בית הדין של ההתאחדות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בית הדין של ההתאחדות
מבחינתי שהמועדון יתפוס את האשמים ושיעמידו אותם למשפט.
פירוטכניקה זה אולי דבר יפה אבל זה יכול לגרום לשריפה, יכול לגרום לחנק ולעוד המון דברים.
ובלי שום קשר לנזק כל עוד זה לא חוקי זה פשע להדליק את זה...
פירוטכניקה זה אולי דבר יפה אבל זה יכול לגרום לשריפה, יכול לגרום לחנק ולעוד המון דברים.
ובלי שום קשר לנזק כל עוד זה לא חוקי זה פשע להדליק את זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
רואים שאתם אנשים מהדור הישן ..
בכל העולם בכל שבוע יש מופע פירוטכניקה, וזה לא מזיק לאיש וזה רק מעלה תראבק של האוהדים והשחקנים, רק פה בארץ המשטרה מורידה פקודה - והורסים את התרבות ואת היופי שיש במגרשים, וכן .. יציע עידוד עם אבוקות דגלים שירים ועידוד - זה חלק מהחוויה!
עזבו.. אין עם מי לדבר פה, חצי מהאנשים פה היו ונשארו נגד הדור הצעיר שפועל למען הקהל, שעובד ימים שלמים בשביל תפאורות, שעבד במשך חודש לתפאורה מול מכבי תל אביב אז בבלומפילד- ואז הגיעו להיכנס איתה ולא הכניסו , והתפאורה הזו הלכה לפח.
ואז בגמר עבדו שבועיים על אותה תפאורה, השקיעו כסף זמן , והיית אמורה להיות תפאורה שלא היית עד כה, ובסוף לא איפשרו את הכניסה שלה בגלל ׳ חשש שידליקו אבוקות מתחת לפריסה׳ אז המשטרה מחפשת תירוצים, והורסת לנו האוהדים, אז הוכיחו שהצליחו להכניס ללא קשר לאותה תפאורה.
ולא.. אני לא חלק משום פעילות של אף ארגון, פשוט תומך בזה ומעריך את אותם אנשים! ומגיע להם קצת יותר כבוד מהקהל הפנימי שלנו , אבל כאן הגנים הבאר שבעיים כרגיל .. נגד הקהל שהם למעשה החברים שלהם ביציע.
בכל העולם בכל שבוע יש מופע פירוטכניקה, וזה לא מזיק לאיש וזה רק מעלה תראבק של האוהדים והשחקנים, רק פה בארץ המשטרה מורידה פקודה - והורסים את התרבות ואת היופי שיש במגרשים, וכן .. יציע עידוד עם אבוקות דגלים שירים ועידוד - זה חלק מהחוויה!
עזבו.. אין עם מי לדבר פה, חצי מהאנשים פה היו ונשארו נגד הדור הצעיר שפועל למען הקהל, שעובד ימים שלמים בשביל תפאורות, שעבד במשך חודש לתפאורה מול מכבי תל אביב אז בבלומפילד- ואז הגיעו להיכנס איתה ולא הכניסו , והתפאורה הזו הלכה לפח.
ואז בגמר עבדו שבועיים על אותה תפאורה, השקיעו כסף זמן , והיית אמורה להיות תפאורה שלא היית עד כה, ובסוף לא איפשרו את הכניסה שלה בגלל ׳ חשש שידליקו אבוקות מתחת לפריסה׳ אז המשטרה מחפשת תירוצים, והורסת לנו האוהדים, אז הוכיחו שהצליחו להכניס ללא קשר לאותה תפאורה.
ולא.. אני לא חלק משום פעילות של אף ארגון, פשוט תומך בזה ומעריך את אותם אנשים! ומגיע להם קצת יותר כבוד מהקהל הפנימי שלנו , אבל כאן הגנים הבאר שבעיים כרגיל .. נגד הקהל שהם למעשה החברים שלהם ביציע.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
לדעתי הארגון זה הדבר הכי חשוב בקהל, בלי ארגון אנחנו בני יהודה.
