רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: רישמי: בן שהר סיכם ל3 שנים במועדון
מעניין איזה זר יביאו עכשיו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ככל הנראה דוידוב אותו ברק בכר מאוד מעריך...אסי, דגים כתב:מעניין איזה זר יביאו עכשיו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אני אהיה מאוד מבואס אם דוידוב יוחתם כזר חמישי. במצב כזה כבר עדיף להשאיר מקום לעוד זר בינואר או איזה מישהו תותח שבטעות יפול לנו בידיים עד סוף חלון ההעברות.
החיזוק הזה מסמל חיזוק גם בגזרת הWAGS - אשתו של בן שהר, לירון שהר(או שהיא סהר?) מסתמנת (לפחות על פי האינסטוש) כאישה חביבה ונחמדה מאוד, לא תמצאו שם תמונות חושפניות שלה או דברים כאלה או מלא תיוגים בכל מיני מועדונים וכד'.
החיזוק הזה מסמל חיזוק גם בגזרת הWAGS - אשתו של בן שהר, לירון שהר(או שהיא סהר?) מסתמנת (לפחות על פי האינסטוש) כאישה חביבה ונחמדה מאוד, לא תמצאו שם תמונות חושפניות שלה או דברים כאלה או מלא תיוגים בכל מיני מועדונים וכד'.
ישר בודקים את הנשים...
שמעתי שבן אלגרבלי ובן והבה בדרך...אדום בלב בנשמהההה כתב: ויותר חשוב מזה - 3 בן-ים בקבוצה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בן והבה דווקא אחלה בלם, ובן אלגרבלי לא כזה גרוע, אבל יש לנו מספיק בלמיםdelta7 כתב: שמעתי שבן אלגרבלי ובן והבה בדרך...

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מסכים ב 100 אחוז, מה זה יצחקי לא ממש בסיפור? הוא שחקן כוכב בקנה מידה ישראלי שלא נופל מאף שחקן אחר שברשימה של השחקנים, אז הוא עבר פציעה קשה ולכן שנה שעברה לא היה בסיפור, לא חושב שהוא מבין שמקומו על הספסל, אולי בגלל הגיל הוא מבין שהוא לא יפתח ב 100 אחוז מהמשחקים, אפשר להגיד את אותו הדבר על ברדה, וורמוט הגיע מהפועל ת״א עם הבטחה מגורדי שהוא שחקן מפתח בקבוצה ושבונים עליו,גם עבר פציעה שנה שעברה שמנעה ממנו לשחק אבל השנה זה סיפור אחר לגמרי, לצורך העיניין לא וורמוט ולא יצחקי מורגלים למעמד של שחקני ספסל. מה שאני מתכוון להגיד זה שגם למכבי יש 8 שחקנים שמורגלים להיות על המגרש ככוכבים בכל קבוצה אחרת וחושבים שהם מתאימים להרכב במכבי, ואם כל משחק 5 מהם יושבים בחוץ ורק 3 משחקים וזה עובד טוב שלוש אליפויות ב 3 שנים וטרבל בשנה האחרונה) אז נכון שיש לפעמים קצת פרצופים (בן בסט וראדי) אבל אם המערכת מספיק חזקה ויודעת לנהל את הדברים האלו אין סיבה שזה לא יעבוד טובאדום בלב בנשמהההה כתב: אם כבר נכנסו לזה - קשה להשוות.
נתחיל מזה שבן בסט אצלהם כן ממורמר, יצחקי לא ממש בסיפור והוא יודע את זה, כנ"ל בדש ו-ורמוט לפחות עד העונה הזאת. נשארת עם טב"ח, מיכה ואולי איזה חלוץ זר.
אצלנו לעומת זאת - אף אחד מ6 השחקנים הראשונים שכתבת (להוציאאת גורדנה) לא מורגל למעמד הזה של שחקן ספסל ולא אמר לעצמו בתחילת העונה "אני אהיה שחקן ספסל". ברור שהם יצטרכו להתמודד עם זה, וברור שאפשר לעשות את זה בצורה נהדרת, אבל זה מעלה טיפה חששות.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
https://sport1.maariv.co.il/%D7%97%D7%9 ... 7%A0%D7%92" onclick="window.open(this.href);return false;
פגועים בהפועל ת"א.
לא שמח לאידם רק מציין את השוני במצב.
התחלפנו.
פגועים בהפועל ת"א.
התחלפנו.
אין ספק שהחתימה הזאת העלתה מאוד את התדמית של המועדוןאביאל כתב:https://sport1.maariv.co.il/%D7%97%D7%9 ... 7%A0%D7%92
פגועים בהפועל ת"א.
התחלפנו.

- ForeverRed
תשמח תשמח.אביאל כתב:https://sport1.maariv.co.il/%D7%97%D7%9 ... 7%A0%D7%92
פגועים בהפועל ת"א.
התחלפנו.
מועדון מאוס.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מאוס כן. בגלל שאני יודע איך זה מרגיש אז קשה לי לשמוח לאיד.. אבל אני שמח בחלקי!ForeverRed כתב: תשמח תשמח.
מועדון מאוס.
מי שמעוניין בחיזוקי אגו ובעוד קצת לנפח את החזה מוזמן לשטט בפורום של מכבי חיפה ששם לא מצליחים להבין איך באר שבע הפכה ליותר אטרקטיבית מהם, לפורום של הפועל תל אביב שגם שם חלקם מבינים את שינוי המעמדות וכמובן לפורום הז-ונה ה12 של מכבי ששם מתחילים לחשוש באמת, ממליץ לכם אני נהנתי.
חלוםRedHell כתב:מי שמעוניין בחיזוקי אגו ובעוד קצת לנפח את החזה מוזמן לשטט בפורום של מכבי חיפה ששם לא מצליחים להבין איך באר שבע הפכה ליותר אטרקטיבית מהם, לפורום של הפועל תל אביב שגם שם חלקם מבינים את שינוי המעמדות וכמובן לפורום הז-ונה ה12 של מכבי ששם מתחילים לחשוש באמת, ממליץ לכם אני נהנתי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תפנק בקצת ציטוטים. אני הולך לחדר כושר ומצפה לפינוקים כשאחזור.RedHell כתב:מי שמעוניין בחיזוקי אגו ובעוד קצת לנפח את החזה מוזמן לשטט בפורום של מכבי חיפה ששם לא מצליחים להבין איך באר שבע הפכה ליותר אטרקטיבית מהם, לפורום של הפועל תל אביב שגם שם חלקם מבינים את שינוי המעמדות וכמובן לפורום הז-ונה ה12 של מכבי ששם מתחילים לחשוש באמת, ממליץ לכם אני נהנתי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אשכרה נכנסת לפורומים שלהם ?RedHell כתב:מי שמעוניין בחיזוקי אגו ובעוד קצת לנפח את החזה מוזמן לשטט בפורום של מכבי חיפה ששם לא מצליחים להבין איך באר שבע הפכה ליותר אטרקטיבית מהם, לפורום של הפועל תל אביב שגם שם חלקם מבינים את שינוי המעמדות וכמובן לפורום הז-ונה ה12 של מכבי ששם מתחילים לחשוש באמת, ממליץ לכם אני נהנתי.
הרבה זמן פנוי