כי טאהא נפצע, אם אני לא טועה..delta7 כתב: מישהו הצליח להבין את נחילוף האחרון - ביטון נכנס, טאהא יוצא???
רוצה להכניס את ביטון - אחלה, תוציא את ראדי. מה הרעיון בלהוציא את טאהא ולהוריד את ראדי אחורה?
נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
Re: נתניה- באר שבע, ראשון, 20:50
יפה דרשת.ForeverRed כתב: בוא נגיד שהרעיון הכללי הוא ששוער צריך להביא נקודות ואת זה עושים בדיוק במצבים כאלה, שלא אשמתו אם הוא סופג, אבל הוא יוצא גדול אם הוא מציל.
טוב שמעון, זה בגלל שאין להם אוהדים, מה לא הבנת?שמעון א כתב: קריית שמונה לקחה אליפות עם סלאח חסרמה כשהיה בן 37 ועם עוד בלם אלמוני בשם איתן טיבי. ועוד קשר שהיה בעכו והפועל חיפה בלאומית בשם גרזיצ׳יץ׳.
ניסיתי.avivgolan כתב:
נסה לקרוא שוב.
הבנתי כמו קרייזירד7, טוב, גיל שגיב כבר טען היום שאני קשה הבנה.
זה רק היום, הוא היה עסוק בחוזה שלו בארסנל...ginger כתב: אוגו מחליף קבוע! כן בהחלט, איטי ומסורבל
מכבי תל אביב לוקחת 3 שנים אליפות עם שוער בגילו של גורש ולא יותר טוב ממנו ועוד זר.
כל האוהדים שלהם מתים לשוער אחר, הוא לא רק תופס עמדה של זר, הוא גם לא עושה את האקסטרות ועוד בנוסף עושה מלא טעויות.
עם הגנה יציבה אפשר לקחת אליפות עם גורש שיקבל מההגנה בטחון.
בכל מקרה כל מי שחולם פה אליפות, אנחנו אנדרדוג של האנדרדוג אם תרצו או לא, כל עוד גולדהאר במכבי זה מה יש וניאלץ להסתפק במה שיש.
תנו לגורש צאנס לדעתי הוא גם יוכיח את עצמו מעבר, הוא לא מה שחסר לנו כדי לקחת אליפות.
מה שחסר לנו זה 50 מיליון הפרש בתקציב בשנה לעומת מכבי, ערן זהבי וניהול מקצועי לחלוטין של גורדי.
אנחנו מתקרבים ומתקדמים לשם אבל זה תהליך.
כל עוד נמשיך להביא שחקנים בסדר גודל הזה, נרות בצמרת, נצבור קצת נקודות דירוג באירופה ונעבור שלב או שתיים, אולי אפילו בתים הכל בסדר, גם האליפות תגיע בסוף.
חיכינו 40 שנה נחכה גם עוד 5, זה יבוא, אל תדאגו, קחו אוויר, יום ראשון בקריה באים לתמוך 90 דקות ולא משנה התוצאה.
אני מבין את העצבים של כולם אבל אם כל אחד מאיתנו יוציא את הקיטור החוצה (בפורום זה בסדר) במהלך משחקים אנחנו רק נזיק לקבוצה, תבואו לעודד ולתמוך ותשאירו את הדיונים לכאן וזה בסדר גמור שיש דיונים אבל בסופו של דבר יש בעלים יש מאמן יש שחקנים והם בעלי התפקידים במועדון וצריך לתת להם שקט תעשייתי ועידוד ללא פשרות, דבר שמעולם לא היה בבאר שבע.
שבוע טוב
כל האוהדים שלהם מתים לשוער אחר, הוא לא רק תופס עמדה של זר, הוא גם לא עושה את האקסטרות ועוד בנוסף עושה מלא טעויות.
עם הגנה יציבה אפשר לקחת אליפות עם גורש שיקבל מההגנה בטחון.
בכל מקרה כל מי שחולם פה אליפות, אנחנו אנדרדוג של האנדרדוג אם תרצו או לא, כל עוד גולדהאר במכבי זה מה יש וניאלץ להסתפק במה שיש.
תנו לגורש צאנס לדעתי הוא גם יוכיח את עצמו מעבר, הוא לא מה שחסר לנו כדי לקחת אליפות.
מה שחסר לנו זה 50 מיליון הפרש בתקציב בשנה לעומת מכבי, ערן זהבי וניהול מקצועי לחלוטין של גורדי.
אנחנו מתקרבים ומתקדמים לשם אבל זה תהליך.
כל עוד נמשיך להביא שחקנים בסדר גודל הזה, נרות בצמרת, נצבור קצת נקודות דירוג באירופה ונעבור שלב או שתיים, אולי אפילו בתים הכל בסדר, גם האליפות תגיע בסוף.
