רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: בן שהר?

שליחה על ידי ForeverRed »

blueman כתב: רשמתי את זה כבר מקודם, לא מאמין שב 400 אלף אתה יכול להביא זרים יותר טובים על דרך קבע, יהיה לך פגיעות פה ושם אבל לא על דרך קבע. עיין ערך מכבי, גורדי מוכן לשלם לטב"ח 450 כדי שלא יצא לאירופה ולא להשקיע את זה בזר טוב, הוא יודע שזר בעל שם לא יגיע לפה וכל אחד אחר הוא הימור גדול יותר מטב"ח
גורדי לקח את המדיניות הזו רחוק מידיי.
זה גם אחד הכישלונות שלו.

ראינו בשנים האחרונות שאפשר להנחית כאן זרים טובים גם בסכומים שפויים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: גורדי לקח את המדיניות הזו רחוק מידיי.
זה גם אחד הכישלונות שלו.

ראינו בשנים האחרונות שאפשר להנחית כאן זרים טובים גם בסכומים שפויים.
מי זה ראינו ולאיזה כיוון אתה מושך?

הובאן לא יקח אותו לאלופות, כנראה שגם אוגו לא.
מכבי נכשלה בזרים ותמשיך להכשל כל עוד לא תתפוצץ בענק עם סכומים מטורפים- הכשלון שלה כפול, כי לא רק שהזרים שלהם לא מתאימים להעפלה לליגת האלופות, הם גם לא ברמה מעל הליגה ברוב המקרים(גורי, מאנה, מארבל)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

Totti כתב:

מכבי נכשלה בזרים ותמשיך להכשל כל עוד לא תתפוצץ בענק עם סכומים מטורפים- הכשלון שלה כפול, כי לא רק שהזרים שלהם לא מתאימים להעפלה לליגת האלופות, הם גם לא ברמה מעל הליגה ברוב המקרים(גורי, מאנה, מארבל)
לא חושב שמכבי צריכה לשפוך סכומים בשביל זרים דווקא הם באים יחסית בזול בעוד שמחירי הישראלים מנופחים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אין בעיה.
אל תשקיעו בזרים.

את הצמפיונס ככל הנראה תמשיכו לראות מהבית

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מה נכנסתם לשטויות של כמה שווה השחקן?
השחקן שווה כמה שהקונה מוכן לשלם.
אין שום קשר ליכולת.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב:מה נכנסתם לשטויות של כמה שווה השחקן?
השחקן שווה כמה שהקונה מוכן לשלם.
אין שום קשר ליכולת.
!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:

זה בדיוק הכישלון שאני מדבר עליו.
אם אתה מביא זרים טובים ביחס לליגה במחירים שפויים בזמן שמכבי משקיעה כפליים ומתקשה, אז זה אומר הכל.

לא דיברתי על זרים שייקחו אותם לליגת האלופות.
בוא נתחיל מכאלה שייתנו תוצרת דומה לזו של שהר, שכטר, יצחקי ועוד ועוד ועוד.
כאלה בטוח שאפשר למצוא ובמחירים הרבה יותר שפויים.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

מכבי בשום סרט לא תהפוך לחברה קבועה בליגת האלופות, אז להגיד זרים שייקחו אותה לאלופות זה פשוט לא נכון, מכבי צריכה להתחיל לפגוע בזרים, להתחזק ולקוות להגרלות נוחות.
לדבר במונחים של שחקנים של ליגת אלופות זה פשוט לא נכון, כי שחקנים של ליגת אלופות לא באים במיליון יורו אלא ב5-10.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: זה בדיוק הכישלון שאני מדבר עליו.
אם אתה מביא זרים טובים ביחס לליגה במחירים שפויים בזמן שמכבי משקיעה כפליים ומתקשה, אז זה אומר הכל.

לא דיברתי על זרים שייקחו אותם לליגת האלופות.
בוא נתחיל מכאלה שייתנו תוצרת דומה לזו של שהר, שכטר, יצחקי ועוד ועוד ועוד.
כאלה בטוח שאפשר למצוא ובמחירים הרבה יותר שפויים.
אתה חושב שחלוץ שנותן 10-15 שערים בעונה בליגה הבלגית\הולנדית הוא חלוץ ששווה להביא לישראל? אם כן אתה חושב שהוא יבקש פחות מ 350-400 אלף? אז אתה מבין שהוא הימור גדול יותר מאשר לתת את ה 350 האלו לעטר שמכיר את הליגה, מכיר את המנטליות ואתה יודע שבעונה טובה שלו כבר נתן פה 20+ גולים, לך תדע איך זר יתאקלם וכמה זמן יקח לו אם בכלל. זאת לפי דעתי החשיבה של גורדי, אם אני יודע שאני אקבל את אותה תפוקה משחקן ישראלי וזר ( או תפוקה לפחות דומה) אני מעדיף להשקיע את השקלים האלו בישראלי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

blueman כתב: אתה חושב שחלוץ שנותן 10-15 שערים בעונה בליגה הבלגית\הולנדית הוא חלוץ ששווה להביא לישראל? אם כן אתה חושב שהוא יבקש פחות מ 350-400 אלף? אז אתה מבין שהוא הימור גדול יותר מאשר לתת את ה 350 האלו לעטר שמכיר את הליגה, מכיר את המנטליות ואתה יודע שבעונה טובה שלו כבר נתן פה 20+ גולים, לך תדע איך זר יתאקלם וכמה זמן יקח לו אם בכלל. זאת לפי דעתי החשיבה של גורדי, אם אני יודע שאני אקבל את אותה תפוקה משחקן ישראלי וזר ( או תפוקה לפחות דומה) אני מעדיף להשקיע את השקלים האלו בישראלי.
מבין את השיקולים של גורדי, מאמין בהם עוד הרבה לפני שהוא שמע על ישראל.
זה לא סותר את הצורך בזרים איכותיים כדי לשדרג את הקבוצה.

בכסף שמכבי משקיעה במשכורות היא יכולה להביא סחורה הרבה יותר איכותית מהזרים שהנחיתה עד עכשיו.
מזכיר לך ש450 אלף יורו לטב"ח הם שווי ערך ל900 אלף יורו של שחקן זר.
בכסף כזה אתה יכול להנחית פה שחקנים שייתנו לך הרבה יותר מ7-8 שערים בעונה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: מבין את השיקולים של גורדי, מאמין בהם עוד הרבה לפני שהוא שמע על ישראל.
זה לא סותר את הצורך בזרים איכותיים כדי לשדרג את הקבוצה.

בכסף שמכבי משקיעה במשכורות היא יכולה להביא סחורה הרבה יותר איכותית מהזרים שהנחיתה עד עכשיו.
מזכיר לך ש450 אלף יורו לטב"ח הם שווי ערך ל900 אלף יורו של שחקן זר.
בכסף כזה אתה יכול להנחית פה שחקנים שייתנו לך הרבה יותר מ7-8 שערים בעונה.
אני לא רואה חשבון ולא בדיוק יודע כמה 450 אלף על ישראלי שווה בזרים, אבל העובדות מדברות בעד עצמם, זרים בעלי שם לא מגיעים לפה אפילו אם יש את האופציה לקבל חוזים מפוצצים כמו שאתה אומר ( 900 אלף).
אני חושב שזרים בעלי שם גם לא יגיעו לפה בקרוב כי מבחינתם זה לרדת ברמה, עיין ערך הובאן (לא נחשב לשם גדול באירופה) ועדיין חשש להגיע לפה כדי לא לאבד את המעמד שיש לו בנבחרת רומניה, אז כששחקן בעל שם באירופה שנמצא אחרי עונה טובה ויש לו אופציה להגיע לישראל או להמשיך באירופה יעדיף ללכת לליגה באירופה מאשר לבוא לפה גם אם זה אומר 100-200 אלף פחות, גם בגלל המעמד, גם בגלל שבליגות אירופאיות המקפצה לליגות הבכירות היא גדולה בהרבה, תראה את עומר דמארי שאחרי עונה מטורפת פה הצליח לקבל בלחץ הצעה מאוסטריה ואחרי חצי עונה שם כבר עפו עליו בגרמניה עם סכום העברה של 6-7 מיליון יורו.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

blueman כתב: אתה חושב שחלוץ שנותן 10-15 שערים בעונה בליגה הבלגית\הולנדית הוא חלוץ ששווה להביא לישראל? אם כן אתה חושב שהוא יבקש פחות מ 350-400 אלף? אז אתה מבין שהוא הימור גדול יותר מאשר לתת את ה 350 האלו לעטר שמכיר את הליגה, מכיר את המנטליות ואתה יודע שבעונה טובה שלו כבר נתן פה 20+ גולים, לך תדע איך זר יתאקלם וכמה זמן יקח לו אם בכלל. זאת לפי דעתי החשיבה של גורדי, אם אני יודע שאני אקבל את אותה תפוקה משחקן ישראלי וזר ( או תפוקה לפחות דומה) אני מעדיף להשקיע את השקלים האלו בישראלי.
אם מכבי רוצה להגיע לליגת האלופות היא תצטרך לפגוע בזרים ולשמור אותם אצלה כמו שעשתה בישראלים ולא עשתה עם אניימה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

blueman כתב: אני לא רואה חשבון ולא בדיוק יודע כמה 450 אלף על ישראלי שווה בזרים, אבל העובדות מדברות בעד עצמם, זרים בעלי שם לא מגיעים לפה אפילו אם יש את האופציה לקבל חוזים מפוצצים כמו שאתה אומר ( 900 אלף).
אני חושב שזרים בעלי שם גם לא יגיעו לפה בקרוב כי מבחינתם זה לרדת ברמה, עיין ערך הובאן (לא נחשב לשם גדול באירופה) ועדיין חשש להגיע לפה כדי לא לאבד את המעמד שיש לו בנבחרת רומניה, אז כששחקן בעל שם באירופה שנמצא אחרי עונה טובה ויש לו אופציה להגיע לישראל או להמשיך באירופה יעדיף ללכת לליגה באירופה מאשר לבוא לפה גם אם זה אומר 100-200 אלף פחות, גם בגלל המעמד, גם בגלל שבליגות אירופאיות המקפצה לליגות הבכירות היא גדולה בהרבה, תראה את עומר דמארי שאחרי עונה מטורפת פה הצליח לקבל בלחץ הצעה מאוסטריה ואחרי חצי עונה שם כבר עפו עליו בגרמניה עם סכום העברה של 6-7 מיליון יורו.
אף אחד לא מצפה להתחיל להנחית פה כוכבים.
הטענה שלי שבמסגרת המשאבים הקיימים, מכבי יכלה לעשות הרבה יותר בנושא הזרים.
היא תהיה חייבת לשפר את הפרמטר הזה אם היא רוצה לקפוץ מדרגה.

מהישראלים אתה יודע מה תקבל, אבל יש להם גם תקרה מאוד ברורה בדרך כלל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אף אחד לא מצפה להתחיל להנחית פה כוכבים.

זו הנקודה.
תודה רבה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: אף אחד לא מצפה להתחיל להנחית פה כוכבים.

מסכים לחלוטין עם הנקודה הזאת.
הנקודה שלי שאני לא חושב שכל כך פשוט להביא את הזרים האלו, הרבה פה אומרים מה הבעיה, אלונה מוכנה להוציא 400 אלף על שהר, אפשר להביא זר מטורף בסכומים האלו, אני טוען שזה לא כזה פשוט להביא זר מטורף בסכומים האלו, אבל מסכים איתך שאפשר וצריך לעשות יותר בנושא הזרים.

שלח תגובה