אדום בלב בנשמהההה כתב:
אני בטוח שזו לא המחשבה של ההנהלה.
זה או פרטים שאנחנו לא יודעים שהם בלתי אפשריים לביצוע (ענייני חניות, יציעי VIP ודברים כאלה, אבל אתם שהייתם בספליט אומרים ששם הרבה יותר גרוע מוסרמיל ..) או שפשוט להנהלה כאן אין כוח לעשות את כל הבלאגן הזה ולהשקיע כסף בתיקונים אפשריים בשביל משחק אחד או שניים באירופה...
לא שיקול כזה מוזר..
מצד שני לא אישרו את וסרמיל גם בשנה שעברה (למרות שבסוף שיחקנו בקפריסין). לא נראה לי שיבוא יותר קהל למושבה מלוסרמיל אז אין לי מושג מה השיקולים..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
גם אם מדובר באקט שנוגד לחלוטין כל היגיון, הייתי נפרד מוסרמיל בהזדמנות הראשונה ונותן את האות לדחפורים לעבוד.
במשחק הבית האחרון לעונת 2014-2015 יש לערוך לו טקס פרידה קצר ונחמד, לחלק פיסות דשא למזכרת, להצטלם בפעם האחרונה לצד עמודי התאורה המפלצתיים שלו ולהבטיח שלעולם לא עוד.
מעדיף לנדוד 120 קילומטרים צפונה רק לשם ההוכחה הלכה למעשה שהפרידה היא סופית.
גוש הבטון הזה הוא אחד הסיבמולים הגדולים ביותר לקבוצה המגעילה שהיינו 40 שנה
האיצטדיון הזה הולך להרים אותנו כל כך. הוא יעשה לנו מה שאף איצטדיון חדש בארץ לא עשה לאף קבוצת בית. ככל שזה מתקרב יש לי פרפרים בבטן. איזה מבצר אפשר לעשות ממנו. אנחנו עדים לכתיבת ההיסטוריה הספורטיבית של הכדורגל הישראלי בכלל, ושל הספורט הבאר שבעי בפרט. יאללה שיגיע כבר אוגוסט.
Totti כתב:גם אם מדובר באקט שנוגד לחלוטין כל היגיון, הייתי נפרד מוסרמיל בהזדמנות הראשונה ונותן את האות לדחפורים לעבוד.
במשחק הבית האחרון לעונת 2014-2015 יש לערוך לו טקס פרידה קצר ונחמד, לחלק פיסות דשא למזכרת, להצטלם בפעם האחרונה לצד עמודי התאורה המפלצתיים שלו ולהבטיח שלעולם לא עוד.
Totti כתב:גם אם מדובר באקט שנוגד לחלוטין כל היגיון, הייתי נפרד מוסרמיל בהזדמנות הראשונה ונותן את האות לדחפורים לעבוד.
אם כבר מדברים על להפרד מווסרמיל - האיצטדיון אירח אינספור משחקים במשך עשרות שנים - מהם הרגעים שתיקחו עימכם למזכרת? מהו הרגע שריגש אתכם ביותר? מהו הרגע העצוב ביותר שאתם זוכרים מהאיצטדיון?
היות ואני מבקר באיצטדיון זה מעל 40 שנה, ארשה לעצמי למנות כמה.
- אליפות ראשונה - משחק וניצחון בית מול הכח מכבי רמת גן במשחק ההכתרה.
- אליפות שניה - משחק אחרון בבית מול מכבי יפו החלשה. ניצחון והאליפות מובטחת. הפסד וצריך לקוות לתוצאה הנכונה בבלומפילד בין מכבי ת"א לבית"ר ירושלים. למניעת קומבינות כל המשחקים באותה השעה ובשירים ושערים מפטפטים אותנו למוות אבל לא מעדכנים מה קורה במגרשים. פלאפונים לא היו אז כמובן. יפו מנצחת בבאר שבע 0-1 משער של משה אוננה בפנדל. המשחק מסתיים, אף אחד לא הולך הביתה, המתח עצום ואז עולה לשידור הכתב מבלומפילד והאלפים בבאר שבע חוגגים בשנית...
- ברצלונה הגדולה בראשות הפורטוגלי האדיר מנואל פיגו מגיעה לבאר שבע. אין ספק בשאלה מיהי הקבוצה הגדולה ביותר ששיחקה אי פעם בווסרמיל.