חיכינו 40 שנה נחכה גם עוד 5, זה יבוא, אל תדאגו, קחו אוויר, יום ראשון בקריה באים לתמוך 90 דקות ולא משנה התוצאה.
אני מבין את העצבים של כולם אבל אם כל אחד מאיתנו יוציא את הקיטור החוצה (בפורום זה בסדר) במהלך משחקים אנחנו רק נזיק לקבוצה, תבואו לעודד ולתמוך ותשאירו את הדיונים לכאן וזה בסדר גמור שיש דיונים אבל בסופו של דבר יש בעלים יש מאמן יש שחקנים והם בעלי התפקידים במועדון וצריך לתת להם שקט תעשייתי ועידוד ללא פשרות, דבר שמעולם לא היה בבאר שבע.
שבוע טוב
וגם בניהול שאנחנו אמנם לוקים בחסר בברבה מובנים מול מכבי אנחנו מתקדמים.
גם בצוות אימון, גם מול התקשורת, גם במשרד הכרטיסים והשירות לאוהד, שלא לדבר על המתקן האדיר, מחירי המנויים הסופר הוגנים וכו וכו.
יש הרבה בעיות אבל עובדים על הכל ולא פותרים הכל ביום אחד, זה לוקח זמן, נעבור את התהליך ביחד עם הקבוצה ובסוף כולנו נזכה לרגעים של אושר, מילה של אח.
גם בצוות אימון, גם מול התקשורת, גם במשרד הכרטיסים והשירות לאוהד, שלא לדבר על המתקן האדיר, מחירי המנויים הסופר הוגנים וכו וכו.
יש הרבה בעיות אבל עובדים על הכל ולא פותרים הכל ביום אחד, זה לוקח זמן, נעבור את התהליך ביחד עם הקבוצה ובסוף כולנו נזכה לרגעים של אושר, מילה של אח.
עפ"י הבנתי מי שעולה על כר הדשא צריך לתת הכל בכל מצב, אלא אם קיבל הוראה אחרת (כמו לשמור על הרגליים) מצוות האימון.RedHell כתב:
אולי האמירה קצת לא מדוייקת, אין ספק שהם רצו לנצח אבל אולי זה רק אני אבל לי הרגיש שהשחקנים לא היו אגרסיבים, דיי פחדו על הרגליים ואולי אולי גם קצת פחות התאמצו, במילים אחרות לא באו לאכול את הדשא.
מבין את התסכול של כולם פה, יכול להעיד על עצמי שהשתגעתי מעצבים מהגולים אך עדיין לא לוקח קשה מידי את המשחק הזה.
עלינו כבר שלב, המשחק לא קובע שום דבר עבורנו, ביום ראשון הליגה מתחילה באמת שים את עצמך במקום השחקנים- לא היית שאנן? לא היית בא לשחק בהילוך שני עם ציפייה שהיום אתה דורס בקלות עקב הניצחון על ביתר?
מעולה שזה מה שקרה, מעולה שקיבלו כאפה היום ומחר יקבלו מברק גם וולה לראש, זה בדיוק הזמן- מעכשיו נכנסים למאני טיים.
גם הוא?CrazyRed7 כתב: כי טאהא נפצע, אם אני לא טועה..
ברור שניתן לו צ'אנס, יש לנו ברירה? הלוואי ואתה צודק.oranu כתב: תנו לגורש צאנס לדעתי הוא גם יוכיח את עצמו מעבר, הוא לא מה שחסר לנו כדי לקחת אליפות.
הבנתך נכונה לגמריי אך מה לעשות שכולנו בני אדם ועם ירידת מתח או שמירה על הבריאות גם מכבי יכלה להפסיד 3-0 לפ"ת, הא.. בעצם...delta7 כתב: עפ"י הבנתי מי שעולה על כר הדשא צריך לתת הכל בכל מצב, אלא אם קיבל הוראה אחרת (כמו לשמור על הרגליים) מצוות האימון.
נדפקתם לגמרי, אחרי 4-0 נגד ביתר כבר פתחתם תארון גביעים, אחרי המשחק היום כבר מעיפים חצי מהקבוצה.
עוד לא התחילה הליגה וכבר כל מי שקנה מנוי חושב שהוא מאמן, נשבר הז'
אוהב אותך באר שבע, ושיזדיינו בנתניה.
עוד לא התחילה הליגה וכבר כל מי שקנה מנוי חושב שהוא מאמן, נשבר הז'
אוהב אותך באר שבע, ושיזדיינו בנתניה.

אין, גורש וטוני אכלו אותה.
