האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:
זה מאוד פשוט לשנות את זה, בואו נוכיח את הכח הצרכני שלנו, נכריז חרם בשיתוף עם עמודי האוהדים והארגון ותראה איך בשבועיים הבחור מתקפל ומוכר במחירים ריאליים, אין דבר חזק יותר מכוח צרכני.
מנסים לעשות את זה כבר כל העונה בעמוד פייסבוק מסויים. לא ממש הולך להם. זה יותר מחרם צרכני, זה הצרכים של האדם.

אתה עושה טיול של 4-5 שעות במקרה הטוב ו8-10 שעות במקרה הרע, איך תעביר שעתיים של לצעוק להתעצבן לקפוץ בלי להיות צמא או רעב ? וזה לא שהמחירים בדרך (אלונית, יילו) יותר טובים! הרבה יותר יקרים.
מה שכן, אם וסרמיליה אוו האולטרה סאות' יקחו את זה על עצמם, את מחירי משחקי הבית בהחלט אפשר להוריד. אם אני לא טועה הפועל ירושלים בכדורסל עשו את זה לא מזמן. 3-4 משחקם הם לא קנו באולם שלהם, והופ המחירים ירדו בחצי.

בכל מקרה, "קולה בלי גזים ב10 שקל" זה לא בלעדי לנו. זה אצל כולם. עד שלא יגיע איזה חרם צרכני של כלל ארגוני האוהדים בארץ, זה לא ישתנה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מנסים לעשות את זה כבר כל העונה בעמוד פייסבוק מסויים. לא ממש הולך להם. זה יותר מחרם צרכני, זה הצרכים של האדם.

אתה עושה טיול של 4-5 שעות במקרה הטוב ו8-10 שעות במקרה הרע, איך תעביר שעתיים של לצעוק להתעצבן לקפוץ בלי להיות צמא או רעב ? וזה לא שהמחירים בדרך (אלונית, יילו) יותר טובים! הרבה יותר יקרים.
מה שכן, אם וסרמיליה אוו האולטרה סאות' יקחו את זה על עצמם, את מחירי משחקי הבית בהחלט אפשר להוריד. אם אני לא טועה הפועל ירושלים בכדורסל עשו את זה לא מזמן. 3-4 משחקם הם לא קנו באולם שלהם, והופ המחירים ירדו בחצי.

בכל מקרה, "קולה בלי גזים ב10 שקל" זה לא בלעדי לנו. זה אצל כולם. עד שלא יגיע איזה חרם צרכני של כלל ארגוני האוהדים בארץ, זה לא ישתנה.
האמת שדיברתי דווקא על חנניה וחבריו.. מעדיף לשנות במקום שאני כל שבועיים בו לפניי שאני דואג לשאר האצטדיונים.

סמל אישי של משתמש
The red one

אז זה בהחלט אפשרי. רק לא יודע אם יהיה בראש מעייתוניו של ארגון האוהדים/וסרמיליה בתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז זה בהחלט אפשרי. רק לא יודע אם יהיה בראש מעייתוניו של ארגון האוהדים/וסרמיליה בתחילת העונה.
אם כך אז עצוב מאוד, הם קיימים אך ורק בשביל אוהדי הפועל באר שבע

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: אם כך אז עצוב מאוד, הם קיימים אך ורק בשביל אוהדי הפועל באר שבע
כן אבל נראה לי שבמעבר של האצטדיון החדש יהיה להם דברים -טיפה- יותר חשובים להתעסק בהם.

אל תדאג, אחרי שסערת האצטדיון תרגע, והאנשים הנכונים יעבירו להם את הפרטים, מניח שיעשו עם זה משהו. אין סיבה שלא נהיה כמו אוהדי הפועל ירושלים (או שזה היה הפועל ת"א?)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedHell כתב:
זה מאוד פשוט לשנות את זה, בואו נוכיח את הכח הצרכני שלנו, נכריז חרם בשיתוף עם עמודי האוהדים והארגון ותראה איך בשבועיים הבחור מתקפל ומוכר במחירים ריאליים, אין דבר חזק יותר מכוח צרכני.
ביקרתי העונה בכל האיצטדיונים(מלבד דוחא) ולגבי המחירים, אפשר להגיד שיש אחידות יחסית בין כולם.
על האיכות אפשר להתווכח ואולי גם לקשור את זה לתשתיות במתקן, אבל המחיר גבוה בכל המגרשים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Totti כתב: ביקרתי העונה בכל האיצטדיונים(מלבד דוחא) ולגבי המחירים, אפשר להגיד שיש אחידות יחסית בין כולם.
על האיכות אפשר להתווכח ואולי גם לקשור את זה לתשתיות במתקן, אבל המחיר גבוה בכל המגרשים
המחיר גם זהה לכזה בים, בקולנוע, בתיאטרון או בקיצור בכל מקום בישראל שאין תחרות

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

רגע של תלונה אישית על מזנונים:
עוד לא הייתי באיצטדיון שהיה בו קולה זירו או דיאט קולה. אני יודעת שזה נשמע בכייני, אבל יש לי סכרת. אסור לי לשתות קולה. אסור לי לשתות טרופית. מילא זה - בהרבה איצטדיונים (כולל וסרמיל, לפעמים) פשוט נגמרים המים. במקרה כזה אין מה לשתות. בכלל. הייתי גם במקומות שביקשתי קולה זירו, דיאט או מים אמרו שאין ורק כשציינתי שאסור לי לשתות קולה נזכרו שבעצם יש להם. שלא לדבר על זה שכוס מים עולה 8 שקלים.

