על מה אתה מדבר?רק אתמול קרויף רמז בפירוש שפאקו לא ימשיך. 3 ימים לפני הגמר!ואני לא מדבר על הפניות שנעשו לכמה מאמנים זרים..איפה כל אבירי הצדק בעניין הזה?maor20094 כתב:רוני לוי חתם במכבי חיפה כשבלבול עוד מאמן ונשארו 2 משחקים לסוף העונה ומאבק על אירופה.
ועכשיו אני פאקינג שואל לכל הפרשני קקה.
למה אף אחד לא כתב על זה ? תשובה ברורה.
תקשורת יקרה
Re: תקשורת יקרה
במילה אחת, שוביניזם!CrazyRed7 כתב: על מה אתה מדבר?רק אתמול קרויף רמז בפירוש שפאקו לא ימשיך. 3 ימים לפני הגמר!ואני לא מדבר על הפניות שנעשו לכמה מאמנים זרים..איפה כל אבירי הצדק בעניין הזה?
(או שלאלישע יש הרבה לוביסטים...)
אגב גם שום מילה על זה שברק בכר פוטר פתאום!( גם בזה אלונה אשמה כנראה...)
הכי מצחיק שהוא אוהד שרוף של מכבי נתניהCrazyRed7 כתב: צביקה נעים מאוכזב מאלונה ברקת..אוי אוי אוי..מה נעשה?איך נחיה עכשיו?אלונה בטח לא מסוגלת לצאת מהבית
עוד כלומניק שלא עשה כלום בחייו חושב את עצמו גאון הדור.
לא על משהו.. ואולי אני אפילו קצת בור..
מיזה לכל הרוחות רז נעים?!
מיזה לכל הרוחות רז נעים?!
כרגיל כאילו אתמול לא הספיק לנו...התקשורת חוגגת דורסת רומסת ונהנית להשפיל אותנו עד עפר...מתחיל בטור בynet שכותרתו "תשתחוו" וממשיך בפרימו האפס. מה שבטוח, אני לא הולך להקשיב היום לאופירה\יורם\ברקו שרק חיכו לנו בפינה. נמאס
אל תקרא אחי, אני לא נכנס לאף אתר ספורט בשבוע הקרובmatanred כתב:כרגיל כאילו אתמול לא הספיק לנו...התקשורת חוגגת דורסת רומסת ונהנית להשפיל אותנו עד עפר...מתחיל בטור בynet שכותרתו "תשתחוו" וממשיך בפרימו האפס. מה שבטוח, אני לא הולך להקשיב היום לאופירה\יורם\ברקו שרק חיכו לנו בפינה. נמאס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
איפה יש טור שהכותרת שלו היא תשתחוו ?matanred כתב:כרגיל כאילו אתמול לא הספיק לנו...התקשורת חוגגת דורסת רומסת ונהנית להשפיל אותנו עד עפר...מתחיל בטור בynet שכותרתו "תשתחוו" וממשיך בפרימו האפס. מה שבטוח, אני לא הולך להקשיב היום לאופירה\יורם\ברקו שרק חיכו לנו בפינה. נמאס
גלגלץ וערוץ 1Totti כתב: אל תקרא אחי, אני לא נכנס לאף אתר ספורט בשבוע הקרוב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני פשוט החלטתי להתעלם מכל הכתבות שקשורות לגמר הגביע ומעללות את מכבי ואני מחפש כתבות נטו על הקבוצה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אדום בלב בנשמהההה כתב: איפה יש טור שהכותרת שלו היא תשתחוו ?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
בסדר אין פה שום ירידה או הקנטה כלפינו .. הוא כותב שם מאיפה הכותרת ..matanred כתב:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הרווחנו את זה ביושר,שלא תבואו בטענות לתקשורת,אלה ל11 הקוקסינלים שעלו אתמול
ביום שנתייחס לנהג אוטובוס קו 5 מר משה פרימו, תדע שבאמת אבדה תקוותנו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
בדיוק מאותה סיבה צריך להתעלם מתקשורת הספורט בארץ