לכל שער 5
לכל שער 5
תשמעו בדרך כלל אני מפרגן לכם כי אתם עושים דברים מדהימים במגרש אבל היום הייתה לי הרגשה שהנה חזרנו להיות קהל מדהים בכך ששער 2 החזיר לכם בשירה "כל היציע עכשיו משתולל"
הכל היה נפלא עד שהתחלתם לעודד את המאמן שלנו,מה לעזעזל חשבתם לעצמכם?
אני מבין שהוא קנה אותכם בשיחות שניהלתם איתו אז אני רק מקווה שתמשיכו לעודד אותו שהוא יעשה דברים שלא נראים לכם,אל תהיו צבועים,אנחנו נמשיך לקלל אותו כי לפי דעתנו הוא לא מאמן מתאים לנו פה,הוא רוצה לחנך אותנו אז כנראה שאותכם הוא הצליח לחנך אבל אותנו בטוח שלא.
אותנו לא קונים בעליית ליגה ועל הדרך לזלזל באוהדים ולהגיד ש95 אחוז מהאוהדים הם בסדר ו5 אחוז הם הקומץ,אז אני יודע שאתם ה95 אחוז ואנחנו ה5 אחוז אבל וואלה אני לא שם עליו ולא מעניין אותי מה הוא חושב כי המאמן שלכם לוקח משהו ואני לא יודע מה.
אני כן נותן לכם כבוד אבל כנראה שגיא לוי הצליח להמריד אותכם נגדנו והנה עודדתם אותו,שאתם יודעים שאנחנו לא מעודדים אותו אז סבבה אתם תמשיכו לעודד ואני ימשיך לקלל ולהביע את דעתי ולקוות שהוא יילך מפה בסוף העונה.
יום טוב
הכל היה נפלא עד שהתחלתם לעודד את המאמן שלנו,מה לעזעזל חשבתם לעצמכם?
אני מבין שהוא קנה אותכם בשיחות שניהלתם איתו אז אני רק מקווה שתמשיכו לעודד אותו שהוא יעשה דברים שלא נראים לכם,אל תהיו צבועים,אנחנו נמשיך לקלל אותו כי לפי דעתנו הוא לא מאמן מתאים לנו פה,הוא רוצה לחנך אותנו אז כנראה שאותכם הוא הצליח לחנך אבל אותנו בטוח שלא.
אותנו לא קונים בעליית ליגה ועל הדרך לזלזל באוהדים ולהגיד ש95 אחוז מהאוהדים הם בסדר ו5 אחוז הם הקומץ,אז אני יודע שאתם ה95 אחוז ואנחנו ה5 אחוז אבל וואלה אני לא שם עליו ולא מעניין אותי מה הוא חושב כי המאמן שלכם לוקח משהו ואני לא יודע מה.
אני כן נותן לכם כבוד אבל כנראה שגיא לוי הצליח להמריד אותכם נגדנו והנה עודדתם אותו,שאתם יודעים שאנחנו לא מעודדים אותו אז סבבה אתם תמשיכו לעודד ואני ימשיך לקלל ולהביע את דעתי ולקוות שהוא יילך מפה בסוף העונה.
יום טוב

Re: לכל שער 5
חבר כשהתחלתי לקרוא את זה היה לי חיוך על השפתיים, אבלההמשך על הפנים.
אני מקווה שיבוא יום ותתבגר (כנראה ממרום גילך עוד לא הבנת) ותבין שאלימות (כן, גם מילולית) לא עוזרת ורק פוגעת.
רבאק עזוב כבר את המשחקי כבוד המפגרים האלו ותתרכז בקבוצה. זו הבעיה הכי גדולה שלכם שם בשמש של שער 2 אתם תמיד מתעסקים בחצי הכוס ריקה. טיפ לחיים, תאמין לי שהרבה יותר טוב ועוזר להתעסק בחצי הכוס המלאה.
שבת שלום והמשך שבוע אדום ונפלא.
אני מקווה שיבוא יום ותתבגר (כנראה ממרום גילך עוד לא הבנת) ותבין שאלימות (כן, גם מילולית) לא עוזרת ורק פוגעת.