אבל עדיין, אם רוצים כבר להלדיק אבוקה, אז ךהדליק 20, לעשות מופע שייככב בעמודי האוהדים בארץ ובחו"ל, זה דבר שמוסיף כוח לקהל שלנו, אבל להלדיק אבוקה או שתיים כמו שהיה בגמר זה סיטואציה שרק מפסידים ממנה,
שוב חוזר, רק דעתי
אבל עדיין, אם רוצים כבר להלדיק אבוקה, אז ךהדליק 20, לעשות מופע שייככב בעמודי האוהדים בארץ ובחו"ל, זה דבר שמוסיף כוח לקהל שלנו, אבל להלדיק אבוקה או שתיים כמו שהיה בגמר זה סיטואציה שרק מפסידים ממנה,
שוב חוזר, רק דעתי
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אל תשכח שאף אחד מהארגונים בארץ עד עכשיו לא הצליח לעדות מופע פירו משמעותי וגדול ( אןלי פרט לאולטראס הפועל שעשו מופע בבלומפילד העונה עם ע״פ 6 אבוקות)Tal_Hbs כתב:לדעתי הארגון זה הדבר הכי חשוב בקהל, בלי ארגון אנחנו בני יהודה.
שוב חוזר, רק דעתי
אל תשכח שבבני עופר במשחק כזה הבדיקות קפדניות , ומצלמות בכל פינה שיכולים לאתר את האנשים, די סיכון גדול שיתפסו את האנשים עוד בכניסה לאיצטדיון בבדיקות, ואז לא יהיה מי שבאמת יהיה אחראי על הנעשה ביציע ..
אני חושב שנושא האבוקות בגמר היה בעיקר זריקת ז** למשטרה , שהוכיחו להם .
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- The red one
"אין עם מי לדבר פה" - נכון! כי אנחנו לא המשטרה.באר שבעי באדום כתב:רואים שאתם אנשים מהדור הישן ..
מבחינתי ומבחינת עוד כמה כאן - אנחנו נגד כל דבר שעושה נזק לקבוצה ולאוהדיה. לא משנה אם מדובר באבוקה שעושה קצת עשן ואור אדום או בפריצת אוהדים או בזריקת אבנים על אוהדי היריבה או בקללות גזעניות. זה לא שאני בא ואומר לך "כן מצידי תקלל את נאסר עם זה אני מסכים ועל זה שווה עונש אבל פיירו לא". הכל כולל הכל. וברוב המקרים דברים אסורים הם דברים שגורמים נזק וכן גם אם זה לא קרה למיטב זכרוני, זה בסוף יקרה. רק בקהל שלנו היו 2 מקרים שהיו קרובים לגרימת נזק - הדלקת רימון הגז במשחק מול מכבי חיפה, ששאיפה שלו עלולה לגרום נזק גדול לילדים ולנשים בהריון ולפי זכרוני הייתה אישה בהריון ובנוסף המקרה שגדי תיאר כאן. המקרים האלה היו שניות מאסון. אז אתה צריך לחכות שלמישהו תשרף היד בגלל אבוקה כדי שתהיה נגד זה?
שיאשרו פיירו ויפקחו על זה לא אכפת לי שיהיה. כל עוד זה עושה נזק לקבוצה שלי ויגרום לי כאוהד לנסוע למשחק חוץ שאמור להיות משחק בית או לאלונה להוציא מהכיס שלה עשרות אלפי שקלים שהיו צריכים לעזור לקבוצה להתפתח אני לא תמוך בזה. מה כל כך קשה להבין את העניין הזה?
מה אתה חושב שבבית"ר כל האוהדים תומכים בקריאת הגזעניות שגרמו להם לבלות חצי מהעונה מחוץ לטדי? או שגם שם זה גנים ירושלמיים? אז לזה אין שום קשר לגנים באר שבעיים, אל תכניס דברים לא קשורים. למה שאני אתמוך בפעולה שתגרום לי נזק?
אבוקות בגמר זריקת ז** על המשטרה? לא ולא, זריקת ז** על האוהדים.