כשהקהל שלנו מסמן אנשים, נעילה של פיטבול קשה יותר לשחרר.
טוני לעולם יישאר האדיש, בוזגלו נראה כמו שחקן נוער ועדיין כל האש מהאנשים סביבי ביציע הולכת רק אליו.
אין קשר בין הטעויות של אוגו ואילוז להנעת כדור/שיטה/כל מילה אחרת, נטו ריכוז שבזה השחקן הישראלי נופל פעם אחר פעם.
את הדומיננטיות שהפגנו במחצית השנייה כשהיינו כמעט בלי אמצע ובלי הגנה, ועדיין נתניה בקושי עברו את החצי אני באמת לא יודע למה לייחס.
אנחנו עושים דברים יסודיים נכון, או שנתניה פשוט עלובים. שאלה שכנראה רק הזמן יפתור.
כשהקהל שלנו מסמן אנשים, נעילה של פיטבול קשה יותר לשחרר.
טוני לעולם יישאר האדיש, בוזגלו נראה כמו שחקן נוער ועדיין כל האש מהאנשים סביבי ביציע הולכת רק אליו.
אין קשר בין הטעויות של אוגו ואילוז להנעת כדור/שיטה/כל מילה אחרת, נטו ריכוז שבזה השחקן הישראלי נופל פעם אחר פעם.
את הדומיננטיות שהפגנו במחצית השנייה כשהיינו כמעט בלי אמצע ובלי הגנה, ועדיין נתניה בקושי עברו את החצי אני באמת לא יודע למה לייחס.
אנחנו עושים דברים יסודיים נכון, או שנתניה פשוט עלובים. שאלה שכנראה רק הזמן יפתור.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הבעיה היא לא ריכוז, יש יותר מדי מרחקים בין שחקני הקישור שלנו כשאוגו מקבל כדור.yossi כתב: אין קשר בין הטעויות של אוגו ואילוז להנעת כדור/שיטה/כל מילה אחרת, נטו ריכוז שבזה השחקן הישראלי נופל פעם אחר פעם.
שני הקשרים שמלפניו חייבים לחזור ולהשתתף בהנעת הכדור ולא להישאר מקדימה ולחכות לכדור ארוך.
מטריף אותי עניין המיתוג וכוח ההרתעה שפשוט לא קיימים.
גם מול מכבי מצופפים וכאחד שראה יותר ממשחק אחד שלהם בשלוש השנים האחרונות, גם הם מאבדים לפעמים את הראש ומניעים כדור בצורה לא יעיל. ההבדל הוא בשתי המילים שמופיעות בשורה הראשונה ועל כך האכזבה הענקית שלי גם ממשחק גביע טוטו חסר חשיבות.
במקום למתג את עצמנו כקבוצה דורסנית שלא רק עולה בהרכב עם 11 מפלצות, אלא גם מפרקת את היריבות הקיקיוניות מהתחתחית תוך 10 דק' קלות, אנחנו ממשיכים להתבסס כלוזרים הגדולים של הליגה.
אין מה לעשות, כדורגל הוא משחק פסיכולוגי ברובו, כשאתה יוצר כוח הרתעה מטורף, זה מחלחל ליריב שלך שמגיע ברגליים רועדות והרשת תנוע, אין מנוס.
אבל במקום שמשחק נגד באר שבע על הלוח המשחקים יסומן בקרב כל קבוצות 4-14 המשחק בלתי עביר, רובן באמת מאמינות שאפשר לקחת נקודות בו וחלקן גם מצליחות.
גם מול מכבי מצופפים וכאחד שראה יותר ממשחק אחד שלהם בשלוש השנים האחרונות, גם הם מאבדים לפעמים את הראש ומניעים כדור בצורה לא יעיל. ההבדל הוא בשתי המילים שמופיעות בשורה הראשונה ועל כך האכזבה הענקית שלי גם ממשחק גביע טוטו חסר חשיבות.
במקום למתג את עצמנו כקבוצה דורסנית שלא רק עולה בהרכב עם 11 מפלצות, אלא גם מפרקת את היריבות הקיקיוניות מהתחתחית תוך 10 דק' קלות, אנחנו ממשיכים להתבסס כלוזרים הגדולים של הליגה.
אין מה לעשות, כדורגל הוא משחק פסיכולוגי ברובו, כשאתה יוצר כוח הרתעה מטורף, זה מחלחל ליריב שלך שמגיע ברגליים רועדות והרשת תנוע, אין מנוס.
אבל במקום שמשחק נגד באר שבע על הלוח המשחקים יסומן בקרב כל קבוצות 4-14 המשחק בלתי עביר, רובן באמת מאמינות שאפשר לקחת נקודות בו וחלקן גם מצליחות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]