רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: רישמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
אני זוכר שבאחת העונות הקודמות אחד הבלמים המובילים בליגה אמר שברדה זה השחקן שהכי קשה לשמור עליו. שחקן שנמצא כל הזמן בתנועה- אחורה, קדימה, לצדדים.
אני חושב שבשלב הזה בקריירה שלו, העמדה הכי טובה לברדה היא כחלוץ 'שני'. כזה שמשחק ליד מישהו יותר סקורר, עובד בשבילו ומפנה לו שטחים. קצת דומה למה שאופיר חיים עשה עם קדוסי בעונת העלייה.
כקשר מרכזי הוא יכול להיות טוב, אבל לדעתי התנועה, הפיזיות וחוכמת המשחק לא יבואו שם לידי ביטוי.
אני חושב שבשלב הזה בקריירה שלו, העמדה הכי טובה לברדה היא כחלוץ 'שני'. כזה שמשחק ליד מישהו יותר סקורר, עובד בשבילו ומפנה לו שטחים. קצת דומה למה שאופיר חיים עשה עם קדוסי בעונת העלייה.
כקשר מרכזי הוא יכול להיות טוב, אבל לדעתי התנועה, הפיזיות וחוכמת המשחק לא יבואו שם לידי ביטוי.
Re: רישמי: בן שהר סיכם ל3 שנים במועדון
זה היה סזאר ארסו והוא דיבר על התקופה שלו בבלגיה כמדומניbs war כתב:אני זוכר שבאחת העונות הקודמות אחד הבלמים המובילים בליגה אמר שברדה זה השחקן שהכי קשה לשמור עליו. שחקן שנמצא כל הזמן בתנועה- אחורה, קדימה, לצדדים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הולכים לשחק 433 מה זה בדיוק אומר חלוץ שני?bs war כתב:אני זוכר שבאחת העונות הקודמות אחד הבלמים המובילים בליגה אמר שברדה זה השחקן שהכי קשה לשמור עליו. שחקן שנמצא כל הזמן בתנועה- אחורה, קדימה, לצדדים.
- ForeverRed
או שאתה לא הבנת אותי, או שאני לא הבנתי אותך.blueman כתב: לא מסכים עם הנימוקים האלו.
דבר ראשון חושבים על שחקנים כדוגמת בראון ואיביינדר, נכון שהם לא אריות הליגה אבל שנינו יודעים שהם שחקני הרכב ליגיטמיים ולא כאלו שיבואו רק כדי לשבת על הספסל, דבר שני שחקנים כמו שאמרת עולים כסף וכנראה חורגים מתקרת התקציב, העדיפו לשים את הכסף על חלוץ בין אם זה שהר או פלט ולהביא קשר שאולי פחות מוכח אבל לא בהכרח פחות טוב. עדיין לא ראינו כלום מדרינצ'יץ וכבר חצי ליגה פה רועדת ממנו, אם היו אומרים לך נביא שחקן בעל שם ב 400 אלף יורו לעמדת הקשר הנוסף לאמצע וחלוץ סביר (גבאי לצורך העיניין) או שהולכים בכל הכוח על חלוץ בעל שם (פלט,שהר) ומביאים מישהו טיפה פחות מוכח לאמצע מה אתה לוקח? אני הולך על האופציה השניה
אף אחד לא מפחד מדרינצ'יץ ואין לי אפילו חצי טענה לרכש שעשתה הקבוצה.
נתתי דוגמה לשחקנים שנחשבים לבאנקרים, לפחות על הנייר.
אייבינדר יגיע לרוטציה ולא כשחקן הרכב קבוע והדברים נכונים גם ליתר השמות שעלו.
תקרה תקציבית? לא חושב שאלונה עובדת לפי תקציב מוגדר. כשהיא רוצה שחקן היא פשוט מביאה אותו.
דוידוב עולה 150 אלף דולר, הובאן 180 אלף יורו. לא כזה הבדל גדול.
אם היו מכוונים לשחקן הרכב היו יכולים לעמוד בזה גם תקציבית, אבל כנראה שיש גם שיקולים נוספים.
שחקן הרכב נוסף ידחוק את גורדנה, ברדה, מליקסון וארבייטמן לספסל.
כנראה שזה יותר מידיי.
אגב, האם ירדנו מפלט סופית או שאם פתאום מסתדר מול הקבוצה שלו אז יש סיכוי שעוד יחתימו אותו?
לא דיברתי אלייך אישית פשוט העלתה את השם שלו אז זה כבר קפץ. אבל לעיניננו, גורדנה,ברדה וארבייטמן מסתמנים כשחקני ספסל במערך של בכר ככה שגם אם היו מביאים מחר שחקן בעל שם לקישור זה לא היה משפיע על השיקול הזה, אולי היה מוריד את מליקסון או וואקמה לספסל, בגלל זה אני חושב שהכיוון הוא להביא מישהו פחות בכיר שיהיה בספסל ויהווה פשוט רוטציה להובאן ואוגו. הכי חשוב זה שהשחקן שיגיע ידע את מעמדו ולא יעשה פרצופים כשישב על הספסל, אם אין אחד כזה שמתאים לצרכים של המועדון אז עדיף לא להביא עוד שחקןForeverRed כתב: או שאתה לא הבנת אותי, או שאני לא הבנתי אותך.
אף אחד לא מפחד מדרינצ'יץ ואין לי אפילו חצי טענה לרכש שעשתה הקבוצה.
נתתי דוגמה לשחקנים שנחשבים לבאנקרים, לפחות על הנייר.
