שלח קישור אני רוצה לצחוק קצתאדום בלב בנשמהההה כתב:חחח הפירמה הילדותית שלהם (לא הארוגן) עשו שלט "4.5.12 לא נשכח ולא נסלח" ובעצם התבלבלו כי המשחק ירדה שלהם היה ב4.5.13. איזה חמורים.
נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
Re: נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
- The red one
חייב טובה ענקית 
עש מצב שמישהו יראה את ההודעה ויזכור לעדכן האם אילוז או בן ביטון פותחים ? גם בכללי לפרסם את ההרכב יהיה שימושי, כן ? אבל ספציפי אני צריך לדעת אם ביטון או אילוז פותחים כי חלון ההעברות של ליגת החלומות נגמר ב16:30 והם הרי יעלו לחימום לפני כן.
תודה רבה רבה

עש מצב שמישהו יראה את ההודעה ויזכור לעדכן האם אילוז או בן ביטון פותחים ? גם בכללי לפרסם את ההרכב יהיה שימושי, כן ? אבל ספציפי אני צריך לדעת אם ביטון או אילוז פותחים כי חלון ההעברות של ליגת החלומות נגמר ב16:30 והם הרי יעלו לחימום לפני כן.
תודה רבה רבה

- The red one
https://pbs.twimg.com/media/B-USrXjCQAAS82u.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;dor69 כתב: שלח קישור אני רוצה לצחוק קצת
ראיתי את התמונות שלהם בפייסבוק, אין מה להגיד.
5 ילדים בני 14 עם שרשרת חי, עם זה מה שהאולטר'ה צריך להתעסק אז המצב רע מאוד.
5 ילדים בני 14 עם שרשרת חי, עם זה מה שהאולטר'ה צריך להתעסק אז המצב רע מאוד.

עדכון מזג האוויר.
השמש מבצבצת,כרגע לא נראה שהולך לרדת גשם,נקווה שאני לא טועה.
מה שכן,קרררר.
השמש מבצבצת,כרגע לא נראה שהולך לרדת גשם,נקווה שאני לא טועה.
מה שכן,קרררר.
תמונה מנתניה ..
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (170.97 KiB) נצפה 3368 פעמים
מאמין שההדחה של ביטון מההרכב היא חלק מ"עונש" על אותה הרחקה באשדוד. באמת לא יזיק לו קצת לקבל על זה בראש.
ולכל הסניליים, אני מזכיר לכם שאילוז היה שחקן הרכב בעונה שעברה והעולם לא נחרב. להפך, אם אני לא טועה אז מבחינת מספרים ההגנה שלנו אז הייתה טובה יותר.
ולכל הסניליים, אני מזכיר לכם שאילוז היה שחקן הרכב בעונה שעברה והעולם לא נחרב. להפך, אם אני לא טועה אז מבחינת מספרים ההגנה שלנו אז הייתה טובה יותר.
לא מבין מה כולם מתלהמים , ביטון בתקופה לא הכי טובה שבעולם ואני אחד מהאנשים שהכי אוהבים את השחקן הזה ואילוז נכון שלא מדובר במגן גדול , אבל מול נתניה הוא יכול לשחק.
אני חושש מפאיו , מאוד חושש.
לא מבין את כל התגובות בפייסבוק, נימאס מהתירוצים למה לא להגיע,
מזג האוויר מצויין וגם אם היה קצת גשם אף אחד לא מת מגשם, מה יגידו באירופה ? בואו לעודד.
מזג האוויר מצויין וגם אם היה קצת גשם אף אחד לא מת מגשם, מה יגידו באירופה ? בואו לעודד.

משחק שתלוי רק בנו.
צריך לסיים את זה כמה שיותר מוקדם ולא מעניין מי עולה במקום מי...
לנתניה יש שני שחקנים מסוכנים שצריך לשים עליהם עין והמשחק שלנו.
צריך לסיים את זה כמה שיותר מוקדם ולא מעניין מי עולה במקום מי...
לנתניה יש שני שחקנים מסוכנים שצריך לשים עליהם עין והמשחק שלנו.
- The red one
אם היינו בפער של נקודה ממכבי ומגיעים אחרי רצף נצחונות מרשים היו מגיעים 3000 גם במזג אוויר סוער.maor20094 כתב:לא מבין את כל התגובות בפייסבוק, נימאס מהתירוצים למה לא להגיע,
אלה סתם תירוצים, למרות שיגיעו הרבה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה? וברדה בתקופהה טובה? בוזגלו בתקופה טובה?גיא חניה כתב:לא מבין מה כולם מתלהמים , ביטון בתקופה לא הכי טובה שבעולם ואני אחד מהאנשים שהכי אוהבים את השחקן הזה ואילוז נכון שלא מדובר במגן גדול , אבל מול נתניה הוא יכול לשחק.
על יותר ממה שעשה ביטון ברדה ואוגו לא קיבלו שום עונש אז אם זה המצב ובן ביטון לא פותח בגלל זה מוכיח שאלישע מפחד משמות גדולים.
לא ייתכן שגם היו הוא עולה עם ההרכב האהוב שלו ובנוסף בלי בן ביטון שאלמלא הטעות של גיא ברגר אף אחד לא היה מעז פה להגיד שהוא בכושר לא טוב והוא גם צדק לגביי ברגר ששרק פנדל על כלום...
אם אתם מעדיפים את אביתר חורים אילוז אל תתפלאו שנפסיד לנתניה בגללו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
במקום לבלבל בביצים,אני מקווה שאתה בדרך למשחק אה?דר אדום בנשמה כתב:סליחה? וברדה בתקופהה טובה? בוזגלו בתקופה טובה?
על יותר ממה שעשה ביטון ברדה ואוגו לא קיבלו שום עונש אז אם זה המצב ובן ביטון לא פותח בגלל זה מוכיח שאלישע מפחד משמות גדולים.
לא ייתכן שגם היו הוא עולה עם ההרכב האהוב שלו ובנוסף בלי בן ביטון שאלמלא הטעות של גיא ברגר אף אחד לא היה מעז פה להגיד שהוא בכושר לא טוב והוא גם צדק לגביי ברגר ששרק פנדל על כלום...
אם אתם מעדיפים את אביתר חורים אילוז אל תתפלאו שנפסיד לנתניה בגללו.
- The red one
צחוק צחוק אבל הוא צודק. אין שום סיבה שאביתר יפתח בהרכב כל עוד ביטון כשיר ומותר לו להגיד את זה גם אם הוא כרגע בדרך למשחק וגם אם לא.אדום זקן כתב: במקום לבלבל בביצים,אני מקווה שאתה בדרך למשחק אה?
שמתי לב שלפני משחקים אתה נהיה כבד כמו סיר חמין.אדום בלב בנשמהההה כתב: צחוק צחוק אבל הוא צודק. אין שום סיבה שאביתר יפתח בהרכב כל עוד ביטון כשיר ומותר לו להגיד את זה גם אם הוא כרגע בדרך למשחק וגם אם לא.
שתחרר,עם אילוז בלי אילוז,אם לא מנצחים סגור את העונה.