קודם שיביא אח"כ נדברדר אדום בנשמה כתב: נו מה אם הוא יביא גביע נהיה תקועים איתו עוד?
פוזלים לעונה הבאה
Re: פוזלים לעונה הבאה
לדעתי זה סתם ספין להרגיע את המערכת.
אלונה עדיין לא החליטה שום דבר לעונה הבאה, כל מה שכתוב בתקשורת זה בולשיט.
אם יהיה מאמן זר אני מקווה שיבוא איתו גם מאמן כושר, עוזר מאמן והכי חשוב, מנהל מקצועי.
אם יהיה מאמן זר אני מקווה שיבוא איתו גם מאמן כושר, עוזר מאמן והכי חשוב, מנהל מקצועי.

לפי הטוויטר של אלונה ניראה שהיא בשלה :
"צופה עכשיו ביציע העיתונות ונדהמת לשמוע על ״נתק״ ביני ובין אלישע. שטויות. שיחקנו לא טוב ואנחנו צריכים להתרומם ולהתכונן למשחק הבא. זו חובתנו. "
"צופה עכשיו ביציע העיתונות ונדהמת לשמוע על ״נתק״ ביני ובין אלישע. שטויות. שיחקנו לא טוב ואנחנו צריכים להתרומם ולהתכונן למשחק הבא. זו חובתנו. "

תאמת התגובות של אלונה רק מחזקות את הדעה שלי שיש לחץ מטורף במועדון ואלונה לא מרוצה. לא זכור לי מקרים שאלונה הגיבה לשטויות כאלו ואחרות שנאמרו בתקשורת, ורק כשעלתה לראיונות אצל אופירע הייתה נוהגת להרגיע את המערכת כששאלו אותה שאלות כאלוmaor20094 כתב:לפי הטוויטר של אלונה ניראה שהיא בשלה :
מה ציפית שהיא תכתוב?maor20094 כתב:לפי הטוויטר של אלונה ניראה שהיא בשלה :
" חבורה של קוקסינלים, רוצה את הכסף שלי בחזרה!!... אלישע, טפי עלייך, מילא היית חתיך כמו גיא עזורי יפיטריה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
לאלונה לא היה טוויטר בעבר.blueman כתב: תאמת התגובות של אלונה רק מחזקות את הדעה שלי שיש לחץ מטורף במועדון ואלונה לא מרוצה. לא זכור לי מקרים שאלונה הגיבה לשטויות כאלו ואחרות שנאמרו בתקשורת, ורק כשעלתה לראיונות אצל אופירע הייתה נוהגת להרגיע את המערכת כששאלו אותה שאלות כאלו
לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין שקיימת מתיחות ואלונה רחוקה מלהיות מרוצה.
לא רואה מצב שאלישע נשאר בעונה הבאה.
רועי זריהן ברדיו בספורט 5 : רוני לוי,בכר ו רן בן שמעון מעומדים לעונה הבאה.
אלישע לוי כנראה לא ימשיך והוא לא דיבר על צוות מקצועי זר.
אלישע לוי כנראה לא ימשיך והוא לא דיבר על צוות מקצועי זר.

עם כל הכבוד, אני באמת חושב שאלונה עושה את הדבר הנכון שהיא משאירה אותו עד סוף העונה, הוא מכיר את המערכת והשחקנים טוב, וזעזוע לא תמיד עוזר(הפועל תא) לכן אין צורך לחפש עוד חוסר וודאות בקבוצה, בנוסף לכך זה שהיא משאירה אותו עד סוף העונה נותן לו רזומה טוב, שלא פיטרו אותו מעבודתו באמצע ולסיים דברים בנימה טובה זה טוב לעתיד, שכן הוא עלול עוד לחזור אלינו וזה לאו דווקא דבר רע-היה נחשב לאיום ונורא אצל מכבי חיפה, ותראו כמה הם מתגעגעים אליו היום ושיש דיבורים על שיחזור.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
קיצור ממחזרים את השמועות על חיפה.
דן מורי מוזכר בווילה לצד נאווקמה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בווילה?Totti כתב:דן מורי מוזכר בווילה לצד נאווקמה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם פוזלים לעונה הבאה אז רק קלינגר....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהתחלה חשבתי שאתה רציני ואז רשמת פזילה חחח הבעיה של קלינגר שהוא גם עיוור בעין אחת, עם אלישע עוד רואה ועיוור מה תגיד על קלינגר? חחחשיש כתב:אם פוזלים לעונה הבאה אז רק קלינגר....
אגב לקלינגר היה סגל שלא נפל ממה שיש לנו היום אם כי אולי בעמדת הבלם והשוער היה בעיה, והוא לקח אותו פירק אותו עם העזיבה של מליקסון וכמעט סיים בפלייאוף תחתון אני מעדיף לראות את אלישע עוד 3 שנים על פניי קלינגר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לקלינגר היה סגל שלא נופל ממה שיש לנו היום?דר אדום בנשמה כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהתחלה חשבתי שאתה רציני ואז רשמת פזילה חחח הבעיה של קלינגר שהוא גם עיוור בעין אחת, עם אלישע עוד רואה ועיוור מה תגיד על קלינגר? חחח
אגב לקלינגר היה סגל שלא נפל ממה שיש לנו היום אם כי אולי בעמדת הבלם והשוער היה בעיה, והוא לקח אותו פירק אותו עם העזיבה של מליקסון וכמעט סיים בפלייאוף תחתון אני מעדיף לראות את אלישע עוד 3 שנים על פניי קלינגר...
מממממ אתה רציני או צוחק?