חייב לפרוק את זה, מצטער
חייב לפרוק את זה, מצטער
איווניר, הלוואי שתיחנק....
Re: חייב לפרוק את זה, מצטער
לא יכול לשמוע אותו. זה נשמע כאילו הוא מפרשן תוך כדי שהוא מאונן על התמונה של ג'ורדי
חחחחח הרגת אותי
שניהם יושבים ביחד עם התמונות של ג'ורדי ושל "השחקן הענק הזה"
בטח הסופר פארם חגג עם מכירת החומר סיכה.
באמת היה מביך לשמוע את הצמד חמד הזה, אבל זה ככה במשך כל העונה ונראה שיוצא להם ריר על כל פעם שאומרים זהבי.
באמת היה מביך לשמוע את הצמד חמד הזה, אבל זה ככה במשך כל העונה ונראה שיוצא להם ריר על כל פעם שאומרים זהבי.

בהתחלה היה נדמה כאילו הם שיחוק העונה של ערוץ 1 , לאט לאט הפכו לצמד המאוס והצהוב ביותר על המסך.
רק חסר ששני הזרגים האלו ילכו עם חולצה של ״ זהבי תעשה לי ילד״ .
רק חסר ששני הזרגים האלו ילכו עם חולצה של ״ זהבי תעשה לי ילד״ .

יש שמועות שלאיוניר יש קעקועים של ג'ורדי וזהבי על שני פלחי הטוסיק
אם כבר שדרים אז יונתן כהן לא רואה אותו. אהבתי אותו עוד מימי הלאומית העליזים שהייתי חוזר ממשחקים בשישי בצהריים ורואה שידור חוזר בלילה
יונתן כהן סבבה..אבל בגמר היה נוראי..בקושי שרדתי את השידור החוזרdor69 כתב:אם כבר שדרים אז יונתן כהן לא רואה אותו. אהבתי אותו עוד מימי הלאומית העליזים שהייתי חוזר ממשחקים בשישי בצהריים ורואה שידור חוזר בלילה
שפיגלר ואיווניר איומים. אני מתגעגע לארבל
- The red one
חחחח כל פעם אחרי משחק מרכזי של מכבי אותו דיון.
אל תגזימו. נכון, עמיחי ומוטי קצת מעצבנים עם החיבה המוגזמת לזהבי ועמיחי קצת מעצבן בכללי, אהל מוטי פרשן נהדר והם צמד בסדר גמור ובחיים, אבל בחיים, לא אחשוב אפילו על ארבל ונוימן בחזרה.
אל תגזימו. נכון, עמיחי ומוטי קצת מעצבנים עם החיבה המוגזמת לזהבי ועמיחי קצת מעצבן בכללי, אהל מוטי פרשן נהדר והם צמד בסדר גמור ובחיים, אבל בחיים, לא אחשוב אפילו על ארבל ונוימן בחזרה.
נוימן סתם זיין מוח אבל ארבל זה סוג של נוסטלגיה.. מייצג את הכדורגל הישראלי של פעם שכיף להיזכר בו. מה גם שהוא היה שולף לך משפטים שמפילים אותך מצחוק או סתם נרשמים במוחאדום בלב בנשמהההה כתב:חחחח כל פעם אחרי משחק מרכזי של מכבי אותו דיון.
- yanivnew91
בעונה שעברה הוא דיבר כל כך הרבה שטויות..dor69 כתב: נוימן סתם זיין מוח אבל ארבל זה סוג של נוסטלגיה.. מייצג את הכדורגל הישראלי של פעם שכיף להיזכר בו. מה גם שהוא היה שולף לך משפטים שמפילים אותך מצחוק או סתם נרשמים במוח
רואים שהוא היה מגיע למשחקים לא מוכן, הוא היה מתבלבל בשם של כמעט כל שחקן שהיה נוגע בכדור.
בקיצור, עבר זמנו
זה כבר נכון אבל עדיין נוסטלגיה של הרבה שנים.. נוימן כמו שאמרתי הרוויח מיוט ביושרyanivnew91 כתב: בעונה שעברה הוא דיבר כל כך הרבה שטויות..
רואים שהוא היה מגיע למשחקים לא מוכן, הוא היה מתבלבל בשם של כמעט כל שחקן שהיה נוגע בכדור.
בקיצור, עבר זמנו