מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

שליחה על ידי The red one »

shovalb9 כתב:רק אני חושב שלא צריך להתנפל, אלא לשחק פחות או יותר כמו ששיחקנו במשחק הראשון (מאופק כזה) ואז אם התוצאה תשאר על כנה במחצית השניה להגביר קצב?
כי אם נגיד נבקיע מהר, בדקות הראשונות של המשחק, תון פשוט ישבו עלינו כשישאר הרבה מאוד דקות משחק וזה פשוט יוביל לכיבוש שלהם.
חזרתי על זה כמה פעמים..המשחק הזה מאוד מאוד מוקש מבחינה טקטית..

נתחיל חזק ולא נבקיע? משרת את ת'ון, מה גם שנתייעף, ולהם יש עדיפות פיזית ברורה.
נתחיל חזק ונכבוש? ירים עלינו את ת'ון, שיוכלו להשוות שזה הארכה ואף להמשיך את הבליץ' עם הקהל הביתי מעבר לזה.
נתחיל ונכבוש? ירים עלינו את ת'ון, ואז נעקוץ ממתפרצת ויאללה לליכטנשטיין.
לא ניזום ונחכה למתפרצת לעקוץ? לא עשינו בזה כלום, כי 0-0 משרת אותם.

:דופק את הראש בקיר:

אני מניח שמה שיקרה על כר הדשא הסיננטי זה שאנחנו נגיע לתקוף, ולדעתי לזה בכר מתכנן ומצד שני המאמן שלהם גם מתכנן את זה - איך הם עוקצים לנו שער במתפרצת ומוציאים לנו את הרוח מהמפרשים.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

shovalb9 כתב:רק אני חושב שלא צריך להתנפל, אלא לשחק פחות או יותר כמו ששיחקנו במשחק הראשון (מאופק כזה) ואז אם התוצאה תשאר על כנה במחצית השניה להגביר קצב?
כי אם נגיד נבקיע מהר, בדקות הראשונות של המשחק, תון פשוט ישבו עלינו כשישאר הרבה מאוד דקות משחק וזה פשוט יוביל לכיבוש שלהם.
לדעתי לא, לחכות למחצית שנייה זה מסוכן .
אתה צריך להכניס את תון ללחץ ,לא להכניס את עצמנו ללחץ .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

היום(ראשון) בשעה 14:45 ישראל, ת'ון מארחת למשחק ליגה ראשון את גראסהופרס.
באותה שעה תתארח ואדוז(המיועדת של ת'ון או שלנו בסיבוב ה-3) אצל באזל.
שני משחקים מעניינים. נחפש לינקים לצפייה ישירה יותר מאוחר..

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

שי האדום כתב: לדעתי לא, לחכות למחצית שנייה זה מסוכן .
אתה צריך להכניס את תון ללחץ ,לא להכניס את עצמנו ללחץ .
אני מקווה שזה יראה טוב, אם נבקיע מוקדם.
עמק יעמיק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

נוואקמה בתור חלוץ זה השינוי היחיד שצריך

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הדעה שלי:
לפתוח במערך 4-2-3-1 קלאסי של ק״ש בעונה שעברה
-----------גורש------------
אופיר---צדק--סוארס---ביטון
--------------------------------
---------הובאן--אוגו--------
שהר---------ראדי--------בוזגלו
---------------וואקמה--------------

