יש 5 אלף מנויים השנה ו14 אלף כרטיסים נראה לי הגיוני שישארו כרטיסיםבאר שבעי באדום כתב:מה הסיכויים שישארו כרטיסים לגמר לאלו שאין להם מנויים ?
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מגיע עם פמלייה לא סתםאדום זקן כתב:טוב יאללה יש 5 מנויים במערבי,דר תיזהר אני מגיע.
עוד משהו שחשוב לציין חברים. עד כמה שאני יודע בחיפה למעט היציע של הקופים אסור לעמוד בכלל וחייבים לראות את המשחק בישיבה. לא יודע אם פה אבל לכמה אנשים זה מאוד יפריע (אבא שלי למשל לא יכול לראות משחק בישיבה)
שמע גם כולם מגיעים מהמרכז,אתה יודע מה זה לפגוש אותו אחרי שעתיים בפקקים??אביאל כתב: מגיע עם פמלייה לא סתם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למה? אתה מעניש אותי על זה שאני לא אוהב את אלישע?אדום זקן כתב:טוב יאללה יש 5 מנויים במערבי,דר תזהר אני מגיע.

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אל תשכח שיש גם כאלה שעשו מנוי עכשיו ולא היה להם לפני כן. אבל אני עדיין מאמין שיהיו כרטיסים.RoICah כתב: יש 5 אלף מנויים השנה ו14 אלף כרטיסים נראה לי הגיוני שישארו כרטיסים
איך אפשר לראות משחק בישיבה? רק דמיינתי את זה וקניתי לדרומי
תגידו יש מצב שנגמרו ההקצאות לכרטיס לגמר למי שקנה מנוי?
הזמנתי עכשיו לעוד חבר (תיזהר דר) ואין אפשרות לקנות כרטיס.
הזמנתי עכשיו לעוד חבר (תיזהר דר) ואין אפשרות לקנות כרטיס.
- The red one
מנפחים את עניין הדגלים ברשתות החברתיות כאילו יש לארגון מכונת נפנוף דגלים אוטומטית. בסה"כ 2-3 דגלים, שכמובן לא יונפו 90 דקות, כי אף בן אדם לא יכול לעשות את זה, ויתרכזו בגוש המעודד.
אגב מישהו העלה שם נקודה מעניינת - המחיר הנמוך עלול למשוך אליו הרבה אנשים שרוצים רק זול ולאו דווקא מעודדים.
אדום זקן הבנתי מוסרמיליה שכבר משעות הצהריים אין אפשרות לרכוש כרטיס לגמר דרך המנויי וזו בעיה בשפע ..
אגב מישהו העלה שם נקודה מעניינת - המחיר הנמוך עלול למשוך אליו הרבה אנשים שרוצים רק זול ולאו דווקא מעודדים.
אדום זקן הבנתי מוסרמיליה שכבר משעות הצהריים אין אפשרות לרכוש כרטיס לגמר דרך המנויי וזו בעיה בשפע ..
אני קניתי לשער 6 7, מזרחי באמצע וכמעט הכל מלא. היציעים האלה מכילים 1700 מקומות ישיבה. זה יפה
כל המזרחי ביחד(5 6 7 8) מכיל 5100 אם אני זוכר נכון.
המערבי 4300 (1 2 ותאים כסף וזהב)
הצפוני והדרומי 3200 כל אחד
סה"כ 15800
כל המזרחי ביחד(5 6 7 8) מכיל 5100 אם אני זוכר נכון.
המערבי 4300 (1 2 ותאים כסף וזהב)
הצפוני והדרומי 3200 כל אחד
סה"כ 15800
קודם כל תודה על התשובה.אדום בלב בנשמהההה כתב:מנפחים את עניין הדגלים ברשתות החברתיות כאילו יש לארגון מכונת נפנוף דגלים אוטומטית. בסה"כ 2-3 דגלים, שכמובן לא יונפו 90 דקות, כי אף בן אדם לא יכול לעשות את זה, ויתרכזו בגוש המעודד.
אבל לא יכול להיות, עשיתי הזמנה ב20:00 וקניתי כרטיס לגמר,עכשיו עשיתי עוד הזמנה וזה לא נותן.
השאלה היא אם מישהו רכש מנוי הוא יוכל להגיע לשפע ולקחת כרטיס?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן בהחלט, אם תבוא עם אישור ההזמנה לשפע שוק זה יהיה אפשרי.אדום זקן כתב: קודם כל תודה על התשובה.
אבל לא יכול להיות, עשיתי הזמנה ב20:00 וקניתי כרטיס לגמר,עכשיו עשיתי עוד הזמנה וזה לא נותן.
השאלה היא אם מישהו רכש מנוי הוא יוכל להגיע לשפע ולקחת כרטיס?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה שפע שוקדר אדום בנשמה כתב: כן בהחלט, אם תבוא עם אישור ההזמנה לשפע שוק זה יהיה אפשרי.

- ForeverRed
כל כך מבין אותך.yedidel כתב:איך אפשר לראות משחק בישיבה? רק דמיינתי את זה וקניתי לדרומי
החבר'ה שלי לא רוצים לקנות לדרומי אז אין לי הרבה ברירות.
אין לי מושג איך אני אמור להתמודד עם הישיבה הזאת.
אולי אקנה מנוי במיקום גבוה..
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
קניתי 2 כרטיסים לרכבת לי ולחברה , הפחד שלי הוא שלא ישאר כרטיסים למשחק עצמו במכירה שיוציאו לאוהדים בלי המנויים, או שיגבילו את זה לכרטיס לכל אוהד.
אני יכול להיות רגוע שכן ישארו כרטיסים ושאני לא יתקע עם כרטיסים לרכבת בלי כרטיסים למשחק? ההתנהלות עד עכשיו מאוד שכונתית מצד המועדון שלוקח את האוהדים שאין להם מנויים ומשרתים בצה״ל- כסוג ב׳ שרק במידה וישאר יוצאו אותם כרטיסים.
ביזיון !!
אני יכול להיות רגוע שכן ישארו כרטיסים ושאני לא יתקע עם כרטיסים לרכבת בלי כרטיסים למשחק? ההתנהלות עד עכשיו מאוד שכונתית מצד המועדון שלוקח את האוהדים שאין להם מנויים ומשרתים בצה״ל- כסוג ב׳ שרק במידה וישאר יוצאו אותם כרטיסים.
ביזיון !!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]