מנויים לאיצטרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: כרטיסים לגמר ומנויים

שליחה על ידי YallaHapoel »

dor69 כתב: אז שלא יקרא לעצמו אוהד
אם ה׳ היה נותן לי שקל על כל שבת כזאת הייתי מביא את רונאלדו מהכסף שהיה מצטבר
אף אחד לא מינה אותך להגדיר אוהדים.
היה לך שקל אחד כי גם שחטפנו תבוסות בעבר ישענו שמה לעשות אנחנו לא טובים מספיק אבל כזאת שביתה איטלקית עוד לא הייתה!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

YallaHapoel כתב: אף אחד לא מינה אותך להגדיר אוהדים.
היה לך שקל אחד כי גם שחטפנו תבוסות בעבר ישענו שמה לעשות אנחנו לא טובים מספיק אבל כזאת שביתה איטלקית עוד לא הייתה!
אחי אתה כנראה נסער מאוד מהמשחק...שביתה איטלקית? אל תגזים... לא חטפנו עשירייה...

היכולת הזו זו היכולת שלנו +- בכל המשחקים האחרונים, ובערך מתחילת הסיבוב השני, רק שבדר"כ בוסרמיל יותר הולך לנו, או שאנחנו נהנים מטעויות כאלה ואחרות / מצבים נייחים מועטים כדי לגרד נקודות במשחקי חוץ.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אדום בלב בנשמהההה כתב: אחי אתה כנראה נסער מאוד מהמשחק...שביתה איטלקית? אל תגזים... לא חטפנו עשירייה...

היכולת הזו זו היכולת שלנו +- בכל המשחקים האחרונים, ובערך מתחילת הסיבוב השני, רק שבדר"כ בוסרמיל יותר הולך לנו, או שאנחנו נהנים מטעויות כאלה ואחרות / מצבים נייחים מועטים כדי לגרד נקודות במשחקי חוץ.
אם רק תגיד לי שראית היום על המגרש 11 חברה שלהוטים ושחשוב להם לנצח היום אני אשתוק.

סמל אישי של משתמש
The red one

YallaHapoel כתב: אם רק תגיד לי שראית היום על המגרש 11 חברה שלהוטים ושחשוב להם לנצח היום אני אשתוק.
כן אבל ראיתי את זה גם בלא-מעט משחקים (בעיקר משחקי חוץ) אחרונים שלנו. זה לא משהו שהיה בלעדי למשחק הזה, רק התוצאה השתנתה, כי היום חיפה הגיעה דורסנית וחוסר מזל/ריכוז בהגנה (טעויות קשות של אג'ידה בראשון וסורז ברביעי) הביאו לכזו תוצאה.

אבל מפה ועד ל"מבין מי שלא ירצה להגיע למשחק גמר גביע" בגלל 0-4? לא מסכים איתך. וברור לי שאף אחד מהאוהדים המסורים שנסעו היום לא חושב לעצמו "אין, אני לא אלך לגמר גביע". אלא אנשים (כמוך אני מניח) שנוסעים עם הקבוצה לכל חור, אז לגמר גביע לא יגיעו? באמת ..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

YallaHapoel כתב: אף אחד לא מינה אותך להגדיר אוהדים.
סע סע מפה כבר. אוהד אמיתי יהיה מאחורי הקבוצה שלו כמה שהוא יכול ולא ימכור כרטיס לגמר גביע/לא יגיע למשחק כי לא בזין שלו/ייצא דקה 65 מהאיצטדיון

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אדום בלב בנשמהההה כתב: כן אבל ראיתי את זה גם בלא-מעט משחקים (בעיקר משחקי חוץ) אחרונים שלנו. זה לא משהו שהיה בלעדי למשחק הזה, רק התוצאה השתנתה, כי היום חיפה הגיעה דורסנית וחוסר מזל/ריכוז בהגנה (טעויות קשות של אג'ידה בראשון וסורז ברביעי) הביאו לכזו תוצאה.

אבל מפה ועד ל"מבין מי שלא ירצה להגיע למשחק גמר גביע" בגלל 0-4? לא מסכים איתך. וברור לי שאף אחד מהאוהדים המסורים שנסעו היום לא חושב לעצמו "אין, אני לא אלך לגמר גביע". אלא אנשים (כמוך אני מניח) שנוסעים עם הקבוצה לכל חור, אז לגמר גביע לא יגיעו? באמת ..
תתפלא אבל להרבה אנשים היום נשבר באופן רשמי ואני לא מאשים אף אחד שיחליט לא להגיע.
לא מדובר פה על יכולת מדובר על קבוצה של שחקנים שפשוט לא אכפת להם.

