מה יש לראות השבוע?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מה יש לראות השבוע?
תגידו אתם רציניים? הבעיה של השחקנים חוץ ממוסא טראבין זה לא היכולת כי אם הכושר הפלקלי שלהם, אתם רואים את ההבדל בין הכושר הגופני של מכבי תל אביב בנוער לבין זה שלנו.
יש לנו שחקנים לא רעים, בראל חג'ג', יונתן אליאס, דן ביטון, רן רובין גם הבלם מור, ואל קרנוואי.
לא סתם יש לקבוצה 43 נקודות.
נכון יש עוד הרבה מה לשפר במחלקה אבל יש שיפור ואי אפשר להכחיש את זה.
יש לנו שחקנים לא רעים, בראל חג'ג', יונתן אליאס, דן ביטון, רן רובין גם הבלם מור, ואל קרנוואי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כרגיל את לא מבין את נושא השיח ועונה בפולניות ודרמטיות שכל כך מאפיינת אותך.דר אדום בנשמה כתב:תגידו אתם רציניים? הבעיה של השחקנים חוץ ממוסא טראבין זה לא היכולת כי אם הכושר הפלקלי שלהם, אתם רואים את ההבדל בין הכושר הגופני של מכבי תל אביב בנוער לבין זה שלנו.
אף אחד לא אמר שאין שיפור, אין חומר לבוגרים, גם אם יאספו 98 נקודות. אל תבלבל את המוח על כושר גופני ותזרוק כאן שמות לאוויר, אין כאן ויכוח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחח משחק הזייה, ילדים בני 6 שרים 10 דקות רצוף "יאללה לזיין את מכבי" מבלי שאף אחד מצטרף אליהם, מחצית שנייה אולי שיחקו בטוטאל רבע שעה, שופט שמותח את השריר ואלוהים יודע איך מכבי לא כבשו
בסך הכל רואים את פערי הרמות בינינו ובינם גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טקטית, ההגנה שלנו ממש לא מתואמת והיו המון פעמים שחתכו לנו את קו ההגנה עם כדורי עומק בגלל שמישהו שבר את הנבדל.
דן ביטון ואל קרנוואי הכי הרשימו, גם רז רחמים הציל אותנו כמה פעמים.
בסך הכל נהניתי, אני אשתדל עכשיו לבוא ליותר משחקים.
בסך הכל רואים את פערי הרמות בינינו ובינם גם מבחינה פיזית וגם מבחינה טקטית, ההגנה שלנו ממש לא מתואמת והיו המון פעמים שחתכו לנו את קו ההגנה עם כדורי עומק בגלל שמישהו שבר את הנבדל.
דן ביטון ואל קרנוואי הכי הרשימו, גם רז רחמים הציל אותנו כמה פעמים.
בסך הכל נהניתי, אני אשתדל עכשיו לבוא ליותר משחקים.
- The red one
מסכים טוטי.Totti כתב: כרגיל את לא מבין את נושא השיח ועונה בפולניות ודרמטיות שכל כך מאפיינת אותך.
אף אחד לא אמר שאין שיפור, אין חומר לבוגרים, גם אם יאספו 98 נקודות. אל תבלבל את המוח על כושר גופני ותזרוק כאן שמות לאוויר, אין כאן ויכוח.
לא שאני עוקב אחרי קבוצת הנוער ומגיע לכל משחק ומשחק שלהם, אבל כן רואה בכל הזדמנות שיש בטלוויזיה והעונה כן קפצתי לוסרמיל לצפות פעם אחת במשחק שלא שודר. אין מישהו שבולט מעל כולם (חוץ מדן ביטון שיש לו מצביים נייחים בין הטובים בליגה אבל לא יותר מזה) וגם מאנשיםם שכן בתוך המחלקה, אף אחד מהשמות לא מוזכר כפוטנציאל גדול.
נוכחנו לגלות כי גם שחקנים שכן מוזכרים כפוטנציאל (יוסף אבו לאבן חירר רשתות בכל אחת מהשנתונים שלו כולל בנוער) כמעט ולא ממשים אותו.
לצערי ולצער כולנו, מהנוער לא תבוא הישועה. אולי משנתוני 2000+, למרות שזה גם לא נראה באופק.
אדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים טוטי.
לא שאני עוקב אחרי קבוצת הנוער ומגיע לכל משחק ומשחק שלהם, אבל כן רואה בכל הזדמנות שיש בטלוויזיה והעונה כן קפצתי לוסרמיל לצפות פעם אחת במשחק שלא שודר. אין מישהו שבולט מעל כולם (חוץ מדן ביטון שיש לו מצביים נייחים בין הטובים בליגה אבל לא יותר מזה) וגם מאנשיםם שכן בתוך המחלקה, אף אחד מהשמות לא מוזכר כפוטנציאל גדול.
נוכחנו לגלות כי גם שחקנים שכן מוזכרים כפוטנציאל (יוסף אבו לאבן חירר רשתות בכל אחת מהשנתונים שלו כולל בנוער) כמעט ולא ממשים אותו.
