מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: אני בן 32. אני בטוח שהייתי ביותר משחקים ממך. בלי לזלזל חלילה. אז אני יודע מי זאת הפועל ב"ש.
גיא לוי אימן כבר בכמה קבוצות לפני שהגיע אלינו. בליגה הבכירה. וגם עלה ליגה עם צפרירים חולון.

אתה משווה את הלחץ והציפיות שהיו לרוני לוי בחיפה? את הציפיות שהיו לקלינגר במכבי? אתה משווה את באר שבע לשתי הקבוצות אולי הבכירות בכדורגל הישראלי??

שמע, ביקשת דוגמאות למאמנים חסרי ניסיון שהצליחו במאבקי אליפות. רשמתי לך. אתה עדיין מתעקש משום מה למצוא מה לא בסדר.
אתה יכול פשוט לרשום שאתה לא מאמין באופיר חיים או לא מאמין במאמנים חסרי ניסיון וזהו.
לא מזלזל בך,אפילו להיפך.
וכן אני לא מאמין שמקום כמו ב"ש יכול להכיל על עצמו מאמן לא מוכח,הלוואי שאני טועה,ההיסטוריה מוכיחה שלא.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

יכול להיות שאתה צודק.
אבל לפי השנים האחרונות עושה רושם שגם למאמן עם קבלות אין חיים קלים בב"ש ;-)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: תן לי אחד בבקשה,אבל לקבוצה שמתיימרת לקחת אליפות כן?
פפ גווארדיולה. קבוצה מספיק גדולה ולחוצה בשבילך?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
פפ גווארדיולה. קבוצה מספיק גדולה ולחוצה בשבילך?
אתה בסהכ מרים להנחתה,לך לאחת ההודעות הקודמות שלי ותראה מה רשמתי,שהשלם גדול מחלקיו אתה יכול לעשות מה שבא לך,שיש אגנדה,תפיסה וראייה לטווח ארוך ולא רדיפה אחרי תארים,אז אין בעיה,עובדתית באותה ברצלונה שאתה מדבר עליה,תמיד מעדיפים מישהו שבא מתוך המערכת,כי שם מגיל הילדים ועד הבוגרים עובדים על אותה שיטה.
ברצלונה אנחנו לא וכנראה לא נהיה,אז בוא נתמקד בהפועל ב"ש ובקהל אוהדיה שלחוץ כמו טמפון אקסארה לארג.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אתה בסהכ מרים להנחתה,לך לאחת ההודעות הקודמות שלי ותראה מה רשמתי,שהשלם גדול מחלקיו אתה יכול לעשות מה שבא לך,שיש אגנדה,תפיסה וראייה לטווח ארוך ולא רדיפה אחרי תארים,אז אין בעיה,עובדתית באותה ברצלונה שאתה מדבר עליה,תמיד מעדיפים מישהו שבא מתוך המערכת,כי שם מגיל הילדים ועד הבוגרים עובדים על אותה שיטה.
ברצלונה אנחנו לא וכנראה לא נהיה,אז בוא נתמקד בהפועל ב"ש ובקהל אוהדיה שלחוץ כמו טמפון אקסארה לארג.
אני הייתי שמח להיות זבוב על הקיר בראיון עבודה של אופיר חיים אצל אלונה. לשמוע אם יש לו תוכנית עבודה להציג, אם יש לו רעיונות וחידושים לקידום הקבוצה מבחינה מקצועית. לשמוע בעיקר אם יש בו משהו שונה מהשכונה הישראלית הרגילה.
יכול להיות שהוא לא שונה. אבל המדד לדעתי צריך להיות אותם דברים שהוא יציג או לא יציג, ופחות כמות התארים שהביא.

מה אנחנו מחפשים הרי? חדשנות, מאמן שיכול להתעלות מעל הבינוניות הישראלית- הן מבחינת האימונים והן מבחינה טקטית, מאמן לומד, מאמן שמביא איתו רעיונות חדשים, ראייה לטווח ארוך, מאמן שמבין שהכדורגל מתקדם ושכדי להתעלות מעל הליגה הזו צריך להתקדם איתו, מאמן שיעבוד וידבר על כדורגל ולא רק על לחימה ואגרסיביות.