סמל אישי של משתמש
The red one

YallaHapoel כתב: תתפלא אבל להרבה אנשים היום נשבר באופן רשמי ואני לא מאשים אף אחד שיחליט לא להגיע.
לא מדובר פה על יכולת מדובר על קבוצה של שחקנים שפשוט לא אכפת להם.
טוב, לא יודע מה להגיד לך.

אם אתה אומר שמה ששבר אוהדים שנסעו את כל הדרך הזו מב"ש זה המשחק הספציפי הזה וזה גורם להם לוותר על פאקינג גמר גביע(!!!!!!!!!) וזה בסדר מבחינתך, אז בסדר, נסכים שלא להסכים.

נסיעה טובה ובטוחה שתהיה.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

dor69 כתב: סע סע מפה כבר. אוהד אמיתי יהיה מאחורי הקבוצה שלו כמה שהוא יכול ולא ימכור כרטיס לגמר גביע/לא יגיע למשחק כי לא בז** שלו/ייצא דקה 65 מהאיצטדיון
בחיים שלי לא יצאתי מהאיצטדיון לפני שהשופט שרק אבל היום השחקנים פשוט השתינו עלינו בקשת. נראלך שאכפת להם שחטפנו היום רביעייה? אולי לחמישה מכל הסגל זה מזיז. את המשכורת שלהם הם יקבלו.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אדום בלב בנשמהההה כתב: טוב, לא יודע מה להגיד לך.

אם אתה אומר שמה ששבר אוהדים שנסעו את כל הדרך הזו מב"ש זה המשחק הספציפי הזה וזה גורם להם לוותר על פאקינג גמר גביע(!!!!!!!!!) וזה בסדר מבחינתך, אז בסדר, נסכים שלא להסכים.

נסיעה טובה ובטוחה שתהיה.
אני לא אומר שאנשים יגיעו או לא יגיעו, אני אהיה, עם זאת אני אומר שאני לא יכול לשפוט את מי שלא.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

YallaHapoel כתב: בחיים שלי לא יצאתי מהאיצטדיון לפני שהשופט שרק אבל היום השחקנים פשוט השתינו עלינו בקשת. נראלך שאכפת להם שחטפנו היום רביעייה? אולי לחמישה מכל הסגל זה מזיז. את המשכורת שלהם הם יקבלו.
לא דיברתי ספציפית עליך אלא על אלו שבאים למשחקים גדולים בלבד, מספסרים כרטיסים ובנוסף לכל במקום לעזור לנו להרים את הקבוצה הם מקללים ויוצאים מהאיצטדיון מוקדם (היו קללות ביציע על זה)

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

YallaHapoel כתב: הגעת היום?
ביום שתהיה ברבע מהמשחקים שהייתי, אחרי הפסד בגמר גביע, במשחקים בעילוט וסכנין ובעוד אלף חורים אחרים כשהיינו חמישים אוהדים בלחץ ואז באמת הרגשתי שמשתינים עליי בקשת תוכל לשאול אותי את השאלה הזאת.
אבל לשאלתך לא הייתי במשחק כי לא היה לי איך לנסוע, אבל זה בכלל לא רלוונטי כי חוץ מזה ועכו שהייתי בחול הייתי בכל משחק של ב"ש העונה .
וכן, אני אגיד לך שאם בנאדם מוותר על המשחק הכי חשוב של הקבוצה שלו בעשר שנים האחרונות כי הוא מרגיש פגוע מהפסד, מוזמן לא להגיע כי אין לו צורך באוהדים כאלה,
מאותה סיבה אני לא מתרגש מכל המנויים האלה שקונים עכשיו, כי אלה אוהדים מאותו הסוג.
אני לא אוהד של השחקנים האלה ואני יודע בלי שום צל של ספק שחוץ מברדה ועוד שניים שלושה את כל השאר מעניין רק הכסף,
אני אוהב את הקבוצה לא מעריץ של שחקנים, מעריצים של שחקנים יכולים ללכת לאהוד את ברצלונה וריאל.
אהבה לא נמדדת אחרי נצחונות.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: סע סע מפה כבר. אוהד אמיתי יהיה מאחורי הקבוצה שלו כמה שהוא יכול ולא ימכור כרטיס לגמר גביע/לא יגיע למשחק כי לא בז** שלו/ייצא דקה 65 מהאיצטדיון
דור, לא מתאימה לך תגובה כזו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב: דור, לא מתאימה לך תגובה כזו.
קורה לפעמים כשיש דברים שמעצבנים אותי. לא מאפיין

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: קורה לפעמים כשיש דברים שמעצבנים אותי. לא מאפיין
אכן לא מאפיין, לכן הגבתי כפי שהגבתי. יש כאלו שאני לא מופתע כשמגיבים כך, ולא הייתי מבזבז עליהם את המקלדת.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

טוב אחרי מעט עיכובים בשל חוסר בתזרים מזומנים, יש מנויי. איך שער 8 שורה 1?

שלח תגובה