממש לא ביכולתו של מאמן נבחרת לשנות).
אני גם לא חושב שיש פה מאגר מופלא של כשרונות טבעיים יחסית למקומות אחרים, אנחנו לא בברזיל
yedidel כתב:
אני גם לא חושב שיש פה מאגר מופלא של כשרונות טבעיים יחסית למקומות אחרים, אנחנו לא בברזיל
השינוי מתחיל מצוות המאמנים של אותם ילדים.
בזמן שבאירופה ואתה יודע מה אפילו במכבי,להיות מאמן ילדים זה פול טיים גוב,עם משכורת שמכבדת את הבן אדם.
בשאר הקבוצות אחרי האימון של הילדים אותו מאמן רץ לעבודה השנייה שלו בפלאפל הירוק.
אדום זקן כתב:
השינוי מתחיל מצוות המאמנים של אותם ילדים.
בזמן שבאירופה ואתה יודע מה אפילו במכבי,להיות מאמן ילדים זה פול טיים גוב,עם משכורת שמכבדת את הבן אדם.
בשאר הקבוצות אחרי האימון של הילדים אותו מאמן רץ לעבודה השנייה שלו בפלאפל הירוק.
אני מבקש לא לזלזל.
הבחור בפלאפל הירוק מקפיץ כדורים יותר טוב מרוב הכדורגלנים שראיתי פה.
yedidel כתב:
לא מתחייב שמאמן אחר היה מוציא תוצאות טובות יותר, אבל כדורגל טוב יותר היה גם היה.
בשביל להגיע עם הלשון בחוץ למקום שלישי לא צריך לסבול את גוטמן.