מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
מישהו יודע מה המצב בשפע כרגע ?
בושה וחרפה זה המצב,גם שם וגם בוסרמיל.Tal_Hbs כתב:מישהו יודע מה המצב בשפע כרגע ?
איך יכול להיות שאחרי 5 ימי מכירות לא מפיקים לקחים?? לא מכינים עוד עמדות.
בוסרמיל אומרים לך שפותחים ב9 ובמקרה הטוב פתחו ברבע לעשר,תורים של אנשים,חום אימים,אפילו שמשייה לא שמו שם.
מארגון שעשה ב4 ימים רווח של 180,000 רק מעמלות אתה מצפה להרבה יותר,שלא לדבר על הטלפונים שלא עובדים שם כבר 4 ימים וסחבאק היה צריך להגיע ספיישל מהמרכז כדי לוודא שלא עוקצים לו את הכרטיס.
האמת אחי שאתמול אלונה הייתה במועדון ושמעה שיש מלא אוהדים בשמש אז היא שלחה מישנו שיילך לקנות ארטיקים ולחלק בתוריםאדום זקן כתב: בושה וחרפה זה המצב,גם שם וגם בוסרמיל.
איך יכול להיות שאחרי 5 ימי מכירות לא מפיקים לקחים?? לא מכינים עוד עמדות.
בוסרמיל אומרים לך שפותחים ב9 ובמקרה הטוב פתחו ברבע לעשר,תורים של אנשים,חום אימים,אפילו שמשייה לא שמו שם.
מארגון שעשה ב4 ימים רווח של 180,000 רק מעמלות אתה מצפה להרבה יותר,שלא לדבר על הטלפונים שלא עובדים שם כבר 4 ימים וסחבאק היה צריך להגיע ספיישל מהמרכז כדי לוודא שלא עוקצים לו את הכרטיס.
אין עליה..., אבל אולי במקום (או בנוסף ל) ארטיקים כדאי לפתוח עוד קופה, שתיים או חמש?dor69 כתב: האמת אחי שאתמול אלונה הייתה במועדון ושמעה שיש מלא אוהדים בשמש אז היא שלחה מישנו שיילך לקנות ארטיקים ולחלק בתורים
זה הקטע,שלא אלונה אמורה לעשות את זה,אלה החברה שמוכרת את הכרטיסים.dor69 כתב: האמת אחי שאתמול אלונה הייתה במועדון ושמעה שיש מלא אוהדים בשמש אז היא שלחה מישנו שיילך לקנות ארטיקים ולחלק בתורים
במקום שייתחסו לזה כמו אל הפנינג וחוויה,מה שזה אמור להיות,מתייחסים אלינו כלקוחות שבויים שאיו להם ברירה.
תאמין לי שאני מבין בשירות לקוחות לא מעט,מה שקורה כאן זה זלזול לקוחות ואגב אין לי חצי טענה למועדון זה לא התפקיד שלו,אלה של אותה חברה שעשתה ותעשה עד סופש הקרוב לא פחות מ200,000 שח רווח מעמלות.
יכלו להשקיע קצת יותר ולתת לקהל להנות מהסיטואציה הכיפית.
אבל אגב ככה הם כל משרדי הכרטיסים,כולם רודפי בצע.
מסכים איתכם חברים שלי רק ציינתי עובדה לזכותה של מלכתנו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תשכחו ששפע הפקות לא רגילים לזה ובניגוד ללונה טורס אני בטוח שהם יפיקו מסקנות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא רגילים???דר אדום בנשמה כתב:אל תשכחו ששפע הפקות לא רגילים לזה ובניגוד ללונה טורס אני בטוח שהם יפיקו מסקנות.
שיחפשו מקצוע אחר.
הם מקבלים יותר מדי כסף בשביל "לא להיות רגיל לזה"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תעשה לי טובה מה הקשר לכסף שהם מקבלים?אדום זקן כתב: לא רגילים???
שיחפשו מקצוע אחר.
הם מקבלים יותר מדי כסף בשביל "לא להיות רגיל לזה"
עד לפניי שנה הם מכרו כרטיסים לאירועים של מאות לא לאירוע של עשרות אלפים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוב אתה צודק.דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה מה הקשר לכסף שהם מקבלים?
עד לפניי שנה הם מכרו כרטיסים לאירועים של מאות לא לאירוע של עשרות אלפים.
מה יעזור להסביר לך?
רק החתמה של אלישע בתור סמנכ"ל שפע ושל מאירי סיני כקופאי בכיר יעזור להבין.אדום זקן כתב: טוב אתה צודק.
מה יעזור להסביר לך?
מה עם כרטיסים לרכבת? היום אני יודע שתהיה מכירה בוסרמיל מצד US בשעות 15:00-18:00. מה לגבי וסרמיליה? הם התחילו במכירה כבר?
- The red one
וסרמיליה? לרכבת?הפועלעולה כתב:מה עם כרטיסים לרכבת? היום אני יודע שתהיה מכירה בוסרמיל מצד US בשעות 15:00-18:00. מה לגבי וסרמיליה? הם התחילו במכירה כבר?
תצא רכבת אחת וא שתיים לא סגור על זה מטעם רדיו דרום, שUS מוכרים עבורה כרטיסים. אין לוסרמיליה רכבת משלה ..