מחנה האימונים - אשכול רישמי
Re: מחנה האימונים - אשכול רישמי
שיהיו בריאים אוהדי הפועל באר שבע, כמה מבלבלים את המח על השטות הזו. כל הפייסבוק מוצף בזה, כאילו שהקבוצה החליטה לשחק עם מדים של הוורמאכט.
- dardasmiley
לא מצליח להבין את ההתעסקות הזו במדים. שיהיה אדום ויהיה על זה את הסמל שלנו. סה-טו מה אכפת לי אם זה קוביות או פסים או אלכסוניםסניור כתב:שיהיו בריאים אוהדי הפועל באר שבע, כמה מבלבלים את המח על השטות הזו. כל הפייסבוק מוצף בזה, כאילו שהקבוצה החליטה לשחק עם מדים של הוורמאכט.
ושלא נדבר על מה משנה של איזו חברה.
אבל זה העולם שאנחנו חיים בו, מותגים מכתיבים את הקצב.
אבל זה העולם שאנחנו חיים בו, מותגים מכתיבים את הקצב.
מחר משחק האימון הראשון מול קבוצת פרידק מיסטק מהליגה השנייה בצ׳כיה.
המשחק יועבר בשידור ישיר בספורט 2 החל מהשעה 18:00
המשחק יועבר בשידור ישיר בספורט 2 החל מהשעה 18:00
יאללה מחר תופרים שביעייה!! התגעגעתי
אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובות של אנשים בפוסטים של וסרמיליה...כאילו בכח מספקים חומר ל"תגובות אפשריות של אוהדי הפועל ב"ש "סניור כתב:שיהיו בריאים אוהדי הפועל באר שבע, כמה מבלבלים את המח על השטות הזו. כל הפייסבוק מוצף בזה, כאילו שהקבוצה החליטה לשחק עם מדים של הוורמאכט.
- The red one
תכנס לפוסט שספורט 1 פירסמו על כך שהם לא עכולים לשדר משחקי חוץ המסגרת אירופאית. אוהדי בית״ר אשכרה ״מה אז למה את באר שבע ומכבי תל אביב במחנה אימונים שזה כן חוץ אתם משדרים?!?!?״matanred כתב:
אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובות של אנשים בפוסטים של וסרמיליה...כאילו בכח מספקים חומר ל"תגובות אפשריות של אוהדי הפועל ב"ש "
ויש שם עוד תגובות לא להאמין (״אז תהפכו לערוץ פתוח!״) משתגע מהטמטום של האנשים פשוט משתגע!
+1dardasmiley כתב:
לא מצליח להבין את ההתעסקות הזו במדים. שיהיה אדום ויהיה על זה את הסמל שלנו. סה-טו מה אכפת לי אם זה קוביות או פסים או אלכסונים
קיץ,חם,משעמםםםםם
וסרמיליה בשיא כל הזמנים עם רשימת שיבוצי החדרים כאילו אנחנו עושים בחירות לחדרים בטיול שנתי.
אה ו"תגובות אפשריות של אוהדי באר שבע" יכולים לעשות חגיגות מתגובות שם של אנשים, שגם על זה יש להם מה לומר חחח
אה ו"תגובות אפשריות של אוהדי באר שבע" יכולים לעשות חגיגות מתגובות שם של אנשים, שגם על זה יש להם מה לומר חחח
- The red one
למה שיא כל הזמנים? זה דבר שמפורסם כל שנה , ואגב לא הם פירסמו את זה אלא לקחו מEYOYA.avivgolan כתב:וסרמיליה בשיא כל הזמנים עם רשימת שיבוצי החדרים כאילו אנחנו עושים בחירות לחדרים בטיול שנתי.
מה רע בזה שאנחנו נדע ת'מידע הזה ?
מידע לא חשוב בעליל. כאילו אנשים בתחרות מי משיג מידע פחות רלוונטי.אדום בלב בנשמהההה כתב: למה שיא כל הזמנים? זה דבר שמפורסם כל שנה , ואגב לא הם פירסמו את זה אלא לקחו מEYOYA.
מה רע בזה שאנחנו נדע ת'מידע הזה ?
- The red one
לא חשוב אבל לא מזיק. וחוץ מזה לי אישית נחמד לדעת את הדברים האלה.avivgolan כתב:
מידע לא חשוב בעליל. כאילו אנשים בתחרות מי משיג מידע פחות רלוונטי.
למה, טקסי "הזובור" שהשחקנים עושים לחדשים זה מעניין מישהו? לא, אבל זו הקבוצה שלי ובא לי לדעת כל פרט קטן !
אדום בלב בנשמהההה כתב: לא חשוב אבל לא מזיק. וחוץ מזה לי אישית נחמד לדעת את הדברים האלה.
למה, טקסי "הזובור" שהשחקנים עושים לחדשים זה מעניין מישהו? לא, אבל זו הקבוצה שלי ובא לי לדעת כל פרט קטן !
וואלההההה יופייי
לפעמים אני לא מבין אנשים כמוך.avivgolan כתב:
מידע לא חשוב בעליל. כאילו אנשים בתחרות מי משיג מידע פחות רלוונטי.
אנשים יושבים כל היום מול המקלדת ומעדכנים בכל פרט, מהגדול ועד לקטן.
כל מה שקשור להפועל ב"ש, כי יש אנשים שמעניין אותם כל צעד של הקבוצה והשחקנים..
אנשים שנושמים את זה ורוצים להרגיש חלק. אנחנו כאן בשביל לתת להם את ההרגשה הזו, ובהתנדבות מלאה.
למה אתה מרשה לעצמך להגיע לרמת זלזול כזו?
יש פה אנשים שפשוט מאבדים את זה. מצטער.