לצערי ולצער כולנו, מהנוער לא תבוא הישועה. אולי משנתוני 2000+, למרות שזה גם לא נראה באופק.
שטויות במיץ עגבניות.
יש שחקנים בנוער שיכולים בכיף להשתלב בסגל שלנו לעונות הבאות, לא מדבר איתך יהלום כמו בניון(למרות שגם הוא לא פיזי כמו שתרצו) אבל שחקנים כמו ז'ינו, טוויטו, חביביאן ואבו לאבן(שבאמת איכזב, כי נתנו לו הרבה הזדמנויות במיוחד כשדובב היה פצוע והוא לא ניצל את זה) שיהיו חלק מהרוטציה ואפילו ימכרו בהרבה כסף לחול.
מי? אלקרנוואי טכני ממש, וכשחקן התקפי לא ראיתי כאלו יכולות כדרור הרבה זמן בנוער. דן ביטון קשר נהדר, החופשיות, המיקום ההגנתי, המסירות- יש לו גם פוטנציאל. בהגנה לא ראיתי משהו מיוחד אבל למען האמת לא שמתי את העין על זה. השוער רז רחמים בהחלט יוכל להיות שוער שני ואם ירשים גם ראשון בעתיד.
שימו לב גם שהשנתון שכן השתלב היה בליגה 2 הרבה זמן, ואילו עכשיו הם מחזיקים טוב גבוה בליגה הראשונה. אני מסכים איתך שאף אחד מהשחקנים לא דובר כשחקן גדול, אך אז לא אומר שאין עתיד בפניהם, ואם יתנו להם הזדמנויות-מי ידע, אולי הם יממשו אותם ונראה אותם ברוטציה ואפילו בהרכב. לא סתם שיתוף שחקני נוער ומקומיים נבחר מקום 3 בסקר ענקי של רצון האוהדים (אחרי תארים וניצחונות, וסגנון משחק התקפי/יפה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יש שחקנים מצוינים העונה בנוער, לא לשכוח שרובם צעירים מאוד, עונה הבאה הם אפילו ישחקו טוב יותר.

ד"א, הנוער ישחקו באיצטדיון החדש בעונה הבאה?
- דר אדום בנשמה
ישחקו במגרשים ליד ומדיי פעם גם באצטדיון החדש.הפועלעולה כתב:ד"א, הנוער ישחקו באיצטדיון החדש בעונה הבאה?
עם ההתלהבות שיש מהאצטדיון כולם יחנכו אותו, אפילו הפועל באר שבע בכדורסל בליגה א' (אמן)הפועלעולה כתב:ד"א, הנוער ישחקו באיצטדיון החדש בעונה הבאה?
- דר אדום בנשמה
התכוונת ליגה ארצית/לאומית...shovalb9 כתב:
עם ההתלהבות שיש מהאצטדיון כולם יחנכו אותו, אפילו הפועל באר שבע בכדורסל בליגה א' (אמן)
שישתלבו בכיף במכבי/מ.ס/צעירי/שמשון באר שבע. אנחנו רוצים קבוצה הישגית, זה לא חוג.shovalb9 כתב:
שטויות במיץ עגבניות.
יש שחקנים בנוער שיכולים בכיף להשתלב בסגל שלנו לעונות הבאות, לא מדבר איתך יהלום כמו בניון(למרות שגם הוא לא פיזי כמו שתרצו) אבל שחקנים כמו ז'ינו, טוויטו, חביביאן ואבו לאבן(שבאמת איכזב, כי נתנו לו הרבה הזדמנויות במיוחד כשדובב היה פצוע והוא לא ניצל את זה) שיהיו חלק מהרוטציה ואפילו ימכרו בהרבה כסף לחול.
מי? אלקרנוואי טכני ממש, וכשחקן התקפי לא ראיתי כאלו יכולות כדרור הרבה זמן בנוער. דן ביטון קשר נהדר, החופשיות, המיקום ההגנתי, המסירות- יש לו גם פוטנציאל. בהגנה לא ראיתי משהו מיוחד אבל למען האמת לא שמתי את העין על זה. השוער רז רחמים בהחלט יוכל להיות שוער שני ואם ירשים גם ראשון בעתיד.
שימו לב גם שהשנתון שכן השתלב היה בליגה 2 הרבה זמן, ואילו עכשיו הם מחזיקים טוב גבוה בליגה הראשונה. אני מסכים איתך שאף אחד מהשחקנים לא דובר כשחקן גדול, אך אז לא אומר שאין עתיד בפניהם, ואם יתנו להם הזדמנויות-מי ידע, אולי הם יממשו אותם ונראה אותם ברוטציה ואפילו בהרכב. לא סתם שיתוף שחקני נוער ומקומיים נבחר מקום 3 בסקר ענקי של רצון האוהדים (אחרי תארים וניצחונות, וסגנון משחק התקפי/יפה)
אם יוכיחו את עצמם, וולקאם.
ניצחנו בפוקס. לא יעזור כלום המנטליות של העיר הזאת לא תשתנה.
