Totti כתב:
אני לא רואה שהחולצה הקבועה בהרכב משפיעה על זהבי או אפילו לא על סוארס
לא מתאים לך טוטי.
אתה אמור להבין בניגוד לכמה ילדים פה שלא כל שחקן מתנהג ומתנהל באותה הצורה.
ויותר חשוב - לא מתאים לך בכלל לפתוח פוסט כזה לפני גמר גביע. שחרר אחינו עד יום רביעי. שום דבר לא חשוב עד אז. אנחנו מתרחקים מהמטרה כך.
izguy83 כתב:
לא מתאים לך טוטי.
אתה אמור להבין בניגוד לכמה ילדים פה שלא כל שחקן מתנהג ומתנהל באותה הצורה.
ויותר חשוב - לא מתאים לך בכלל לפתוח פוסט כזה לפני גמר גביע. שחרר אחינו עד יום רביעי. שום דבר לא חשוב עד אז. אנחנו מתרחקים מהמטרה כך.
גם לא מתאים לי שהשחקנים שנסעתי בשבילם עונה שלמה לכל חור בארץ ירקו לי(ולעוד אלפים) בפנים בצורה שכזו.
אבל אשחרר, אתה צודק
Totti כתב:
גם לא מתאים לי שהשחקנים שנסעתי בשבילם עונה שלמה לכל חור בארץ ירקו לי(ולעוד אלפים) בפנים בצורה שכזו.
אבל אשחרר, אתה צודק
תאמין לי שאני עם אותן תחושות בדיוק. אמנם לא הייתי אתמול, אבל הייתי בבזיונות לא פחות גדולים העונה (סכנין לדוגמא היה משחק יותר גרוע מאתמול).
עדין, זה לא הזמן.
ובחייאת, אם הבחור ישים שער נצחול בגמר גם תדבר ככה?
izguy83 כתב:
תאמין לי שאני עם אותן תחושות בדיוק. אמנם לא הייתי אתמול, אבל הייתי בבזיונות לא פחות גדולים העונה (סכנין לדוגמא היה משחק יותר גרוע מאתמול).
עדין, זה לא הזמן.
ובחייאת, אם הבחור ישים שער נצחול בגמר גם תדבר ככה?
תרשה לי להגיב במקומו.
התשובה היא חד משמעית כן.
לא שופטים שחקן על סמך משחק אחד אלא על סמך עונה שלמה.
הגישה של אוגו רעה מאוד ושום דבר לא ישנה את זה.
שאלה על אותו משקל: אם ננצח את מכבי 3-0 בגמר אז צריך להשאיר את אלישע?
תנוחו. אוגו לא כזה בעייתי כמו שאתם עושים ממנו.
פלט כמה שטויות לעיתונאי..קורה..אין מה להיתפס על זה
יש לנו את המשחק הכי חשוב שלנו בעשור האחרון..בואו נתמקד בו
CrazyRed7 כתב:תנוחו. אוגו לא כזה בעייתי כמו שאתם עושים ממנו.
פלט כמה שטויות לעיתונאי..קורה..אין מה להיתפס על זה
יש לנו את המשחק הכי חשוב שלנו בעשור האחרון..בואו נתמקד בו
להשתולל כשמחליפים אותך כדי שלא תקבל צהוב שיגרום להיעדרות ממשחק מול מכבי, להיות על סף תגרה עם הקפטן שלך באמצע משחק.
לא מדובר פה רק בכמה מילים שפלט לזריהן בסיטואציה מאוד רגישה וקריטית.
אתם מדברים על בעייתי כאילו אנחנו דנים בקיצור שליש בכלא. סך הכל צריך ליישר אותו קצת, גדולים בהרבה ממנו עושים דברים כאלו על בסיס קבוע ומבחינת אנשים זה צבעוני
באלוטלי שלקן ענק- ראש של מטאטא.
לא כל שחקן אפשר לסדר לו את הראש ולא כל שחקן עם כישרון חייב להשאיר אותו כי יש לו כזה.
אם ג'ון למד הפעם את הלקח (והיה נראה שהוא דיי נלחץ מתגובת הקהל) מה טוב, אם לא אני מצטרף לשאר לחבריי וולקאם.
דבר חשוב נוסף שאפשר ללמוד מהמקרה של ג'ון זה שהאוהדים הבהירו חד משמעית אנחנו כולנו מאחוריי אלונה, אל תבדקו אותנו, אל תנסו אותנו, לכם ורק לכם יש מה להפסיד, חוץ מאליה אף אחד לא חסין.
אני מת עליו, השחקן הכי אירופאי בהפועל באר שבע, יכול לשחק בכל ליגה באירופה.
זה שהוא ראש כרוב עוד יותר גורם לי לאהוב אותו, שונא להפסיד, קילר באמצע. זה תכונות שצריך בקבוצה הזאת, לוחמים שאכפת להם.
[quote="ForeverRed"]
תרשה לי להגיב במקומו.
התשובה היא חד משמעית כן.
לא שופטים שחקן על סמך משחק אחד אלא על סמך עונה שלמה.
הגישה של אוגו רעה מאוד ושום דבר לא ישנה את זה.
שאלה על אותו משקל: אם ננצח את מכבי 3-0 בגמר אז צריך להשאיר את אלישע?[/quote]
זה הענין. שאתם עושים מזה הרבה יותר ממה שזה באמת.
אי אפשר לצפות מכל אחד שיתנהג כמו ברדה או בוזגלו.
צריך לטפל בבחור, אין ספק.
אבל מכאן ועד לזרוק אותו???
שים לב לכותרת הטופיק. נסחפתם.
מילא היה מדובר באיזה אייל שן. הבחור אמוציונלי ועדין לא התבגר. בשנה שעברה היה פה שחקן בית שעשה דבר חמור הרבה יותר (החרים אימון) ולא ראיתי שאף אחד הציע לשלוח אותו הביתה.
אז כן, גם לנו כאוהדים מותר לקשקש ולהיות אמוציונליים. ועדין, תנשמו אויר. אין ברירה אחרת בשבוע כזה.
אוגו שחקן אדיר.
הבעיה במוח. צריך לסדר לו אותו.
בשום אופן לא לחתוך ולא לאפשר לו לעבור לקבוצה אחרת.
רוצה לעבור? אחלה, לדפוק מחיר שחרור בשמיים. יביא כסף? הרווחנו, לא יביא? גם כן הרווחנו.
דיברתי היום עם אוהד מכבי, הוא אומר שהם שומעים שמועות חזקות מאוד שאוגו סגור אצלם.
אם זה נכון, אנחנו צריכים לקחת אותם לבית הדין באופא ולאנוס אותם על חוסר הבושה והמחשבה שהליגה שייכת להם והם מעל החוק. להזכירכם אסור לנהל מו"מ מול שחקן עם חוזה לפני קבלת הסכמה מהקבוצה שלו.
אגב, לפי ההתנהגות של השחקן אני לא אתפלא.
מקווה שאני טועה.
dardasmiley כתב:דיברתי היום עם אוהד מכבי, הוא אומר שהם שומעים שמועות חזקות מאוד שאוגו סגור אצלם.
אם זה נכון, אנחנו צריכים לקחת אותם לבית הדין באופא ולאנוס אותם על חוסר הבושה והמחשבה שהליגה שייכת להם והם מעל החוק. להזכירכם אסור לנהל מו"מ מול שחקן עם חוזה לפני קבלת הסכמה מהקבוצה שלו.
אגב, לפי ההתנהגות של השחקן אני לא אתפלא.
מקווה שאני טועה.