עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
שום תוצאה לא "תחזיר אותם לליגה", אבל מאמין שיוציאו נקודות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
במכבי ממשיכים להזהיר שמדובר "בהחלטה מסוכנת" כמו שאמרו אחרי פיצוץ הדרבי והורדת הנקודות וכמו שאמרו אחרי העברת חוק המושאלים של אלונה.
לדעתי זו החלטה מצוינת ולא יכול להיות ששחקנים יינצלו מעונשים במשחק א' כי השופט החליט שזה לא נורא/לא שם לב, ובמשחק אחר השחקן ייענש כי השופט החליט להחמיר/לנהוג לפי החוק.
בקיצור החלטה מצוינת ואני מקווה שזו לא תיהיה החלטה חד פעמית, מה שטוב באנגליה יהיה טוב גם פה.
לדעתי זו החלטה מצוינת ולא יכול להיות ששחקנים יינצלו מעונשים במשחק א' כי השופט החליט שזה לא נורא/לא שם לב, ובמשחק אחר השחקן ייענש כי השופט החליט להחמיר/לנהוג לפי החוק.
בקיצור החלטה מצוינת ואני מקווה שזו לא תיהיה החלטה חד פעמית, מה שטוב באנגליה יהיה טוב גם פה.
למה לא?יש להם סגל מספיק טוב כדי להתברג בשלישיה הראשונה.Totti כתב:שום תוצאה לא "תחזיר אותם לליגה", אבל מאמין שיוציאו נקודות.
אנחנו כולה מחזור 4 והם סה"כ במרחק 5 נק' מאיתנו.
- The red one
האמת שגם אני חושב שזו החלטה מסוכנת. זה יצר תקדים. עכשיו כל פעם שעדשת המצלמה תקלוט משהו שהשופט לא ראה ידרשו ללכת לבית הדין ולהעניש את השחקן. וגם אם זה בדברים לא ברורים או לא בכוונה.red and white כתב:במכבי ממשיכים להזהיר שמדובר "בהחלטה מסוכנת" כמו שאמרו אחרי פיצוץ הדרבי והורדת הנקודות וכמו שאמרו אחרי העברת חוק המושאלים של אלונה.
אני בעד שיהיו כמה שיותר קבוצות למעלה. ככה מכבי תפסיד יותר נקודות
שום מסוכן ושום נעליים,החלטה מצויינת וקצת מפגרת אחרי הכדורגל העולמי שמזמן כבר משתמשים בעניין.
שחקנים צריכים לדעת שהם כמו באח הגדול,מצלמים כל תנועה ותגובה שלהם,אולי ככה הם יירגעו ויתעסקו בכדורגל.
שחקנים צריכים לדעת שהם כמו באח הגדול,מצלמים כל תנועה ותגובה שלהם,אולי ככה הם יירגעו ויתעסקו בכדורגל.
זה נכון גם לגבינו.
שבוזגלו יפסיק להיות כזה מביך ולחפש את הנפילה כל פעם.
אם השופט ראה והתעלם יש פה בעייתיות לא קטנה.
שבוזגלו יפסיק להיות כזה מביך ולחפש את הנפילה כל פעם.
אם השופט ראה והתעלם יש פה בעייתיות לא קטנה.
- ForeverRed
שמעתי את ארי שמאי מדבר על הנושא הזה.
הסכמתי איתו בדבר אחד.
ככל שנסתמך יותר על צילומי טלוויזיה כך נפתח תלות גדולה יותר בבמאים.
מספיק שבמאי השידור הוא אוהד מכבי שהחליט להתעלם ולוותר על הילוך חוזר, ואף אחד בכלל לא מדבר על המקרה הזה (כמו בפנדל ברור שהיה צריך להישרק נגד חיפה בשני ומשום מה בשידור בחרו להתעלם ממנו לחלוטין).
אבל אני רוצה להאמין שלרוב יש יושר מקצועי.
הסכמתי איתו בדבר אחד.
ככל שנסתמך יותר על צילומי טלוויזיה כך נפתח תלות גדולה יותר בבמאים.
מספיק שבמאי השידור הוא אוהד מכבי שהחליט להתעלם ולוותר על הילוך חוזר, ואף אחד בכלל לא מדבר על המקרה הזה (כמו בפנדל ברור שהיה צריך להישרק נגד חיפה בשני ומשום מה בשידור בחרו להתעלם ממנו לחלוטין).
אבל אני רוצה להאמין שלרוב יש יושר מקצועי.
מיכל יערון התחילה לעבוד בהפועל תל אביב.
- ForeverRed
סופית יורדים ליגההפועלעולה כתב:מיכל יערון התחילה לעבוד בהפועל תל אביב.

- red and white
אין לי מושג איפה לרשום את זה אבל התפרסמו התאריכים של המונדיאל בקטאר שייערך בחודשים נובמבר- דצמבר במהלך החורף.
מדהים איך כל התנאים לאירוח המונדיאל עומדים נגדה ובכל זאת היא מארחת את המונדיאל, אה כל התנאים חוץ מהכסף.
מדהים איך כל התנאים לאירוח המונדיאל עומדים נגדה ובכל זאת היא מארחת את המונדיאל, אה כל התנאים חוץ מהכסף.
- red and white
ועוד דבר, כרגע יש מחזור של הליגה הלאומית ואף משחק לא משודר
ובינתיים מניין העבדים ההרוגים כבר נושק ל- 5,000.red and white כתב:אין לי מושג איפה לרשום את זה אבל התפרסמו התאריכים של המונדיאל בקטאר שייערך בחודשים נובמבר- דצמבר במהלך החורף.
זה הולך להיות אחד הביזיונות הגדולים בתולדות האנושות, טורניר כדורגל שמתקיים על דם של אנשים. מטורף לחשוב שאף אחד לא קם ועוצר את זה.
- The red one
ביום שני ישודר נצרת-הפועל פתח תקווה.red and white כתב:ועוד דבר, כרגע יש מחזור של הליגה הלאומית ואף משחק לא משודר
לגבי המונדיאל זה באמת בזיון. אני חשבתי שיש תקווה שיעצרו את זה אחרי הפרישה של ספ בלאטר וישנו את המיקום..לא קרה..זה יהיה בזיוני.
ועוד הכי עצוב אם נעלה אליו בטעות.
קלינגר בדרך להפועל תא.
פשוט לא נתפס,לא צריך כישורים,צריך רק קצת קשרים ביציע,אצל אופירע ואתה מסודר.
פשוט לא נתפס,לא צריך כישורים,צריך רק קצת קשרים ביציע,אצל אופירע ואתה מסודר.