הפינה הפסימית למחזור 25
Re: הפינה הפסימית למחזור 25
אולי אנחנו סתם תמימים ואין לנו סגל נוצץ כמו שאנחנו חושבים?
אולי שחקן כדורגל זה מעבר לכישרון? אולי צריך גם כושר גופני ברמה גבוהה? אולי צריך גם יכולות פיזיות ואתלטיות? אולי צריך משמעת טקטית? אולי צריך להבין את המשחק? אולי צריך לדעת לנוע בלי כדור? אולי צריך להיות חזקים מנטלית? יכול להיות שבאמת ובתמים יש לנו סגל נוצץ רק על הנייר כדורגל זה מזמן כבר לא רק כישרון.
על אף שאני רחוק מלהיות מחסידיו של אלישע אני משבוע לשבוע תוהה האם הבעיה היא רק במאמן או שיש לנו הרבה שחקנים מוכשרים שחסר להם הרבה פרמטרים בדבר הזה שנקרא ״כדורגלן״.
אולי שחקן כדורגל זה מעבר לכישרון? אולי צריך גם כושר גופני ברמה גבוהה? אולי צריך גם יכולות פיזיות ואתלטיות? אולי צריך משמעת טקטית? אולי צריך להבין את המשחק? אולי צריך לדעת לנוע בלי כדור? אולי צריך להיות חזקים מנטלית? יכול להיות שבאמת ובתמים יש לנו סגל נוצץ רק על הנייר כדורגל זה מזמן כבר לא רק כישרון.
על אף שאני רחוק מלהיות מחסידיו של אלישע אני משבוע לשבוע תוהה האם הבעיה היא רק במאמן או שיש לנו הרבה שחקנים מוכשרים שחסר להם הרבה פרמטרים בדבר הזה שנקרא ״כדורגלן״.
הנקודות שלך נכונות , אבל אם הן היו הבעיה העיקרית היית נופל אצל הגדולות.xboy כתב:אולי אנחנו סתם תמימים ואין לנו סגל נוצץ כמו שאנחנו חושבים?
למכב יש יותר כשרון מאיתנו , יש להם כושר טוב יותר ובטח שמשמעת טקטית , אבל עדיין לא ניצחו אותך.
אתה באמת חושב שנפלת על כל הנקודות שציינת דווקא מול סכנין , הפועל חיפה , עכו בחוץ?
יש להם משמעת טקטית אדירה? כשרון מוחץ או אולי כושר של ליגה גרמנית? קשה לי להאמין.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה היא במאמן, אתה מדבר על שחקנים כמו מליקסון שהצליח פה עם פאקינג גיא עזורע, על בוזגלו שכל עונה שלו בליגת העל מביא מספרים, על הובאן שכשהוא רק הגיע הוא היה נראה כמו נמר והיום הוא נראה כמו פודל.xboy כתב:אולי אנחנו סתם תמימים ואין לנו סגל נוצץ כמו שאנחנו חושבים?
זה כושר גופני רע וקבוצה לא מאומנת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מסכים איתך.xboy כתב:אולי אנחנו סתם תמימים ואין לנו סגל נוצץ כמו שאנחנו חושבים?
ובוא אתן לך מאטפורה מעולם הטקסס.
שחקן טוב מרוויח שהוא יודע מה לעשות שיש לו קלף חזק ביד.
מי שמבלף בסוף תמיד נתפס.
שיש לך 4 אסים אתה צריך לדעת איך לשחק איתם,אם תדע תזכה בגקפוט,אם לא תדע תרוויח זוטות.
ומחזיק היד אם לא הובנתי,זה המאמן.
אני חושב שאם תשאלו את מליקסון , ברגע שהוא יהיה כנה באמת , איך הצלחת בפולין להביא אליפות , ואיך הצלחת להפוך להיות פליימייקר מס' 3 בליגה הצרפתית בעונה הקודמת?
הוא יענה חד משמעית , "כי היו לידי שחקני כדורגל סביבי שעזרו לי להוציא מעצמי את הכשרון".
חברים , פאיוביץ' ואוגו לא יציבים ולכן שחקנים חלשים.
בוזי בדיוק עם אותה מחלה של ברדה , לא הולך אז ראש בקיר , הכל לבד , הבן האדם לא הביא רבע גול ממצב נייח העונה.
אופיר , תסלחו לי אם זה שחקן כדורגל , אני מסי.
הובאן נדבק בחיידק הבינוניות , כנראה ששום אנטיביוטיקה לא הורגת את החיידק.
נאסר, אם יש ביהדות דתי לפי דעתי , זה התרגום של הגרסא בכדורגל.
אוסטין "אני מבטיח שיום אחד אני אהיה יציב , עד 2045" אגי'דה , חוטף גולים שעל טעויות כאלה אפשר לשבת בכלא , שלא נדבר על כל בעיטה מרחוק היא חצי התקף לב (השוער הטוב בליגה , אוי ואבוי אם כן).
סוארז שהעונה בגרף ירידה מזעזע.