זהו, נרגעתי אפשר להמשיך.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

crazyred כתב:רגע של תלונה אישית על מזנונים:
עוד לא הייתי באיצטדיון שהיה בו קולה זירו או דיאט קולה. אני יודעת שזה נשמע בכייני, אבל יש לי סכרת. אסור לי לשתות קולה. אסור לי לשתות טרופית. מילא זה - בהרבה איצטדיונים (כולל וסרמיל, לפעמים) פשוט נגמרים המים. במקרה כזה אין מה לשתות. בכלל. הייתי גם במקומות שביקשתי קולה זירו, דיאט או מים אמרו שאין ורק כשציינתי שאסור לי לשתות קולה נזכרו שבעצם יש להם. שלא לדבר על זה שכוס מים עולה 8 שקלים.

זהו, נרגעתי אפשר להמשיך.
+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גם אין מיצים אחרים, חוץ מקולה וטרופיות, באירופה יש המון דברים ורק אצלנו באצטדיונים עדיין תקועים בשנות ה90 העליזות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

איצטדיון טרנר כתב:בדיוק !
בדקנו את נושא הדשא בסמי עופר בקפדנות וזה מה שהיה שם :
הם הכינו את התעלות ניקוז בחודש יולי , סידרו את כל השכבות של החול והאדמה המתאימה , בספטמבר החלו לזרוע את הדשא .
מבינים ? ספטמבר ! ממש לקראת ימים קרים ולקראת החורף , במיוחד שזה בצפון ויש כבר הרבה עננים בתקופה כזאת וגם ככה אין הרבה שמש בגלל הגג .
דשא שאין לו שמש , במיוחד בזריעתו הראשונה לא צומח , השורשים לא נקלטים באדמה ובגלל זה כיום אפשר לראות את הדשא נקרע אפילו מסתם ריצה עם פקקים בסמי עופר .
דשא לא צריך יותר מ-3-4 חודשים , אצלנו לא אמורה להיות בעיה מיוחדת .
לפי הבדיקה שלנו עם החברה הכלכלית הם דבקים בזה שלא יהיה עיכוב , כבר בתחילת אפריל יתחילו בזריעה .

הבניה הולכת להתקדם משמעותית עד לתחילת חודש מאי , אז יגיעו נציגי אופ"א לבדוק את האצטדיון ולאשר אותו במידה ויראו שנשארו רק דברים קטנים .
במידה ויראו כבר ירוק באדמה וידעו שיש עוד חודשיים עד ליולי (המשחקים באירופה) האצטדיון יאושר .
תאורה יש , נשאר רק לכוון אותה כך שהאור יפוזר שווה בשווה על כל חלקי המגרש .
אתמול היו באצטדיון מומחים של חברת PHILIPS מחו"ל שהגיעו לעזור בנושא .
רוב היציעים מוכנים לקראת הרכבת הכיסאות שתתבצע באפריל (לפי החברה הכלכלית ושוב זה הגיוני כדי להראות לנציגי אופ"א שהאצטדיון די גמור) .
ביציעים הפנימיים נשארו פינישים אחרונים , הרכבת אסלות (התאורה והמיזוג הושלמו) , התקנת המעברים לקהל בכניסה ליציעים .
דוכני המזון הושלמו , החשמל מוכן במלואו .
ביציע המערבי נשארו פינישים אחרונים בתא הכבוד וה-VIP , בקרוב יחלו באבזור היציע (כיסאות , שולחנות , מסעדה וכו') .
מקלחות כמעט וסיימו , דברים אחרונים כמו ברזים שצריך להשלים .
בתוך המגרש , ניתן לראות בתמונות שהעלנו אתמול , תחמו את איזור הדשא עד ליציע באבן מדרכה , בקרוב מאוד ישימו שם אבני אקרשטיין כמו בחיפה ושאר האצטדיונים (מרחק של 5 מטרים מהיציע ועד לדשא).

איזור שהחלו לעבוד עליו ומתקדמים איתו אך נשארה עבודה הוא איזור הקופות . ה-BOX הבולט שממוקם מחוץ ליציע הדרומי .

לסיכום , מירב העבודה שנשארה באצטדיון זה סגירות אחרונות , העבודה הגדולה והמשמעותית זה הדשא והכיסאות (כיסאות יורכבו במשך תקופה של שבועיים כבר בחודש הבא) .
בתקופה הקרובה נראה את סלילת הכבישים בחניות שכבר נבנו .

נשארו עוד 100 ימים עד למפעלים האירופים , ניתן לסיים את העבודות , ספק אם יגיעו כל האישורים אך לעונה הסדירה האצטדיון יהיה מוכן , אין סיבה שלא .
אתם מוזמנים להכנס לדף של האצטדיון ולראות איך השתנתה צורתו של האצטדיון בתקופה של 100 ימים (3 חודשים) .
5 מטרים בין היציע לדשא.. משום מה חשבתי שזה יהיה פחות,

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

גם אני חושב שחמישה מטרים זה קצת יותר מדי בשביל איצטדיון בסדר גודל כמו שלנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה יותר קרוב מהמרחק במושבה

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

תוך כדי המשחק של הנבחרת אני מסתכל על היציעים מאחורי
השערים , וואלה אם המרחק בין הדשא ליציע בטרנר הוא