תקשורת יקרה
- ForeverRed
Re: תקשורת יקרה
מקווה רק שלא יחליט להיות חסיד אומות עולם ויודיע שהוא יוצא לחופש.
כבר לא אהיה מופתע מכלום.
כבר לא אהיה מופתע מכלום.
הוא רעב מת להצליח. ובארץForeverRed כתב:מקווה רק שלא יחליט להיות חסיד אומות עולם ויודיע שהוא יוצא לחופש.
כבר לא אהיה מופתע מכלום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קשה לי להאמין שהוא לא יהיה כאן.
לא אומר שהוא לא יהיה פה מידיעה,
אומר תחושה אישית, לדעתי אלונה לקחה צעד אחורה ממנו אחרי כל הבלאגן שהיה בתקשורת.
( בנינו
תמיד חלמתי על צוות זר וטוב ) .
אומר תחושה אישית, לדעתי אלונה לקחה צעד אחורה ממנו אחרי כל הבלאגן שהיה בתקשורת.
( בנינו

דבר אחד אנחנו לא לוקחים בחשבון- אם ברגע כל כך חשוב השחקנים עושים עוונטות על ההחלטה על החלפת המאמן, מה יהיה שנה הבאה כשהוא ימונה? מקווה שלא יעשו לו כיפה אדומה
- ForeverRed
תגיד לי מה זה פה גנון?eitam כתב:דבר אחד אנחנו לא לוקחים בחשבון- אם ברגע כל כך חשוב השחקנים עושים עוונטות על ההחלטה על החלפת המאמן, מה יהיה שנה הבאה כשהוא ימונה? מקווה שלא יעשו לו כיפה אדומה
לא רואה את זה קורה.
תגיד, אתה לא רואה מה קורה?
גנון זה כאן!
גנון זה כאן!
מי ששמע את איזי, ואללה היה לי ריספקט לבנאדם הזה אבל הוא יותר מידי מרגיש שאנשים חייבים לו.
הגיע הזמן שהוא והקבוצה שלו יעלמו ממפת הכדורגל הישראלי.
הגיע הזמן שהוא והקבוצה שלו יעלמו ממפת הכדורגל הישראלי.
המניות של בכר ירדו לדעתי. אולי יהיה אפשר לשים מעליו מנג'ר
אחרי שעוד פרטים בסיפור הזה נחשפים, הייתי מצפה מכל העיתונאי *** האלו להתנצל בפני אלונה על כל הרפש שהוציאו עליה בשלושה ימים האחרונים, כולל ברקוביץ,קופמן וחבריהם. לאט לאט מתברר מה שכולנו ידענו, ששירצקי הצדיק לא כזה צדיק כמו שכולם תיארו אותו ואלונה היחידה שהייתה בסדר בסיפור הזה (אולי חוץ מהתזמון) אבל גם על זה היא לא צריכה לקבל כזה רפש שהיא קיבלה בשלושה ימים האחרונים
חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי,יתנצלו אלק.blueman כתב:אחרי שעוד פרטים בסיפור הזה נחשפים, הייתי מצפה מכל העיתונאי *** האלו להתנצל בפני אלונה על כל הרפש שהוציאו עליה בשלושה ימים האחרונים, כולל ברקוביץ,קופמן וחבריהם. לאט לאט מתברר מה שכולנו ידענו, ששירצקי הצדיק לא כזה צדיק כמו שכולם תיארו אותו ואלונה היחידה שהייתה בסדר בסיפור הזה (אולי חוץ מהתזמון) אבל גם על זה היא לא צריכה לקבל כזה רפש שהיא קיבלה בשלושה ימים האחרונים
הכל הם יעשו חוץ מלהתנצל ולמען האמת היא לא צריכה מהם כלום שיעזבו אותנו ואותה בשקט.
אתמול הוכח מעל לכל ספק ששרצקי הוא בן אדם לא נורמלי.
עדיין לא הבנתי מה הקשר לזה שהוא קבע לו את ההרכבים,או שלא היה לו מה לאכול.
איזה ירידה גועלית.
אני יודע שאין סיכוי שיתנצלו, אני אומר מה הייתי מצפה מעיתונאי שמכבד את עצמו. וכן באמת אין קשר בין קביעת הרכבים,לא היה לו מה לאכול ולסיפור הזה.אדום זקן כתב: חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי,יתנצלו אלק.
הכל הם יעשו חוץ מלהתנצל ולמען האמת היא לא צריכה מהם כלום שיעזבו אותנו ואותה בשקט.
אתמול הוכח מעל לכל ספק ששרצקי הוא בן אדם לא נורמלי.
עדיין לא הבנתי מה הקשר לזה שהוא קבע לו את ההרכבים,או שלא היה לו מה לאכול.
איזה ירידה גועלית.
איזי ממשיך לצאת קטן ולהשפיל את בכר, האם נשמע על זה משהו מעיתונאי החצר? כנראה שלא
עמיר פלג קוטל את אלונה ynet sport
אלישע הילד חרא הזה מפוצץ קשרים בתקשורת , לא מסוגלים לסבול את זה שהוא פוטר.azb852 כתב:עמיר פלג קוטל את אלונה ynet sport
רק על זה אני מתבאס שחבל שלא נתנה לו קיק ולבכר לאמן בגמר.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite