עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
וגיא לוי יושב בבית...
כבירי הוציא מיליונים העונה. יכול היה להביא גם את חיים סילבס מרעננה. אשר אלון אוהב כסף.
כבירי הוציא מיליונים העונה. יכול היה להביא גם את חיים סילבס מרעננה. אשר אלון אוהב כסף.
- The red one
הרבה היו מועמדים להפועל ת"א מאז שמנדיונו עזב.
וזה בדיוק האבסורד,איך הגיוני עם כל המועמדים שהיו ועם כל אילו שיושבים בבית,קשטן,אלישע,גיא לוי,אלי כהן,איך בסוף לעזאזל זה נגמר במאמן הכי כושל ב10 השנים האחרונות??אדום בלב בנשמהההה כתב:הרבה היו מועמדים להפועל ת"א מאז שמנדיונו עזב.
כבירי סה"כ עושה רושם של בחור חיובי שאמר כבר מישהו,מזכיר מאוד את אלונה בתחילת דרכה,הרבה רצון,אבל הרבה הקשבה ליועצי אחיתופל למינהם.
ממש לא, פשוט כמעט אין פה מאמנים. שלושה ישראלים שאני תופס מהם והם תפוסיםאדום זקן כתב:קלינגר בדרך להפועל תא.
פשוט לא נתפס,לא צריך כישורים,צריך רק קצת קשרים ביציע,אצל אופירע ואתה מסודר.
תקשיב טוב,אם אני בעלים של קבוצה שם את ניסו אביטן לפני קלינגר,על מה אתה מדבר??dor69 כתב: ממש לא, פשוט כמעט אין פה מאמנים. שלושה ישראלים שאני תופס מהם והם תפוסים
הבן אדם כושל ממדרגה ראשונה ועוד לא זול.
אני מעריך אותו לא פחות מ150,000 לעונה.
אתה מכיר את הפועל תל אביב נו, שמות לפני יכולת מקצועית. קלינגר זה אחד האחרונים שלא נוסו שם לדעתי.אדום זקן כתב: תקשיב טוב,אם אני בעלים של קבוצה שם את ניסו אביטן לפני קלינגר,על מה אתה מדבר??
הבן אדם כושל ממדרגה ראשונה ועוד לא זול.
אני מעריך אותו לא פחות מ150,000 לעונה.
אגב, מסכים עם הדוגמא שלך
אגב2, סתם טיפשים עם ההתעקשות שלהם לא למנות את אלישע, בשביל המצב שלהם הוא מושלם
פשוט גומר על עצמו המועדון הזה ולא שכואב לי כן.dor69 כתב: אתה מכיר את הפועל תל אביב נו, שמות לפני יכולת מקצועית. קלינגר זה אחד האחרונים שלא נוסו שם לדעתי.
אגב, מסכים עם הדוגמא שלך
אגב2, סתם טיפשים עם ההתעקשות שלהם לא למנות את אלישע, בשביל המצב שלהם הוא מושלם
וכן,אלישע תפור שם,אבל זה מה שקורה שאוהדים מנהלים קבוצה.
מסכים איתך לחלוטיןאדום זקן כתב: פשוט גומר על עצמו המועדון הזה ולא שכואב לי כן.
- ForeverRed
אלישע מחכה לנבחרת.
גוטמן עוד עלול בטעות להגיע ליורוForeverRed כתב:אלישע מחכה לנבחרת.
איזה מנהלים?אדום זקן כתב: פשוט גומר על עצמו המועדון הזה ולא שכואב לי כן.
תהיה בטוח שאם זה תלוי בהם קלינגר לא מתקרב לוולפסון. ה'בעלות אוהדים' הזאת היא סתם אחיזת עיניים.
- red and white
- Title: Almog
הוא לא דיבר על העמותה ,הוא דיבר על כבירי שהוא אוהד הקבוצה.bs war כתב:
איזה מנהלים?
תהיה בטוח שאם זה תלוי בהם קלינגר לא מתקרב לוולפסון. ה'בעלות אוהדים' הזאת היא סתם אחיזת עיניים.
ואני מסכים עם האנשים פה וממש לא מובן לי איך גיא לוי או אלישע לא מועמדים לשם בכלל.
חוץ מקונספירציה אחת שעלתה לי לגבי גיא לוי וזה בגלל הציטוטים של גיא נגד ערבים בבית"ר.
לא הייתי קורא לזה קונספירציה.red and white כתב: הוא לא דיבר על העמותה ,הוא דיבר על כבירי שהוא אוהד הקבוצה.
ואני מסכים עם האנשים פה וממש לא מובן לי איך גיא לוי או אלישע לא מועמדים לשם בכלל.
חוץ מקונספירציה אחת שעלתה לי לגבי גיא לוי וזה בגלל הציטוטים של גיא נגד ערבים בבית"ר.
מדובר על קבוצה אהודה במגזר, בעלת שחקנים ערבים(ספורי, אבו עביד) ועוזר מאמן ערבי(באדיר).
גיא לוי חפר לעצמו קבר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הפועל במצב בעייתי. כל המאמנים הפנויים יהיו פסולים אצל לא מעט אנשים.
איווניר- מכביסט, קלינגר- עבר במכבי, גיא לוי- "גזען", אלישע- בית שאן. היחיד שנשאר הוא מרקו בלבול, שלמה לעזאזל הפועל יקחו אותו?
הם צריכים להביא מאמן מבחוץ ועל הדרך למנות יועץ מקצועי כמו שהם רצו כבר לעשות.
איווניר- מכביסט, קלינגר- עבר במכבי, גיא לוי- "גזען", אלישע- בית שאן. היחיד שנשאר הוא מרקו בלבול, שלמה לעזאזל הפועל יקחו אותו?
הם צריכים להביא מאמן מבחוץ ועל הדרך למנות יועץ מקצועי כמו שהם רצו כבר לעשות.
ממש לא אחיזת עיניים.bs war כתב:
איזה מנהלים?
כבירי אוהד הפועל מילדות,כנל גם צבאן יהלומן ותכשיטן מוכר אוהד הפועל,וויצמן טייקון נדלן בעיקר בברלין,כולם אוהדי הפועל.
היחיד שלא היה הוא חג'ג וגם אותו דאגו לזרוק מכל המדרגות ביחד עם חמו.
הפועל תא הוא עסק עם המון רגש,בגלל זה הם לא קופצים מדרגה.