רבאק עזוב כבר את המשחקי כבוד המפגרים האלו ותתרכז בקבוצה. זו הבעיה הכי גדולה שלכם שם בשמש של שער 2 אתם תמיד מתעסקים בחצי הכוס ריקה. טיפ לחיים, תאמין לי שהרבה יותר טוב ועוזר להתעסק בחצי הכוס המלאה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
במשפט אחד:
חבל שגיא לוי עדיין לא הצליח לחנך אותך ואת ה 40 אנשים שעדיין מתנהלים כמו הפועל "זינו" באר שבע.
חבל שגיא לוי עדיין לא הצליח לחנך אותך ואת ה 40 אנשים שעדיין מתנהלים כמו הפועל "זינו" באר שבע.
גיא לוי יילך
ואז תקללו את המאמן הבא וזה לא משנה מי זה יהיה
תמיד תמצאו משהו שלילי אצלו.
רונן,אתה יודע טוב מאוד שכאן מאמנים הם מלכים ליום אחד
2 הפסדים ושוב פעם אמא של גיא לוי על הגרדום.
אל תיקח קשה את העידוד,אלו בדיוק אותם אנשים שצעקו גיא לוי בן ****
מיציע ליציע במשחק מול ר"ג לפניי חודש וחצי..
וגיא טעה גם באחוזים
אני חושב שזה יותר 70-30 ולא 95-5.
ואז תקללו את המאמן הבא וזה לא משנה מי זה יהיה
תמיד תמצאו משהו שלילי אצלו.
רונן,אתה יודע טוב מאוד שכאן מאמנים הם מלכים ליום אחד
2 הפסדים ושוב פעם אמא של גיא לוי על הגרדום.
אל תיקח קשה את העידוד,אלו בדיוק אותם אנשים שצעקו גיא לוי בן ****
מיציע ליציע במשחק מול ר"ג לפניי חודש וחצי..
וגיא טעה גם באחוזים
אני חושב שזה יותר 70-30 ולא 95-5.
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
הפתיע אותי הקריאות האלה היום.
אבל לפי דעתי מגיע לו.
אני תומך בו מתחילת העונה, למרות שהיו דברים שנראו לי קצת מוזרים, הוא מוכיח את עצמו.
אני מאוד מקווה שהוא יישאר ואוהדי שער 2 ילמדו להתמודד
אבל לפי דעתי מגיע לו.
אני תומך בו מתחילת העונה, למרות שהיו דברים שנראו לי קצת מוזרים, הוא מוכיח את עצמו.
אני מאוד מקווה שהוא יישאר ואוהדי שער 2 ילמדו להתמודד
רוצים אצטדיון חדש!
אולי אתה איזה כוסית שלו אבל לא אני ולפני שהוא יצליח לחנך אותי אני יחנך כמה מהחברים שלך בשער 5 ואז נדבר.clark kent כתב:במשפט אחד:

שבת שלום יהיה לך אבל רק שתדע שזה כבר לא משחקי כבוד,בן אדם שמזלזל בל תזלזל בו בחזרה ובטוח שלא לעודד אותו אז הוא זילזל בהרבה אנשים אבל אולי שהוא יתחיל לזלזל גם בך אז תבין על מה אני מדבר.מוטי כתב:חבר כשהתחלתי לקרוא את זה היה לי חיוך על השפתיים, אבלההמשך על הפנים.
השמש של שער 2 תמיד תחמם אותי באושר מאשר לשבת בצל של שער 5 ולפני שאתה מדבר על משחקי כבוד תבדוק את עצמך ותבין שלא אני רב עם ארגון אוהדים אחר שבדיוק כמוך רוצה בהצלחת הקבוצה ועם עוד לא הבנת אני מדבר על הקאמלס

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
טוב בוא נחנך את אחד את השני, אני אחיה בכיף של שער חמש ואתה תחיה בבאסה של שער שתיים.רונן כהן כתב: אולי אתה איזה כוסית שלו אבל לא אני ולפני שהוא יצליח לחנך אותי אני יחנך כמה מהחברים שלך בשער 5 ואז נדבר.