את ההתקפה לבנות הכי פיזית ומאתגרת שאפשר בדמות וואקמה הפיזי כ9 ושהר בתור הסילון של האגף כשראדי מוסיף את מימד האיום מרחוק וכדורי העומק מתחת לחלוץ. התפקיד של הובאן ואוגו יהיה עזרה בסגירות על הקווים ודחיפה של המשחק קדימה.
את המשחק הכי כדאי כמובן לפתוח עם שער ואם וכאשר נשיג את ה1-0 לרדת ל4-3-3 כשאוגו יורד לקישור האחורי כמו בטדי ,ראדי יורד לקו של הובאן ושהר מחליף עם טוני מקום. במצב הזה הקבוצה צריכה להאט קצב משמעותית ולהניע כדור למוות על מנת להתיש את תון עד להזדמנות למתפרצות שייבנו על המהירות של בן שהר בחוד. בוזגלו צריך לעשות את רוב המשחק בלי כדור ולתפוס שטחים מתים (מה שמגדיל את חשיבות העזרה של הקשרים בסגירות על הקו הימני בעיקר) והקבוצה צריכה למצוא אותו לבד ברגע המתאים.
כשיבוא השלב שצריכים להחליף את וואקמה ושהר (לא כשירים ל90 דקות מלאות עדיין) מליקסון וברדה יידעו לעבוד יפה עם הגנה מעט עייפה לעומתם אבל יצטרכו לעבוד הרבה בהגנה.
צריך לזכור שכל גול שלנו שם שווה הרבה, במידה ומשחקים אחראי לפי התוכנית הזו בלי שטויות העלייה תהיה בסיכוי מצויין.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אביאל כתב:היום(ראשון) בשעה 14:45 ישראל, ת'ון מארחת למשחק ליגה ראשון את גראסהופרס.
באותה שעה תתארח ואדוז(המיועדת של ת'ון או שלנו בסיבוב ה-3) אצל באזל.
שני משחקים מעניינים. נחפש לינקים לצפייה ישירה יותר מאוחר..
ת'ון - גראסהופרס - https://www.stopstream.me/a-2/6/92/a-269344.html" onclick="window.open(this.href);return false;
באזל - ואדוז - https://www.stopstream.me/a-2/6/92/a-269346.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:צופה בטלוזיה:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי האישית צריך להשיג שניים שלושה שערים ובשביל זה צריך לפתוח חזק וללחוץ.
וגם אני הייתי עולה עם וואקמה טפאם כי מליקסון לדעתי היה טוב והייתי עולה איתו ולא עם שהר.
ד"א בעמדת המגן הימני הייתי עולה עם מתן אוחיון.
לא בגלל שבן ביטון גרוע אלא כי אנחנו יכולים לעבור במצב כזה במידת הצורך למערך של 3 בלמים כאשר מליקסון יכול להיות המגן מימין.
סתם נקודה למחשבה.
בכל מקרה אם רוצים לעלות חייבים לכבוש שני שערים במחצית הראשונה זה יוציא מתון את כל הרוח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אתה חייב להפסיק לכתוב ב3 בלילה.
איך הגעת למסקנה הגאונית שאנחנו צריכים 2-3 שערים?ואם נכבוש 1 ולא נספוג?ואם נבקיע 2 ונספוג 2?
וגם מצחיק אותי..חייבים 2 שערים במחצית הראשונה..כאילו אנחנו משחקים נגד קונוסים וכאילו לא כבשנו רק שער אחד במשחק שלם מול אותה קבוצה בבית שלנו.

צריכים לשחק על תוצאה. לצופף בהגנה ולצאת למתפרצות.
מי שאומר שצריך לעלות בטירוף ולחפש שער מהיר לא מבין בשיט. כאילו אנחנו משחקים נגד הפועל עפולה.
לשחק על 1-0 קטן. שיהיה הכי מכוער מצידי, רק ככה צוברים ניקוד וניסיון.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מי קובע איך משחקים על תוצאה?
לפתוח חזק, לקוות לעלות ראשונים על הלוח ורק אז לעבור למגננה ולחפש את השני בעיקר דרך מתפרצות זו טקטיקה שמשתמשים בה לא מעט.
תשאלו את מוריניו (גמר גביע המלך שרונאלדו ניצח בהארכה זו הדוגמא האולטימטיבית, היה משחק מטורף) ואתלטיקו.
בכר פתח ככה כמעט בכל פעם נגד מכבי, גם בבלומפילד. מהמר שהוא ינסה לשחק ככה גם בחמישי.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

dor69 כתב:הדעה שלי:
לפתוח במערך 4-2-3-1 קלאסי של ק״ש בעונה שעברה
-----------גורש------------
אופיר---צדק--סוארס---ביטון
--------------------------------
---------הובאן--אוגו--------
שהר---------ראדי--------בוזגלו
---------------וואקמה--------------

את ההתקפה לבנות הכי פיזית ומאתגרת שאפשר בדמות וואקמה הפיזי כ9 ושהר בתור הסילון של האגף כשראדי מוסיף את מימד האיום מרחוק וכדורי העומק מתחת לחלוץ. התפקיד של הובאן ואוגו יהיה עזרה בסגירות על הקווים ודחיפה של המשחק קדימה.
את המשחק הכי כדאי כמובן לפתוח עם שער ואם וכאשר נשיג את ה1-0 לרדת ל4-3-3 כשאוגו יורד לקישור האחורי כמו בטדי ,ראדי יורד לקו של הובאן ושהר מחליף עם טוני מקום. במצב הזה הקבוצה צריכה להאט קצב משמעותית ולהניע כדור למוות על מנת להתיש את תון עד להזדמנות למתפרצות שייבנו על המהירות של בן שהר בחוד. בוזגלו צריך לעשות את רוב המשחק בלי כדור ולתפוס שטחים מתים (מה שמגדיל את חשיבות העזרה של הקשרים בסגירות על הקו הימני בעיקר) והקבוצה צריכה למצוא אותו לבד ברגע המתאים.
כשיבוא השלב שצריכים להחליף את וואקמה ושהר (לא כשירים ל90 דקות מלאות עדיין) מליקסון וברדה יידעו לעבוד יפה עם הגנה מעט עייפה לעומתם אבל יצטרכו לעבוד הרבה בהגנה.
צריך לזכור שכל גול שלנו שם שווה הרבה, במידה ומשחקים אחראי לפי התוכנית הזו בלי שטויות העלייה תהיה בסיכוי מצויין.
לא הייתי מוותר על מליקסון.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב:דר אתה חייב להפסיק לכתוב ב3 בלילה.
איך הגעת למסקנה הגאונית שאנחנו צריכים 2-3 שערים?ואם נכבוש 1 ולא נספוג?ואם נבקיע 2 ונספוג 2?
וגם מצחיק אותי..חייבים 2 שערים במחצית הראשונה..כאילו אנחנו משחקים נגד קונוסים וכאילו לא כבשנו רק שער אחד במשחק שלם מול אותה קבוצה בבית שלנו.

