אלישע נכשל!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: אלישע נכשל!!!

שליחה על ידי RedHell »

פששש כמה משתמשים חדשים מצטרפים אלינו בתקופה הקרובה, אז ברוך הבא ובתקווה לכמה שיותר מצטרפים חדשים כדי להמשיך להפרות את הדיונים בפורום...

לגביי מה שכתבת? מסכים עם מה שנאמר לפניי, אישע עוד משחק אחד לא פה ככה שאין טעם עוד לטחון האם הוא הצליח או נכשל.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

מסכימה עם מה שנכתב בקשר לסיומת, זו בעיה קשה שחוזרת על עצמה בקבוצות של אלישע. העניין הוא מאני טיים והקבוצות שלו שוב ושוב מפשלות בזה ולא סתם הן מפסידות כ"כ הרבה גמרים.
פתחת מספיק פער במהלך העונה (כמו בעונה שעברה)? תוכל להישאר במקום שנראה בטוח במהלך העונה. לא פתחת מספיק פער? תאבד את המקום השני, לא תזכה באליפות (עונת הקיזוז שכבר ציינו פה) ואולי אפילו תרד ליגה (ובאמת שלא היינו רחוקים מזה כי חוץ מהמשחק האחרון, פשוט לא הופענו לפלייאוף וגם לתחרות על הפלייאוף העליון).

בקיצור - טוב שהיה, הוא ביסס את הקבוצה כמצליחה, את הקהל כגורם חיובי (בעיקר בעונה הזו שראינו את כוחו של הבית) ובאופן כללי את אפשרות ההצלחה. העניין הוא שבעונה בה הליגה כולה לא גרועה (כלומר - יש קבוצה טובה שתיקח אליפות, שלא כמו בעונה שק"ש זכתה באליפות ההיא), אין לאלישע סיכוי של ממש. ואנחנו צריכים מאמן שיתן לנו סיכוי. בכר הוא גם סיכון אבל גם סיכוי.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חן,
הקבוצה הפכה למצליחה למרות אלישע.
יאמר לזכותו שהוא לא מפריע לתזמורת לנגן ולא מתעקש לנצח בכוח עלייה.
הפועל באר שבע בשנתיים האחרונות היתה קבוצה לא מאומנת לפרקים גדולים, ללא תוכנית משחק סדורה, ללא רוטציה בריאה והתבססה רובה ככולה על כשרון אדיר בחלק הקדמי וויליאם סוארס.

בואו נודה על האמת, לא פשוט לנהל סגל ו לבחור שחקנים טובים ואלישע מצטיין בכך. הוא אדם נוח(בארני הסגול כבר אמרנו?), בעל יחסי אנוש נהדרים ולשון נקייה ורהוטה.
אבל מה עם הפן המקצועי חביבי?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:חן,
הקבוצה הפכה למצליחה למרות אלישע.
יאמר לזכותו שהוא לא מפריע לתזמורת לנגן ולא מתעקש לנצח בכוח עלייה.
הפועל באר שבע בשנתיים האחרונות היתה קבוצה לא מאומנת לפרקים גדולים, ללא תוכנית משחק סדורה, ללא רוטציה בריאה והתבססה רובה ככולה על כשרון אדיר בחלק הקדמי וויליאם סוארס.

בואו נודה על האמת, לא פשוט לנהל סגל ו לבחור שחקנים טובים ואלישע מצטיין בכך. הוא אדם נוח(בארני הסגול כבר אמרנו?), בעל יחסי אנוש נהדרים ולשון נקייה ורהוטה.
אבל מה עם הפן המקצועי חביבי?!
טוטי אני לא מאמין שאתה כתבת את זה, שמישהו יצבוט אותי :o
עונה שלמה אני אומר את זה ואתה סוף כל סוף אומר את זה גם?

ד"א לגביי אלישע, אחריי ה3-1 מול ק"ש מבחינתי אלישע צריך לפרוש ולחזור לעבוד ביהלומים...
לא ייתכן שמאמן מקצועי יבוא לעבודה בחוסר חשק רק כי הודיעו לו שהוא לא ממשיך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: טוטי אני לא מאמין שאתה כתבת את זה, שמישהו יצבוט אותי :o
עונה שלמה אני אומר את זה ואתה סוף כל סוף אומר את זה גם?