שבת שלום גבר גבר, ונפגש בשמחות

רונן...תרגע, תנשום,תחשוב רגע על זה ש- גם שמבטיחים את העליה משהו לא טוב? למה לא להנות מהרגע? לא יכול להנות? מה הסיפור? עזוב את המאמן, אני אישית בעדו מתחילת העונה, אוקיי? מותר לי לעודד אותו? לך מותר לקלל, זה כבר הבנו אבל לעודד אותו אסור? תהנה, גיא לוי העלה אותך ליגה לליגה של הגדולים ולא ממקום 5 כמו שתמיד ניגנתם על הקטע, הוא יקח השנה אליפות! ואז מה תגיד? 'הוא לא מתאים'...כן? מי כן מתאים? סתיו אלימלך? נו באמת...תתקדם, אל תשאר בשנות ה80 יש לך יותר מדי אינטיליגנציה מכדי להתקע בקטע הזה, תפרגן למאמן, הוא עשה מה ש10 מאמנים ב5 שנים לא עשו, מגיעה לו מילה טובה אפילו אם הוא לא בא בשבילך אישית אלא בא בגלל אלונה.
לא מאוחר להתנצל, אני מבטיח לך שהוא לא נוטר טינה ויסלח לך.
לא מאוחר להתנצל, אני מבטיח לך שהוא לא נוטר טינה ויסלח לך.
רונן הפעם לכלכת אחי. עזוב, זה באמת לא הזמן והמקום למשחקי כבוד. צריך לדפדף
ולהמשיך להלאה. תיקח את הדברים החיוביים והיו הרבה כאלה (כמו שיתוף הפעולה בין השערים).
רצוי שכולנו (גם התומכים בגיא) נוריד פרופיל ונתחיל להתעסק בקבוצה ופחות במאמן.
ולהמשיך להלאה. תיקח את הדברים החיוביים והיו הרבה כאלה (כמו שיתוף הפעולה בין השערים).
- ליאור עזרא
אמן!אריק כתב:רונן הפעם לכלכת אחי. עזוב, זה באמת לא הזמן והמקום למשחקי כבוד. צריך לדפדף
השת"פ הזה באמת היה מדהים..
צריך לשמר אותו ולהמשיך איתו
רוצים אצטדיון חדש!
אריק אין לי בעיה ואני ואתה יודעים שעם יש מישהו שרצה לעשות שינוי בשער 2 זה אני,אבל אני לא מבין איך אתם מסוגלים לעודד אותו ולכל אלה שאומרים שתמכו בו מהתחלה איפה הייתם לפני חודש וחצי שכל האיצטדיון קילל אותו?
אז גם קראתם לו?
אין ספק שהיום השיתוף פעולה בין השערים הוציא את אחד הדברים היפים ביותר שראיתי במגרש הזה והשיתוף פעולה תמיד יהיה וזה לזכותכם יאמר,אבל אני לא משחק משחקי כבוד או משהו כזה גיא לוי נכשל בלשונו הרבה פעמים וזילזל בהרבה אנשים אז אין מה לעשות יד לוחצת יד וזה מה שאני חושב וזה מה שאני עושה,יעשה וימשיך לעשות.
לעודד ולשתף פעולה איתכם אני מבטיח שתמיד שתצטרכו עזרה אז בכיף ואריק שרן בעזרת השם יהיה שחקן של הפועל אני מתחייב לעודד אותו,"הקומץ יהיה אחריו" חחח
אז גם קראתם לו?
אין ספק שהיום השיתוף פעולה בין השערים הוציא את אחד הדברים היפים ביותר שראיתי במגרש הזה והשיתוף פעולה תמיד יהיה וזה לזכותכם יאמר,אבל אני לא משחק משחקי כבוד או משהו כזה גיא לוי נכשל בלשונו הרבה פעמים וזילזל בהרבה אנשים אז אין מה לעשות יד לוחצת יד וזה מה שאני חושב וזה מה שאני עושה,יעשה וימשיך לעשות.