אלישע, כמו גם זקני השבט למיניהם (קשטן, שום) לא עונים על ההגדרה הזו- הם מאמנים מקובעים ומיושנים שנשארו מאחור. בכר אולי כן, רב"ש לדעתי מאוד מקובע. הישראלים היחידים שלדעתי קרובים להגדרה הזו הם גוטמן ורוני לוי, ושניהם לא רלוונטיים כנראה.

חלק גדול מהקבוצות המצליחות והחדשניות בעשור האחרון הובלו ע"י מאמנים צעירים שהביאו איתם רעיונות חדשים. פפ, קלופ, סימאונה, רוג'רס, מוריניו. כולם הגיעו מהצלחות בקבוצות קטנות. בישראל רוני לוי עשה דבר דומה עם מכבי חיפה. תקדימים לא חסר.

בשביל להתמודד עם מכבי אנחנו צריכים צוות מקצועי, בראשות מאמן כמובן, שיכולים להיות "לא ישראלים", בחשיבה, בלמידה ובמקצוענות שלהם. ברדה לדעתי עתיד להיות כזה, אופיר חיים אולי גם. בגלל זה אני רק מציע, לא אומר שזה ה-פתרון, אבל שווה לשבת איתו, לשמוע אותו, להתרשם אם יש בו משהו שונה. טפו טפו כרגע נראה שהוא די כישרוני, ולגבי היכולת שלו להוביל בפן המנטלי אין לאף אחד מאיתנו ספק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ובלי קשר, אם נמשיך לפחד מהלחץ וממה הקהל יעשה ויגיד, זה ישתק אותנו ולא ייתן לנו להתקדם. בשביל להתמודד באמת עם מכבי צריל לפרוץ דרך כמו שהם פרצו, ובשביל להיות פורץ דרך אתה לא יכול ללכת על בטוח ולפחד מהשינוי.

במכבי לא חששו מהתגובה של הקהל אם פרויקט ג'ורדי היה נכשל? כנראה שכן, אבל הם מספיק האמינו בדרך שלהם כדי לא לתת לזה להפריע להם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

קצת משעשע שאנשים מעלים כאן את השם אופיר חיים ומדברים עליו ברצינות כאילו לואיס אנריקה מועמד.
עוד יותר מצחיק זה שכשעלו כאן שמות כמו סילבס ובנאדו, התגובות הנלוות היו "אין ניסיון", " באים להתגלח לנו על הזקן".

אופיר חיים היה שחקן אדיר במונחים של הפועל באר שבע, הוא מאמן אלמוני שהצעיד קבוצת נוער לזכיה בגביע.
לסילבס ובנאדו יותר ניסיון ממנו, הראשון כמאמן ראשי של קבוצה קטנה בעונה נהדרת ולשני הן כמאמן נוער והן כמאמן בוגרים במכבי חיפה, מועדון גדול משלנו לכל הדעות. בנאדו אגב, גם שחקן גדול ומעוטר מאופיר, שראה דבר או שניים בכדורגל הישראלי.

אם אתם טוענים טענות מקצועיות גרידא, אז עד הסוף. אם בנאדו וסילבס לא מתאימים(והם לא בעיניי), אז אופיר חיים מתאים עוד פחות. זה שהוא היה שחקן במועדון ומחובר היטב לקהל לא יחסוך ממנו את הקללות אחרי 2-3 הפסדים, תשאלו את ראובן עטר, סמל וכוכב ענק שנזרק ממועדון נעוריו בלי אף אמפטיה, גם לא מקהל אוהדיו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:קצת משעשע שאנשים מעלים כאן את השם אופיר חיים ומדברים עליו ברצינות כאילו לואיס אנריקה מועמד.
עוד יותר מצחיק זה שכשעלו כאן שמות כמו סילבס ובנאדו, התגובות הנלוות היו "אין ניסיון", " באים להתגלח לנו על הזקן".

אופיר חיים היה שחקן אדיר במונחים של הפועל באר שבע, הוא מאמן אלמוני שהצעיד קבוצת נוער לזכיה בגביע.
לסילבס ובנאדו יותר ניסיון ממנו, הראשון כמאמן ראשי של קבוצה קטנה בעונה נהדרת ולשני הן כמאמן נוער והן כמאמן בוגרים במכבי חיפה, מועדון גדול משלנו לכל הדעות. בנאדו אגב, גם שחקן גדול ומעוטר מאופיר, שראה דבר או שניים בכדורגל הישראלי.