ד"א לגביי אלישע, אחריי ה3-1 מול ק"ש מבחינתי אלישע צריך לפרוש ולחזור לעבוד ביהלומים...
לא ייתכן שמאמן מקצועי יבוא לעבודה בחוסר חשק רק כי הודיעו לו שהוא לא ממשיך...
אני לא אוריד את המכונית מהכביש בתנועה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

shelka כתב:מי שנתלה בפרשה (לדעתי התנהלות נקיה רגישה ואתית של אלונה) של אלונה-איזי-אלישע מטאטא מתחת לשטיח את הכישלון המהדהד של אלישע. אני חדש בפורום אבל תמיד הזדהתי עם אותם כותבים שכתבו שאלישע לא מאמן. מאמן טוב צריך להיות "איש רע" עם כריזמה וסמכותיות ולאלישע אין את זה.

אבל לפני שאגע בעניין המקצועי אני רוצה לדבר על אלישע כבן אדם. ציפיתי מאלישע שיודע את כל העובדות שיקבל את הדין של אי חידוש חוזה (להזכיר לא מדובר בפיטורין) השתיקה הרועמת שלו בשבועיים האחרונים בנושא זה היא יריקה בפרצוף של מי שנתנה בו אמון והעסיקה אותו בשלוש השנים האחרונות. אם היה אדם הגון היה יוצא עוד באותו יום חמישי לתקשורת ויודה לאלונה ולקבוצה על האמון שנתנו בו שלוש שנים. במקום זאת הוא משאיר את הדברים מעורפלים כאשר בכל ראיון הוא עונה שזה לא הזמן להגיב. חבל הוא יכל לסיים יפה את הקדנציה כי בסך הכל הוא המאמן היחידי שמסיים שלוש עונות רצוף בבאר שבע.

לדעתי מבחינה מקצועית אלישע נכשל בגדול. בשנה הראשונה כמעט ירד ליגה למרות שהיה לו תקציב להתמודד בפלייאוף העליון. אמנם בשנה השניה הוא סיים מקום שני אבל כשמסתכלים על המשחקים באופן פרטני רואים שמול הגדולות הוא נכשל זאת אומרת שמדובר בהצלחה אופטית. אבל הכישלון המהדהד הוא בעונה המסתיימת השבוע.

להגיע לגמר הגביע זה לא דבר של מה בכך אבל אם נבדוק מול מי התמודדה הקבוצה עד ההגעה לגמר נגיע למסקנה שגם הפועל חיפה הייתה מגיעה לגמר אם הייתה מתמודדת מול הקבוצות הללו. הקבוצה עלתה למשחק הגמר ללא הכנה מקצועית ראויה. אלישע אישר לחלק מהשחקנים להגיע ישירות מביתם למלון בחיפה כמה שעות לפני משחק במקום להכניס אותם להסגר של 48 שעות ולטפל בהם מנטלית. העיקר שבסיום משחק התבוסה לחיפה הוא הצהיר בטלוויזיה שזה לא יחזור ככה בגמר. אז נכון זה לא חזר ככה זה היה גרוע יותר. מאמן שמתנהג על הספסל כאילו הוא בשביתה איטלקית לא יכול להוות סמכות לכפופים לו ובטח לא יכול להלהיב ולעודד את השחקנים.

באשר לליגה הנתונים גלויים ודי בהם כדי לקבל את החותמת הסופית שאלישע נכשל. הבחור קיבל תקציב ענק שלא עמד לרשות אף מאמן בעבר. קיבל את כל השחקנים שרצה. ומה הוציא מהם? נתחיל מזה שבפחדנות סירב עד אמצע העונה להצהיר על יעדים ברורים ועם חומר הגלם שעמד לרשותו הוא בהחלט יכל להצהיר שהולכים על כל התארים אבל הוא כנראה פחד. איך אתה יכול לצאת למלחמה בלי לומר לחיילים מטרות ויעדים? אבל בואו נראה מספר נתונים.