לעודד ולשתף פעולה איתכם אני מבטיח שתמיד שתצטרכו עזרה אז בכיף ואריק שרן בעזרת השם יהיה שחקן של הפועל אני מתחייב לעודד אותו,"הקומץ יהיה אחריו" חחח

- ליאור עזרא
רונן, לפני חודש וחצי לא קיללתי את גיא לוי.
לפני חודש וחצי מול ר"ג פשוט לא היה מה לעשות נגד הקריאות האלה.
וזה עזר במשהו? כאילו, זה הניב תוצאות כלשהן ??
לפני חודש וחצי מול ר"ג פשוט לא היה מה לעשות נגד הקריאות האלה.
וזה עזר במשהו? כאילו, זה הניב תוצאות כלשהן ??
רוצים אצטדיון חדש!
אהבתי אחי. בקשר לגיא לוי אני חייב לומר שהקריאות לעברו היו בלהט הרגע ובאותה סיטואציה זה היה נדרש.רונן כהן כתב:לעודד ולשתף פעולה איתכם אני מבטיח שתמיד שתצטרכו עזרה אז בכיף ואריק שרן בעזרת השם יהיה שחקן של הפועל אני מתחייב לעודד אותו,"הקומץ יהיה אחריו" חחח
דבר נוסף, שער 5 כבר מזמן לא שער 5 של פעם, הדיעות בו מגוונות הרבה יותר ואין אחידות כמו שהיתה בעבר
לכן אני מציע שפעם הבאה תתייחס ספציפית ל-"גוש המעודד" ולא לכולם כי לאחרונה יש הרבה זרעים חולים בשער 5.
אני חושב שהמפתח לניצחון גם היום,גם נגד עכו וגם ברעננה היה שהקהל לא ירד על הקבוצה גם בדקות ששיחקה גרוע.
אני מעולם לא הרגשתי זילזול של גיא לוי, אתם בוחרים להיעלב זה מה שאני חושב.
הרי רונן, כמה בן אדם יכול לספוג, אני אם היו מקללים אותי (וזה לא סתם קללות, אלו קללות קשות ביותר) ככה מטווח קצר
כשאני נכנס למנהרה או בדרך לרכב אז או שהייתי מגיב איכשהו, או מקלל בחזרה או מוריד סטירה, וזה גם מה שאתה היית
עושה רונן, אז הוא מאמן וזה לא מכובד מצידו לקלל ובטח שלא להוריד סטירה, אז הוא מגיב ואומר דברים,
זה הטבע שלנו, שלוחצים עלינו אנחנו מתגוננים וגם תוקפים בחזרה- ככה נוצרנו בני האדם.
תנו להינות, הקבוצה עושה עליה ועדיין אין סחף של קהל אחריה כמו בעליה הראשונה, אז בשלב הזה
בערך היו באים מינימום 8 אלף ויותר - אולי ננסה לשפר את זה?
שכל בן אדם יתאמץ להביא איתו עוד שני אנשים שלא באו עד עכשיו העונה, תחשבו על זה.
הרי רונן, כמה בן אדם יכול לספוג, אני אם היו מקללים אותי (וזה לא סתם קללות, אלו קללות קשות ביותר) ככה מטווח קצר
כשאני נכנס למנהרה או בדרך לרכב אז או שהייתי מגיב איכשהו, או מקלל בחזרה או מוריד סטירה, וזה גם מה שאתה היית
עושה רונן, אז הוא מאמן וזה לא מכובד מצידו לקלל ובטח שלא להוריד סטירה, אז הוא מגיב ואומר דברים,
זה הטבע שלנו, שלוחצים עלינו אנחנו מתגוננים וגם תוקפים בחזרה- ככה נוצרנו בני האדם.
תנו להינות, הקבוצה עושה עליה ועדיין אין סחף של קהל אחריה כמו בעליה הראשונה, אז בשלב הזה
בערך היו באים מינימום 8 אלף ויותר - אולי ננסה לשפר את זה?
שכל בן אדם יתאמץ להביא איתו עוד שני אנשים שלא באו עד עכשיו העונה, תחשבו על זה.