לפני אי אלו שנים הגאונים שלנו הפעילו במשחק נגד הפועל חיפה רימון "עשן מתפוצץ" בז'רגון הצה"לי או רימון זרחן בשמו הנכון. בנס זה נגמר בפציעות בלבד.אדום בלב בנשמהההה כתב: רק בקהל שלנו היו 2 מקרים שהיו קרובים לגרימת נזק - הדלקת רימון הגז במשחק מול מכבי חיפה, ששאיפה שלו עלולה לגרום נזק גדול לילדים ולנשים בהריון ולפי זכרוני הייתה אישה בהריון ובנוסף המקרה שגדי תיאר כאן. המקרים האלה היו שניות מאסון. אז אתה צריך לחכות שלמישהו תשרף היד בגלל אבוקה כדי שתהיה נגד זה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא הולך להלשין על אף אחד כי אני לא יודע מי עשה את זה, אבל באמת טוטי, אתה יודע טוב מאוד שזה יכול לפגוע בנו כקהל עם רדיוס או שניים, למה האוהדים שומרי החוק צריכים לשלם על מה שעשו כמה פושטקים (במלוא מובן המילה)?Totti כתב:חלאס דר, אל תהיה מלשין
נכון פירוטכניקה זה יפה וסקסי וכל עוד זה לא פוגע באף אחד זה מצוין, אבל המשטרה קבעה שזה סוג של אמל"ח ואסור להשתמש בזה, אז מי שמשתמש בזה הוא סוג של פושע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צחקתידר אדום בנשמה כתב: אני לא הולך להלשין על אף אחד כי אני לא יודע מי עשה את זה, אבל באמת טוטי, אתה יודע טוב מאוד שזה יכול לפגוע בנו כקהל עם רדיוס או שניים, למה האוהדים שומרי החוק צריכים לשלם על מה שעשו כמה פושטקים (במלוא מובן המילה)?
נכון פירוטכניקה זה יפה וסקסי וכל עוד זה לא פוגע באף אחד זה מצוין, אבל המשטרה קבעה שזה סוג של אמל"ח ואסור להשתמש בזה, אז מי שמשתמש בזה הוא סוג של פושע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אני אומר לכם - אסי שוכב שם עם מישהו.
שוב ריחמו עלינו ושוב נתנו לנו עונש על תנאי - הפעם 2 משחקי רדיוס על תנאי עד לתום העונה.
שוב ריחמו עלינו ושוב נתנו לנו עונש על תנאי - הפעם 2 משחקי רדיוס על תנאי עד לתום העונה.
זה לא לרעתנו?
לא עדיף היה לבטל את העונש על תנאי הזה? ממילא יש משחקי גביע הטוטו שלא יוכלו להתקיים בטרנר.
לא עדיף היה לבטל את העונש על תנאי הזה? ממילא יש משחקי גביע הטוטו שלא יוכלו להתקיים בטרנר.
שהמנהלת תטפל בעונשים ההזויים האלה במקום להתעסק בקמעות וסידורי ישיבה.
גם עלויות שיטור גבוהות מביקור אובמה, וגם תאכל צינור אם קרה משהו.
האבסורד בשיאו.
גם עלויות שיטור גבוהות מביקור אובמה, וגם תאכל צינור אם קרה משהו.
האבסורד בשיאו.
מה שמכעיס אותי זה הקנס של 50 אלף ש"ח.
לא חשוב מה ולמה לא מגיע לאלונה לשלם מכיסה כסף בגלל גחמה כזו או אחרת.
מסכים שהמשטרה ראש קטן ופוגעת באווירה עם כל המגבלות אבל כל מיני סיסמאות של ילדים כמו "פירו זה לא פשע" פשוט פתטיות כי זה לא חוקי. גם אני חושב שמהירות 80 בכביש להב דביר לא הגיונית אבל עובדה שחטפתי 750 ש"ח קנס כי נסעתי יותר.
רוצים למחות - קחו אחריות ואל תהיו פחדנים שמדליקים ובורחים.
מי שרוצה תרומות שלי צריך להראות שהוא רואה את כל התמונה. עוד חודש ילד שייקח דוגמא מהמדליקים בחיפה ידליק אבוקה וכולנו ניסע לטדי.
לא חשוב מה ולמה לא מגיע לאלונה לשלם מכיסה כסף בגלל גחמה כזו או אחרת.
מסכים שהמשטרה ראש קטן ופוגעת באווירה עם כל המגבלות אבל כל מיני סיסמאות של ילדים כמו "פירו זה לא פשע" פשוט פתטיות כי זה לא חוקי. גם אני חושב שמהירות 80 בכביש להב דביר לא הגיונית אבל עובדה שחטפתי 750 ש"ח קנס כי נסעתי יותר.
רוצים למחות - קחו אחריות ואל תהיו פחדנים שמדליקים ובורחים.
מי שרוצה תרומות שלי צריך להראות שהוא רואה את כל התמונה. עוד חודש ילד שייקח דוגמא מהמדליקים בחיפה ידליק אבוקה וכולנו ניסע לטדי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: לפני אי אלו שנים הגאונים שלנו הפעילו במשחק נגד הפועל חיפה רימון "עשן מתפוצץ" בז'רגון הצה"לי או רימון זרחן בשמו הנכון. בנס זה נגמר בפציעות בלבד.
יא חסרה על קלוד מלכה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר