דר אדום בנשמה כתב:
עזוב, יש את אלו וגם איזה הזוי אחד מפה שכותבים "הדשא כמו שיערות של ביצים"
זה בכלל הזייה, קודם כל ממתי לביצים יש שיערות?
ואם כבר שיערות של עור האשכים...
לא יכול לחכות כבר, 14,000 כיני ערווה שלנו מול 1600 מנדבושקס שלהם. גיהנום בתחתוני הדרום.
דר אדום בנשמה כתב:אוהדי מכבי תל אביב מקנאים בנו ובאוהדי חיפה על כך שלהם אין אצטדיון כמו סמי עופר וטרנר.
קישור לנושא: https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=162245" onclick="window.open(this.href);return false;
אז אם כל הכבוד לכעס של חלקכם על כך שלא בנו לנו אצטדיון של 20,000 עדיין כל הכבוד לרוביק שיש לנו אצטדיון חדש שאשכרה מקנאים בנו על זהו על כמות המנוים שלנו בזכות האצטדיון החדש.
dor69 כתב:
דווקא המצב מעודד, תראה איזה שיפור בשבוע ונותר עוד כמעט חודש
לא יודע.. אני מסתכל על הדשא וגם אם עוזבים לרגע את הקרחות בצד, אפילו החלקים הירוקים נראים רע מאוד.
זה לא משטח ראוי למשחק וספק עצום אם זה ישתנה עד סוף החודש.
ההיתי במגרש בחוץ עכשיו יש שם קרוב ל40 מכוניות , בדרך כלל יש אולי 5 נראה שאנשים התחילו להבין שיש מצב שלא יספיקו ומתחילים להזיז יותר עניינים , מבחינת הבחוץ כמעט והכל הושלם נותנים פוש רציני שבוע ומסיימים שם
מה שאני לא מבין זה למה לא מביאים פועלים לעבוד בלילה שיותר נעים לעבוד ככה יעבדו גם ביותר מרץ הם נראים גמורים שם בחום הזה
זה שי !
לפי מה שקראתי בכתבה מסוימת ישיגו אישור לכל יציע בנפרד, כלומר למערבי בנפרד, לדרומי בנפרד לצפוני ולמזרחי.
אני בטוח שאם עוד שבועיים רוב העבודות יסתיימו הכל יהיה מוכן ל31.8, השאלה האם גם הדשא יהיה מוכן...
לפי מה שהבנתי ממישהו מאוד בכיר בפרוייקט הדשא - בוודאות יהיה מוכן למכבי .
בכנות שקשה לי להאמין כי הדשא לא נראה טוב אבל באמת שאני לא מבין בנושא ולכן אני מקבל את דבריו .