מבחינתי יש 4 שחקנים אמיתיים בקבוצה הזאת ,
בן ביטון
שלומי ארבייטמן
אליניב ברדה
מאור מליקסון
כל השאר , פה או בשביל הכסף , או בשביל הפוזה , או בשביל שניהם.
ויש כמובן אחד שהוא פה רק כי הוא נולד בסורוקה.
הוא יענה חד משמעית , "כי היו לידי שחקני כדורגל סביבי שעזרו לי להוציא מעצמי את הכשרון".
בוזי בדיוק עם אותה מחלה של ברדה , לא הולך אז ראש בקיר , הכל לבד , הבן האדם לא הביא רבע גול ממצב נייח העונה.
אוסטין "אני מבטיח שיום אחד אני אהיה יציב , עד 2045" אגי'דה , חוטף גולים שעל טעויות כאלה אפשר לשבת בכלא , שלא נדבר על כל בעיטה מרחוק היא חצי התקף לב (השוער הטוב בליגה , אוי ואבוי אם כן).
מבחינתי יש 4 שחקנים אמיתיים בקבוצה הזאת ,
בן ביטון
שלומי ארבייטמן
אליניב ברדה
מאור מליקסון
כל השאר , פה או בשביל הכסף , או בשביל הפוזה , או בשביל שניהם.
ויש כמובן אחד שהוא פה רק כי הוא נולד בסורוקה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
+1doctorslayer כתב:אני חושב שאם תשאלו את מליקסון , ברגע שהוא יהיה כנה באמת , איך הצלחת בפולין להביא אליפות , ואיך הצלחת להפוך להיות פליימייקר מס' 3 בליגה הצרפתית בעונה הקודמת?
לגבי הובאן, שם כסף שהבחור מתוסכל ופשוט נמאס לו אז הוא החליט להצטרף לחברה ולזרוק ז'.
עכשיו רק ראיתי את התקציר, לא ברור מה עבר על פאיו&סוארז בשער שספגנו.
הראשון שוב עסוק בלהביט על השחקן שלו, השני מאמץ את הגישה המוצלחת, נותן זכות קדימה ומפרגן גם במטר חופש.
טאהה להרכב. גם ככה הוא וסוארז הם השניים שיפתחו גם את העונה הבאה.
הראשון שוב עסוק בלהביט על השחקן שלו, השני מאמץ את הגישה המוצלחת, נותן זכות קדימה ומפרגן גם במטר חופש.
ואג'ידה גם לא נקיyossi כתב:עכשיו רק ראיתי את התקציר, לא ברור מה עבר על פאיו&סוארז בשער שספגנו.
הפועל באר שבע מודל 2014.
ברדה, ציפיתי ממנו ליותר
ברדה, ציפיתי ממנו ליותר
- ForeverRed
ממש לא נקי.yedidel כתב:
ואג'ידה גם לא נקי
יש לו חלק לא מבוטל בכל השערים האחרונים שספגנו.
אוקיי...
אג'ידה- יש לו חלק,וחלק לא קטן בגול שקיבלנו.
פאיוביץ וסוארז- הרבה עבודה לא הייתה להם את האמת, אבל לי זה נראה מהיציע שהם ממש לחוצים במשחק.
אופיר דודזאדה- זה שהוא שחקן בית זה לא אומר שהוא צריך לשחק. דור מלול בדחיפות להרכב!! הרבה זמן לא ראיתי משחק מחפיר של מגן כמו שאופיר שיחק היום.
הובאן- כבר כמה משחקים לא טוב, היום זה היה השיא. משחק מאוד חלש, לא מצליח לעשות פעולות פשוטות. חבל שאין מי שיתן לו פייט על ההרכב.
מאור בוזגלו- נראה שבע מאוד, כאילו את שלו הוא עשה העונה. לא יזיק אם הוא יפתח משחק על הספסל כי גם גבאי וגם נאסר נראים הרבה יותר רעננים.
גורדנה- השחקן שהכי קל לאלישע להוציא. לא היה טוב זה נכון, אבל לפי דעתי הוא מאזן את הקבוצה ולמרות שהחילוף הוכיח את עצמו, אני אוהב יותר שהוא נמצא את המגרש.
אג'ידה- יש לו חלק,וחלק לא קטן בגול שקיבלנו.
פאיוביץ וסוארז- הרבה עבודה לא הייתה להם את האמת, אבל לי זה נראה מהיציע שהם ממש לחוצים במשחק.
אופיר דודזאדה- זה שהוא שחקן בית זה לא אומר שהוא צריך לשחק. דור מלול בדחיפות להרכב!! הרבה זמן לא ראיתי משחק מחפיר של מגן כמו שאופיר שיחק היום.
הובאן- כבר כמה משחקים לא טוב, היום זה היה השיא. משחק מאוד חלש, לא מצליח לעשות פעולות פשוטות. חבל שאין מי שיתן לו פייט על ההרכב.
מאור בוזגלו- נראה שבע מאוד, כאילו את שלו הוא עשה העונה. לא יזיק אם הוא יפתח משחק על הספסל כי גם גבאי וגם נאסר נראים הרבה יותר רעננים.
