רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
- ForeverRed
Re: בן שהר?
רק אותי קצת מפחיד לשפוך סכומים כאלה על בן שהר?
לא.ForeverRed כתב:רק אותי קצת מפחיד לשפוך סכומים כאלה על בן שהר?
אשמח אם יגיע אך אני לא חושב שהוא שווה סכומים כאלו.
- OMERREMO33
גם אני חושב כך, ולא מהסיבות שמה יגידו שאר השחקנים/הוריהם,פשוט כי הוא לא שווה(לדעתי) 400 אלף דולר, הבעיה שאין כמעט היצע של ליגיונרים ישראלים בכירים ולכן המחיר בהתאם...ForeverRed כתב:רק אותי קצת מפחיד לשפוך סכומים כאלה על בן שהר?
מאוד רוצה לראות את בן שהר בב"ש.
מעבר לכך שלדעתי הוא מתאים לנו מקצועית , בעיניי הבאה שלו זו הצהרת כוונות גם בשוק ההעברות .
אם בהתחלה ברדה ובוזגלו החלו את תהליךשבירת תקרת הזכוכית בכל הנוגע לישראלים בכירים שמגיעים לכאן , החתמה של שהר תהיה החותמת הסופית.
מעבר לכך שלדעתי הוא מתאים לנו מקצועית , בעיניי הבאה שלו זו הצהרת כוונות גם בשוק ההעברות .
אם בהתחלה ברדה ובוזגלו החלו את תהליךשבירת תקרת הזכוכית בכל הנוגע לישראלים בכירים שמגיעים לכאן , החתמה של שהר תהיה החותמת הסופית.
+1000pirlo21 כתב:מאוד רוצה לראות את בן שהר בב"ש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
400,000 דולר זה לא סכום שאפשר להביא בו חלוץ זר, פריצה סטייל, שיהיה מעל לליגה?
אם פלט מדבר על 300,000+- אז ב400-450 אפשר להביא שם שגם יפחיד הגנות.
המאבק על הנראות לא חייב להתרכז לגזרת הישראלים.
הנחת היסוד היא שהישראלים עושים את ההבדל האמיתי והיא נכונה.dardasmiley כתב:400,000 דולר זה לא סכום שאפשר להביא בו חלוץ זר, פריצה סטייל, שיהיה מעל לליגה?
סוג הזרים שנוחתים בארץ בסכומים המדוברים הם בעלי תקרת זכוכית שנשברת רק עם קצת מזל.
ברוב המקרים רמת הזרים בסבב המכירים הזהה מאוד דומה.
הישראלים לעומתם הם שמים וארץ.
מכבי עם תקרת שכר גבוהה הרבה יותר לא מצליחה להביא לפה זרים מפחידים, ומסתמכת על המון מזל\שחקנים מבוגרים.dardasmiley כתב:400,000 דולר זה לא סכום שאפשר להביא בו חלוץ זר, פריצה סטייל, שיהיה מעל לליגה?
זה בגלל שפשוט שחקנים זרים שמוערכים בחוזים של 450 אלף דולר לא מתלהבים לבוא לפה, הם ילכו לליגה הבלגית\ההולנדית הגרמנית השניה וכו, ומשם יש להם מקפצה גדולה יותר לליגה האנגלית\הספרדית או הגרמנית הראשונה במידה והם יצליחו.
- המשוגע האדום
לא רוצה להרוס קצת,אבל הפעם האחרונה ששהר שיחק פה לא היתה משהו שכולם יזכרו.עונה בינינות מינוס
מקווה שמאז השחקן שידרג את עצמו בהרבה פרמטרים.ושיצדיק את הסכום שאלונה רוצה לשים עליו
מקווה שמאז השחקן שידרג את עצמו בהרבה פרמטרים.ושיצדיק את הסכום שאלונה רוצה לשים עליו
אה? נתן עונה גדולה בהפועל. לא פחות ולא יותר.
בינונית? עשה פה צחוק מהליגההמשוגע האדום כתב:לא רוצה להרוס קצת,אבל הפעם האחרונה ששהר שיחק פה לא היתה משהו שכולם יזכרו.עונה בינינות מינוס
- ForeverRed
הגזמתם לגמרי.
עשה עונה טובה שהתחלקה לשניים - חצי ראשון אנמי, חצי שני טוב מאוד.
ממש לא היה גדול על הליגה.
עשה עונה טובה שהתחלקה לשניים - חצי ראשון אנמי, חצי שני טוב מאוד.
ממש לא היה גדול על הליגה.
ההתחלה הייתה חלשה מאוד, אבל מאז הגול שלו נגד ליון בחוץ הוא הפציץ ולא הפסיק לעשות צחוק מכל ההגנות. מילא את המקום של שכטר שהיה פצוע בצורה מצויינת.
"בסוף יולי 2010 חזר סהר למועדון בו גדל, הפועל תל אביב, בהשאלה לעונה אחת מאספניול, תמורת 100 אלף אירו הכוללים גם 10% מכרטיס השחקן שלו. כבר במשחק הראשון בו פתח בהרכב, כבש את השער הראשון בניצחון מול אקטובה במסגרת מוקדמות ליגת האלופות. בעונה זאת זכה עם הפועל בגביע המדינה, כבש 16 שערים בליגת העל והוסיף שער בחצי גמר הגביע ושלושה שערים בליגת האלופות, כולל אחד בשלב הבתים מול אולימפיק ליון בצרפת."
אני קונה כזאת תפוקה אצלנו (רק שיגיע לפני סוף יולי)
+7999yedidel כתב:"בסוף יולי 2010 חזר סהר למועדון בו גדל, הפועל תל אביב, בהשאלה לעונה אחת מאספניול, תמורת 100 אלף אירו הכוללים גם 10% מכרטיס השחקן שלו. כבר במשחק הראשון בו פתח בהרכב, כבש את השער הראשון בניצחון מול אקטובה במסגרת מוקדמות ליגת האלופות. בעונה זאת זכה עם הפועל בגביע המדינה, כבש 16 שערים בליגת העל והוסיף שער בחצי גמר הגביע ושלושה שערים בליגת האלופות, כולל אחד בשלב הבתים מול אולימפיק ליון בצרפת."