האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
לדעתי לא צריך לעשות יציע עמידה שגם לפי מה שידוע לי לא חוקי על פי אופ"א, אבל אולי צריך לבקש שיביאו כיסאות כמו בוסרמיל שהם לא מתקפלים, משהו בסגנון הכיסאות שישימו רק שהם לא יהיו כיסאות מתקפלים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בדורטמונד יש יציע עמידה גברדר אדום בנשמה כתב:לדעתי לא צריך לעשות יציע עמידה שגם לפי מה שידוע לי לא חוקי על פי אופ"א, אבל אולי צריך לבקש שיביאו כיסאות כמו בוסרמיל שהם לא מתקפלים, משהו בסגנון הכיסאות שישימו רק שהם לא יהיו כיסאות מתקפלים.
אח שלי, אני לא מיושבי שער 6. אני כל משחק יושב בגוש ומחשיב עצמי מאלו שהכי חשוב להם לעודד אבל גם אני נקרע מהמחשבה שבשביל לעודד אני אצטרך לוותר על לראות את הקבוצה שלי. אתה יודע כמה גרונות אתה תפסיד ככה? אז 3200?אדום בלב בנשמהההה כתב: יתמלא, יתמלא. וכמו שכתבתי מי שלא מקובל עליו יש מספיק יציעים. לא יחזור אותו הסרט של שער 5.
- דר אדום בנשמה
על פי ויקיפדיה רשום שאופ"א אוסרים על יציעי עמידה.dor69 כתב: אח שלי, אני לא מיושבי שער 6. אני כל משחק יושב בגוש ומחשיב עצמי מאלו שהכי חשוב להם לעודד אבל גם אני נקרע מהמחשבה שבשביל לעודד אני אצטרך לוותר על לראות את הקבוצה שלי. אתה יודע כמה גרונות אתה תפסיד ככה? אז 3200?
ברוך השם לא מדובר בשער 3 בוסרמיל. אתה תראה לא רע בכלל.dor69 כתב: אח שלי, אני לא מיושבי שער 6. אני כל משחק יושב בגוש ומחשיב עצמי מאלו שהכי חשוב להם לעודד אבל גם אני נקרע מהמחשבה שבשביל לעודד אני אצטרך לוותר על לראות את הקבוצה שלי. אתה יודע כמה גרונות אתה תפסיד ככה? אז 3200?
זה עובד בכל העולם, אין סיבה שפה לא.
אני לא מדבר על הזווית אני מדבר על 80 דגלים מול הפניםbs war כתב:
ברוך השם לא מדובר בשער 3 בוסרמיל. אתה תראה לא רע בכלל.
זה עובד בכל העולם, אין סיבה שפה לא.
- דר אדום בנשמה
זה מ2010 אבל אני מניח שזה עדיין נכון: https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Do ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
אפשר למצוא פתרונות לזה כמו לנופף בהם רק במעלה היציע, או לא לנופף בהם במהלך המשחק עצמו (רק בחגיגות, תצוגות פתיחה וכד').dor69 כתב: אני לא מדבר על הזווית אני מדבר על 80 דגלים מול הפנים
שים לב בתמונה שהעלתי מדורטמונד אין כמעט דגלים.
הארגון כבר הצהיר שהדגלים יעופו באוויר 90 דקות.. עכשיו אתה מבין את ההתלבטות?bs war כתב:
אפשר למצוא פתרונות לזה כמו לנופף בהם רק במעלה היציע, או לא לנופף בהם במהלך המשחק עצמו (רק בחגיגות, תצוגות פתיחה וכד').
שים לב בתמונה שהעלתי מדורטמונד אין כמעט דגלים.
חבל, ברוב הקהלים זה לא קורה. מקווה שיתעשתו.dor69 כתב: הארגון כבר הצהיר שהדגלים יעופו באוויר 90 דקות.. עכשיו אתה מבין את ההתלבטות?
דור מי שבא ליציע הזה לוקח בחשבון שהוא יראה פחות את המשחק, יהנה מזווית פחות טובה באצטדיון וכן הלאה...
חשוב לנו שכל מי שמוכן לתת את הקול שלו 90 דק' יהיה איתנו אך חשוב לנו מצד שני שאנשים שבאים לשם ייקחו את זה בחשבון ששער 5 לא יחזור עוד, הגיע הזמן לטפח פה תרבות עידוד אחרת.
ד"א לגביי מי יגיע לעודד? אני לא דואג לרגע, מכיר המון אנשים שמתים להיות חלק מהגוש וזה נמנע מהם מפאת מקום, ילדים, מבוגרים וכן הלאה.
חשוב לנו שכל מי שמוכן לתת את הקול שלו 90 דק' יהיה איתנו אך חשוב לנו מצד שני שאנשים שבאים לשם ייקחו את זה בחשבון ששער 5 לא יחזור עוד, הגיע הזמן לטפח פה תרבות עידוד אחרת.
ד"א לגביי מי יגיע לעודד? אני לא דואג לרגע, מכיר המון אנשים שמתים להיות חלק מהגוש וזה נמנע מהם מפאת מקום, ילדים, מבוגרים וכן הלאה.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 08 מרץ 2015, 09:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
לגביי יציע עמידה, אז ככה, החוקים של אופ"א תקפים למשחקים בינלאומיים כלומר משחקים של ליגת האלופות או הליגה האירופית ומשחקי נבחרות, לכן אסור לעשות יציע עמידה כי זה יקטין במשחקים באירופה את תכולת האצטדיון...
בדורטמונד (וברוב האצטיונים בגרמניה) יש יציעי עמידה כי זה חוקי בליגה וזה מאפשר מכירת כרטיסים זולים שכול אחד יכול להרשות לעצמו.
במשקים באירופה היציעים האלה מוסבים ליציעי ישיבה, ככה נוצר מצב שבמשחקי ליגה יש לדורטמונד משהו כמו 10,000 צופים יותר מאשר במשחקי ליגת האלופות.
במשקים באירופה היציעים האלה מוסבים ליציעי ישיבה, ככה נוצר מצב שבמשחקי ליגה יש לדורטמונד משהו כמו 10,000 צופים יותר מאשר במשחקי ליגת האלופות.
מה זאת אומרת "מוסבים"? לפני כל משחק באירופה מתקינים מושבים?סניור כתב:בדורטמונד (וברוב האצטיונים בגרמניה) יש יציעי עמידה כי זה חוקי בליגה וזה מאפשר מכירת כרטיסים זולים שכול אחד יכול להרשות לעצמו.
- דר אדום בנשמה
אין לי מושג מה זה אומר "מוסבים" גם כן אבל אין סיכוי שפה יעשו משהו כזה, ככה שתוציא לך מהראש את העניין עם יציע עמידה בדרומי אלא אם אתה רוצה להוריד את תכולת האצטדיון במשחקים באירופה...bs war כתב:
מה זאת אומרת "מוסבים"? לפני כל משחק באירופה מתקינים מושבים?