אייבינדר יגיע לרוטציה ולא כשחקן הרכב קבוע והדברים נכונים גם ליתר השמות שעלו.
תקרה תקציבית? לא חושב שאלונה עובדת לפי תקציב מוגדר. כשהיא רוצה שחקן היא פשוט מביאה אותו.
דוידוב עולה 150 אלף דולר, הובאן 180 אלף יורו. לא כזה הבדל גדול.
אם היו מכוונים לשחקן הרכב היו יכולים לעמוד בזה גם תקציבית, אבל כנראה שיש גם שיקולים נוספים.
שחקן הרכב נוסף ידחוק את גורדנה, ברדה, מליקסון וארבייטמן לספסל.
כנראה שזה יותר מידיי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תעשה לי טובה, אנחנו צריכים קשר אחורי בכיר, כי הובאן ואוגו הם 50/50, מעולים בתפקיד שלהם אבל הם לא מתאימים לשחק את הקשר האחורי הראשי, צריכים להביא קשר אחורי זר ועוד קשר אחורי מחליף שידע את המקום שלו, נניח בוקרה+זר.blueman כתב: לא דיברתי אלייך אישית פשוט העלתה את השם שלו אז זה כבר קפץ. אבל לעיניננו, גורדנה,ברדה וארבייטמן מסתמנים כשחקני ספסל במערך של בכר ככה שגם אם היו מביאים מחר שחקן בעל שם לקישור זה לא היה משפיע על השיקול הזה, אולי היה מוריד את מליקסון או וואקמה לספסל, בגלל זה אני חושב שהכיוון הוא להביא מישהו פחות בכיר שיהיה בספסל ויהווה פשוט רוטציה להובאן ואוגו. הכי חשוב זה שהשחקן שיגיע ידע את מעמדו ולא יעשה פרצופים כשישב על הספסל, אם אין אחד כזה שמתאים לצרכים של המועדון אז עדיף לא להביא עוד שחקן
ולגביי המחליפים?
הגיע הזמן שיהיה לנו רוטציה גדולה ולא רק מחליפים ברמה של נוער או ליגה לאומית...
אתם רוצים צמרת? הגיע הזמן גם שיהיה סגל של קבוצה כזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק אותי מטריד החיוך של אבי נמני?maor20094 כתב:חתם רשמית
הוא נראה כאילו הוא אומר לעצמו "איזה מלך אני, הצלחתי לעבוד על אלונה שוב פעם"

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רק אתה.דר אדום בנשמה כתב: רק אותי מטריד החיוך של אבי נמני?
הוא נראה כאילו הוא אומר לעצמו "איזה מלך אני, הצלחתי לעבוד על אלונה שוב פעם"

Re: רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
ספורט 5 לא מבזבזים זמן וכבר מדברים על רצון של בוזגלו לשדרג את החוזה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אתה מבין את הדמגוגיה?matanred כתב:ספורט 5 לא מבזבזים זמן וכבר מדברים על רצון של בוזגלו לשדרג את החוזה
הרימו כותרת - "שהר חתם בהפועל ב"ש. בוזגלו ידרוש העלאה?"
וכולם כבר מבינים שבוזגלו דרש העלאה.
אין פה שום דרישה.
- ForeverRed
במקום אלונה אני פותח לבוזגלו את החוזה ומשדרג אותו בתמורה להארכה.
תחשבו על זה רגע, הרי בקיץ הבא הוא נכנס לשנת חוזה ואז הוא יוכל לדרוש סכומים הרבה יותר גבוהים שלא יותירו הרבה ברירות - או לשדרג משמעותית או למכור.
אפשר לחסוך את כל הבלגן הזה כבר עכשיו.
בסופו של דבר זה יהיה נכון גם כלכלית וגם מבחינת השקט שזה ייתן לשחקן.
תחשבו על זה רגע, הרי בקיץ הבא הוא נכנס לשנת חוזה ואז הוא יוכל לדרוש סכומים הרבה יותר גבוהים שלא יותירו הרבה ברירות - או לשדרג משמעותית או למכור.
אפשר לחסוך את כל הבלגן הזה כבר עכשיו.
בסופו של דבר זה יהיה נכון גם כלכלית וגם מבחינת השקט שזה ייתן לשחקן.
זה נראה לי אינטרס של הפועל תל אביב לנפח בתקשורת את השכר שאנחנו משלמים לשהר , כדי שיראה שהוא בחר בנו בגלל שהצענו הרבה יותר.
זו הסיבה שאנחנו שומעים על 400+ שכר(אפילו 450) .
מכתבים שמקורבים לקבוצה שלנו מדברים על שכר של 370 אלף דולר לעונה שזה לא רחוק בכלל מברדה ובוזגלו .
איציק יצחקי אפילו אמר ששהר יהיה המרוויח ה6 בקבוצה מבחינת שכר(סוארז ראשון)
זו הסיבה שאנחנו שומעים על 400+ שכר(אפילו 450) .
מכתבים שמקורבים לקבוצה שלנו מדברים על שכר של 370 אלף דולר לעונה שזה לא רחוק בכלל מברדה ובוזגלו .
איציק יצחקי אפילו אמר ששהר יהיה המרוויח ה6 בקבוצה מבחינת שכר(סוארז ראשון)
שירלי בר זיין אוהבת לעשות אש שמדובר בהפועל ב"ש,זה משרת את הפילגש שלה גורדי.
האמת,עושים עוול לבוזגלו,אני בטוח שהוא לא דרש דבר.
האמת,עושים עוול לבוזגלו,אני בטוח שהוא לא דרש דבר.