צריכים לשחק על תוצאה. לצופף בהגנה ולצאת למתפרצות.
מי שאומר שצריך לעלות בטירוף ולחפש שער מהיר לא מבין בשיט. כאילו אנחנו משחקים נגד הפועל עפולה.
לשחק על 1-0 קטן. שיהיה הכי מכוער מצידי, רק ככה צוברים ניקוד וניסיון.
אם נבקיע 2 ונספוג 2 זה יגמר ב90 דקות ואם זה יסתיים ב2-2 אז אנחנו עולים...
תחשוב על זה ככה.
במצב של 1-0 התוצאה שברירית מדיי, במצב של 2-0 אתה מכריח אותם לתקוף כי כבר הכל יוכרע ב90 דקות ואז אתה יכול לעבור למגננה ובמתפרצות לחפש את השלישי.
כל עוד זה רק 1-0 אתה יכול לספוג שוויון ולהגרר לההערכה וזה לא המצב הכי טוב.
תאמין לי אני יודע מה אני כותב למרות השעה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב: אם נבקיע 2 ונספוג 2 זה יגמר ב90 דקות ואם זה יסתיים ב2-2 אז אנחנו עולים...
תחשוב על זה ככה.
במצב של 1-0 התוצאה שברירית מדיי, במצב של 2-0 אתה מכריח אותם לתקוף כי כבר הכל יוכרע ב90 דקות ואז אתה יכול לעבור למגננה ובמתפרצות לחפש את השלישי.
כל עוד זה רק 1-0 אתה יכול לספוג שוויון ולהגרר לההערכה וזה לא המצב הכי טוב.
תאמין לי אני יודע מה אני כותב למרות השעה.
כנראה שלא, כי אתה לא מבין מה אתה רושם.

קודם כל, איך תגיע למצב שאתה תוקף, אתה היוזם נגד קבוצה שבבית שלך,התקשית עם כך, ומדברים על משחק חוץ כמובן כדי להגיע ל2-0 כמו שאתה אומר?
אתה רוצה לומר לי בנוסף לזה, שבמצב 1-0,שאתה עולה בו, בחוץ, נגד קבוצה עם יותר ניסיון, יותר כושר אתה רוצה להמשיך לתקוף ולהשאיר את העורף חשוף, כי זה שברירי מדי?
עצם העובדה לתקוף וליזום במצב כזה ולהשאיר את ההגנה חשופה מותירה אותך למתפרצות שלהם, וראינו מה 10 שלהם יודע לעשות, אתה רוצה לתת לו עוד מרחב לעשות את זה? מסכן ביטון.

להארכתי, אתה טועה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

shovalb9 כתב:
כנראה שלא, כי אתה לא מבין מה אתה רושם.

קודם כל, איך תגיע למצב שאתה תוקף, אתה היוזם נגד קבוצה שבבית שלך,התקשית עם כך, ומדברים על משחק חוץ כמובן כדי להגיע ל2-0 כמו שאתה אומר?
אתה רוצה לומר לי בנוסף לזה, שבמצב 1-0,שאתה עולה בו, בחוץ, נגד קבוצה עם יותר ניסיון, יותר כושר אתה רוצה להמשיך לתקוף ולהשאיר את העורף חשוף, כי זה שברירי מדי?
עצם העובדה לתקוף וליזום במצב כזה ולהשאיר את ההגנה חשופה מותירה אותך למתפרצות שלהם, וראינו מה 10 שלהם יודע לעשות, אתה רוצה לתת לו עוד מרחב לעשות את זה? מסכן ביטון.

להארכתי, אתה טועה.
זכותך לחשוב שאני טועה אני לא הולך להתווכח על זה אני חושב שאם אנחנו רוצים לעלות חייבים להשיג 2-3 שערים.
ד"א תקרא מה כתבתי לדעתי מתן אוחיון צריך לפתוח במקום בן ביטון במשחק.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:זכותך לחשוב שאני טועה אני לא הולך להתווכח על זה אני חושב שאם אנחנו רוצים לעלות חייבים להשיג 2-3 שערים.
ד"א תקרא מה כתבתי לדעתי מתן אוחיון צריך לפתוח במקום בן ביטון במשחק.
חיפשתי והלכתי 3 עמודים אחורה ולא מצאתי.
בכל מקרה אני חושב שאתה טועה בהצבה הזו מ2 סיבות:
א. בן ביטון יותר מתורגל ממתן אוחיון בקבוצה, בהרכב ויותר "מנוסה" מהאחרון.
ב. אוחיון לא התמודד בכלל עם רוחאס, ביטון כן, אני יותר מאמין בביטון שילמד את רוחאס ויתמודד איתו שוב והפעם ידו תהיה העליונה משחקן חדש שרוחאס שוב יכול להפעיל את אותם קסמים עליו.

שלח תגובה