* ניצחונות חוץ – קבוצה מאומנת ומצליחה צריכה יותר מאשר 4 ניצחונות חוץ (מתוך 18 משחקים) ועוד נגד איזה קבוצות השגנו? לאשדוד שירדו ליגה יש 4 ניצחונות חוץ. מכל 8 קבוצות הפלייאוף התחתון ניצחנו רק אחת בחוץ!!!
* חזרה מפיגור לניצחון – הקבוצה לא ניצחה השנה אף משחק שהיא פיגרה בו.
* אבדן נקודות בדקות האחרונות – שכל אחד יבדוק לעצמו ויראה כמה נקודות הפסדנו החל מהדקה ה 80. זה כשל של מאמן לא שחקנים. יתכן פנצ'ר אחד או שניים בעונה אבל לקבוצה שמאומנת כראוי לא יכול לקרות 8 פעמים.
* פציעות – תבדקו ותראו כמה פציעות של שחקנים מרכזיים היו השנה ורובם ככולם נובעים מהכנה לא טובה או עומס יתר או חזרה מוקדמת מידי וכל זה אחריות מאמן.

אף אחד לא היה כועס על אלישע אם לא היה זוכה באליפות כי מול התקציבים של מכבי כנראה שזה בלתי אפשרי. אבל עם סגל כזה שקיבל היה צריך לסיים במקום השני במרחק נגיעה ממכבי ובהפרש 10 נקודות מהשלישית. ושלא יעיז בסיום העונה להיתלות באירוע "אלונה איזי" כי להזכיר לו לפני 10 מחזורים היינו 5 נקודות מעל ק"ש ולפני האירוע הם כבר היו 2 מעלינו. מה קרה אז? איזה הסבר יש לו על תקופה זו? מעניין למה מכבי ת"א לא נפגעה מהאירוע של פאקו שמרחף מעל הקבוצה חודש? למה מכבי חיפה לא נפגעה מהמו"מ עם רוני לוי כשבלבול עוד לא השיג אירופה? ולמה ק"ש לא נפגעה מהאירוע המשותף לה ולנו?

בקבוצה של מקצוענים שמנוהלת ע"י מקצוענים זה לא אמור לחלחל בטח לא בשלושה משחקים רצוף ולא במשחקים קובעים לתארים. ואם בכל זאת זה חלחל לשחקנים אז איפה היה המאמן? מאמן כבוי הרי לא פיטרו אותו בסך הכל קיבל הודעה שלא יוחתם שוב.
ניסחת את זה הכי טוב שאפשר!
סניגוריו של אלישע כאן כנראה שגם התעוררו לאחר שהצפת את העובדות,
אלישע תתבייש!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

הסניגור האדום כתב: ניסחת את זה הכי טוב שאפשר!
סניגוריו של אלישע כאן כנראה שגם התעוררו לאחר שהצפת את העובדות,
אלישע תתבייש!
מה אתם עוד דנים ומתעצבנים על הINFECTED MUSHROOM הזה?
יאללה לבתים.
ברוך שפטרנו מעונשו של זה, לא מגיעה לו מחיאת כף בודדת אפילו.
שילך לאמן בהפועל חיפה או סכנין, אלה הקבוצות שמתאימות לסקאלה שלו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

doctorslayer כתב:
מה אתם עוד דנים ומתעצבנים על הINFECTED MUSHROOM הזה?
יאללה לבתים.
ברוך שפטרנו מעונשו של זה, לא מגיעה לו מחיאת כף בודדת אפילו.
שילך לאמן בהפועל חיפה או סכנין, אלה הקבוצות שמתאימות לסקאלה שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע הרגת אות עם INFECTED MUSHROOM

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

dor69 כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע הרגת אות עם INFECTED MUSHROOM
תמונה תמונה

אי אפשר לקחת לו את זה , זה בול הוא
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב: אפרופו קיזוז, שלא יבלבלו אתכם. אלישע אמנם היה זוכה באליפות ללא הקיזוז אבל הוא איבד פער של 18 נקודות מהפועל כשהקיזוז נגס לו בפועל 3 מהן

אתה ידידי זה שמבלבל...
פער השיא של חיפה באותה עונה מהפועל ת''א היה 12 נק'. עד הפלייאוף הוא צומק ל-6, והקיזוז קיזז את זה ל-3...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אתה ידידי זה שמבלבל...
פער השיא של חיפה באותה עונה מהפועל ת''א היה 12 נק'. עד הפלייאוף הוא צומק ל-6, והקיזוז קיזז את זה ל-3...
אני זוכר משהו בסגנון ה15-18 אבל גם אם היה 12 זה לא נראה לי נורמלי לאבד 9 נקודות פער ואחר כך הוא עוד קיבל תיקו בדרבי (איך חגגתם בתיקו :) ) במתנה והכל היה תלוי בו וגם אז הוא הצליח לפשל

סמל אישי של משתמש
aniyodea

שליחה על ידי aniyodea »

מה פתאום. היה פער 60 נק ואלישע הפסיד 30 בגלל קפאוןוחילופים מהבית

אתה יודע כמה סילופים של האמת קראתי פה?