אסור יהיה מישהו במערך המקצועי/ ניהולי בכל האגודה הזו שנולד בהפועל באר שבע, עד שנצמיח מנטליות חדשה, שתתחיל מילדים ב' ועד לבוגרים.
אסור יהיה מישהו במערך המקצועי/ ניהולי בכל האגודה הזו שנולד בהפועל באר שבע, עד שנצמיח מנטליות חדשה, שתתחיל מילדים ב' ועד לבוגרים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

Totti כתב: שישתלבו בכיף במכבי/מ.ס/צעירי/שמשון באר שבע. אנחנו רוצים קבוצה הישגית, זה לא חוג.
אם יוכיחו את עצמם, וולקאם.
בחייך, גם אם הכישרון הכי עולה של מי שציינת יפציץ, תשמע על זה? הם צריכים חשיפה איכותית, אצלנו. כל מי שזרקת לכלבים לא הצליח, ויש לזה סיבה. לעומת זאת שחקנים שנתת להם הזדמנויות למרות שנחשבו לפצועים/לא מוכרים עלו והיום הם מפתח. אין מה לעשות צריך לקחת סיכונים, ואני מעדיף לשתף ילד בן 18 דקה 70 כשהמשחק יחסית גמור מאשר שכיר בן 29 כשהעתיד אחריו. אם תסתכל על זה כלכלית, זה מיטיב איתנו כשצריך אותם בשביל להרחיב ולהשלים את הסגל.
אתה מריץ כאן את אגנדת הנוער ושחקני הבית ואני מאוד מכבד את זה, אבל אנחנו לא בימי הליגה הלאומית שהיה לשחקנים לא מלוטשים או מספיק מוכשרים מקום.shovalb9 כתב:
בחייך, גם אם הכישרון הכי עולה של מי שציינת יפציץ, תשמע על זה? הם צריכים חשיפה איכותית, אצלנו. כל מי שזרקת לכלבים לא הצליח, ויש לזה סיבה. לעומת זאת שחקנים שנתת להם הזדמנויות למרות שנחשבו לפצועים/לא מוכרים עלו והיום הם מפתח. אין מה לעשות צריך לקחת סיכונים, ואני מעדיף לשתף ילד בן 18 דקה 70 כשהמשחק יחסית גמור מאשר שכיר בן 29 כשהעתיד אחריו. אם תסתכל על זה כלכלית, זה מיטיב איתנו כשצריך אותם בשביל להרחיב ולהשלים את הסגל.
אם "מקום" מבחינתך זה להיות השחקן ה-25 בסגל, אז אחלה, אבל כמחליפים? לא ולא.
בזמן שמכבי מעלה מהספסל את יצחקי/פריצה/בן חיים, אנחנו נעלה את אבו לאבן ודן ביטון? למה? כי הם נולדו בסורוקה?
שוב לא הבנת אותי אז בוא אני אחדד את זה.Totti כתב: אתה מריץ כאן את אגנדת הנוער ושחקני הבית ואני מאוד מכבד את זה, אבל אנחנו לא בימי הליגה הלאומית שהיה לשחקנים לא מלוטשים או מספיק מוכשרים מקום.
אם "מקום" מבחינתך זה להיות השחקן ה-25 בסגל, אז אחלה, אבל כמחליפים? לא ולא.
בזמן שמכבי מעלה מהספסל את יצחקי/פריצה/בן חיים, אנחנו נעלה את אבו לאבן ודן ביטון? למה? כי הם נולדו בסורוקה?
כן אני בעד שחקני נוער אבל לא בכל מחיר, ומאותה סיבה גם ציינתי 3 שחקנים שאני רוצה שישולבו מהשנתון הזה ולא כל הקבוצה. שים לב שפעם אחר פעם הדגשתי כשחקני סגל ומשלימים, כמו מי? טוויטו, כמחליף לדוידזאדה הוא דוגמה מצוינת. שחקן נוער שהוכיח את עצמו בנוער ומקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בבוגרים, כשחקן מוכח יותר מוצב לפניו ברוטציה. אתה מעדיף שנהיה כמו במכבי חיפה וששמואל שיימן השכיר, שעלה הרבה כסף יהיה מחליף? שים לב גם שאנחנו קבוצה עולה ומבוססת כספית רק על אלונה. לכן, כדי להקל על המצב, שילוב שחקני נוער בסגל הרחב, המנויים באצטדיון החדש,מכירה של שחקנים עולים לחול(ברור שנמצא להם מחליף), וכספים מתחרויות (מיקום בליגה, השתתפות באירופה) יבססו אותנו וכך אם יקרה מצב למרות שאף אחד לא רוצה שאלונה תעזוב, אז נהיה מוכנים לכך.
סטיתי קצת מהנושא, אך דן ביטון יקבל הזדמנות בבוגרים כי הוכיח את עצמו בנוער, ומדיניות המועדון תומכת בכך. שלא יהיה לך ספק, אני חושב שהם צריכים לקבל דקות בזמנים המתים של המשחק, כשאתה מוביל 3-0 בדקה 70, שחקן נוער יטרוף את הדשא במטרה להוכיח את עצמו, וזה מוכח.