תגדיר כולם..אדום בלב בנשמהההה כתב:למען האמת זה רק מחזק את טענתי. כי כשניצחנו 0-3 אז זאת לא הייתה נבחרת תל אביב ונבחרת גוטמן וכן כולם היו מאחורי הנבחרת..אז..
אני לא הייתי ולא אהיה בעד הנבחרת כל עוד המאמן הזה עומד בראשה.
תגדיר כולם..אדום בלב בנשמהההה כתב:למען האמת זה רק מחזק את טענתי. כי כשניצחנו 0-3 אז זאת לא הייתה נבחרת תל אביב ונבחרת גוטמן וכן כולם היו מאחורי הנבחרת..אז..
אתה יודע למי התכוונתי 'כולם'.ForeverRed כתב: תגדיר כולם..
אני לא הייתי ולא אהיה בעד הנבחרת כל עוד המאמן הזה עומד בראשה.
את גונב דעת כמו גוטמן עכשיו.Tal_Hbs כתב:אני לא מבין את התקשורת באאץ, שכמובן משפיעה על הקהל.
הנבחרת שלנו ברמה של דרג 3-4.
כשמבכי לא מפסידה לדינמו קייב זה ברור וזאת הרמה, כשהנבחרת מפסידב לבסוניה או על נבחרת ברמה שלה אז הכדורגל חלש ואנחנו הכי גרועים בעולם.
יחסית לחומר השחקנים, אנחנו כל קמפיין מתעלים ומגיעים לדרג 3 !
לא חושבשאפשר לקחת את המקרה של איסלנד כמקרה מייצג...Totti כתב: את גונב דעת כמו גוטמן עכשיו.
נבחרות כמו איסלנד משייטות ליורו ואנחנו 20 שנה תקועים במקום
אוקי, אז לטביה, סלובניה, סלובקיה ואפילו בוסניה.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא חושבשאפשר לקחת את המקרה של איסלנד כמקרה מייצג...
זה לא שהם החליפו מאמן וקרה קסם. זה יותר עמוק מזהTotti כתב: את גונב דעת כמו גוטמן עכשיו.
נבחרות כמו איסלנד משייטות ליורו ואנחנו 20 שנה תקועים במקום
אחלה, צודק.yedidel כתב:
זה לא שהם החליפו מאמן וקרה קסם. זה יותר עמוק מזה
צודק.Totti כתב:
אחלה, צודק.
אבל כמה אפשר להמשיך ולהגיד "אנחנו דרג 3-4, זה מה שאנחנו שווים" ולהמשיך לראות נבחרות שהיו בדרגים שלנו ואפילו מתחת, כמו בוסניה, לטביה, סלובקיה , סלבניה ואיסלנד עושות את הבלתי יאמן ומעפילות לטורנירים גדולים בזמן שאנחנו עוד מתרפקים על החמישיה מול אוסטריה?
אתה באמת חושב שאם אופיר היה משחק כמו שהוא משחק מתחילת העונה רק במכבי חיפה/מכבי ת"א הוא לא היה מקבל זימון?yedidel כתב:די כבר ליפול על המאמן התורן כל פעם.
פעם זה פרננדז, פעם קשטן, פעם גוטמן.
גוטמן הוא מבכירי המאמנים שלנו כאן ואחרי הרבה עבודה קשה. אז נכון שזה לא אומר יותר מדי כי הרמה של המאמנים הישראלים נמוכה, אבל זאת לא הבעיה העיקרית כי הרמה של השחקן הישראלי עוד יותר נמוכה.
ובקטע הזה אני די מבין את גוטמן בזימונים שלו, עם כל הכבוד לדרור שמשון וברק בכר, השחקנים במכבי ת"א מקבלים אקסטרה משאר הליגה כבר כמה שנים. יש גם יתרון (במיוחד בחוליה האחורית) לתיאום.
אנחנו קצת לא אובייקטיבים (רק לראות את הסופרלטיבים לדוידזאדה) ואין מה לעשות עם זה.
הגישה והדרך תלויות גם תלויות.yedidel כתב:
צודק.
אבל זה לא תלוי בגוטמן/קשטן/מאמן אחר
למען האמת סבלתי יותר תחת פרננדז...ForeverRed כתב: הגישה והדרך תלויות גם תלויות.
אף פעם לא סבלתי מנבחרת ישראל כמו בשנים האחרונות, תחת אף מאמן.
כמוני יש עוד רבים וטובים.