להזכיר לך שמה שהפריד ביננו לבין האליפות בשנה שעברה היו כל הרעננות למינהם ולא מכבי? בזמן שעשינו תוצאות מצוינות מול הגדולות כשלנו פעם אחר פעם מול הרעננות. האויבת הכי גדולה של באר שבע היא באר שבע עצמה. מכבי לא פקטור.izguy83 כתב: גם לדעתי.
אומר פה משהו קצת מעצבן, אבל כל עוד הוא בכושר הזה, לא קואה איך אפשר לקחת מהם אליפות. כאילו לא משנה מה ב"ש או מכבי יעשו, הוא תמיד יהיה שם לתקן בשבילם.
המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
Re: המשחקים האירופים של קבוצות ליגת העל לעונת 2015-2016
התחלנו את הליגה מאוד מוקדם, אני חושב שאנחנו נתחבר מהר מאוד.hb7 כתב: זה בתנאי אחד שאנכנו ניקח מספיק פור בשלוש חודשיים האלה שהם לא יצליחו לסגור
זה לא יקרה אנכנו נתחבר רק בדצמבר והאליפות תוכרע בפלייאוף
רק שהובאן יהיה בריא, בינתיים עד עכשיו הוא הזהבי שלנו.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 19 אוגוסט 2015, 23:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
עזוב אותך שטויות,מה כבר יכול לקרות?OMERREMO33 כתב: לא כזה רחוק מהמציאות...רק מעלייה לאלופות מקבלים כסף בשווי כמעט כל התקציב שלנו
אתה יודע מה? הלוואי שיעלו לאלופות,הראש שלהם יהיה שם,הם ירגישו שהליגה קטנה עליהם ויקבלו כאן כאפה של החיים.
זכור מה שאמרתי
100000%zahipan כתב: להזכיר לך שמה שהפריד ביננו לבין האליפות בשנה שעברה היו כל הרעננות למינהם ולא מכבי? בזמן שעשינו תוצאות מצוינות מול הגדולות כשלנו פעם אחר פעם מול הרעננות. האויבת הכי גדולה של באר שבע היא באר שבע עצמה. מכבי לא פקטור.
בינתיים העונה אנחנו עם תיקו והפסד מול הרעננות(רעננה ונתניה).zahipan כתב: להזכיר לך שמה שהפריד ביננו לבין האליפות בשנה שעברה היו כל הרעננות למינהם ולא מכבי? בזמן שעשינו תוצאות מצוינות מול הגדולות כשלנו פעם אחר פעם מול הרעננות. האויבת הכי גדולה של באר שבע היא באר שבע עצמה. מכבי לא פקטור.
ושוב אני נזכר בת'ון, דקה אחרונה, בוזגלו מקבל כדור מול השוער ו...
זה כל ההבדל:(
נכון מאוד, זה בדיוק מה שאני חושב.אדום זקן כתב: עזוב אותך שטויות,מה כבר יכול לקרות?
אתה יודע מה? הלוואי שיעלו לאלופות,הראש שלהם יהיה שם,הם ירגישו שהליגה קטנה עליהם ויקבלו כאן כאפה של החיים.
זכור מה שאמרתי
וחוץ מזה אנחנו מאוד צריכים את נקודות הדירוג. רק לחשוב איך הליגה שלנו תיראה אם וכאשר נקבל כרטיס שני לליגת האלופות, ואלופת המדינה תעלה באופן אוטומטי לשם מבלי לעבור את המסע המפרך של המוקדמות.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 19 אוגוסט 2015, 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה עזוב,מת,נגמר.yedidel כתב:ושוב אני נזכר בת'ון, דקה אחרונה, בוזגלו מקבל כדור מול השוער ו...
תחי הליגה
לא רואה את מכבי עוברת את באזל, הם הרבה יותר איכותיים. הם שוים שני גולים לפחות בבלומפילד
זהבי יש רק אחדyedidel כתב:ושוב אני נזכר בת'ון, דקה אחרונה, בוזגלו מקבל כדור מול השוער ו...
ברור.שיש כתב:לא רואה את מכבי עוברת את באזל, הם הרבה יותר איכותיים. הם שוים שני גולים לפחות בבלומפילד
אבל מה זה משנה,מה שחשוב שזהבי ימשיך להבקיע במסגרות האירופאיות.
מי יודע אולי תבוא איזה קבוצה,תשלם ותגאל אותנו מיסוריו
החלומות באוויר, הראש (שלנו) באדמה...Totti כתב:בן של אלף, זן נדיר, ציפור משונה
כל כך נכון שזה עצוב.yedidel כתב:ושוב אני נזכר בת'ון, דקה אחרונה, בוזגלו מקבל כדור מול השוער ו...
אין אף שחקן ישראלי שבדקה כזאת קובר את הכדור הזה ברשת.
מה שכן הסיפור פה שונה מאוד מפלזן, שם השערים של זהבי העלו אותם ופה הם רק נתנו תוצאה טובה.
בלומפילד לא כזה ביתי באירופה וקבוצה כמו באזל בהחלט יכולה לנצח שם.
שזהבי יבקיע שלושער יסתיים 3-3 ושבזאל יקנו אותו כבר
תקשיבו טוב.אם אלברמן לא מוזמן לנבחרת,צריך לצבוע את גוטמן בכחול ולזרוק לים.