קרא את תגובה 2, אלישעaniyodea כתב:כן. אבל עניתי באופן כללי. אין לי מושכ מה דעתך בעניין

דעתי לא משנה, כי אני בטוח ששריקות הבוז יגברו על מחיאות הכפיים, בין אם הטקס יהיה בשבת, בין אם בעונה הבאה. מקווה לטעות.
קרא את תגובה 2, אלישעaniyodea כתב:כן. אבל עניתי באופן כללי. אין לי מושכ מה דעתך בעניין
אל תדאג , הכל ייפסק בבת אחת ביום ראשון בבוקר, ברגע שלא אצטרך לראות אותו יותר בקבוצה שלנו.aniyodea כתב:ההתעסקות האין סופית שלך באלישע רק מחמיאה יותר מרגע לרגע
תודה
לסנגר על אלישע זה דבר אחד.aniyodea כתב:אחי זכותך להתעסק בו 24/7
דרך אגב דעתך בעניין דובב
קראתי שבכר מאוד רוצה אותו....
מאוד מעניין אותי
נ.ב
אתה הראשון שתצלוב אותו
אריק בזמנו דיבר על גילוי נאות. אני עדין מחכה.aniyodea כתב:אח שלי
הכל טוב
השאלה היתה לבחורציק ההוא
שאלה לגיטימית ביותר אחרי השחיטה שהיתה פה
תאמין לי שאין לי שום בעיה עם בכר
שום קרוב ושום נעליים,אולי פעם אמר לו שלום וקנה לו ארטיק.Sir Alex Ferguson כתב: אריק בזמנו דיבר על גילוי נאות. אני עדין מחכה.
קרוב משפחה של אלישע? חבר אישי? אחרי זה נוכל להתייחס לתגובות שלך.
מבחינתי, הדבר הכי טוב זה להתעלם מהטקס או לשיר לאלונה.Sir Alex Ferguson כתב:בשלושה משחקים האחרונים אלישע מכר אותנו. לא בהכרח בכסף, אלא בחוסר מחויבות, חוסר רצון, חוסר לחימה, בחוסר כבוד לסמל ולמועדון שהקבוצה הציגה.
אני לא חושב שצריך לקלל את אלישע, זה לא יתרום לנו דבר, אבל להגיד תודה למאמן שמכר אותנו? לדעתי זה מעיד על חוסר בעמוד שדרה.
אחד מהכותבים כאן כתב בעבר שיש קשר בין השניים ואותו "aniyodea" אישר זאת, ולכן כל עוד אני לא יודע מה טיב הקשר וכיצד הוא משפיע על ההודעות שאותו משתמש כותב אז מבחינתי התגובות שלו פסולות.אדום זקן כתב: שום קרוב ושום נעליים,אולי פעם אמר לו שלום וקנה לו ארטיק.
אתה לא מכיר את אלה שרוצים להיות נגד הזרם?