הפועלעולה כתב:מצאת משהו חדש להתלונן עליו? איך עדיף להשאיר את מאירי סיני אם דרור שמשון היה בקבוצות הכי גדולות בארץ ונבחרת ישראל?
לפי מידע שמצאתי עליו באינטרנט, הוא יד ימינו של אלי גוטמן, המאמן הכי אירופאי בישראל כנראה. אתה חושב שגוטמן היה לוקח איתו את שמשון לכל מקום אם היה מדובר בחלטוריסט?
ראיתי כבר כמה אתרים שמכנים אותו בתור אחד המאמני כושר הכי בכירים בארץ, ויש לו רזומה מעולה (איזה מאמני כושר ישראלים עם רזומה יותר מרשים ממנו כבר יש?). עונה גרועה אחת תחת אבוקסיס שבאורך פלא כל האסונות קורים כשהוא מאמן לא תשנה את דעתי.
בכללי די מעצבן הקלות שאנשים כאן פוסלים אנשי מקצוע אחרים מבלי לדעת מי הם ומה פועלם.
גם מאירי סיני נחשב למאמן כושר טוב ואימן בזמנו את הנבחרת האולימפית עם גיא לוי שעלתה ליורו.
אגב אימון הכושר של דרור שמשון לא שונה מדל מאירי סיני...
אבל העיקר לטעון שאני טועה ולהאדיר עוד מאמן כושר ישראלע גרוע...
דר אדום בנשמה כתב:גם מאירי סיני נחשב למאמן כושר טוב ואימן בזמנו את הנבחרת האולימפית עם גיא לוי שעלתה ליורו.
אגב אימון הכושר של דרור שמשון לא שונה מדל מאירי סיני...
דר אדום בנשמה כתב:גם מאירי סיני נחשב למאמן כושר טוב ואימן בזמנו את הנבחרת האולימפית עם גיא לוי שעלתה ליורו. אגב אימון הכושר של דרור שמשון לא שונה מדל מאירי סיני...
טוטי ושאר הפורום עכשיו משחקים במי אני ומה שמי.
סליחה?? למה שאני אצטרך להיות בשקט , מה אתה השליט פה אדון טוטי? בשביל מה צריכים את דרור שמשון , עדיף כבר להשאיר את מאיר סיני הפדלאה , אבל עכשיו בטח שוב תגידו שאני פיקטיבי.