אם אתם טוענים טענות מקצועיות גרידא, אז עד הסוף. אם בנאדו וסילבס לא מתאימים(והם לא בעיניי), אז אופיר חיים מתאים עוד פחות. זה שהוא היה שחקן במועדון ומחובר היטב לקהל לא יחסוך ממנו את הקללות אחרי 2-3 הפסדים, תשאלו את ראובן עטר, סמל וכוכב ענק שנזרק ממועדון נעוריו בלי אף אמפטיה, גם לא מקהל אוהדיו.
צודק במאה אחוז.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:קצת משעשע שאנשים מעלים כאן את השם אופיר חיים ומדברים עליו ברצינות כאילו לואיס אנריקה מועמד.

+1

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

רק שבנאדו היה כישלון חרוץ במכבי חיפה, שכחת לציין את זה.

בסך הכל הצעתי לבדוק אם הבן אדם מציע משהו שונה, שיטות עבודה שונות, חזון שונה, או שהוא עוד מאמן ישראלי עם אמביציה והתלהבות.
לא אמרתי שזה בהכרח האדם המתאים ושאין סיכון בזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:רק שבנאדו היה כישלון חרוץ במכבי חיפה, שכחת לציין את זה.

בסך הכל הצעתי לבדוק אם הבן אדם מציע משהו שונה, שיטות עבודה שונות, חזון שונה, או שהוא עוד מאמן ישראלי עם אמביציה והתלהבות.
לא אמרתי שזה בהכרח האדם המתאים ושאין סיכון בזה.
כישלון זה יחסי.
חצי עונה ראשונה מהסרטים, בשניה נפילה.
זה לא אומר שצריך לגמור לו את הקרירה.

אגב מאמנים, אני מאוד אוהב את אוחנה. לא הצליח כמאמן, בעיקר בגלל קבוצות חלשות שקיבל. כמי שגדל על הפועל באר שבע אפרורית ואימץ את בית"ר כמועדון שני, אלי אוחנה הוא אליל מבחינתי.
בעיניי, אוחנה הוא פספוס גדול כמאמן עד כה, יש לו את כל מה שדרוש כדי להצליח ואם כבר "הימורים" אני הולך עליו.
יש לפחות 2 קטגוריות שאני יכול להבטיח בהן הצלחה מראש- התמודדות עם אגו וכוכבים והתאמה לסגנון הקהל והלחץ סביב המועדון.

משוחד, לא אובייקטיבי, רוצה את אוחנה.

נ.ב-
מליקסון וארבייטמן עשו את צעדיהם הראשונים בקרירה המקצוענית תחתיו

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: כישלון זה יחסי.

אגב מאמנים, אני מאוד אוהב את אוחנה. לא הצליח כמאמן, בעיקר בגלל קבוצות חלשות שקיבל. כמי שגדל על הפועל באר שבע אפרורית ואימץ את בית"ר כמועדון שני, אלי אוחנה הוא אליל מבחינתי.
בעיניי, אוחנה הוא פספוס גדול כמאמן עד כה, יש לו את כל מה שדרוש כדי להצליח ואם כבר "הימורים" אני הולך עליו.
יש לפחות 2 קטגוריות שאני יכול להבטיח בהן הצלחה מראש- התמודדות עם אגו וכוכבים והתאמה לסגנון הקהל והלחץ סביב המועדון.

נ.ב-
קבוצות חלשות?? היה לו סגל מדהים בכפ"ס והוא הצליח איכשהו לרדת ליגה.

רק לשמוע את הפרשנות שלו ולהבין כמה אין לו מושג.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

האהבה מעוורת אתכם.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: כישלון זה יחסי.

נ.ב-

כבר עדיף שאלישע ישאר...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
קבוצות חלשות?? היה לו סגל מדהים בכפ"ס והוא הצליח איכשהו לרדת ליגה.

רק לשמוע את הפרשנות שלו ולהבין כמה אין לו מושג.
בכפר סבא ספציפית משהו אחר לגמרי הסריח.
שנתיים אחר כך אותו סירחון לקח אליפות.

שלח תגובה