מספרים פה שאוהדי חיפה אמרו שאלישע מאמן חלש ולקח אליפויות בגלל חולשת הליגה.
זה מצחיק
אליפות בלי מאמן- אמרו על רוני לוי
לשום איחלו סרטן ברגל
לגרנט איחלו שישתה את השתן של צופית
וכו וכו וכו
אבל העיקר לרשום שהם אמרו שאלישע מאמן חלש

סמל אישי של משתמש
aniyodea

שליחה על ידי aniyodea »

דור
אתה לא מצליח להבין מה שמסבירים לך פה?
היה 12 הפרש שקוזז לשש בלי שום קשר לתוצאות במגרש
ברור שלהפסיד את האליפות בסוף אותה עונה זה אקט
לוזרי
אבל אתה יודע מה זה להיות ווינר, להיות ווינר זה לבוא עונהאחכ ולעשות אליפות! על אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה, של הפועל תא

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

aniyodea כתב:מה פתאום. היה פער 60 נק ואלישע הפסיד 30 בגלל קפאוןוחילופים מהבית

אתה יודע כמה סילופים של האמת קראתי פה?

מספרים פה שאוהדי חיפה אמרו שאלישע מאמן חלש ולקח אליפויות בגלל חולשת הליגה.
זה מצחיק
אליפות בלי מאמן- אמרו על רוני לוי
לשום איחלו סרטן ברגל
לגרנט איחלו שישתה את השתן של צופית
וכו וכו וכו
אבל העיקר לרשום שהם אמרו שאלישע מאמן חלש
אני אגיד לך את האמת? אני לפני שלוש שנים אמרתי לחברים שלי אוהדי מכבי חיפה בדיוק את מה שאתה אומר והם אמרו לי חכה תראה. עברו שלוש שנים והבנתי בדיוק על מה הם מדברים.
הוא לא מאמן חלש אלא מאמן מצויין אבל עד גבול מסויים, אין לו את האקסטרות הוא לא האיש שייקח אותנו עוד רמה למעלה ובשל כך אנחנו נפרדים ממנו אחרי שעזר לנו להתקדם ואין ספק שבמידה ובכר ייקח אליפות אנחנו נזכור חלק ממנה לאלישע שהניח את היסודות.
בפורום הזה אתה תשמע 90% מהאנשים שיגידו לך את אותו דבר אבל לצערי זה לא מייצג את כלל הקהל ורובו המוחלט ישרוק בוז לאלישע, זה הטבע של הקהל הישראלי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

aniyodea כתב:דור
אתה לא מצליח להבין מה שמסבירים לך פה?
היה 12 הפרש שקוזז לשש בלי שום קשר לתוצאות במגרש
ברור שלהפסיד את האליפות בסוף אותה עונה זה אקט
לוזרי
אבל אתה יודע מה זה להיות ווינר, להיות ווינר זה לבוא עונהאחכ ולעשות אליפות! על אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה, של הפועל תא
לדעתי אם היה שקט בהפועל תל אביב בעונה שאחרי האליפות הייתה נשארת אצלה. אבל פה אנחנו חלוקים.
אני לא מסוגל לכנות ״ווינר״ מאמן שהפסיד 5 (או 6?) גמרים בקריירה שלו מבלי לנצח אחד.
אני לא מסוגל לכנות ״ווינר״ מאמן שהפסיד במשחק האחרון מול בלומפילד מלא ירוקים את האליפות.
אני לא מסוגל לכנות ״ווינר״ מאמן ששלוש שנים ברציפות מתרסק עם הקבוצה שלו.
מצטער, כנראה שההגדרה שלנו לווינר היא שונה

עריכה: לגבי פער השיא עוד תוכל לתקן אותי, הקיזוז הופעל בוודאות כשהפער הוא 6 נקודות אחרי התיקו בדרבי החיפאי. בסך הכל 3 נקודות אבודות

שלח תגובה