- משחק אחרון בעונת הירידה הראשונה - מכבי חיפה בבאר שבע. באר שבע מנצחת בדקה האחרונה מפנדל של בניון הילד אשר רץ לקהל באושר אדיר, רואה שאף אחד לא מריע לו ומבין שבעצם שער זה לא הועיל ובאר שבע יורדת ופורץ בבכי.
- גביע המדינה, הפועל באר שבע מהליגה הלאומית מארחת את בית"ר הגדולה והעשירה של גאידמק ומנצחת 2-3 במשחק מרגש ובילתי נשכח.
יאללה חברים, תרביצו במקלדת.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 19 פברואר 2015, 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
delta7 כתב:אפ כבר מדברים על להפרד מווסרמיל - האיצטדיון אירח אינספור משחקים במשך עשרות שנים - מהם הרגעים שתיקחו עימכם למזכרת? מהו הרגע שריגש אתכם ביותר? מהו הרגע העצוב ביותר שאתם זוכרים מהאיצטדיון?
- אליפות שניה - משחק אחרון בבית מול מכבי יפו החלשה. ניצחון והאליפות מובטחת. הפסד וצריך לקוות לתוצאה הנכונה בבלומפילד בין מכבי ת"א לבית"ר ירושלים. למניעת קומבינות כל המשחקים באותה השעה ובשירים ושערים מפטפטים אותנו למוות אבל לא מעדכנים מה קורה במגרשים. פלאפונים לא היו אז כמובן. יפו מנצחת בבאר שבע 0-1 משער של משה אוננה בפנדל. המשחק מסתיים, אף אחד לא הולך הביתה, המתח עצום ואז עולה לשידור הכתב מבלומפילד והאלפים בבאר שבע חוגגים בשנית...
- ברצלונה הגדולה בראשות הפורטוגלי האדיר מנואל פיגו מגיעה לבאר שבע. אין ספק בשאלה מיהי הקבוצה הגדולה ביותר ששיחקה אי פעם בווסרמיל.
- משחק אחרון בעונת הירידה הראשונה - מכבי חיפה בבאר שבע. באר שבע מנצחת בדקה האחרונה מפנדל של בניון הילד אשר רץ לקהל באושר אדיר, רואה שאף אחד לא מריע לו ומבין שבעצם שער זה לא הועיל ובאר שבע יורדת ופורץ בבכי.
- גביע המדינה, הפועל באר שבע מהליגה הלאומית מארחת את בית"ר הגדולה והעשירה של גאידמק ומנצחת 2-3 במשחק מרגש ובילתי נשכח.
בהחלט רגעים משמעותיים רק שבית״ר ההיא לא הייתה של גאידמאק
delta7 כתב:אפ כבר מדברים על להפרד מווסרמיל - האיצטדיון אירח אינספור משחקים במשך עשרות שנים - מהם הרגעים שתיקחו עימכם למזכרת? מהו הרגע שריגש אתכם ביותר? מהו הרגע העצוב ביותר שאתם זוכרים מהאיצטדיון?
ביתר הגדולה והעשירה של גד זאבי אבא של אריק זאבי שנטש אחריי אותה עונה אגב ואז הקבוצה עברה למאיר פניג'ל ורק אחריי שירדנו ב2005 וגם זה קרה אחריי שנתיים רק אז גיאדמק הגיע...
לגביי זכרונות אז אני לא זכיתי לראות תארים אבל הזכרון הכי טוב שלי היה בניצחון שלנו בוסרמיל על מכבי חיפה שניצחה מנצ'סטאר יונייטד ובאותה עונה ניצחנו אותם גם בליגה וגם בגביע אבל הניצחון בליגה היה בעיניי יותר גדול כי זה היה משהו שסימל גאווה עבורי.
הזכרון הכי גרוע היה בעונת הירידה האחרונה במשחק מול סכנין שסיימנו בתיקו 1-1, אלון מזרחי חגג ואני כבר חשבתי שהנה אנחנו בדרך לניצחון ואז ספגנו גול ואלמלא התיקו הזה יכול להיות שהיינו נשארים בליגה אבל מצד שני אולי אלונה ברקת לא הייתה מגיעה אז אני לא ממש יודע מה לחשוב על זה אבל זה הזכרון הכי נוראי שלי.
אריק זאבי ישב לידי כל היסודי. הוא גדל בבני ברק בשכונת קריית הרצוג על גבול פרדס כץ. אם אני זוכר נכון לאבא שלו קוראים וויליאם.
גד זאבי חיפאי למיטב זכרוני וגם אם לא אדם עשיר כמוהו לא גר ברחוב אברבנאל בבני ברק בין חרדים למשפחות פשע.
בקיצור הוא לא אבא שלו.