גורדנה- השחקן שהכי קל לאלישע להוציא. לא היה טוב זה נכון, אבל לפי דעתי הוא מאזן את הקבוצה ולמרות שהחילוף הוכיח את עצמו, אני אוהב יותר שהוא נמצא את המגרש.
שכחתי את ההחמצה של פאיוביץ!!!!!!!!!!!!!!
פשוט בושה שהוא הצליח להחמיץ ככה.
פשוט בושה שהוא הצליח להחמיץ ככה.
האמת? חוץ מתגובה אחת לא רשמתי כאן כלום, לא יכול כבר, לא מסוגל.
מודה ידעתי שלא ננצח רק כי אין מה לעשות זו עונה מחורבנת כזו שכמו שכבר דיברנו לפניי שבועיים ננצח את ק"ש נפסיד לחיפה ועדיין, לנסוע עד לשם, לשרוף שבת שלמה, לחזור צרוד ושוב עם הראש בין הידיים...
איפשהו אולי עמוק בפנים כן האמנתי שהפעם השחקנים יעלו לאכול את הדשא, שהפעם אלישע ישבור איזה כיסא בחדר הלבשה(הכל מטאפורי כן?!) כדי להטריף אותם, אבל כלום פשוט כלום, אותו כלום של כל העונה.
מתחנן בפניי מכבי תנצחו, תגמרו את הסיפור קחו אליפות תזדיינ ו אתם והעונה המסריחה הזו.
ואלייך אלונה? אין לי תלונות אוהב אותך אהבת אמת רק גם בפנייך אני מתחנן, תעשי טובה תני לנו שנה הבאה צוות מקצועי ראוי יותר גם אם לאלישע יתפלק גביע.
מודה ידעתי שלא ננצח רק כי אין מה לעשות זו עונה מחורבנת כזו שכמו שכבר דיברנו לפניי שבועיים ננצח את ק"ש נפסיד לחיפה ועדיין, לנסוע עד לשם, לשרוף שבת שלמה, לחזור צרוד ושוב עם הראש בין הידיים...
איפשהו אולי עמוק בפנים כן האמנתי שהפעם השחקנים יעלו לאכול את הדשא, שהפעם אלישע ישבור איזה כיסא בחדר הלבשה(הכל מטאפורי כן?!) כדי להטריף אותם, אבל כלום פשוט כלום, אותו כלום של כל העונה.
מתחנן בפניי מכבי תנצחו, תגמרו את הסיפור קחו אליפות תזדיינ ו אתם והעונה המסריחה הזו.
ואלייך אלונה? אין לי תלונות אוהב אותך אהבת אמת רק גם בפנייך אני מתחנן, תעשי טובה תני לנו שנה הבאה צוות מקצועי ראוי יותר גם אם לאלישע יתפלק גביע.
נושא מאוס. מה שראינו היום זה פשוט אותה יכולת כבר 3 שנים. בסדר, מתישהו זה מתחיל לחלחל לחלק מהאנשים.
כמובן שכמו כל מי שהיה במשחק יצאתי שבור מהמגרש יודע שתהיה עוד נסיעה של שתיקה כל הדרך.
זה משחק שהיינו חייבים לנצח והיינו מנצחים אם השוויון היה מגיע 10 דקות קודם (פיוביץ אבל במשק חשבתי שהיה בכלל נבדל)
אני אופטימיסט בנפשי ולכן לא רוצה רק לראות שחור.
אופיר - מחצית ראשונה רעה מאוד.
מחצית שנייה - ממה שקראתי פה אני מבין שאין לי מושג אבל באמת שלא הבנתי מה היה כל כך רע במחצית השנייה. כל המשחק היה באגף שלו וכמה מצבים טובים התפתחו בזכות השיתוף פעולה שלו עם בוזגלו ומליקסון. אבל שוב אני לא התווכח כי ממה שקראתי פה אני היחידי שחושב כך אז ברור שפספסתי משהו פה.
פרות קדושות - אג'ידה, סוארס, ביטון, הובאן, בוזגלו.
זה משחק שהיינו חייבים לנצח והיינו מנצחים אם השוויון היה מגיע 10 דקות קודם (פיוביץ אבל במשק חשבתי שהיה בכלל נבדל)
אני אופטימיסט בנפשי ולכן לא רוצה רק לראות שחור.
אופיר - מחצית ראשונה רעה מאוד.
מחצית שנייה - ממה שקראתי פה אני מבין שאין לי מושג אבל באמת שלא הבנתי מה היה כל כך רע במחצית השנייה. כל המשחק היה באגף שלו וכמה מצבים טובים התפתחו בזכות השיתוף פעולה שלו עם בוזגלו ומליקסון. אבל שוב אני לא התווכח כי ממה שקראתי פה אני היחידי שחושב כך אז ברור שפספסתי משהו פה.
פרות קדושות - אג'ידה, סוארס, ביטון, הובאן, בוזגלו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה